Raimo Helminen Ilveksen päävalmentajaksi 2012-2013

Kuva
Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Raimo Helminen Ilveksen päävalmentajaksi 2012-2013

ViestiKirjoittaja Dev » 30.01.2012 11:23

Raipe päävalmentajaksi
30.1.2012 / Ilves-Hockey Oy/th

Ilveksen ensi kauden päävalmentajaksi on nimitetty 1.5. 2012 alkaen Raimo “Raipe” Helminen. Ilveksen ja Helmisen sopimus kattaa ensi kauden. Pitkän pelaajauran Ilveksessä luonut Helminen aloitti Ilveksen valmennustiimissä keväällä 2010. Hän on myös toiminut nuorten maajoukkueen valmennustiimissä ja viimeksi päävalmentajana.

Hyökkääjä Samuli Kivimäki, 23, siirtyy Ilvekseen Rauman Lukosta. Vaasasta lähtöisin oleva Kivimäki on 187-senttinen ja 85-kiloinen pelaaja, joka ampuu oikealta. Kivimäen sopimus kattaa tämän kauden loppuun sekä ensi kauden.

Pyrimme saamaan vielä tänään Raimo Helmisen kommentit sivuille.

http://ilves.com/?p=6495


Eipä tämä varmasti tule kenellekään yllätyksenä. Itse sanoisin, että aika heikko valinta Ilvekseltä. Valitaan seuran päävalmentajaksi kaveri, joka on lopettanut kiekon pelaamisen about muutama vuosi sitten ja kokemusta valmentamisesta ei ole oikeastaan paljon paskaakaan. Lisäksi nuo nuorten MM-kisat eivät menneet mitenkään hedelmällisesti, vaikka Suomella oli kasassa kisojen yksi parhaimmista joukkueista. Toisaalta voihan se olla niinkin, että Ilveksen oli pakko tyytyä tällaiseen ratkaisuun, koska kukaan ei suostu tulemaan Tampereelle. En sano mitenkään vittuiluna tätä Ilves kannattajille, mutta onhan se aikalailla sama asia kun työntäisi kädet paskakasaan, jos menee Tampereelle valmentamaan.

Taitaa mennä kohta koko Ilveksen organisaatio nurin. Niin huonoja päätöksiä siellä tehdään.
- Olen aina IFK

Avatar
Viestit: 2555
Liittynyt: 18.02.2008 18:19
Paikkakunta: Pori
Suosikkijoukkue: Ässät

Re: Raimo Helminen Ilveksen päävalmentajaksi 2012-2013

ViestiKirjoittaja Jartsa » 30.01.2012 15:36

Itsekkin olen sitä mieltä, että Raipen palkkaaminen ykköspallille on virhe. Ja pahimmassa tapauksessa hänelle itselleen, sillä jos ensi kaudella Ilves konttaa tämän kauden malliin, heiluu siinä kohtaa Helmisen palli. Tästä seuraisikin mielenkiintoinen episodi siitä, uskaltaako Ilves antaa tälle koko Suomen ikonille potkut, jos tarve niin vaatii? Jotenkin tuntuu siltä, että seurajohto odottaa Helmisestä jonkinasteista messiasta, jonka johdolla Ilves purjehtii Play-off satamaan. Vai onko tässä nyt sitten kyse ihan siittä, että Ilvekseen ei saada muutakaan nimekästä kaveria? Tähän samaan viittaisi jo sekin, kun Hiitelä hyppäsi ruoriin kengittyään Pajuojan helvettiin.
Nimeähän Raipella on. Mutta kokemus päävalmentajana on minimaalinen. Hän vasta aloittelee uraansa. Kakkosvalmentajana Raipe olisi hyvä valinta.
Nyt Ilves tuntuun tekevän karhunpalveluksen niin itselleen, kuin Helmisellekkin.
Ei allekirjoituksia

Viestit: 4787
Liittynyt: 08.04.2008 15:51
Suosikkijoukkue: Sabres, Ilves

Re: Raimo Helminen Ilveksen päävalmentajaksi 2012-2013

ViestiKirjoittaja Afinogenov » 30.01.2012 19:31

Raipe olisi tosin halunnut jatkaa maajoukkueessa jonne hänen valmennustaidot olisivatkin paremmin sopineet, tälläinen pitkä jääkiekkokausi ei ole välttämättä se mistä kannattaa lähes mitättömällä valmennuskokemuksella aloittaa, varsinkaan Ilveksessä.

Joku kokenut Mestiskoutsi olisi kannattanut hyvissä ajoin houkutella valmennuspuuhiin ja Raipen sitten kakkoseksi. No mitenhän olisi käynyt jos Raipe ei olisi suostunutkaan? Hiitelä kun ei ole Summasen tai Helmisen lisäksi muilta edes halukkuutta kysynyt.

Kädet on aika syvällä paskassa kun katsotaan tulevan kauden sopimuspelaajiakin. Niinimäki lähtee myös aika varmasti muihin maisemiin sopimusksessa olevien pykälien puitteissa, ilmaiseksi.
Dion Darling on tappelija, jonka sukunimestä ei kannata laskea hänen kanssaan leikkiä. Muutoin on luvassa kylmää kyytiä...

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Re: Raimo Helminen Ilveksen päävalmentajaksi 2012-2013

ViestiKirjoittaja Dev » 31.01.2012 13:24

Afinogenov kirjoitti:Joku kokenut Mestiskoutsi olisi kannattanut hyvissä ajoin houkutella valmennuspuuhiin ja Raipen sitten kakkoseksi. No mitenhän olisi käynyt jos Raipe ei olisi suostunutkaan? Hiitelä kun ei ole Summasen tai Helmisen lisäksi muilta edes halukkuutta kysynyt.


Niin, pidän ihmeellisenä jos Ilves ei ole esimerkiksi kysynyt edes Jukurien päävalmentaja Jarno Pikkaraista. Siinä on tulevaisuuden koutsi ja kaverissa on jotain samaa hulluutta kuin esimerkiksi Raivo-Ramissa. Olisi varmaan saanut vähän menoa ja meininkiä Ipan touhuun. Jostain syystä Pikkarainen ei vaan tunnu millään tavalla eksyvän SM-Liigaan.

Itse ennustan katastrofaalista seuraavaa kautta Ilvekselle. Mielenkiintoista nähdä mitä tekee johto, jos Ilves on esimerkiksi sarjan viimeisenä joskus marras-joulukuun aikoihin. Kynnys Raipen potkuille saattaa olla aika korkea ja itseasiassa veikkaan, että Raipe ei tule saamaan kenkää missään vaiheessa Ilveksestä, vaan herra siirretään vaikka sitten takaisin kakkosvalmentajaksi, tai muihin hommiin. Ei legendaa voi kenkiä.

E: Pikkaraisen lisäksi myös Ismo Lehkonen olisi ollut hyvä valinta.
- Olen aina IFK

Avatar
Viestit: 2707
Liittynyt: 23.04.2013 16:17
Suosikkijoukkue: Karri Kivi

Re: Raimo Helminen Ilveksen päävalmentajaksi 2012-2013

ViestiKirjoittaja Ipandeeros » 11.03.2014 15:06

Ärsyttää sekoittaa Raipen valmentajaura tähän, mutta tuskin tässä kannattaa uutta ketjua laittaa pystyyn.

Suuret 50v. onnittelut Ilveksen legendaarisimmalle pelaajalle ja numerolle 41! Suurin osa muistaa hänet varmasti syötöistään, joita hän haki viimeiseen asti ja siitä kuinka koville tappiot ottivat. Aina joukkue edellä! Saavutuksia herralla on riittämiin, vaikka itse niitä vähätteleekin. En usko, että kenelläkään on negatiivista sanottavaa tästä miehestä. Uran viimeinen ottelu Ilveksessä ja sen pelin jälkeinen haastattelu sai pienen kyyneleen silmäkulmaan ja vilunväreitäkin tulee edelleen.

Erittäin hieno mies, persoona ja pelaaja! Toivon, että palaa kokeneempana vielä Ilveksen penkin taakse ja näyttää kaikille mikä miäs hän on. Raipe omaa myös kaikista suurimman Ilves-sydämen ja tekee kaikkensa rakkaan seuransa eteen. Minulle Raipe tulee olemaan ykkös-Ilves - ikuisesti!
" Siihen ei oikein löydy sellaisia sanoja, joilla osaisin kuvata sitä, kuinka suurena kunniana koen sen, että saan olla Tampereen Ilveksen kapteeni. Se on minulle äärimmäisen suuri kunnia. " - Sami Sandell

" Ei se riitä, että halutaan viimeinen paikka säälipleijareihin. Mikä helvetin tavoite se on? " - Karri Kivi

Paluu Ilves

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa