Ilveksen peliesitykset 2012-2013

Kuva
Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Ilveksen peliesitykset 2012-2013

ViestiKirjoittaja Dev » 15.09.2012 20:39

Tuli katseltua tänään tuota HPK - Ilves peliä ja sääliksi käy kyllä Ilves-kannattajia. Päätöntä sähläystä koko joukkueelta ilman minkäänlaista punaista lankaa. Ei organisoituja hyökkäyksiinlähtöjä ja tätä kautta joukkue ei päässyt myöskään lainkaan vaarallisille maalintekopaikoille. Sellaista kivaa kulmissa pörräämistä koko ottelu. Surullisinta tässä on se, että HPK oli myös huono, mutta pisti Ilveksen käytännössä vasemalla kädellä nurin.

- Mitä ihmettä Järventielle on tapahtunut? HIFK:ssa aivan fantastinen ja ottaisin koska vaan takaisin, mutta nyt mies on kuin haamu siitä parin vuoden takaisesta puolustajasta. Aivan karseaa pelaamista.

- Koistisestakaan ei näytä olevan oikein mitään hyötyä joukkueelle, kun hyökkäyksestä puuttuu kokonaan taito

- Marjamäki tarvitsee rinnalleen tekijämiehiä, eikä mitää Kantoloita. Ongelma taitaa vaan olla siinä, että Kantola on Ilveksessä "tekijämies". Toisin sanoen parempaa ei ole tarjota.

Ilveksen pelaaminen oli tänään huonompaa kuin kertaakaan niissä otteluissa mitä viime kaudella näin heiltä. Toki on ymmärrettävissä, että homma ei ole vielä hallussa, kun ekoja pelejä pelataan, mutta kun pelaaminen näytti siltä, että siellä ei ole kenellekään, itse kapteeni Järventiestä lähtien, hevon vittuakaan tietoa siitä miten pitää pelata ja mitä pitää tehdä.

Jos ei meno parane ja äkkiä, niin Ilves ottaa ennätysmäärän tappioita tällä kaudella.
- Olen aina IFK

Avatar
Viestit: 8280
Liittynyt: 01.09.2010 18:15
Suosikkijoukkue: Rauman Lukko ja Liverpool FC, Danish Dynamite

Re: Ilveksen peliesitykset 2012-2013

ViestiKirjoittaja Lukko1936 » 15.09.2012 22:28

Dev kirjoitti:...

Tein samoja huomioita itsekin kun katsoin tuota Ilveksen peliä tänään televisiosta. Kyllä kävi sääliksi joukkueen peliä, sillä se oli kieltämättä melkoista räpellystä. Pelin taso oli muutenkin aika alhainen, mutta Ilves oli selvästi huonompi osapuoli ottelussa. Ajoittain se sai luotua muutamia maalipaikkoja, mutta mitään muuta ei jäänyt mieleen Ipan peliesityksestä. Kiekko saatiin pidettyä kyllä hyökkäysalueella, vaikka sekin tuotti ajoittain valtavasti ongelmia, mutta silloin kun kiekko oli Kerhon päädyssä, niin peli pyöri kulmauksissa eikä vaarallisille vetosektoreille päästy.

Ja mitä Dev mainitsi Marjamäestä, niin hänen vastuullaan tulee olemaan paljon hyökkäyspään tehot, mutta hän tarvitsee tosiaan rinnalleen jonkun pisteentekon kykenevän pelaajan. Tänään Marjamäki oli aika yksin pyörimässä kulmauksissa ym. mutta samalla pelasi aika ahneesti. Yritti päästä vetopaikoille, niin kuin hänen kuuluukin, mutta silti voisi syöttää enemmän. Masi myös menetti kiekon keskialueella, josta Viitaluoma pääsi sivaltamaan ottelun ratkaisun tyhjiin.

Jotain pitäisi tapahtua ja nopeasti, jos joukkue haluaa välttyä täydelliseltä katastrofilta. Tulee olemaan pitkä ja vaikea kausi niin Ilveksen pelaajilla kuin kannattajillakin.

Miten Ilves pystyy välttämään liigakarsinnan? En usko ettei mitenkään.
Here comes the yellow and blue.

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Re: Ilveksen peliesitykset 2012-2013

ViestiKirjoittaja Dev » 16.09.2012 11:41

Viitakoskelta huikeaa settiä ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

"-Saimme pelata paljon ylivoimaa, ja niistä pitäisi kyllä ratkaista. HPK hallitsi peliä näennäisesti, mutta tehottomuuteen kaaduttiin, linjaa Viitakoski."


Mitä peliä se on ollut katsomassa? En nyt jaksa kaivella mistään eilisen ottelun jäähyjä, mutta ei HPK kovin montaa kertaa boxissa istunut. Ilves sen sijaan kulutti penkkiä ihan heidänkin puolesta. Ja tuosta ylivoimasta sen verran, että vaikea niistä on rankoa, kun joukkue ei tuppaa yhden miehen ylivoimallakaan pääsemään paikkoihin kirveelläkään. :roll:

Pahasti ollaan hakoteillä, jos kerrotaan että tehottomuuteen kaaduttiin. Ilveksen vaaralliset paikat ovat kaikki yhden käden sormilla laskettavissa ja nekään eivät olleet mitään todella vaarallisia paikkoja. Ongelmat on aika pitkälti pelitavassa ja siinä, että Ilves ei päässyt alkuunkaan maalintekosektoreille. Kuten jo sanottu, niin en muista hetkeen nähneeni noin heikkoa peliä SM-Liiga joukkueelta. Edellinen kerta on varmaan joskus vuodelta 2005 ja KalPan toimesta.

Odotan mielenkiinnolla Ilveksen ja SaiPan ensimmäistä kohtaamista, sillä povaan Lappeenrantalaisten antavan kovaa kyytiä Ipalle.
- Olen aina IFK

Avatar
Viestit: 641
Liittynyt: 18.07.2012 19:20
Paikkakunta: Jyväskylä
Suosikkijoukkue: FBK, Liiga, NHL

Re: Ilveksen peliesitykset 2012-2013

ViestiKirjoittaja Plair » 16.09.2012 12:17

Dev kirjoitti:Viitakoskelta huikeaa settiä ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

"-Saimme pelata paljon ylivoimaa, ja niistä pitäisi kyllä ratkaista. HPK hallitsi peliä näennäisesti, mutta tehottomuuteen kaaduttiin, linjaa Viitakoski."


Mitä peliä se on ollut katsomassa? En nyt jaksa kaivella mistään eilisen ottelun jäähyjä, mutta ei HPK kovin montaa kertaa boxissa istunut. Ilves sen sijaan kulutti penkkiä ihan heidänkin puolesta. Ja tuosta ylivoimasta sen verran, että vaikea niistä on rankoa, kun joukkue ei tuppaa yhden miehen ylivoimallakaan pääsemään paikkoihin kirveelläkään.


Kieltämättä hieman erikoinen kommentti, sillä HPK sai ottelussa ainoastaan kolme kaksiminuuttista, yhden jokaiselle erälle. Ilves sen sijaan sai viisi kaksiminuuttista sekä tuon Kangasniemen 2+10 minuuttisen.

Avatar
Viestit: 1678
Liittynyt: 10.06.2008 20:08

Re: Ilveksen peliesitykset 2012-2013

ViestiKirjoittaja Laviols » 17.09.2012 15:42

Dev kirjoitti: Toki on ymmärrettävissä, että homma ei ole vielä hallussa, kun ekoja pelejä pelataan, mutta kun pelaaminen näytti siltä, että siellä ei ole kenellekään, itse kapteeni Järventiestä lähtien, hevon vittuakaan tietoa siitä miten pitää pelata ja mitä pitää tehdä.

.


Luulisi nyt jo tässä vaiheessa valmennuksen saaneen joukkuueelleen sisäistettyä edes jonkinasteisen pelisysteemin mutta kun niin ei nyt ole. Jos maaliero on 2 pelin jälkeen 1-10 ,otteet yhtä surkeita kuin tulokset antaa ymmärtää ja ykkösketjuna Marjamäki-Kantola-Sointu niin pitäisi herätyskellon jo alkaa soida. Suurimmat huolenaiheet ipalla ovat selvästi valmennuksen osaamattomuus ja todella surkea hyökkäysmateriaali. SM-liigan tasoisessa sarjassa on turha puhua mistään muusta kuin karsintapaikasta jos joukkueen 1-2 hyökkäysketjuissa viilettää kantoloita,sointuja,korhosenvillejä sun muuta mestistason kaveria. Ihan sama vaikka valmentajana olisi Kai Suikkanen. Eli ostoksille pitäisi ipan lähteä .

Avatar
Viestit: 5296
Liittynyt: 29.04.2011 14:13
Paikkakunta: Valley of Grace
Suosikkijoukkue: TPS, Rantasen Rauno, Heikkisen Bono ja Virran Patu

Re: Ilveksen peliesitykset 2012-2013

ViestiKirjoittaja MustaSurma76 » 18.09.2012 12:52

Laviols kirjoitti:Eli ostoksille pitäisi ipan lähteä .

Kysymys kuuluukin että millä helvetin rahalla? Taitaapi kassa kolista tyhjyyttään ja jos tuosta kokoonpanosta vielä esim. Koistinen, Marjamäki ja Niinimäki nostavat kytkintä niin Mestiksen mestarilla on tällä kaudella paras sauma nousuun. :roll:
Hakamussuttelua Vaihtoaitiossa jo vuodesta 2011

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Re: Ilveksen peliesitykset 2012-2013

ViestiKirjoittaja Dev » 18.09.2012 13:05

Jari Hakovirta ainakin ilmoitti, että pelaajavahvistuksista on turha haaveilla, koska seura tarvitsee tällä hetkellä miljoonan verran rahaa jostain. Suuri kysymys onkin että mistä? Velkaa Ilveksellä on yli 2 miljoonaa euroa.

MustaSurma76 kirjoitti:Kysymys kuuluukin että millä helvetin rahalla? Taitaapi kassa kolista tyhjyyttään ja jos tuosta kokoonpanosta vielä esim. Koistinen, Marjamäki ja Niinimäki nostavat kytkintä niin Mestiksen mestarilla on tällä kaudella paras sauma nousuun. :roll:


Mä veikkaan että tässä on yksi Ilveksen elvytyskeino. Yrittää myydä Niinimäki esimerkiksi isolla rahalla KHL:ään. Ainoa vaan että miehen pitää myös onnistua loistavasti, kun palaa kokoonpanoon. Marjamäki tuskin sinne kelpaa ja Koistinen kävi jo floppaamassa.

Niin ja jos peli on yhtä paskaa kuin kaksi ekaa matsia, niin laittaisin Helmisen samantien vaihtoon. Legenda ja ikoni Ilveksen kopissa, mutta valmentajana täysin raakile ja itseäni ainakin harmittaa, että joutuu käytännössä pyörimään paskakasassa tällä hetkellä.
- Olen aina IFK

Avatar
Viestit: 509
Liittynyt: 25.03.2011 20:37
Suosikkijoukkue: Pelicans, Dallas, sympatiat SaiPalle

Re: Ilveksen peliesitykset 2012-2013

ViestiKirjoittaja Micro » 23.09.2012 16:36

Kattoiko kukaan muu sitä hirveää Ilves-Pelicans -matsia? Haluisin vertailla vähän mielipiteitä.

Olin huolissani Helmisen valmentajan taidoista heti ensimmäisessä haastattelussa, kun hän puhui Pelicansista vastaiskujoukkueena. Eikös Pelicansin peli perustu aikalailla kiekonhallintaan?

Ilveksellä ei tainnut olla oikein mitään pelityyliä. He heittivät kiekkoa aina päätyyn ja toivoivat parasta. Korvasivat paljon asenteella ja yrityksellä sen minkä pelitavassaan hävisivät. Onko se peli aina tuollaista päämäärätöntä huseeraamista? Pelicansista sillä tuli voitto, kun vierasjoukkue sen Ilvekselle lahjoitti.
"Lonkasta puhuminen ei saanut Hovista vaivaantuneeksi, vaan hän otti samanlaisen linjan kuin valmentaja Pasi Nurminen, joka alkuviikosta satuili Hovisen olevan Dragsvikissa kertausharjoituksissa."

Viestit: 4787
Liittynyt: 08.04.2008 15:51
Suosikkijoukkue: Sabres, Ilves

Re: Ilveksen peliesitykset 2012-2013

ViestiKirjoittaja Afinogenov » 24.09.2012 11:08

Itse olin katsomassa tuota Pelicanspeliä ihan paikanpäällä ja kyllähän se juuri sellaista päämäärätöntä huseeramista oli niinkuin Micro sanoi.. Hyökkäyksiinlähdötkin oli kuin oltaisiin johonkin aamusumuun sukellettu.. Marjamäki pelasi kuin teräsmies konsanaan, siihen päälle vielä vastustajan munaton pelaaminen ja kauhea tuuri, niin kyllä näitä kotivoittoja näköjään pystyy napsimaan.

Raipen vahvuudet ovat ehkä juuri siinä ettei kukaan pelaaja uskalla olla yrittämättä kaikkeansa jäällä kun tuollainen legenda on penkintakana, mutta toisaalta ei meillä mitään pelitaktiikkaa ole ja se tulee ikäväkyllä näkymään vielä sarjataulukossa. Toistaiseksi tulos on vielä hyvä.


Pelicansit puolelta nyt ei tuntunut onnistuvan mikään, Seikolan löysät vedot ylivoimalla eivät tuottaneet tulosta ja herrasmiespelaaja Paakkolanvaara sai jäähyn(!!). Goren loukkaantui tuossa pelissä. Myllyniemi ole huono, viihtyisi ilmeisesti paremmin kiekkosateessa, ainakin SaiPassa oli paljon parempi maalivahti. Smolanek veti tilanteet hyvin loppuunasti, vähän epätyypillinen zhekki? Esposito oli potentiaalisen hyvä, mutta en usko että tuollaisella ykkös-senalla mestaruuteen asti ratsastetaan kuitenkaan.
Dion Darling on tappelija, jonka sukunimestä ei kannata laskea hänen kanssaan leikkiä. Muutoin on luvassa kylmää kyytiä...

Viestit: 4787
Liittynyt: 08.04.2008 15:51
Suosikkijoukkue: Sabres, Ilves

Re: Ilveksen peliesitykset 2012-2013

ViestiKirjoittaja Afinogenov » 25.10.2012 12:08

Tämänhetkinen kokoonpano -->

Erkki Rajamäki - Danny Dries - Matias Sointu
Ville Korhonen - Antti Kangasniemi - Jesse Niinimäki
Michael Keränen - Lassi Kokkala - Samuli Kivimäki
Tommi Välimaa - Mikael Kuronen - Teemu Huhtala

Jyrki Jokipakka - Ville Koistinen
Miro Hovinen - Niko Peltola
Konsta Mäkinen - Toni Niemi

Ville Kolppanen
Antti Karjalainen


Kyllä pakko sanoa että kaiken on mentävä todella nappiin jos pisteenkin haluaa jostain pelistä repiä tuolla kokoonpanolla. Danny Dries jatkaa yrittämistään ykkösketjussa ja Wiikmanilla kun on jotain vammaakin pukannut pitkin kautta niin Kolppanen aloittaa tänään maalissa. Leki-laina Toni Niemi jatkaa pakistossa ja Niko Peltola tekee paluun loukkaantumisen jälkeen.


Kärkkyvät paikkaa kokoonpanossa:
Aleksi Orenius
Roope Nikkilä
Miiko Hintz
Tomi Wilenius


Loukkaantuneet:
Miika Wiikman
Teemu Kesä
Martti Järventie
Arto Tukio
Masi Marjamäki
Kai Kantola
Dion Darling on tappelija, jonka sukunimestä ei kannata laskea hänen kanssaan leikkiä. Muutoin on luvassa kylmää kyytiä...

Viestit: 489
Liittynyt: 22.10.2009 10:55
Suosikkijoukkue: tps

Re: Ilveksen peliesitykset 2012-2013

ViestiKirjoittaja apa » 25.10.2012 12:17

Masi voi olla koko kauden lasaretissa. Ilmeisesti korvaajaa haetaan.

Viestit: 4787
Liittynyt: 08.04.2008 15:51
Suosikkijoukkue: Sabres, Ilves

Re: Ilveksen peliesitykset 2012-2013

ViestiKirjoittaja Afinogenov » 30.11.2012 15:41

Päivitetään vähän kokoonpanotilannetta, joka on tällähetkellä seuraavanlainen -->

Janne Laakkonen - Maxime Talbot - Jesse Niinimäki
Matias Sointu - Kai Kantola - Danny Dries
Ville Korhonen - Antti Kangasniemi - Samuli Kivimäki
Erkki Rajamäki - Lassi Kokkala - Michael Keränen

Ville Koistinen - Jyrki Jokipakka
Niko Peltola - Martti Järventie
Arto Tukio - Jarkko Näppilä

Andreas Lindbäck
Ville Kolppanen


Nykyään näyttää jo ihan iskukykyiseltä nipulta tuo Ilveksen kokoonpano. Maalivahtitilanne on ollut sellainen että Wiikmanin tervehdyttyä häntä ei otettu enään edes Ilveksen harjoituksiin mukaan, ei siis ihme että tälläinen vuokraus Kärppiin toteutettiin tässäkohtaa. Saa nähdä miten käy jos Lindbäck jossain vaiheessa häippäsee. Pidemmittä puheitta mv-osasto on liigan parhaimmistoa.

Puolustukseenkin on saatu jo kokeneita kavereita takaisin sairastuvalta, itse tykkään siitä että LeKissä hyvin pelannut Näppilä on nostettu paluumuuttajana Ilveksen miehistöön. Mietin jo hetken että onko äijään edes varaa, mutta näköjään on. Niko Peltola on ajoittain vähän kassalla, mutta eiköhän se siitä parane kun saa vielä vähän pelejä alle. Ihan OK-pakistolta näyttää tällähetkellä. Toni Niemi on lähetetty jo takaisin LeKiin, Miro Hovinen ja Konsta Mäkinen siinä ovat seuraavana tyrkyllä kokoonpanoon.

Hyökkäyksessäkin on nykyään ihan eritavalla uskottavuutta. Tottakai tuota Masi Marjamäkeä toivoisi näkevänsä kentällä, mutta miehen loukkaantuminen on kuulemma aika pahanlaatuista sorttia ja koko ura saattaa olla paketissa, harminpaikka jos näin on. Rajamäki laitettu neloseen, ei taida Rajuekillä oikein jalka riittää nykypäivänä, ehkä yvllä käyttöä. Senverran paljon on jengiä reservissä että en välttämättä näkisi tuon Danny Driesin sopimuksen jatkamisen koeajan jälkeen olevan hyödyllistä.. No näillä mennään nyt ja mieli tekisi peliinkin mennä, mutta muut kiireet painaa senverran päälle ettei tänäänkään pääse Ipan peliä katsomaan.


Kärkkyvät paikkaa kokoonpanosta:

Konsta Mäkinen
Miro Hovinen
Mikael Kuronen
Teemu Huhtala
Tomi Wilenius
Tommi Välimaa


Loukkaantuneet:

Teemu Kesä
Masi Marjamäki


Ouluun vuokratut:

Miika Wiikman
Dion Darling on tappelija, jonka sukunimestä ei kannata laskea hänen kanssaan leikkiä. Muutoin on luvassa kylmää kyytiä...

Viestit: 4787
Liittynyt: 08.04.2008 15:51
Suosikkijoukkue: Sabres, Ilves

Re: Ilveksen peliesitykset 2012-2013

ViestiKirjoittaja Afinogenov » 17.01.2013 12:18

Tässä tämänhetkinen Ilvesrosteri -->

Erkki Rajamäki - Lassi Kokkala - Matias Sointu
Ville Korhonen - Antti Kangasniemi - Antti Hölli
Teemu Huhtala - Michael Keränen - Mikael Kuronen
Tommi Välimaa - Mika Viinanen - Samuli Kivimäki

Ville Koistinen - Jyrki Jokipakka
Niko Peltola - Jarkko Näppilä
Arto Tukio - Konsta Mäkinen

Ville Kolppanen
Antti Karjalainen


Eihän tuo nyt miltään SM-liiga porukalta näytä, ei varmaan Lassi Kokkala alkukaudesta arvannut olevansa ykkössentteri. Pidän loppupeleissä ihan hyvänä ratkaisuna Niinimäen lähettämistä Lahteen, eipähän tarvi Tuokkolan ensikaudella arvailla onko mies pelituulella vai ei, loistava pelimies ja potentiaalia vaikka mihin, mutta eiköhän tätä Ilveksessä katseltu jo tarpeeksi. Saas nähdä ketä kaikkia vielä myydään siirtorajan kynnyksellä, pari pelaajaa ainakin vielä pyörinyt huhuissa.. Ilveksenkin pitäisi vahvistaa MV-osastoa, joten katsotaan mitä sieltä tulee. Nyt ollaan kyllä ihan enää pelkän kiusaajan roolissa SM-liigassa, toivottavasti viedään Pelicanseilta edes pari pistettä.

Miro Hovinen, Teemu Kesä ja Tomi Wilenius ovat vissiin ne seuraavat kokoonpanoon nousevat pelurit jos tarvetta on. Kai Kantola on edelleen kurinpitoryhmän käsiteltävänä, eikä näinollen pääse pelaamaan.. Masi Marjamäki on pitkäaikaistoipilaana poissa, voi kun kuntoutuisi karsintoihin. :tuoppi:
Dion Darling on tappelija, jonka sukunimestä ei kannata laskea hänen kanssaan leikkiä. Muutoin on luvassa kylmää kyytiä...

Paluu Ilves

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa