Mikä mättää?

Kuva
Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Mikä mättää?

ViestiKirjoittaja Dev » 19.02.2008 13:04

Mikä on vikana tällä hetkellä Ilveksen organisaatiosssa? Viimeisen kymmenen vuoden aikana on haaviin tarttunut kaksi mitalia, pronssi ja hopea. Viimeinen mestaruus on kaudellta 1985. Mitä pitää tehdä Ilveksen organisaatiossa jotta joukkue nousee taas mestarisuosikiksi? Jos talous vaan sallii niin minä koittaisin johtajana samaa kuin JYP tällä kaudella, eli hankitaan kovalla riskillä erittäin kovia pelimiehiä ja katsotaan mihin se riittää, jos voittoa tulee paljon niin siinä tapauksessa pystyisi kasaamaan seuraavallekkin kaudella kilpailu kykyisen joukkueen.
- Olen aina IFK

Avatar
Viestit: 76
Liittynyt: 18.02.2008 16:05
Paikkakunta: Kankaanpää

Re: Mikä mättää?

ViestiKirjoittaja MikaTPS » 19.02.2008 15:38

Redman kirjoitti:Mikä on vikana tällä hetkellä Ilveksen organisaatiosssa? Viimeisen kymmenen vuoden aikana on haaviin tarttunut kaksi mitalia, pronssi ja hopea. Viimeinen mestaruus on kaudellta 1985. Mitä pitää tehdä Ilveksen organisaatiossa jotta joukkue nousee taas mestarisuosikiksi? Jos talous vaan sallii niin minä koittaisin johtajana samaa kuin JYP tällä kaudella, eli hankitaan kovalla riskillä erittäin kovia pelimiehiä ja katsotaan mihin se riittää, jos voittoa tulee paljon niin siinä tapauksessa pystyisi kasaamaan seuraavallekkin kaudella kilpailu kykyisen joukkueen.

--------------------------------------------------------------------
Esimerkkejä:

Heh heh. Kyllähän es nyt ollaan nähty jos aletaan rahan kanssa leikkimään. Joo JYP keräsi tälle kaudelle kalliin joukkueen, muttei tule olemaan neljän joukossa joten miinusta tulee tilille. Tyhmää temppuilua.

Ässät kokosi tällä kaudella kalliin joukkueen ja paljon huippupelaajia mm. Pasi Saarela, Markku Tähtinen... Ässät on viimeisenä sarjataulukossa. Tämä on juuri sitä pelleilyä rahan kanssa, mitä jos Ilves sortuisi samaan?

HPK:lla on hyvät pelaajat ja hyvä valmentaja, mutta vaikka rahaa on laitettu kehiin, niin tulosta ei tule. Tästä nähdään se että rahalla saa joo, mutta ei sillä joukkuehenkeä kasata. Miten Ilveksen kävisi?

TPS pelasi pitkään rahan kanssa ja tässä tulos. Pelaajabudjettia jouduttiin leikkaamaan yli puoli miljoonaa täksi kaudeksi. Katsojaluvut ovat laskeneet kausi kaudelta. TPS näytti mallia kuinka mennään suohon. TPS tulee näyttämään mallia kuinka sieltä noustaan.
----------------------------------------------------------------------

Suosittelen Ilvekselle kurinalaisia ratkaisuja.
Lähdetään tärkeimmästä:
Maalivahti, molari on puoli joukkuetta. Hyvällä maalivahdilla päästään jo pitkälle. Ilveksellä oli sellainen viime kaudella käsissään, mutta se päästi Raskin menemään. Tästä pääsemme seuraavaan kohtaan:
Juniorit, Tampereella huippulupaukset jakautuvat Tapparan ja Ilveksen kesken aika tasan. Ilveksellä kuitenkin huippunimiä kuten jo mainittu Tuukka Rask, muita: Perttu Lindgren, Sami Sandell, Joonas Lehtivuori, Riku Helenius, Tommi Huhtala. Vihreällä merkityt Ilves on pystynyt pitämään, muut on päästetty käsistä. Ilveksen tasoisella joukkueella ei ole varaa päästää noin hyviä junnuja pois, mielummin tarjotaan näille jatkoa kuin seuraavalle ryhmälle:
Seniorit: Helminen lopettaa tämän kauden jälkeen, Lumme lopetti jo, Viitakoskikin kohta, Peltola myytiin Ruotsiin, Pasi Määttäsellä vielä pari keskiverto kautta edessäpäin. Näiden miesten lopettamisen myötä katsojaluvutkin laskee, mutta se on parempi kuin se jos joukkueessa olisi vain näitä eläkeikäisiä.
Ilveksen siis kannattaa tehdä pieniä siirtoja organisaatiossaan, nämä kolme ryhmää onmenestyksen eväät Ilvekselle.
Mestaruudet: 1956, -76, -89, -90, -91, -93, -95, -99, -00, -01, lista tulee jatkumaan...

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 8254
Liittynyt: 17.02.2008 21:51
Suosikkijoukkue: Rosenlewin Urheilijat-38, St. Louis Blues, HK TsSKA Moskova, HC Luvia

Re: Mikä mättää?

ViestiKirjoittaja HijoDelViento » 21.02.2008 17:02

Ilveksessä toki yritettiin sitä suursijoituskautta jo yhden kerran sitten vuoden 1985 mestaruuden. Kaudeksi 1991-92 joukkue hankki paluumuuttajat Ville Sirénin, Raimo Summasen ja Risto Jalon isolla rahalla takaisin. Muutenkin joukkuetta vahvistettiin ja Ilveksen piti olla yksi mestarisuosikeista. Lopputuloksena taisi olla kymmenes sija ilman toivoakaan pääsystä silloin kuuden joukkueen pudotuspeleihin. Siitä alkoi syöksykierre joka sitten huipentui liigan jumbosijaan la lligakarsintaan joutumiseen keväällä 1985.

Koko Ilveslaiva ajautui pahasti karille kunnes Vincent Manngard laittoi vähän rahaa tiskiin ja ryhtyi pelastustalkoisiin.

Ne muistot tuntuvat yhä elävän Ilveksessä vahvoina tänäkin päivänä. Ehkä taas olisi aika uskaltaa.
Ehkä kommentoitavaa? Rekisteröidy mukaan ja anna sanataiteen miekkasi sivaltaa.............................

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Re: Mikä mättää?

ViestiKirjoittaja Dev » 22.02.2008 12:45

Itse olen sitä mieltä että Ilveksessä pitäisi ottaa riski ja sijoittaa ensikauteen vähän enemmän rahaa. En tarkoita mitään mottipäisiä summia, mutta sen verran että haaviin tarttuisi muutama kovanluokan pelimies, Ilveksen ensisijais tavoite olisi hyvä olla joku 5:n joukkoon ja sitä kautta sitten tulevina vuosina taas ylöspäin. Jos Ilves jatkaa tulevaisuudessa samalla tavalla kuin nyt niin ei menestystä tule. Uusi valmentajakin pitäisi hankkia, sillä Sakke Pietilästä ei ole huippu valmentajaksi.
- Olen aina IFK

Avatar
Viestit: 76
Liittynyt: 18.02.2008 16:05
Paikkakunta: Kankaanpää

Re: Mikä mättää?

ViestiKirjoittaja MikaTPS » 22.02.2008 18:28

Device kirjoitti:Itse olen sitä mieltä että Ilveksessä pitäisi ottaa riski ja sijoittaa ensikauteen vähän enemmän rahaa. En tarkoita mitään mottipäisiä summia, mutta sen verran että haaviin tarttuisi muutama kovanluokan pelimies, Ilveksen ensisijais tavoite olisi hyvä olla joku 5:n joukkoon ja sitä kautta sitten tulevina vuosina taas ylöspäin. Jos Ilves jatkaa tulevaisuudessa samalla tavalla kuin nyt niin ei menestystä tule. Uusi valmentajakin pitäisi hankkia, sillä Sakke Pietilästä ei ole huippu valmentajaksi.


Raimo Summanen Ipaan... Olisko hei jotain, miestä huhuiltu kylläkin Kärppiin, mutta kuka tietää. Joo mitään miljoonan korotusta pelaajabudjettiin ei kannata tehdä. Mutta pari hyvää miestä ja molari niin se on siinä.
Mestaruudet: 1956, -76, -89, -90, -91, -93, -95, -99, -00, -01, lista tulee jatkumaan...

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Re: Mikä mättää?

ViestiKirjoittaja Dev » 22.02.2008 18:51

Rami Ipaan valmentajaksi olisi kyllä Ilvekselle lottovoitto. Ainut huono puoli on sitten Rami itse, mies haluaa aina valita itse kaikki pelaajansa ja on aika usein eri mieltä joukkueiden johdon kanssa (Käsittääkseni HIFK ei tehnyt sopimusta Ramin kanssa juuri näiden erimielisyyksien takia) Mutta olisiko se sitten niin paha asia jos Ilveksen johto kuuntelisi Ramin ehdotuksia? Ja rupeaisi totettumaan niitä, sillä tavalla voisi tosiaankin saada menestystä. Hyvä ykköskenttä voisi nostaa jo joukkueen yksinään top 6:n.
- Olen aina IFK

Avatar
Viestit: 3294
Liittynyt: 17.02.2008 21:25
Paikkakunta: Tampere
Suosikkijoukkue: Tampereen Pyrintö

Re: Mikä mättää?

ViestiKirjoittaja Zubru » 22.02.2008 20:32

MikaTPS kirjoitti:Raimo Summanen Ipaan... Olisko hei jotain, miestä huhuiltu kylläkin Kärppiin, mutta kuka tietää.

Ei kukaan, mutta Pietilällä on muistaakseni ainakin sopimus ensi kaudesta, ellei kahdestakin seuraavasta. Mielummin tietysti ottaisin Summasen, vaikkei hänkään kauheasti taitaisi junnuille antaa peliaikaa. Nyt parina vuotena Ilveksen junnuja on lähtenyt muualle pelaamaan, kun peliaikaa ei ole tippunut. Poikkeuksina tietysti Lehtivuori, Lindgren ja Rask.

Ilves tarvitsisi paremman maalivahdin kuin Leinonen, ja kiekollisesta pakista on ollut tarvetta Murphyn lähdöstä lähtien.
On parempi olla vakavasti PA ku Timo T.A.

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Re: Mikä mättää?

ViestiKirjoittaja Dev » 05.03.2008 18:14

Pietilähän siellä penkin takana häärii. Kakkoskoutsina nähdään ehkäpä herra Raimo "Raipe" Helminen. Olishan se upeata nähdä kuinka Raimo saa hoidettua valmentaja tehtävänsä, voi olla että floppaisi tai sitten tulee onnistuminen, jossain vaiheessa jopa Ilveksen ykköskoutsiksi? :)
- Olen aina IFK

Viestit: 4787
Liittynyt: 08.04.2008 15:51
Suosikkijoukkue: Sabres, Ilves

Re: Mikä mättää?

ViestiKirjoittaja Afinogenov » 12.06.2008 12:53

No tuskin Raipe vielä pariin vuoteen ilvestä valmentaa. Miksi se muuten on kirjoitettu tähän ketjuun ? :D Ilveksessä mättää nuorten pelaajien jatkuva hyödyntämättöminen potenssiin Sakari Pietilä.
Dion Darling on tappelija, jonka sukunimestä ei kannata laskea hänen kanssaan leikkiä. Muutoin on luvassa kylmää kyytiä...

Viestit: 4787
Liittynyt: 08.04.2008 15:51
Suosikkijoukkue: Sabres, Ilves

Re: Mikä mättää?

ViestiKirjoittaja Afinogenov » 17.01.2010 11:50

Voisi vaikka vaihtelun vuoksi vähän kirjoitella tähän ketjuun kun ei viitsinyt erillistä vitutusketjua tänne avata.

Melkoista paskaa tämäkin kausi taas on. Jokkerit ja Devicet on tuolla jo aikaisemmin sanonut että liigan hmv joukkue on ehdottomasti Ilves. Täysin samaa mieltä, mutta tilastollisesti tämä ei pidä paikkaansa sillä Ilveksen vieraspeleissä käy kuitenkin keskimääräistä enemmän katsojia. Ilveksen uskolliset fanit jaksavat aina vaeltaa hallille meni miten paskasti vaan, mutta viimeaikoina tähänkin on tullut muutosta. Hallilla ollut sellainen korkeintaa kolme ja puolituhatta katsojaa ja yleisömääräksi ilmoitetaan se 5 tonnia, näinhän se homma hoidetaan.

Hautamaata on turha syyttää jokaisesta epäonnistuneesta hankinnasta sillä hän toimii vaan apupoikana ja on vähän skouttailevinaan joitain pelaajia. Ilveksessä kun valmentaja valitsee pelaajat ja pelitavan. Tosin nämä pelaajiin käytettävät varat on melkoista nappikauppaa muutenkin johtuen siitä että Ilves on omistajalleen pelkkää harrastustoimintaa. No nyt kun johdossa huomattiin ettei siellä peleissä käykkään enää porukkaa niin Mällille tuputettiin väkisin joku Venäläinen hyökkääjä yleisömäärän lisäämiseksi. No Mällihän laittoi tuoreen hankinnan suoraa nelosketjuun eikä kaveria paljoakaan pelannut. Ryan Glenn oli ilmeisesti ihan pirteä mukiinmenevä peruspakki joka väläytteli parilla taklauksellakin. Juuri sellainen pelaaja siis mitä toivottiin(!). Ilves on varmasti ainoa joukkue joka sanoo uusien pelaajien tiedotteissa seuraavaa: "kyllä siinä pientä potentiaalia piilee" tai "toivotaan että tuo edes piristystä".

Pitkämäki on ollut varmasti Liigan huonoin ykkösveska, mutta kuinka monta kertaa asennevammainen Korhonen on voitu heittää luukulle? Miksi Pitkämäki sitten pelaa kaikki pelit jos on niin huono? Katsokaas kun kakkosmaalivahti on vielä huonompi joten kaikkea ei voi laittaa Tauben niskaan, ehei. Ilves on lyönyt kätensä paljon syvemmälle paskaan. Itse toivoin kyllä että Aittokallio otettaisiin maalille. En tiedä kannattaako nuoren pojan mennä pilaamaan itseluottamustaann munattomat jumbojoukkueen maalille. Tuskin, mutta olisi hän nyt varmasti parempi kuin Taube, puhumattakaan Korhosesta. Mahdollisimman Ilves henkinen hankinta oli myös tämä case Hurme. No onneksi tämä entinen Turkulainen tähtipelaaja nostelee rahansa enimmäkseen Ruotsalaisen seurajoukkueen ja vakuutusyhtiön kassasta.

Saas nähdä ketkä myydään rahojen säästämiseksi vielä ennen siirtotakarajaa. Seikola on liigan kallispalkkaisimpia pelaajia, mutta olisi melkoista muniinpuhaltelua myydä seuran viimeinenkin tähtipelaaja muualle. Siis se sama mies jolla myytiin Ilveksen kausikortit. No samapa tuo kun ei kausikorttilaiset kumminkaan jaksa enää vaivautua hallille.

Ilves on oikein kunnon salaliittoseura jossa johdossa tehdään munattomia, riskittömiä hankintoja. Vanhaa porvari seuraa johdetaan kuin perkele puna-armeijaa. Selkäänpuukottamalla ja huutoäänestyksin. Omia junnuja kohdellaan kuin kotieläimiä. Uskomatonta mutta Sakke Pietilän aikoihin pärjättiin paremmin. Olen käynyt aina peleissä, mutta nyt touhu on jo niin munatonta etten sinne jaksa vaivautua. Tasaisessa sarjassa Ilves voi toki pienellä onnistuneella jaksolla välttää karsinnat, mutta ketä kiinnostaa onko sijoitus 13 vai 14. Katsellaan jos seuraavan kerran jaksaisi mennä Ilveksen peliä liigakarsintoihin katsomaan.

Ensikaudeksi Ilves kuulemma julkistaa uuden Strategian jota mielenkiinnolla varmaan kaikki odottaa kun Mällikin jatkaa penkin takana. Kaikki on ollut yhtä paskaa Raipen lopettamisen jälkeen. Kaikki pieninkin hyvä loppui siis Hannes Hyvösen tekemään maaliin.
Dion Darling on tappelija, jonka sukunimestä ei kannata laskea hänen kanssaan leikkiä. Muutoin on luvassa kylmää kyytiä...

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 8254
Liittynyt: 17.02.2008 21:51
Suosikkijoukkue: Rosenlewin Urheilijat-38, St. Louis Blues, HK TsSKA Moskova, HC Luvia

Re: Mikä mättää?

ViestiKirjoittaja HijoDelViento » 18.01.2010 15:24

Nyt on sitten jotain tapahtumassa, kun ainakin suunnitellaan mielenosoituksellista ulosmarssia lauantain peliin.

Ohjeet löytyvät Ilveksen foorumilta.
Ehkä kommentoitavaa? Rekisteröidy mukaan ja anna sanataiteen miekkasi sivaltaa.............................

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Re: Mikä mättää?

ViestiKirjoittaja Dev » 18.01.2010 18:25

HijoDelViento kirjoitti:Nyt on sitten jotain tapahtumassa, kun ainakin suunnitellaan mielenosoituksellista ulosmarssia lauantain peliin.

Ohjeet löytyvät Ilveksen foorumilta.


http://www.iltalehti.fi/jaakiekko/20100 ... 1_jk.shtml

http://yle.fi/alueet/tampere/2010/01/il ... 74965.html

Radio suomipop uutisoi myös päivällä Ilves kannattajien ulosmarssista. Saa nähdä miten käy, vaikuttaako mitenkään Ilveksen tilanteeseen? Meillä tehtiin silloin 2007-2008 kaudella sama Matikaisen kanssa ja mentiin kolme kuukautta eteenpäin ulosmarssista ja Pena sai kenkää. Saa nähdä kuka Ipasta saa kenkää, Hautamaa ja Manngard jatkaa? :mrgreen:
- Olen aina IFK

Avatar
Viestit: 2177
Liittynyt: 25.01.2009 20:26
Suosikkijoukkue: Jokerit Hellsinki

Re: Mikä mättää?

ViestiKirjoittaja Jokkeri » 18.01.2010 20:22

Tuskin vaikuttaa millään tavalla Ilveksen johdon toimintaan tämä ulosmarssi. Muistaakseni tuossa muutama kausi sitten Eteläpäädyssä tehtiin sama temppu, muttei suurempaa vaikutusta minusta kyllä ollut havaittavissa. Varmasti saa kyllä hyvin mediatilaa, mutta tuskin vaikuttaa muuta kuin ehkä jollain tavalla yksittäisten pelaajien suoritukseen. Suosittelen Ilveksen kannattajille nyt vain kovaa kannustusta joukkueelle, ettei tästä kaudesta tule se Ilveksen viimeinen. Meillä oli tämä surullisen kuuluisa flobbikausi, jolloin kannustuksemme kotona ja etenkin vieraissa oli entistä kovempaa kun emme pärjänneet. Muistakaa kaikki Ilveksen kannattajat, että jos liigaseura tippuu mestikseen tulee se menemään konkurssiin. Ilveksen onneksi tosin ei taida mestiksessä olla halukasta seuraa nousemaan.
Kaikki Jäähalleille! Teksti-tv keskustelupalstojen raamattu.

Avatar
Viestit: 3686
Liittynyt: 02.02.2009 11:29
Paikkakunta: Helsinki
Suosikkijoukkue: KooKoo, TPS, Hershey Bears & Washington Capitals

Re: Mikä mättää?

ViestiKirjoittaja Metsäkulma » 18.01.2010 22:09

Jokkeri kirjoitti:Ilveksen onneksi tosin ei taida mestiksessä olla halukasta seuraa nousemaan.


Kyllä halukkaita varmasti löytyy jos pelillisesti se on saavutettavissa, siitä ei kannata huolehtia. Mutta uiko Ipa nyt jo niin syvällä että kausi Mestiksessä ja sieltä uusi nousu olisivat vain hyvä asia... :?
"Väittää naispuolinen henkilö joka väitti Jesse Virtasen pelanneen kookoossa ja nähneensä hänen pelejään omin silmin"
"Jääkiekko on tilastourheilua"
- Laviols

Avatar
Viestit: 2555
Liittynyt: 18.02.2008 18:19
Paikkakunta: Pori
Suosikkijoukkue: Ässät

Re: Mikä mättää?

ViestiKirjoittaja Jartsa » 18.01.2010 22:12

Metsäkulma kirjoitti:
Jokkeri kirjoitti:Ilveksen onneksi tosin ei taida mestiksessä olla halukasta seuraa nousemaan.


Kyllä halukkaita varmasti löytyy jos pelillisesti se on saavutettavissa, siitä ei kannata huolehtia. Mutta uiko Ipa nyt jo niin syvällä että kausi Mestiksessä ja sieltä uusi nousu olisivat vain hyvä asia... :?


Kuulemma liiganousua ei tapahdu, koska LeKi ottaa Mestiksen mestaruuden ja Ipa antaa tallimääräyksen hävitä liigakarsinnat. Näin taisi joku Honkalehto todeta.

Ei mutta oikeasti. Jos nyt Ilves tosiaan niin alas sukeltaa, että karsintoihin asti, niin niissä peleissä ei todellakaan ole varaa koomailla, koska on vastustajajoukkue mikä tahansa, niin siellä on varmasti nälkää.
Ei allekirjoituksia

Seuraava

Paluu Ilves

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa