Henrik Petré Ilvekseen

Kuva
Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 14833
Liittynyt: 12.05.2008 16:38
Paikkakunta: Kuopio
Suosikkijoukkue: TPS, NHL, Junnut

Henrik Petré Ilvekseen

ViestiKirjoittaja Legenda » 30.01.2010 07:42

Tampereen Ilves hankki vahvistusta puolustukseensa kun seura kirjaututti sopimuksen 30-vuotiaan Ruotsalaispuolustaja Henrik Petrén kanssa. Petré on aiemmin edustanut liigakaukaloissa Porin Ässiä sekä toista Tamperelaisseuraa, Tapparaa.

http://jatkoaika.com/smliiga.php?sivu=uutiset&id=10495
"Ei Ilveksellä huonosti mene. Lehdistötilaisuudessakin on tarjolla puoliksi syöty viineri."
- Marko Leppänen @ Twitter

Reijo Mäki kertoi, että aikanaan Turun Palloseurassa pelannut Mal Davis harrasti seksiä naisen kanssa kun muut juhlijat oliva löivät ympärillä tahtia. Aktin jälkeen Davis oli siirtynyt suoraan katsomaan videolta omia maalejaan.

Avatar
Viestit: 2177
Liittynyt: 25.01.2009 20:26
Suosikkijoukkue: Jokerit Hellsinki

Re: Henrik Petré Ilvekseen

ViestiKirjoittaja Jokkeri » 31.01.2010 18:14

Ilveksen haku ammunta jatkuu, tosin onhan Petre pelannut hyvin yhden kauden tuossa taannoin=). Vähän vanhoilla meriiteillä ja paljon loukkaantuneena ollut pelaaja ostettiin Ilvekseen. Parhaimmillaan tosin hyvä hyökkäävä pakki, mutta en usko hänen tuovan mitään ihmeitä Ilvekseen. Osoittaa minusta miten pihalle pelaajahankinta osasto on.
Kaikki Jäähalleille! Teksti-tv keskustelupalstojen raamattu.

Avatar
Viestit: 3294
Liittynyt: 17.02.2008 21:25
Paikkakunta: Tampere
Suosikkijoukkue: Tampereen Pyrintö

Re: Henrik Petré Ilvekseen

ViestiKirjoittaja Zubru » 31.01.2010 19:14

Melkoisen turha hankinta tähän väliin. Toki Ilveksen puolustus on ollut heiveröinen koko kauden ajan, mutta nyt kun karsintapaikka on jo lähes varma, ei kannattaisi lähteä tuhlaamaan rahaa henrikpetreihin, vaan panostaa tulevaisuuteen ja peluuttaa omia, nuoria puolustajia ja saada heille kokemusta liigapeleistä.

No, toivotaan Petren onnistumista, ettei tästä tule Ilvekselle ominaista floppia. :peukkuylös:
On parempi olla vakavasti PA ku Timo T.A.

Avatar
Viestit: 13179
Liittynyt: 29.08.2008 22:02
Paikkakunta: Norsuluutorni
Suosikkijoukkue: YLLÄPITO

Re: Henrik Petré Ilvekseen

ViestiKirjoittaja Multi » 31.01.2010 19:25

Mälkiä tuntee ja tietää pelaajan vauvuudet/heikoudet joten lähtökohdat hankinnalle pitäisi olla hyvät, mutta kun ne ei ole. Mälkiä on sen verran puusilmä ettei välttämättä tiedä miten paljon loukkaantuneena ja miten vähän Henrik on ollut loukkaantuneena. Haastattelussa kun häneltä kysyttii, milloin hän uskoo Petren olevan huipussaa, niin Mälkiä sanoo että parissa pelissä, siis täh? Parissa pelissä olisi pelaaja täydessä iskussa, joka on kuitenkin ollut miltein kokokauden sivussa...
Turha koittaa ylläpito voittaa

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Re: Henrik Petré Ilvekseen

ViestiKirjoittaja Dev » 31.01.2010 20:09

DrMultihunter kirjoitti:Mälkiä tuntee ja tietää pelaajan vauvuudet/heikoudet joten lähtökohdat hankinnalle pitäisi olla hyvät, mutta kun ne ei ole. Mälkiä on sen verran puusilmä ettei välttämättä tiedä miten paljon loukkaantuneena ja miten vähän Henrik on ollut loukkaantuneena. Haastattelussa kun häneltä kysyttii, milloin hän uskoo Petren olevan huipussaa, niin Mälkiä sanoo että parissa pelissä, siis täh? Parissa pelissä olisi pelaaja täydessä iskussa, joka on kuitenkin ollut miltein kokokauden sivussa...


No Ilveksessä tuntuu olevan tällä hetkellä pihalla, niin johtajat, pelaajat kuin valmentajatkin. En yhtään ihmettelisi jos Petren tietoja ei ole sen enempää katseltu kuin lukastu edellisten kauden pisteet ja katottu onko nyt jo kunnossa. Petrellä on alla sen verran pitkä loukkaantuminen, että pelikuntoon pääseminen kestää ainakin 2-4 viikkoa, joten tuo Mälkiän heitto, pari peliä on kyllä ihan perse arvio. Alan itse olemaan pikkuhiljaa sitä mieltä, että Mälkiän jatkosopimus oli virhetikki Ilvekseltä.
- Olen aina IFK

Avatar
Viestit: 2555
Liittynyt: 18.02.2008 18:19
Paikkakunta: Pori
Suosikkijoukkue: Ässät

Re: Henrik Petré Ilvekseen

ViestiKirjoittaja Jartsa » 31.01.2010 20:17

Petre olisi ehkä ilman tuota loukkaantumista ja Ilveksen tilannetta huomioon ottamatta hyvä hankinta. Itse pidin hänestä Tapparassa. Oli sellainen all-round puolustaja, jolta lähti aikas hyviä avaussyöttöjä.
Mutta Ipallehan tästä ei ole mitään hyötyä. Pelaaja ei ole aikoihin viellä pelikunnossa ja senkin jälkeen taso on pienoinen arvoitus.
Mutta ilmeisesti Ipan johdossa painetaan kaikki paniikkinappulat pohjaan ennen kuin tajutaan, että kaikki on jo menetetty.
Ei allekirjoituksia

Avatar
Viestit: 14900
Liittynyt: 27.07.2009 14:52
Suosikkijoukkue: KHL, NHL, Leijonat

Re: Henrik Petré Ilvekseen

ViestiKirjoittaja InFlames » 31.01.2010 21:07

Ite en tota muistanut, että Petre on ollut vissiin koko kauden sivussa, mutta eipä tämä hankinta herätä oikein mitään fiiliksiä. Ihan ok pakki, joka kiekollisenakin kelvollinen, mutta eipä nyt varmaan hirveästi Ilvestä tule auttamaan. En näe järkeä ostaa tässä vaiheessa kautta Petreä, josta ei hyvin todennäköisesti ole suurta apua. Kiekolliseen peliin toki jonkin verran, mutta paljohan Ilves pulitti tästä hankinnasta? Kiva olisi tietää onko hintalaatu suhde kohillaan. On toki parempi kuin 21-vuotias "lupaava" venäläinen Soloduhin, mutta ei varmasti ole mitään suurta apua jengille.
Ilves toki voi vielä tehdä jopa ihmeen ja nousta jonkun ohi, mutta viimeiseksi joukkue jäänee.

Paluu Ilves

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa