Case Joonas Lehtivuori

Kuva
Viestit: 208
Liittynyt: 09.05.2010 23:08
Suosikkijoukkue: Ilves, Nashville Predators, Philadelphia Flyers

Case Joonas Lehtivuori

ViestiKirjoittaja juusohou » 16.01.2011 14:42

MTV3 ilmoittaa sivuillaan: KalPa nappasi lupauksen tähtipakin korvaajaksi

Jääkiekon SM-liigan KalPa vahvistaa puolustustaan Joonas Lehtivuorella. Hän siirtyy kuopiolaisjoukkueeseen NHL-seura Philadelphia Flyersin organisaatiosta.

Aiemmin SM-liigaa Ilveksessä pelannut Lehtivuori on vuokralla KalPassa loppukauden. Kaksi viime kautta hän on pelannut Philadelphian farmijoukkueessa Adirondackin miehistössä.

Mitä ajatuksia jengil on tästä? Jäisikö Joonas suomeen ensi kaudeks, ja jos ilveksel enemmän rahaa, niin tulis sit ipaan vai jatkaako ensi kaudenkin kalpassa? Toivotaan nyt vaan parasta ja pelätään pahinta, sillä pidin tuota Koistisen ipaan tuloa paljon utopistisempana kuin Lehtivuoren... eek :roll:

edit:

Tossa viel linkki uutiseen http://www.iltasanomat.fi/sm-liiga/KalP ... 07579.html

Viestit: 208
Liittynyt: 09.05.2010 23:08
Suosikkijoukkue: Ilves, Nashville Predators, Philadelphia Flyers

Re: Case Joonas Lehtivuori

ViestiKirjoittaja juusohou » 01.02.2011 17:54

Tähän vielä sen verran, että tänään 1.2.2011 aamulehdessä oli juttu ipa-kalpa pelistä ja myös Joonasta oli haastateltu. Hän sanoi melkein suoraan että olisi pelannut mieluummin Ilveksessä kuin Kalpassa. Tämän kysymyksen jälkeen Pajuojalta oli kysytty Miksi Lehtivuori ei mahtunut ilvekseen. Ja Pajuojahan vastas. Suomennettuna teksti menis näin: Joonas voisi katsoa peiliin ja kysyä mikä hänen todellinen arvonsa on...

Eli Lehtivuori oli rajusti ylihinnoitellut palkkansa. Lisäksi voimme yhdessä tuumin todeta Pajuojan puheiden todenpitävyyden sillä, että Ilveksessä hän olisi ollut ykköspakki. Kalpassa hän on kolmospakki... Ellei jopa nelos...

Joonaksena oisin tyytynyt kyllä ilveksen tarjoukseen, sillä peliaika olisi ollut jotain todella suurta. Vastuun ohella... Mutta siis todellisuudessa jos lehtivuori myi itsensä hinnoittelemallaan palkalla kalpaan. On kalpa saanut tähän mennessä vain loven budjettiinsa.

Paluu Ilves

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa