Tampereen Ilves 2010-2011

Kuva
Avatar
Viestit: 4465
Liittynyt: 03.07.2008 20:47
Suosikkijoukkue: Porin Ässät Liigan pudotuspeleissä keväällä 2016

Tampereen Ilves 2010-2011

ViestiKirjoittaja kuningas26 » 03.04.2010 12:59

Liigakarsinnat tällä hetkellä Ilvekselle otteluvoitoin 3-0, joten jos vaikka uskaltaisi tämän ketjun jo avata kun ensi kauden sarjataso alkaa olla sinettiä vaille selvä. Päävalmentaja Juha Pajuojan sopimus kestää vuoteen 2012 asti ja hänen aisaparinaan ensi kaudella nähdään toivottavasti Raimo Helminen. Juha Juujärvi ei joukkueessa jatka vaan hän siirtyy uusiin haasteisiin.

X/Marjamäki - X - Niinimäki
Rask - Määttänen - Marjamäki/X
Korhonen - X/Myttynen - Pellinen
Sandvik - Myttynen/X - N.Snellman

Hyökkäyksessä sopimukset siis lihavoiduilla pelaajilla; Marjamäki, Rask ja Myttynen. Jatkoa Niinimäelle, Määttäselle, Pelliselle, Korhoselle, Sandvikille ja Niko Snellmanille. Kauvosaarelle antaisin myös, mutta mies on lähes varmojen huhujen mukaan Lukon miehiä joten kiitos ja näkemiin. Marko Anttilan on mielestäni aika siirtyä jonnekkin muualle hakemaan uutta nostetta uralleen. Sitten C.Genoway, kaikista vaikein tapaus.. tuskin miehellä on hirveästi edes jatkohaluja, mutta ykkössentterin täytyisi pelata meillä koko kausi, pysyä terveenä ja olla vielä Colbya astetta kovempi tekijä. V.Snellman, Salonen, yms muut turhakkeet, haistakaa vittu ja näkemiin.

Sitten mitä hyökkäykseen tarvitaan. Ensimmäisenä ykkössentteri. Ei mitään 2-3 kentän ok-tasoista liigajyrää, vain todellinen johtava pelaaja. Kuten Lukon Mclean ja Kärpissä Viuhkola. Hintaa tulee varmasti, mutta ulostamalla kolmos-neloskentistä ne liigajyrät ala Snellman rahaa saadaan enemmän käyttöön kärkiosaamiseen. Ykkösen toiselle laidalle Niinimäki on aika selvä valinta. Toisessa laidassa toivoisin näkeväni erittäin kovan maaliruiskun, sellaisen joka heittää helposti 25 maalia kaudessa. Harmi vain, että meidän ulkkariscouttaus on aika lapsen kengissä, sillä Suomessa tälläisiä pelaajia ei vapaana ole ellei huhuissa pyörinyttä Joonas Vihkoa lasketa. Toni Rajala saattaisi tulla takaisin kotiin suorittamaan inttiä, mutta onko Tonista vielä edes viidentoista maalin mieheksi, vaikea sanoa. Kauvosaari täytyy myös korvata jotenkin, jos se Vänttinen menee porkkanahousuihin niin sitten vaan Myde kolmosen keskelle, mutta Vänä kelpaisi kyllä vaikka aikamoista pygmijoukkuetta tässä ollaan vissiin rakentamassa.

X/Seikola - X
Glenn - Akkanen
Tukio/Petré - Näppilä

Puolustajista Seikolla ja Tukiolla on sopimukset ensi kaudesta. Seikolan jatko Suomessa on kuitenkin aika epätodennäköistä, mutta niinhän sen piti olla jo viime kesänä eli katsellaan rauhassa. Kuukka on näiden kuuluisien huhujen mukaan 99% varmuudella Lukon miehiä joten ykköspari joudutaan varmaan kokonaan hankkimaan muualta. Ryan Glenn ilmoitti, että haluaa jatkaa Ilveksessä, joten miehelle äkkiä sopimusta kouraan! Pakkipariksi Juuso Akkanen, jolla on optio ensi kaudesta. Kolmospariin yksi terve Arto Tukio, mutta jos sellaista ei ole saatavilla voitaisiin Petrélle tarjota myös jatkoa vaikka tämä kausi onkin mennyt loukkaantumisten merkeissä. Myös Jarkko Näppilä on taistellut loukkaantumisia vastaan, mutta potentiaalin tietävät kaikki joten Jarkolle toivotaan terveitä päiviä ja halpaa sopimusta.

Puolustukseen täytyisi hankkia siis vähintään yksi uusi pelaaja, riippuen jatkaako Seikola vai ei. Mikäli jatkaa niin sitten hampaaton peruspakki kovalla lämärillä ja lähes kahdenmetrin keholla varustettuna. Seikolan poistuessa tarvetta tulee myös kiekolliselle puolustajalle, mitä kuuluu esim. Cory Murphylle? Ja jos oikein hurjiksi ruvetaan niin miksei samalla myös Ville Koistista, vaan taitaa KHL viedä miehen.

Hurme
Pitkämäki/X

Molemmilla veskareilla sopimukset. Hurme jatkaa ykkösenä, ei mitään epäselvyyksiä. Pitkämäen tilanne ei ole mitenkään helppo, sillä haluaako jäädä avaamaan luukkua vai suunnata esim. Allsveskaniin. Mikäli Taube pakkaa tavaransa niin kakkosmaalivahdiksi jotain nuorta ja kehityskelpoista kassaria.

Kommentoikaa!
Four passes break any defence

Avatar
Viestit: 4465
Liittynyt: 03.07.2008 20:47
Suosikkijoukkue: Porin Ässät Liigan pudotuspeleissä keväällä 2016

Re: Tampereen Ilves 2010-2011

ViestiKirjoittaja kuningas26 » 07.04.2010 10:00

Uusimman IS-Veikkaajan mukaan Pasi Määttänen, Jesse Niinimäki ja Ville Korhonen ovat kirjoittaneet jatkosopimuksen. Kesken liigakarsintojen ei kuitenkaan vielä mitään julkaista, sillä kaippa noissa sopimuksissa on optiot mikäli Ilves jotenkin itsensä onnistuu vielä Mestikseen kampeamaan.

Tärkeät ja hyvät jatkot. Määttänen (41gp 15+25) on kapteeni isolla K:lla, Niinimäki (55gp 14+20) pelaa elämänsä kautta, samoin kuin tekee vihdoin potentiaaliaan lunastava Korhonen (56gp 12+8). Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin joukkueen kasaamisessa.
Four passes break any defence

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Re: Tampereen Ilves 2010-2011

ViestiKirjoittaja Dev » 07.04.2010 10:08

Onkos Tampereen suunnalla kuulunut mitään tuosta Mara Järventiestä? Jossain vaiheessa huhuilivat äijää teille ja taitavat huhuilla vieläkin. Järventie itse on kuitenkin huhujen mukaan ilmaissut, että haluaisi ehdottomasti jatkaa IFK:ssa Kankaanperän kansssa, mutta hommat kiikastaa sopimuksen pituudesta. Järventie haluaa 2v paperin, kun taas IFK tarjoaa 1+1v paperia. Toivottavasti ei tule teille Tampereelle, pelit sujuneet sen verran hyvin IFK:ssa.

kuningas26 kirjoitti:Uusimman IS-Veikkaajan mukaan Pasi Määttänen, Jesse Niinimäki ja Ville Korhonen ovat kirjoittaneet jatkosopimuksen. Kesken liigakarsintojen ei kuitenkaan vielä mitään julkaista, sillä kaippa noissa sopimuksissa on optiot mikäli Ilves jotenkin itsensä onnistuu vielä Mestikseen kampeamaan.


Hyvät jatkosopimukset jos pitää paikkaansa. Määttänen oli varsinkin alkukaudesta aivan liekeissä ja Ipan alamäkihän alkoi herran loukkaantumisesta. Niinimäkikin on kasvanut ihan kelpo 2-3 sentteriksi liigaan. Enää tuosta sitten puuttuu ykkössentteri ja kysymys kuuluukin, onko se Genoway? Vähän veikkaan, että uutta miestä tulee tilalle.
- Olen aina IFK

Avatar
Viestit: 4465
Liittynyt: 03.07.2008 20:47
Suosikkijoukkue: Porin Ässät Liigan pudotuspeleissä keväällä 2016

Re: Tampereen Ilves 2010-2011

ViestiKirjoittaja kuningas26 » 07.04.2010 10:24

Genowaylla on ollut ihan helvetin huonoa onnea loukkaantumisten kanssa ja jotenkin olen skeptinen, että tuo putki yht'äkkiä ensi kaudella katkeaisi. Kyllä silti hänelle jatkoa voisi tarjota, kunhan palkkaa hilataan alaspäin ja mies tulee pelaamaan koko kaudeksi, sillä verokikkailu ei enää toimisi. Voisikohan Genoa kokeilla esim. laiturina? Miehellä on kuitenkin hyvä laukaus muttei käyttänyt sitä vain rakensi mielummin tilanteita muille. Ykköskenttään voisi esim laittaa Genowayn ja Niinimäen laidalle, keskelle joku suoraviivainen kanukkisentteri iskemään maaleja.

Järventie kelpaisi Ilvekseen, mutta tuskin tulee tapahtumaan. Ainakaan mitään huhuja ei ole liikkunut.
Four passes break any defence

Viestit: 4787
Liittynyt: 08.04.2008 15:51
Suosikkijoukkue: Sabres, Ilves

Re: Tampereen Ilves 2010-2011

ViestiKirjoittaja Afinogenov » 09.04.2010 09:41

Pajuoja saneli että kaikki sopimuksen omaavat pelaajat eivät edes jatka ensikaudella eli tämä tarkoittanee ainakin Pitkämäkeä.. Akkanen voi puolestani jatkaa seiskapakkina mutta mitä vittua me tehdään jollain Niko Snellmannilla? Tiedoksi Devicelle että Jecce Niinimäestä on tehty nimenomaan laitahyökkääjä ja siellä hän on paremmin pelannutkin.

Heitellään nyt jotain huhupaskaa tänne:

Ville Nieminen (wuhuu)
Jesse Saarinen
Ville Varakas
Erkki Rajamäki
Marko Kivenmäki
Perttu Lindgren
Toni Rajala
Sami Sandell
Joonas Lehtivuori
Cory Murphy

Noista nyt on sanottava että Nieminen jatkaa Tapparassa, Saarinen lähtee Hämeenlinnaan tai sitten vähemmän toivottavasti tulee Ilvekseen. Varakas ilmeisesti Bluesiin tai Ilvekseen ja Rajamäki & Kivenmäki kuuluvat jokavuotiseen spegulointiin. Lindgren tuskin tulossa ja tuskin me takinkääntäjiä tarvitaankaan pelatkoon nyt hymyhuulilla siellä Lukossa. Rajala sanoi ettei tule niin kauan kun Mälli on puikoissa miten on asian laita nyt? Sami Sandell tekemässä paluun? Lehtivuori jatkanee ameriikoissa ja Murphy nyt tuonne loppuun ikäänkuin vaan kysyttääkseen että mitä hänelle kuuluu nykyisin? :tuoppi:

Hyvä Ilves! Urheiluvälinekauppias Seppo Hiitelä kokoaa joukkueen täältä tullaan!! Vapiskaa saatana!
Dion Darling on tappelija, jonka sukunimestä ei kannata laskea hänen kanssaan leikkiä. Muutoin on luvassa kylmää kyytiä...

Viestit: 3
Liittynyt: 09.04.2010 09:41
Suosikkijoukkue: jokerit

Re: Tampereen Ilves 2010-2011

ViestiKirjoittaja kasi8 » 09.04.2010 10:01

itselleni oisi ollut ihan sama vaikka ilves olisi hävinnyt jokipojille oisi tullut uutta väriä liigaan mutta kun otta huomioon jokipoikien talous tilanteen huomioon niin se ei olisi ollut mahdollista onne teille ilves faneille ensi kaudelle

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Re: Tampereen Ilves 2010-2011

ViestiKirjoittaja Dev » 09.04.2010 11:08

Afinogenov kirjoitti: Murphy nyt tuonne loppuun ikäänkuin vaan kysyttääkseen että mitä hänelle kuuluu nykyisin? :tuoppi:


Murphy on pelannut kauden pääsääntöisesti AHL:n puolella iskien siellä 6+36 tehot. NHL paikkaa ei tunnu aukevan oikein millään mistään suunnasta, joten veikkaan, että edessä on paluu Eurooppaan. Suomalaisten tuskin kannattaa tästä miehestä haaveilla, eiköhän KHL:stä tule sen tason sopparia, että alta pois. Ja jos hän nyt yllättäen Suomeen olisikin suuntaamassa, niin eiköhän sieltä tulisi JYP:ltä, HIFK:lta, Jokereilta, Kärpiltä ja kumppaneilta parempaa tarjousta pöytään.
- Olen aina IFK

Avatar
Viestit: 13179
Liittynyt: 29.08.2008 22:02
Paikkakunta: Norsuluutorni
Suosikkijoukkue: YLLÄPITO

Re: Tampereen Ilves 2010-2011

ViestiKirjoittaja Multi » 09.04.2010 11:45

Dev kirjoitti: Ja jos hän nyt yllättäen Suomeen olisikin suuntaamassa, niin eiköhän sieltä tulisi JYP:ltä, HIFK:lta, Jokereilta, Kärpiltä ja kumppaneilta parempaa tarjousta pöytään.

Tuskin ainakaan JYPiltä. Tietojeni mukaan JYPiin ei tulekkaan ensi kaudeksi uutta puolustajaa, vaan Koskisen Kalle jatkaisi vielä kauden. Joten samalla pakistolla JYP menisi kuin tämänkin kauden....

Kuten Device kertoi tuskin tämä Mursu suomeen palaa, KHL, Sveitsi lienevät euroopassa varteenotettavimmat vaihtoehdot. Näiden jälkeen varmaan tarkistetaan vielä Ruotsi ja sitten vasta Suomi ja seurat Kärpät, HIFK ja Jokerit.
Turha koittaa ylläpito voittaa

Avatar
Viestit: 2177
Liittynyt: 25.01.2009 20:26
Suosikkijoukkue: Jokerit Hellsinki

Re: Tampereen Ilves 2010-2011

ViestiKirjoittaja Jokkeri » 11.04.2010 12:10

Ilveksen rosterista ei voi odottaa kovinkaan kummoista kyhäelmää, koska joukkueen kasauksessa oltiin tietojen mukaan kaksi kuukautta muita joukkueita jäljessä. Ilmeisesti kapteeni Määttänen on jatkamassa, mutta tuskin tosiaan kovinkaan kummoinen joukkue Ilves ensi kaudella on. Imu seuraan on varmaan heikommillaan, mitä se on koskaan ollut ja valmennuskin näyttää lähinnä vitsiltä. Hyvällä scouttauksella voi esim. mestiksestä saada jotain helmiä tyyliin Tobbari Salmelainen, mutta mitään MVP pelaajia Ilveksessä ei ensi kaudella nähdä.
Kaikki Jäähalleille! Teksti-tv keskustelupalstojen raamattu.

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Re: Tampereen Ilves 2010-2011

ViestiKirjoittaja Dev » 11.04.2010 13:17

Jokkeri kirjoitti:Ilveksen rosterista ei voi odottaa kovinkaan kummoista kyhäelmää, koska joukkueen kasauksessa oltiin tietojen mukaan kaksi kuukautta muita joukkueita jäljessä. Ilmeisesti kapteeni Määttänen on jatkamassa, mutta tuskin tosiaan kovinkaan kummoinen joukkue Ilves ensi kaudella on. Imu seuraan on varmaan heikommillaan, mitä se on koskaan ollut ja valmennuskin näyttää lähinnä vitsiltä. Hyvällä scouttauksella voi esim. mestiksestä saada jotain helmiä tyyliin Tobbari Salmelainen, mutta mitään MVP pelaajia Ilveksessä ei ensi kaudella nähdä.


Epäilen vähän samaa. Lienee Jani Hurme ensi kaudella jengin suurin tähti? Tosin ne huhuaa, että tämäkin kaveri olisi jättämässä Ilveksen, vaikka sopparia on vielä kausi jäljellä. Joka tapauksessa, tällä viikolla Ilveksen johdosta joku totesi, että kaikki aloitetaan nyt tyhjältä pöydältä ja jotkut sellaisetkin pelaajat joilla on sopparia jäljellä, tulevat jättämään seuran. Totesi myös, että pelaajien etsiminen on tällä hetkellä hankalaa, sillä ei ole kovan tason pelureita kolkuttelemassa oveen ja kysymässä pääsisikö pelaamaan.

Ketä Tampereelta mahtaa nyt sitten lähteä sopimuksen omaaavista pelaajista? Markus Seikola on varma, sen uskaltaa melkein jo sanoa, Pitkämäki vissiin suuntaa Ässiin? Käsittämätöntä, että tällainen kaveri vielä kelpaa johonkin. :D Pasi Salonen menossa kanssa Poriin. Jatkaakohan Tukio vielä?
- Olen aina IFK

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Re: Tampereen Ilves 2010-2011

ViestiKirjoittaja Dev » 12.04.2010 13:18

Bruun, Määttänen, Niinimäki, Korhonen ja Pellinen jatkosopimuksiin Ilveksen kanssa

"Joukkueesta lähtevät varmuudella Markus Seikola, Mikko Kuukka, Juuso Akkanen, Henrik Petré, Jarkko Kauvosaari ja Pasi Salonen."

Hyviä jatkosopimuksia ehdottomasti, mutta Seikolan, Kuukan ja Kauvosaaren menettäminen on kyllä paha juttu, joksenkin kyllä odotettua. Näistä kaksi matkaa todennäköisesti Raumalle ja yksi poistuu ulkomaille. Jesse Niinimäen Tappara jututkin olivat yllätys, yllätys paskapuhetta. Veikkaan, että nämä huhut "V-Nieminen Ipaan" on myös shittiä.
- Olen aina IFK

Avatar
Viestit: 4465
Liittynyt: 03.07.2008 20:47
Suosikkijoukkue: Porin Ässät Liigan pudotuspeleissä keväällä 2016

Re: Tampereen Ilves 2010-2011

ViestiKirjoittaja kuningas26 » 12.04.2010 13:26

Odotettuja sopimuksiahan nuo olivat. Oikeastaan Bruunin jatko oli ainoa jota ei jossain olisi jo varmaksi huudettu. Sointu palaa siis OHL:stä, Aittokallio nousee mahdollisesti jopa kakkosvahdiksi ja Peltola tulee koittamaan siipiään Vaasasta. Vituttaahan tuo silti nähdä ensi kaudella LeKissä, ellei sitten vuokrata erikseen takaisin Vaasaan jos ja kun ei liigasta paikkaa aukea. Hyvä projektipelaaja kuitenkin, potentiaalia liigapeluriksi asti.
Four passes break any defence

Viestit: 4787
Liittynyt: 08.04.2008 15:51
Suosikkijoukkue: Sabres, Ilves

Re: Tampereen Ilves 2010-2011

ViestiKirjoittaja Afinogenov » 12.04.2010 16:18

Hienoa että saatiin pari sopparia tehtyä. Antti Bruun ei sitten voinut mennä mihinkään raksahommiin ensikaudeksi? Matias Sointu olisi voinut mennä jonnekkin ihan muuaalle ja mikä tämä Vaasanmies tuolla pakissa on kun omia olisi taas ollut Ville Laineen ja monen muun muodossa. Heti kun saadaan jostain Mikko Kuukasta kasvatettua kunnon pelimies niin hänet päästetään Raumalle.

Ensikauden ykköspari:

Tukio - Bruun

No onhan tuossa hyviäkin soppareita mukana! Jesse Niinimäkeen on nyt ensimmäistä kertaa oikeasti kova luotto. Määttänen on edelleen kova ja Korhonen väläytellyt jo huikeaa potentiaaliaan.

Eikä Device tarvitse olla mikään ennustaja tietääkseen että Niämisville jatkaa Tapparassa. Jos joku on oikeasti jossain vaiheessa luullut että kaveri tulossa Ilvekseen niin onnea heille.
Dion Darling on tappelija, jonka sukunimestä ei kannata laskea hänen kanssaan leikkiä. Muutoin on luvassa kylmää kyytiä...

Avatar
Viestit: 2177
Liittynyt: 25.01.2009 20:26
Suosikkijoukkue: Jokerit Hellsinki

Re: Tampereen Ilves 2010-2011

ViestiKirjoittaja Jokkeri » 12.04.2010 19:21

Aika kevyitä soppareita Ilves tarjosi tänään, tosin eipä ollut odotuksissakaan kummempia. Niinimäki on saanut itsestään irti ylemmän keskitason liigapelaajan ja naputtelee sen 25-30 pistettä parhaimmillaan. Määttänen oli tärkeä jatko joukkueen kapteenina ja pelasi jopa yllättävän hyvin tällä katastrofikaudella. Korhonen, Pellinen & Bruun on tätä perusosastoa johon ei kannata juuri sanoja käyttää. Ihmettelen kyllä että miksi Antti Bruunin sopimusta jatkettiin?
Mielenkiinnolla odotan minkä tasoisia uusia Ilves pelureita joukkueeseen tulee.
Kaikki Jäähalleille! Teksti-tv keskustelupalstojen raamattu.

Avatar
Viestit: 4465
Liittynyt: 03.07.2008 20:47
Suosikkijoukkue: Porin Ässät Liigan pudotuspeleissä keväällä 2016

Re: Tampereen Ilves 2010-2011

ViestiKirjoittaja kuningas26 » 03.05.2010 15:29

Four passes break any defence

Seuraava

Paluu Ilves

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa