Antti Lehtonen - Haastajasta ykköstorjujaksi

Kuva
Avatar
Viestit: 2707
Liittynyt: 23.04.2013 16:17
Suosikkijoukkue: Karri Kivi

Antti Lehtonen - Haastajasta ykköstorjujaksi

ViestiKirjoittaja Ipandeeros » 28.02.2017 01:39

Kuva

#35 Antti Lehtonen

23 vuotta | 183 cm | 80 kg | maalivahti | left

En näköjään miehelle ollut sopimuksen yhteydessä ketjua luonut, mutta viime kierrosten otteillaan on oman ketjun ansainnut. Mitä sille miehelle on tapahtunut, joka alkukaudesta lähes vapisi maalilla ja loi mailapelillään paikkoja sekä pari maaliakin vastustajalle? Toki kehitystä mailapelissä vielä tarvitaan ja ajoittain pientä ylipelaamista pelaamisessa esiintyy, mutta saanut huomattavasti varmuutta otteisiinsa.

Kuten otsikkokin kertoo, niin on syrjäyttänyt selkeänä ykkösvahtina kauteen lähteneen Hannu Toivosen pelaavan maalivahdin paikalta. Joulukuun jälkeen Lehtonen ollut aloittavana neljässätoista ja Toivonen kuudessa ottelussa. Helmikuussa Toivonen aloitti vain yhdessä ottelussa 10. päivä Jukureita vastaan ja tuossa mies vaihdettiin toisessa erässä pois. Tämän jälkeen Lehtonen on kantanut vastuun. Voipi olla Toivosen minuutit vähissä loppukaudesta.

Ja miten onkin tuon vaihdoksen jälkeen pelannut. Kuusi ottelua, viisi päästettyä maalia, torjuntaprosentti 96,27% ja kolme nollapeliä. Viime viikolla vain yksi kiekko selän taakse kolmessa ottelussa ja tuokin tuli viikon ensimmäisen ottelun avausminuutilla. Lehtonen on nyt pitänyt maalinsa puhtaana reilut 177 minuuttia. Todella hienosti on Antti kyllä pelannut, vaikka syksyn aikana monesti miestä moitinkin ja heitin takaisin Mestikseen.

Ilmeisesti Korhonen ja nuori maalivahti ovat lyömätön yhdistelmä. Löytyy Kolppasta, Korpisaloa, Kiviahoa ja nyt sitten Lehtonen on kehittymässä miehen opissa hyväksi liigatason torjujaksi.

Mikäli huhut Kolppasen paluusta pitävät paikkansa, niin sanoisin, että Ilveksen maalivahtitilanne ensi kautta ajatellen on varsin hyvä. :Thumb up:
" Siihen ei oikein löydy sellaisia sanoja, joilla osaisin kuvata sitä, kuinka suurena kunniana koen sen, että saan olla Tampereen Ilveksen kapteeni. Se on minulle äärimmäisen suuri kunnia. " - Sami Sandell

" Ei se riitä, että halutaan viimeinen paikka säälipleijareihin. Mikä helvetin tavoite se on? " - Karri Kivi

Paluu Ilves

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa