Ystävänpäivän ReiskaHöntsyt!

Kuva
Viestit: 208
Liittynyt: 09.05.2010 23:08
Suosikkijoukkue: Ilves, Nashville Predators, Philadelphia Flyers

Ystävänpäivän ReiskaHöntsyt!

ViestiKirjoittaja juusohou » 09.02.2011 16:07

Tiedoite ilveksen sivuilta.

"Legendat kohtaavat maailman ensimmäisessä Reiskahöntsyssä!
8.2.2011

Tampereen Koulukadun kentällä järjestetään Ystävänpäivänä, maanantaina 14. helmikuuta klo 18 hyväntekeväisyysottelu, jossa kohtaa koko joukko kiekkolegendoja ja julkkiksia.

Maailman ensimmäisessä Reiskahöntsypelissä FC Pispalan Tohvelisankarit saa vastaansa helsinkiläisen viihde- ja jääkiekkoseura Pietarinkadun Oilersin, jota johtaa kapteenina muusikko Mato Valtonen. Oilersien ykkösketjussa häärivät Hanssonin veljekset. Joukkueen rungon muodostavat kiekkokonkarit ja Halvatun Pappojen muusikot. Oilersin joukkueeseen odotetaan viime hetken yllätysvahvistuksia. Halavatun Papat soittavat tapahtuman alussa.

Tohvelisankarien riveihin vahvistuksia on saatu seuraavasti: kiekkolegendat Raimo "Raipe" Helminen, Timo "Tinke" Peltomaa, Lasse "Oka" Oksanen, Janne Ojanen, Pekka Marjamäki, futislegendat Harri Holli ja Matti Pitko sekä näyttelijät Jukka Leisti ja Ilpo Hakala. Lisäksi paikalle odotetaan täyttä kentällistä tuttuja manserokkareita.

Ystävyysottelu on ilmaistapahtuma, jonka oheistuotteiden myynti menee lyhentämättömänä Tampereen ensi- ja turvakodille. Tapahtumassa luovutetaan myös Lastenklinikan sydänpotilaille tuhat nallea.

Kyseessä on tiettävästi maailmanhistorian ensimmäinen jalkahöntsypeli, jossa kumpikin joukkue pelaa jääkiekkoa Reino-tossut jalassa. Pelialustana on siis oikea jää ja välineinä maila ja pallo. Tamperelaisittain tennarit tai lenkkarit jalassa pelattavaa kiekkopeliä kutsutaan höntsyksi."

http://www.ilves.com/uutinen080211.php


Varmasti komea tapahtuma! Pääsispä paikalle :D...

Paluu Ilves

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa