Maalinteko ongelmat...

Kuva
Viestit: 208
Liittynyt: 09.05.2010 23:08
Suosikkijoukkue: Ilves, Nashville Predators, Philadelphia Flyers

Maalinteko ongelmat...

ViestiKirjoittaja juusohou » 31.01.2011 20:11

Nyt, siirtoikkunan umpeutuessa, herää kysymys eikö Ilveksellä olisi tarvetta maalintekijälle? Joonas Rask 13:sta maalillaan ilveksen sisäisen maalipörssin ykkönen, Puolustaja lupaus Niko Peltola YV maalien ykkönen 5:llä osumalla. Paikkoja tuhrataan kovalla prosentilla kun ei löydy sitä "luontaista maalinsylkijää" joukkueesta. Nyt olisi ehkä Raipen aika käyttää suhteitaan ja astua esiin ja tuoda nuorille esimerkki kunnon maalintekijästä! Mieluiten hyökkääjä joka pystyy YV:ssä pelaamaan viivassa. Oma märkä uneni oli HH, mutta hifkiin meni sekin :|

Mitä muut mieltä?

Viestit: 208
Liittynyt: 09.05.2010 23:08
Suosikkijoukkue: Ilves, Nashville Predators, Philadelphia Flyers

Re: Maalinteko ongelmat...

ViestiKirjoittaja juusohou » 31.01.2011 20:15

juusohou kirjoitti:Nyt, siirtoikkunan umpeutuessa, herää kysymys eikö Ilveksellä olisi tarvetta maalintekijälle? Joonas Rask 13:sta maalillaan ilveksen sisäisen maalipörssin ykkönen, Puolustaja lupaus Niko Peltola YV maalien ykkönen 5:llä osumalla. Paikkoja tuhrataan kovalla prosentilla kun ei löydy sitä "luontaista maalinsylkijää" joukkueesta. Nyt olisi ehkä Raipen aika käyttää suhteitaan ja astua esiin ja tuoda nuorille esimerkki kunnon maalintekijästä! Mieluiten hyökkääjä joka pystyy YV:ssä pelaamaan viivassa. Oma märkä uneni oli HH, mutta hifkiin meni sekin :|

Mitä muut mieltä?EDIT: Joonas Rask nyt 14 maalia !!

Avatar
Viestit: 4465
Liittynyt: 03.07.2008 20:47
Suosikkijoukkue: Porin Ässät Liigan pudotuspeleissä keväällä 2016

Re: Maalinteko ongelmat...

ViestiKirjoittaja kuningas26 » 31.01.2011 22:31

Yksi Vili Sopanen voisi olla hyvä haku tuohon rosteriin, varsinkin nyt kun siellä on kentällisen verran ykköskokoonpanon pelaajia saikulla. Näköjään ei ole jatkamassa JYP:ssä ja monesta SM-liigajoukkueesta ollaan oltu kiinnostuneita miehen palveluksista. Meillä ei varmaan rahaa ole, mutta roolia saattaisi olla tarjolla? No pianhan se nähdään reagoiko Hiitelä mitenkään Marjamäen, Anttilan, Myttysen ja Määttäsen loukkaantumisiin.
Four passes break any defence

Viestit: 208
Liittynyt: 09.05.2010 23:08
Suosikkijoukkue: Ilves, Nashville Predators, Philadelphia Flyers

Re: Maalinteko ongelmat...

ViestiKirjoittaja juusohou » 01.02.2011 17:13

kuningas26 kirjoitti:Yksi Vili Sopanen voisi olla hyvä haku tuohon rosteriin, varsinkin nyt kun siellä on kentällisen verran ykköskokoonpanon pelaajia saikulla. Näköjään ei ole jatkamassa JYP:ssä ja monesta SM-liigajoukkueesta ollaan oltu kiinnostuneita miehen palveluksista. Meillä ei varmaan rahaa ole, mutta roolia saattaisi olla tarjolla? No pianhan se nähdään reagoiko Hiitelä mitenkään Marjamäen, Anttilan, Myttysen ja Määttäsen loukkaantumisiin.Eipä reagoinut. Noh, näillä mennään mitä on. En sano, ettei nuorille pitäisi antaa peliaikaa, mutta täytyy miettiä jos lähdetään pelaamaan alle 80kilon mieskeskiarvolla nyky liigassa, noutaja voi tulla :D. Marjamäen pitäisi palata tämän viikon jälkeen ja toivotaan muutenkin lasaretin pienenevän maajoukkuetauolla.

Avatar
Viestit: 3204
Liittynyt: 29.07.2009 19:33
Paikkakunta: Seinäjoki
Suosikkijoukkue: Ilves, QPR,Torpedo Nizhny Novgorod, Minnesota Wild

Re: Maalinteko ongelmat...

ViestiKirjoittaja wildwind » 01.02.2011 21:29

juusohou kirjoitti:Eipä reagoinut. Noh, näillä mennään mitä on. En sano, ettei nuorille pitäisi antaa peliaikaa, mutta täytyy miettiä jos lähdetään pelaamaan alle 80kilon mieskeskiarvolla nyky liigassa, noutaja voi tulla :D. Marjamäen pitäisi palata tämän viikon jälkeen ja toivotaan muutenkin lasaretin pienenevän maajoukkuetauolla.


Uusin veikkaja kirjoittaa tätäkin asiaa sivuten, miten Hiitelä on valmennusjohdon kanssa yhteistuumin sopinut, että "näillä mennään". Ei ilmeisesti ollut sovittuna mitään poikkeusta edes tuollaisten loukkaantumissumien sattuessa.

Myös tuo nuorten Ilvespelaajien "köykäisyys" massalla mitattuna on toki ollut tiedossa, mutta kummasti valmennusjohto on tuota nopeuden tärkeyttä korostamalla kuitenkin tulosta aikaan saanut.
Toki viimeisimpien pelien maalimäärät ovat huolestuttavan pieniä olleet ja siihen nuo loukkaantumiset ovat varmasti se suurin syy.
Jos kerran nauru pidentää ikää, mitäköhän totisuudesta sitten seuraa?

Kun on pää pilvissä, näkee huonosti.

Jotkut ihmiset tuovat iloa minne sitten saapuvatkin- toiset taas mistä lähtevätkin.

Paluu Ilves

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa