Jani Hurme Ilvekseen!

Kuva
Avatar
Viestit: 13933
Liittynyt: 03.08.2008 11:45
Suosikkijoukkue: TPS, Calgary Flames

Jani Hurme Ilvekseen!

ViestiKirjoittaja Unknown » 17.12.2009 18:14

MTV3: Jani Hurme Ilveksen haaviin

Eli melko vahvaa huhua tunkee Maikkari siitä, että Hurme olisi Ilveksen Jamppa. Aika varmalta tuo kieltämättä vaikuttaa, kun Hautamaakin uutisessa toteaa, että ennen seuraavaa peliä muutoksia joukkueeseen tulee. Olisi kyllä Tepsiinkin kelvannut, mutta nyt ei sitten auta muu kuin toivoa jotain pakkia tuohon Tepsin rosteriin ja Campbelliä pihalle. Hurmeen taso on mielenkiintoista myös nähdä, sillä Malmössä kehuja ei lennellyt, mutta kuitenkin kokeneesta veskarista on kyse.
♥ TPS ♥

Avatar
Viestit: 13179
Liittynyt: 29.08.2008 22:02
Paikkakunta: Norsuluutorni
Suosikkijoukkue: YLLÄPITO

Re: Ilves kaudelle 2009-2010, toimivan joukkueen rakentaminen

ViestiKirjoittaja Multi » 18.12.2009 13:28

Ilveksen sivut varmisti asian jokuaika sitten, eli Hurme siirtyy ipaan kauteen 2011 kattavalla sopimuksella, uutinen. Ilveksen joukkue
Turha koittaa ylläpito voittaa

Avatar
Viestit: 1837
Liittynyt: 07.02.2009 17:31
Suosikkijoukkue: ...

Re: Jani Hurme Ilvekseen!

ViestiKirjoittaja TheMuumio » 18.12.2009 15:05

Eli onnittelut Ilvekselle mikäli Jamppa on kunnossa - silloin saitte todellisen vahvistuksen, mutta mikäli viat jatkuvat niin taitaa tulla kallis kolmosvahti. Tosin eiköhän Ilveksessä ole otettu Hurmeen kunnosta selvää (ettei käy mitään Lessardeja jossa tyyppi pelikyvytön kun on hankittu) ja saatte vähintään melko hyvässä kunnossa olevan Hurmeen joka on selvä ykkösvahti.
"What kind of man kills because of ideology?
What kind of god justifies violence?"

Stratovarius - Elements

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 8254
Liittynyt: 17.02.2008 21:51
Suosikkijoukkue: Rosenlewin Urheilijat-38, St. Louis Blues, HK TsSKA Moskova, HC Luvia

Re: Jani Hurme Ilvekseen!

ViestiKirjoittaja HijoDelViento » 18.12.2009 19:31

TheMuumio kirjoitti:Eli onnittelut Ilvekselle mikäli Jamppa on kunnossa - silloin saitte todellisen vahvistuksen, mutta mikäli viat jatkuvat niin taitaa tulla kallis kolmosvahti. Tosin eiköhän Ilveksessä ole otettu Hurmeen kunnosta selvää (ettei käy mitään Lessardeja jossa tyyppi pelikyvytön kun on hankittu) ja saatte vähintään melko hyvässä kunnossa olevan Hurmeen joka on selvä ykkösvahti.

Aika vaikea uskoa että olisi yhtäkkiä tullut kuntoon. Niitä aikoja kun Hurme viimeksi pelasi Suomessa on turha muistella, ura on mennyt sen jälkeen rajusti alaspäin. Koska Ilves-sopimus kattaa vielä ensi kaudenkin, näin näinköhän se Hurmeen tie vie nyt Ruotsin divarin kolmosvahdista Suomen divarin kolmosvahdiksi. Onkohan se sitten edistystä
Ehkä kommentoitavaa? Rekisteröidy mukaan ja anna sanataiteen miekkasi sivaltaa.............................

Viestit: 4787
Liittynyt: 08.04.2008 15:51
Suosikkijoukkue: Sabres, Ilves

Re: Jani Hurme Ilvekseen!

ViestiKirjoittaja Afinogenov » 18.12.2009 22:57

Honkalehto kyllä kertoi tänään haastattelussa että Hurme on sanonut kyllä olevansa pelikunnossa. Nauroin koko haastattelun ajan kyseiselle kommentille mutta sitten muistin kannattavani kyseistä joukkuetta. :mrgreen:

No on sopparissa kuulemma kuitenkin pykälä jonka mukaan tehdään jotain jos paikat eivät kestäkkään pelaamista.
Dion Darling on tappelija, jonka sukunimestä ei kannata laskea hänen kanssaan leikkiä. Muutoin on luvassa kylmää kyytiä...

Avatar
Viestit: 2177
Liittynyt: 25.01.2009 20:26
Suosikkijoukkue: Jokerit Hellsinki

Re: Jani Hurme Ilvekseen!

ViestiKirjoittaja Jokkeri » 19.12.2009 15:18

Jamppa Hurme on kova äijä vieläkin ja erittäin peittävä maalivahti. Onneksi olkoon hyvästä sainauksesta ja eiköhän karhu Korhosta olla johonkin suuntaan kaupittelemassa? Jatkuukohan Jampan 30 tuhannen euron kuukausi liksa myös mansessa? En ihan usko noin kovaa, mutta kyllä varmasti merkittävän palkkion saa palveluksistaan. Hautamaalle pisteet myös ensi kauden kattavasta sopimuksesta. Ehdottamasti näitä kotimaisia huippumaalivahteja euroopassa, johon kuuluu esim. Markkanen, Riksman, Noronen jne.
Kaikki Jäähalleille! Teksti-tv keskustelupalstojen raamattu.

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Re: Jani Hurme Ilvekseen!

ViestiKirjoittaja Dev » 20.12.2009 12:12

Vai että Jani Hurme Ilveksen maalille. Jos noin meriittejä katsellaan, niin Hurmehan on liigassa ehdottomasti TOP5 kamaa, mutta jos taas katsotaan viime vuosien saldoa, niin ei kannata kyllä herralta paljoa odotella. Viime kaudella ei pelannut pelin peliäkään selkävamman takia ja tällä kaudella ei loistanut Malmön maalilla ollenkaan. Ilvekselle tämä diili on kuitenkin ihan hyvä, sillä käsittääkseni Malmö maksaa palkasta 80% ja Hautamaa & kumppanit pystyvät pistämään miehen ulos samantien, jos Hurme ei olekkaan täydessä pelikunnossa.

Aika huvittavia muuten nuo Ilves-johdon kommentit "En ala tässä ketään sormella syyttelemään, mutta ei meidän maalivahtipeli ole ollut toivotulla tasolla". Ei sormella syytellä, mutta kyllähän tuo nyt on ihan selvää, että Pitkämäki ei ole ollut sellainen vahvistus mitä Ilves haki. Tämä kausi sujunut kokonaisuudessaan häneltä paremmin kuin viime kausi, mutta edelleen hän on ajoittain todella epävarma ja itse uskon, että kun Ilveksen ja Pitkämäen soppari päättyy ensi kauteen, niin sen jälkeen hänelle ei enään jatkoa tehdä ja sitten Pitkis löytääkin itsensä jo jostain norjasta, tanskasta tai mestiksestä.

Markus Korhonen löytää nyt sitten varmaan itsensä Mestiksestä seuraavaksi.

SM-Liigan maalivahtien taso on varmaan yksi euroopan kovimmista? Ainakin nimellisesti luulisi. Täällä on kuitenkin Tellqvistiä, Norosta, Riksmania, Tuokkolaa, Wallinheimoa, Hurmetta, Tarkit, Lassilaa ja vaikka ketä.
- Olen aina IFK

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Re: Jani Hurme Ilvekseen!

ViestiKirjoittaja Dev » 01.01.2010 15:59

Ilves tiedottaa: Jani Hurme polvileikkaukseen

Kerkesikö se jopa yhden pelin pelaamaan ilman, että paikat hajosi? Kyllä on äijällä paskaa tuuria ja kiitän luojaa, että tämä äijä ei tullut IFK:hon, niin kuin alkuun vähän huhuttiin. Kohtuullisen hyvä maalivahti kunnossa ollessaan, mutta paikat ei yksinkertaisesti kestä ja en usko, että kiekkoilu-ura jatkuu kauaa. Ilves iski taas kerran kätensä paskakasaan. Kannattaisi varmaan vaihtaa jo linjaa, tämä "toivotaan, toivotaan" ei toimi.
- Olen aina IFK

Avatar
Viestit: 2177
Liittynyt: 25.01.2009 20:26
Suosikkijoukkue: Jokerit Hellsinki

Re: Jani Hurme Ilvekseen!

ViestiKirjoittaja Jokkeri » 01.01.2010 16:21

Taisi tulla Ilvekselle aika kallis tikki tästäkin. Pitäisi aina katsastaa nuo taustat kunnolla, vaikka on kyse Hurmeenkin kaltaisesta pelaajasta. Hurmeellahan on ensi kauden sopimuskin, joten mikäs siinä on ollessa ja nostella Vincentin rahoja. Hyvä maalivahti, mutta paikat eivät enään kestä ja sillehän ei voi mitään.
Kaikki Jäähalleille! Teksti-tv keskustelupalstojen raamattu.

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Re: Jani Hurme Ilvekseen!

ViestiKirjoittaja Dev » 18.09.2010 10:51

On kyllä alkanut Jani Hurmeen kausi katastrofaalisella tavalla. Kaksi ottelua ja kerran jo vaihdettu pois maalilta. Hirveitä imuja toinen toisensa jälkeen. Missä mättää? Puolustus ei joo anna apuja ja menestyksestä on turha haaveilla, mutta kyllä nyt oman duuninsa voisi tehdä maalilla. Hurme tuhoaa pahimmassa tapauksessa koko joukkueen näillä omilla esityksillään. Ilveksellä on kuitenkin niin nuori jengi, että sen ei sietäisi saada kertaakaan turpaan kovilla luvuilla ja niin että veskari pettää kerta toisensa jälkeen. Taitaa Hurmetta kiinnostaa enää vaan se palkantulo ja peleillä ei niin väliä?
- Olen aina IFK

Paluu Ilves

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa