Daniel Paille - Ilveksen uusin Lock-out vahvistus

Kuva
Avatar
Viestit: 4772
Liittynyt: 04.01.2011 19:21
Paikkakunta: Varkaus
Suosikkijoukkue: SHL - KalPa - Penguins - Newcastle United - KooKoo

Daniel Paille - Ilveksen uusin Lock-out vahvistus

ViestiKirjoittaja Hartikainen35 » 02.12.2012 18:39

Ipa on siis tehnyt lock-out sopparin Boston Bruinsia edustavan Daniel Paillen kanssa. Kova peli mies tarttui taas haaviin, onkohan Nygårdin paidoilla tähän jotain osuutta? :laugh:

http://ilves.com/?p=10974

Avatar
Viestit: 5296
Liittynyt: 29.04.2011 14:13
Paikkakunta: Valley of Grace
Suosikkijoukkue: TPS, Rantasen Rauno, Heikkisen Bono ja Virran Patu

Re: Daniel Paille - Ilveksen uusin Lock-out vahvistus

ViestiKirjoittaja MustaSurma76 » 04.01.2013 11:01

Onko Afilla (tai jollain muulla) heittää faktaa miten Paille on pelaillut? Pisteitä mies on näköjään tehnyt ihan kohtalaisesti (1+4).
Hakamussuttelua Vaihtoaitiossa jo vuodesta 2011

Viestit: 4787
Liittynyt: 08.04.2008 15:51
Suosikkijoukkue: Sabres, Ilves

Re: Daniel Paille - Ilveksen uusin Lock-out vahvistus

ViestiKirjoittaja Afinogenov » 04.01.2013 12:11

MustaSurma76 kirjoitti:Onko Afilla (tai jollain muulla) heittää faktaa miten Paille on pelaillut?
Niin. Dan Paille ei varmasti tavallisen katsojan silmään näytä kovinkaan säväyttävältä pelaajalta. "Ei uskoisi NHL-mieheksi", taisi joku satunainen kannattaja mainita kun hakametsän hallin käytävillä norkoilin.

Paille on kuitenkin NHL:ssä nelosketjun mies eli ei ne kädet ja peliäly siitä parane, vaikka liiga vaihtuukin. Kuitenkin kaverista paistaa tietty ammattimaisuus läpi ja alivoimapelissä ja muussa peruspelaamisessa ihan huippuluokkaa, todella kova kahdensuunnan pelaaja. Ilveksen nipussa Paillen tasoinen ammattilainen "joutuu" pelaamaan myös ylivoimaa, vaikka vahvuudet ovatkin aivan erityyppisessä pelaamisessa.

Paille on kovan lämärin omaava hyväjalkainen erittäin vahva kahdensuunnan pelaaja joka pystyy hyökkäyspäässä suojaamaan kiekkoa ja rouhii kulmissa, mutta esim ylivoimahyökkäykset joissa kaveri on ollut mukana niin luovuus on loppunut siinä määrin kesken että Paille vain lämmää kiekon suoraviivaisesti maalia kohti ja toivoo parasta, ehkä juuri sentakia joidenkin maallikoiden jotka eivät ymmärrä jääkiekon roolituksesta mitään on vaikea uskoa äijää NHL mieheksi..

Ja nuo mainitsemasi kohtuu tehot (1+4) ovat varmaan suurin osa syntyneet tyhjään maaliin, Paille on nimittäin aina kentällä pelin lopussa ollut puolustamassa maalin johtoa ja siinä jos jossain Paille on varmasti SM-liigan parhaimmistoa, ei ole varmaan ihan sattumaa että nämä vähämaaliset tiukat pelit ovat viimeaikoina päättyneet Ilveksen hyväksi.

Dan Paille ei säväytä kentällä taidoillaan, mutta plusmiinustilasto on joukkueen ylivoimaisesti paras (+7), ja peliaikaa on kertynyt myös eniten Ilveksen nykyrosterin hyökkääjistä ottelua kohden.
Dion Darling on tappelija, jonka sukunimestä ei kannata laskea hänen kanssaan leikkiä. Muutoin on luvassa kylmää kyytiä...

Paluu Ilves

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa