Ilves kaudella 2015-2016 - Tuokkolan kolmas aikakausi

Kuva
Avatar
Viestit: 2707
Liittynyt: 23.04.2013 16:17
Suosikkijoukkue: Karri Kivi

Ilves kaudella 2015-2016 - Tuokkolan kolmas aikakausi

ViestiKirjoittaja Ipandeeros » 21.11.2014 12:50

Sopimustilanne näyttää tällä hetkellä seuraavalta.

Maalivahdit:

Joonas Korpisalo 2016

Puolustajat:

Aleksi Mäkelä 2016
Jarkko Näppilä 2016
Konsta Mäkinen 2016

Hyökkääjät:

Joonas Riekkinen 2016
Teemu Rautiainen 2016
Aleksi Mustonen 2016+1
Jiri Veistola 2016
Sami Sandell 2016
Tapio Laakso 2016

Korpisalon voi melkeinpä yliviivata sopimuksesta huolimatta, sillä tämä kirjoitti keväällä sopimuksen Columbuksen kanssa ja todennäköisesti tuonne ensi kaudeksi menee. Sandellin sopimuksestakin sen verran, että tällä on ensi kaudella mahdollisuus siirtyä ulkomaille, mutta pelatessaan Suomessa jatkaa Ilveksessä. Ilveksen sivuilla on sopimuksen pituudesta tietääkseni väärä lukema.

Hyökkäyksessä runko näyttää nyt varsin hyvältä ja noiden palikoiden ympärille on hyvä lähteä rakentamaan. Tämän hetken joukkueesta sopimukset tulisi tehdä Polakin, Asplundin, Hintzin ja Savilahden kanssa. Kolme ensimmäistä etenkin erittäinkin suositeltavia! Polak ja Asplund ovat olleet Ilvekseltä hyviä sainauksia ja molemmat ovat kahden ensimmäisen ketjun miehiä. Hintz on murtautunut loistavasti liigarinkiin ja tämän talentin päästäminen muualle olisi yksi Ilveksen suurimmista epäonnistumisista. Savilahdessa näen edelleen potentiaalia olla hyvä kolmosketjun mies. Hyökkääjistä Zalewskilta ja Tyrväiseltä kaivataan lisää näyttöjä. Tällä hetkellä en lähtisi jatkoa tarjoamaan, vaikka molemmat hyvin ovat pelanneetkin.

Puolustuskalusto on sitten kovasti auki tällä hetkellä. Järventien pitkä ja kallis sopimus tulee tämän kauden jälkeen päätökseen ja todennäköisesti tuosta päästään eroonkin. Jatkosopimukset tulisi tehdä Levon, Salmelan ja Kukkosen kanssa. Levo on kasvanut hyväksi puolustajaksi liigatasolle ja aineksia on nousta ensi kaudella vakiokokoonpanon paikkaan. Salmela pelasi hyvän harjoituskauden, mutta liigan alku oli hakemista. Nyt kuitenkin löytänyt harjoituskauden tasonsa. Tekee oikeita ratkaisuja kiekollisena ja liikkuu hyvin. Laukauskin lähtee varsin napakasti ja pelannut vahvasti ylivoimalla. Kukkonen tulee suurella varmuudella täällä jatkamaan, kun kuuluu Tuokkolan luottopelaajiin. Peruspuolustaja, joka hoitaa oman pään mallikkaasti ja kiekollisenakin osaa perusasiat. Kivistölle tietysti myös tarjoaisin jatkoa, mutta vahvasti veikkaan, että ura jatkuu jossain toisaalla. Paikkaaminen ei olisi mikään helppo rasti! Juupe olisi kova jätkä, jos Kivistön saa ensi kaudenkin täällä jatkamaan.

Maalivahtirintamalla voi käydä jopa niin, että molemmat veskarit menevät uusiksi. Tätä en kuitenkaan toivo, vaan haluaisin, että Järvenpään kanssa saataisiin jatkosopimus aikaiseksi. Yksi vaihtoehto toiseksi maalivahdiksi voisi olla Sami Aittokallio, jolle ei tunnu millään avautuvan NHL-paikka. Hyvä ratkaisu voisi olla palata kasvattiseuraan ja hakemaan uutta nousua uralle. Tuossa olisi jälleen tasainen kaksikko, jota voisi peluuttaa varsin tasaiseen tahtiin. Toinen vaihtoehto on, että haetaan uusi oppipoika Korhosen kouluun, joka tulee haastamaan Järvenpäätä. Esimerkiksi Oskari Setänen voisi olla yksi mahdollisuus Lukosta. Raumalla ei tunnu peliaikaa heruvan, mutta omaa potentiaalia olla luotettava veskari tälle tasolle. Tosin kyseistä jantteria ollaan Ässiin ainakin huhuttu.

Toivoisin, että joukkue yleensäkin koostuisi pääsääntöisesti tämän kauden pelaajista ja vaihtuvuutta ei juuri olisi. Ensi kauden joukkuetta täydennetään sitten muutamalla nappihankinnalla.
" Siihen ei oikein löydy sellaisia sanoja, joilla osaisin kuvata sitä, kuinka suurena kunniana koen sen, että saan olla Tampereen Ilveksen kapteeni. Se on minulle äärimmäisen suuri kunnia. " - Sami Sandell

" Ei se riitä, että halutaan viimeinen paikka säälipleijareihin. Mikä helvetin tavoite se on? " - Karri Kivi

Avatar
Viestit: 2707
Liittynyt: 23.04.2013 16:17
Suosikkijoukkue: Karri Kivi

Re: Ilves kaudella 2015-2016 - Tuokkolan kolmas aikakausi

ViestiKirjoittaja Ipandeeros » 22.12.2014 02:17

Kun miettii ensi kauden hyökkääjähankintoja, niin nostaisin kolme nimeä esiin, joihin olisi oltava yhteyksissä. Nämä nimet ovat Miro Aaltonen, Jesse Mankinen ja Sami Lähteenmäki.

Koko kolmikon sopimus tulee päätökseensä tämän kauden jälkeen ja etenkin Aaltosella sekä Mankisella saattaa olla maisemanvaihdos edessä. Käsittääkseni Mankisella ainakin on haluja kokeilla siipiään Lappeenrannan ulkopuolella. Tehnyt Lappeenrannassa kovaa jälkeä, joten olisi erittäin hyvä haku Ilvekseltä! Aaltonen ei tunnu saavan parasta irti Ahon alaisuudessa, joten uusi ympäristö voisi tehdä uran kannalta hyvää. Potentiaali on kuitenkin valtava! Lähteenmäki on ollut Ässissä vahva ja maalivainua tuntuu löytyvän. Ässäläisten puheista olen ymmärtänyt, että olisi jättämässä seuran kuluvan kauden jälkeen.

Jos Ilves näistä edes yhden onnistuu haalimaan, niin nostan peukkua! :Thumb up:

Puolustuksen suhteen nostaisin sitten Juuso Vainion ja Patrik Parkkosen. Vainiolle voisi maisemanvaihdos tehdä uran kannalta hyvää. Parkkoselle ei tunnu Ässistä liikenevän vastuuta, joten olisiko sitä Ilveksessä enemmän tarjolla. Kumpikaan ei kuitenkaan ole mikään varma suorittaja, mutta hyviä kokeiluja.

Sen jokainen kiekkoa seuraava tietää, ettei Ilves pysty tarjoamaan liigan parasta palkkaa tai suuria menestymismahdollisuuksia. Meidän valttimme onkin Tuokkola! Tuokkola on kunnostautunut nuorten pelaajien kehittäjänä, joka voisi antaa edellä mainituille pelaajille uuden askeleen urallaan. Myös vastuuta olisi tarjolla. Mainitsemilleni hyökkääjille esimerkiksi olisi lähes varma paikka kahdessa ylemmässä kentässä ja olisivat Ilveksessä näitä ns. kärkihankintoja. Tänne on turha haaveilla mitään takuuvarmaa pistenikkaria, joten Ilveksen on hankittava juurikin näitä nuoria, jotka hakevat uusia näkemyksiä peliin sekä seuraavaa askelta uralleen!

Jos joukkue olisi kutakuinkin tämän näköinen:

Polak - Sandell - Mankinen
Rautiainen - Mustonen - Hintz
Savilahti - Asplund - Aaltonen
Välimaa - Laakso - Veistola

+ Riekkinen, Meskanen, Rämö, Suomi

Kivistö/Kivistön korvaaja - Rightin kiekollinen puolustaja
Näppilä - Salmela
Kukkonen - J. Vainio
Mäkelä

+ Levo, Mäkinen, Välimäki, O. Vainio

Kolppanen
Järvenpää
Saari

Tummennettuna siis nimet, joilla sopimus ensi kaudesta on.

Maalille siis hankkisin takaisin Kolppasen, joka sai KHL-seurastaan kenkää. Tuskin tämän kauden tilastot hirveästi vakuuttavat isompia seuroja. Aisapariksi sitten yksi liigan parhaista kakkosveskareista. Korpisalo siirtynee ison veden taa.

Puolustuksessa Kivistöstä olisi pidettävä kiinni, mutta lienee liian kova savotta. Joudumme siis tyytymään siihen, että korvaaja hankittaisiin, joka ei ole ihan helppo prosessi. Noh, kuten peliajoistakin huomaa niin vastuuta olisi ainakin luvassa. Pariksi sitten laadukas oikealta ampuva puolustaja. Tuon aukon täyttäjä olisi haettava ulkomaisista sarjoista. Salmela on osoittautunut hyväksi hankinnaksi, joten täyttäisi kyllä paikkansa kakkosparissa.

Hyökkäyksestä Polak löytyy, mutta Kivistön tapaan vaihtanee uusiin ympyröihin. Ykkössentteriä en lähtisi hankkimaan, sillä Ilveksen osalta tuon osumaprosentti osoittaa lukemaa säälittävä. Sandell kyllä täyttäisi tuon paikan hyvin! Asplundin ensi kausi on mielenkiintoinen. Onko haluja täällä jatkaa vai meneekö toiseen seuraan? Mielellään tuon pitäisi, mutta ei se maailmanloppu olisi jos tämä matkaisi muualle, sillä siellä on Mustonen takana odottamassa vastuuta. Voi hyvinkin olla, että Mustonen on ensi kaudella joukkueen kakkossentteri, kun tämä kausi on sujunut sen verran hyvin. Savilahdelle ehdottomasti jatkoa! Omaa kuitenkin hyvät ominaisuudet olla tulevaisuudessa hyvä kolmosketjun pelaaja. Työteliäs kaveri, joka onnistuu tekemään tulostakin. Tyrväisellä on mahdollisuus vielä näyttää keväällä, mutta tämän hetken näytöillä: Ei jatkoon! Reserviin voisi tuossa vielä hankkia yhden kaverin, vaikkapa Mestiksestä.

Uskoisin, että ihan toteutettavissa oleva sommitelma!

Niistä jatkosopimuksista voisi Juupe hiljalleen ilmoitella. Missä viipyy? :angry:
" Siihen ei oikein löydy sellaisia sanoja, joilla osaisin kuvata sitä, kuinka suurena kunniana koen sen, että saan olla Tampereen Ilveksen kapteeni. Se on minulle äärimmäisen suuri kunnia. " - Sami Sandell

" Ei se riitä, että halutaan viimeinen paikka säälipleijareihin. Mikä helvetin tavoite se on? " - Karri Kivi

Avatar
Viestit: 2707
Liittynyt: 23.04.2013 16:17
Suosikkijoukkue: Karri Kivi

Re: Ilves kaudella 2015-2016 - Tuokkolan kolmas aikakausi

ViestiKirjoittaja Ipandeeros » 21.01.2015 15:29

http://www.iltasanomat.fi/sm-liiga/art- ... 78979.html

Iltasanomat siis kertoo, että Jyri Niemi siirtyisi ensi kaudeksi Ilvekseen.

Pakisto siis voisi olla muodossa:

"Kivistö" - X
"Niemi" - "Salmela"
Näppilä - "Kukkonen"
Mäkelä
+ "Pentikäinen", Mäkinen, "Levo", "Välimäki"

Lainausmerkeissä siis pelaajat, joiden sopimuksesta ei ole ainakaan virallisesti tiedotettu. Kivistö toivon mukaan Ilveksessä ja tämä pelaa ykkösparissa, johon sitten viereen joku kiekollinen rightin pakki. Kivistö voisi vielä pelata yhden kauden isossa roolissa ja tämän jälkeen siirtyä isompiin ympyröihin. Kakkospariin sitten puolustava puolustaja Niemi ja tällä kaudella seitsemän maalia tehnyt Salmela, joka muutenkin on vakuuttanut tällä kaudella. Kukkonenkin jatkanee, joten tämä kolmospariin Näppilän kanssa. Mäkelä ylimääräiseksi pakiksi. Pentikäiselle sorvaisin ensi kauden jatkon ja tämä olisi rotaatiossa kärkkymässä paikkaa. Valitettavasti Mäkisellä on sopimus ensi kaudesta, joten kaiketi tuotakin tuolla täytyy roikottaa. Nuori ja kookas Välimäki voisi myös käydä kolkuttelemassa liigaportteja.

Mikäli Kivistö saadaan jatkamaan ja viereen saadaan oikea herra "X", niin pakisto näyttäisi ensi kauteen varsin hyvältä. Toki näyttää hieman siltä, että Kivistö jatkaa tämän kauden jälkeen matkaansa ja Niemi saapuu tämän korvaajaksi. Tältä se vahvasti haiskahtaa!
" Siihen ei oikein löydy sellaisia sanoja, joilla osaisin kuvata sitä, kuinka suurena kunniana koen sen, että saan olla Tampereen Ilveksen kapteeni. Se on minulle äärimmäisen suuri kunnia. " - Sami Sandell

" Ei se riitä, että halutaan viimeinen paikka säälipleijareihin. Mikä helvetin tavoite se on? " - Karri Kivi

Avatar
Viestit: 2707
Liittynyt: 23.04.2013 16:17
Suosikkijoukkue: Karri Kivi

Re: Ilves kaudella 2015-2016 - Tuokkolan kolmas aikakausi

ViestiKirjoittaja Ipandeeros » 12.02.2015 15:35

Pajuojan mukaan tilanne ensi kauden joukkueen suhteen on hyvä. Hän kertoo Ylellä, että tällä hetkellä tarvetta on vain kolmelle pelaajalle. Siellä siis pitäisi suurinpiirtein olla kymmenen sopimusta, joita ei olla vielä julkaistu.

Voisihan niitä jatkosopimuksia ripotella jo ilmoille. Kyllä minä niistä ainakin mielellään kuulisin. Vai ajatellaanko todella jättää kaikki sopimukset vasta tuonne kauden jälkeen järjestettävälle risteilylle? :facepalm: Juupehan lupaili, että tuolla ainakin sopimuksia julkaistaan.

http://yle.fi/urheilu/liigaseurojen_sop ... na/7799847
" Siihen ei oikein löydy sellaisia sanoja, joilla osaisin kuvata sitä, kuinka suurena kunniana koen sen, että saan olla Tampereen Ilveksen kapteeni. Se on minulle äärimmäisen suuri kunnia. " - Sami Sandell

" Ei se riitä, että halutaan viimeinen paikka säälipleijareihin. Mikä helvetin tavoite se on? " - Karri Kivi

Avatar
Viestit: 2707
Liittynyt: 23.04.2013 16:17
Suosikkijoukkue: Karri Kivi

Re: Ilves kaudella 2015-2016 - Tuokkolan kolmas aikakausi

ViestiKirjoittaja Ipandeeros » 10.03.2015 00:18

Jatkoajassa kerrotaan, että Tyrväisen kanssa oltaisiin tehty kahden vuoden jatko! :Thumb up:

Kokonaisuudessaan kausi on toki ollut kohtalainen, mutta ollut nyt viimeisissä otteluissa todella hyvä. Viiteen otteluun kahdeksan tehopistettä ei ole mikään huono suoritus. Ukkoa heitellään seinille ja kiekko on alkanut löytämään verkkoon. Olisi hyvä kiinnitys ensi kaudeksi!

Toivoisin myös jatkoa Zalewskille, mikäli hintapyyntö ei ole kovin suolainen. Tyrväisen tapaan ollut liekeissä viime kierroksilla. Pelaa hyvin molempiin suuntiin, liikkuu liukkaasti ja luo jokaisessa ottelussa tilanteita.

Jos ketjuja muodostaisi huhujen ja omien toiveiden mukaan, niin jotenkin seuraavanlaisesti:

Sandell - Laakso - Vihko
Polak - Zalewski - Tyrväinen
Sointu - Mustonen - Rautiainen
Veistola - Riekkinen - Kolehmainen
(Kallela - Rämö - Järveläinen/Meskanen)

Niemi - Fagerudd
Näppilä - Kessel
Salmela - Vittasmäki
Pentikäinen
(Mäkelä/Välimäki - Mäkinen/Vainio)

Kolppanen
X

Kursivoituina siis pelaajat, joilla ei ainakaan virallisesti voimassa olevaa sopimusta ensi kaudeksi Ilvekseen ole. Muilla on sitten sopimus ensi kaudesta. Sandellilla tosin on optio, mutta huhujen mukaan mies on käyttänyt sen. Onhan tuo haastatteluissa myöskin sanonut, ettei tällä hetkellä tähyile ulkomaille, vaan haluaa pelata Ilveksessä. :Thumb up:

Ilves on onnistunut tällä kaudella ulkomaalaisten hankinnassa varsin hyvin, kerrankin. Pois lukien tietysti Hurtubise, josta päästiin nopeasti eroon. Kyllä kaikki kolme näkisin myös ensi kauden ryhmässä.

Maalivahtitilanne on pahasti auki, kun huhut Aittokalliostakin kumottiin. Muiden seurojen mielenkiintoisia nuoria veskareita puolestaan huhuillaan muihin seuroihin. Jännä nähdä, että miten tuo tilanne etenee. Kolppanen on kyllä potentiaalinen paluumuuttaja.
" Siihen ei oikein löydy sellaisia sanoja, joilla osaisin kuvata sitä, kuinka suurena kunniana koen sen, että saan olla Tampereen Ilveksen kapteeni. Se on minulle äärimmäisen suuri kunnia. " - Sami Sandell

" Ei se riitä, että halutaan viimeinen paikka säälipleijareihin. Mikä helvetin tavoite se on? " - Karri Kivi

Avatar
Viestit: 79
Liittynyt: 21.03.2008 14:48
Suosikkijoukkue: Ilves + Geoff Platt

Re: Ilves kaudella 2015-2016 - Tuokkolan kolmas aikakausi

ViestiKirjoittaja Tupsukorva » 16.03.2015 14:46

Järventien lähdölle saatiin sinetti tänään miehen itsensä kirjottamana ja Ilveksen myös vahvistamana Instagramissa. Hyvä niin, vaikka Mara ihan hyvin loppu kauden pelasikin. Ura ilmeisesti kuitenkin jatkuu (TPS?)

Toivoisin kovasti tuon ulkomaalaiskolmikon jatkoja, mutta suuresti epäilen löytyykö Ilvekseltä rahaa kaikkien jatkoille. Soinnulla on huhuttu olevan kahden vuoden sopimus taskussaan, mutta toivon todella ettei näin ole. Miehellä ei ole kyllä mitään annettavaa joukkueelle.

Ilmeisesti sopimuksille ei saada vahvistusta ennen tuota 2.5. olevaa faniristeilyä. Näin Pajuoja ainakin eilen erätauolla sanoi. Aika erikoinen ratkaisu niiden kohdalla, jotka ei muualta siirry. Ilveksellä on usein keväällä kausikortit halvempia mitä myöhemmin keväällä ja varmaan tiettyjen sopimusten julkistaminen aiemmin vaikuttaisi myös kausarimyyntiin.

Avatar
Viestit: 2707
Liittynyt: 23.04.2013 16:17
Suosikkijoukkue: Karri Kivi

Re: Ilves kaudella 2015-2016 - Tuokkolan kolmas aikakausi

ViestiKirjoittaja Ipandeeros » 16.03.2015 22:54

Ilves-osiossa viestejä muilta kuin minulta? Mitähän helevettiä täällä tapahtuu?! :mrgreen:

IS on heittänyt tänään pari huhua Ilvestä koskien.

Maalivahtirintamalle tuli huhua, kun Hannu Toivosen kerrotaan palaavan Ilvekseen. Kuusi vuotta sittenhän tuo kävi täällä kauden pelaamassa ja muistikuvieni pelasi tuolloin ihan ok. Toki tuota on turha muistella, kun aikaa tuosta kuitenkin on. Kuten huhuketjussakin sanoin, niin vihreää valoa tälle siirrolle näytän. Kuitenkin sarjajumbon maalilla varsin hyvät statsit ja mitä Sportin matseja näin, niin pelasi näissä hyvin. Ja mielestäni joukkueeseen on hyvä hankkia toiseksi osapuoleksi hieman kokeneempi veskari. Kaveriksi sitten joku nouseva kyky, joka pystyy haastamaan tämän ykkösvahdin paikasta.

Lisäksi Tyrväisen kerrottiin tehneen jatkosopimuksen. Toki tästä oli puhetta jo tuossa ylempänä. Hieno uutinen!

Itse en myöskään syty tuolle Soinnun jatkolle. Olin toiveikas tämän suhteen, mutta Sointu oli todella näkymätön jokaisessa ottelussa. Ansaitsisi Vuoden näkymätön pelaaja-tittelin. Ei vain tunnu istuvan Tuokkolan systeemeihin.

Jatkosopimusasiat sitten ilmeisesti venyvät tosiaan tuonne toukokuun alun risteilylle. Pajuoja kaiketi haastattelussa sanonut, että tuolla julkaistaan kaikki sopimuksen siihen aikaan omaavat, eli lähes kokonaisuudessaan ensi kauden joukkue on tuolla. Tuolla sitten Juupe toteaa, että: "Joukkueeseen haetaan vielä kärkilaituria ja puolustajaa.". Näin vahvasti epäilisin! Se on sitten toinen juttu, että onko noita todellisuudessa tulossa. Mikään "Hurtubise" ei sellainen ole.
" Siihen ei oikein löydy sellaisia sanoja, joilla osaisin kuvata sitä, kuinka suurena kunniana koen sen, että saan olla Tampereen Ilveksen kapteeni. Se on minulle äärimmäisen suuri kunnia. " - Sami Sandell

" Ei se riitä, että halutaan viimeinen paikka säälipleijareihin. Mikä helvetin tavoite se on? " - Karri Kivi

Avatar
Viestit: 79
Liittynyt: 21.03.2008 14:48
Suosikkijoukkue: Ilves + Geoff Platt

Re: Ilves kaudella 2015-2016 - Tuokkolan kolmas aikakausi

ViestiKirjoittaja Tupsukorva » 17.03.2015 00:45

Heh, kyllä täällä toinenkin Ilveksen kannattaja linjalla on :mrgreen:

Toivosen suhteen tosiaan hiukan kaksijakoiset tunnelmat. Viime visiitillään nyt ei kovin hyvää kuvaa antanut, mutta puolustus oli myös sillä kaudella melko hasardi. Tulos olisi voinut esim. tämän kauden Ilveksessä olla ihan eri, mitä oli ekalla visiitillä.

Tyrväisen mahdollisen jatkon otan kyllä ilomielin vastaan. Myös Kesselistä löysin illalla huhua, että olisi jatkot tehnyt. Olisin enemmän kuin tyytyväinen, mikäli näin on. Mies pääsisi kesästä alkaen harjoittelemaan joukkueen mukana ja peliesitys olisi varmasti vieläkin parempaa mitä päättyneellä kaudella.

Itseä mietityttää myös valmennus. Tuokkola jatkaa, mutta Hirvosen jatkosta ei ole tietoa. Mikäli Hirvonen ei jatka, mietin olisiko LeKissä tällä hetkellä erinomaista kautta valmentava Juha Juujärvi kiinnostunut tuohon kakkosvalmentajan paikalle. Hänestä voisi saada jatkumoa siihenkin, kun Tuokkola luultavimmin 2016 keväällä vaihtaa maisemaa. Jokin palanen tuohon pitäisi löytää, että tuo surkea erikoistilanne- (ja ennen kaikkea ylivoima-) pelaaminen saataisiin kuntoon. Edelleen uskon siihen, että jos se olisi ollut edes jonkinlaisesti kunnossa, nyt olisi kesälomalla ihan toinen joukkue.

Avatar
Viestit: 2707
Liittynyt: 23.04.2013 16:17
Suosikkijoukkue: Karri Kivi

Re: Ilves kaudella 2015-2016 - Tuokkolan kolmas aikakausi

ViestiKirjoittaja Ipandeeros » 17.03.2015 02:28

Tupsukorva kirjoitti:Heh, kyllä täällä toinenkin Ilveksen kannattaja linjalla on :mrgreen:

Myös Kesselistä löysin illalla huhua, että olisi jatkot tehnyt. Olisin enemmän kuin tyytyväinen, mikäli näin on. Mies pääsisi kesästä alkaen harjoittelemaan joukkueen mukana ja peliesitys olisi varmasti vieläkin parempaa mitä päättyneellä kaudella.


Tämä onkin itselleni vieras tilanne, kun keskustelussa on mukana toinenkin osapuoli. :mrgreen:

Toivottavasti pitää paikkansa tuo Kessel-huhu! Lyhyt visiitti, mutta jätti hyvät fiilikset siitä huolimatta. :Thumb up: Hyvä laukaus ja pärjäsi omissakin mainiosti, vaikka tuosta vähän peloteltiin tämän tänne tullessa. Ylitti ehdottomasti ne vähäiset odotukset, joita oli! Ohjaili kentällä paljon muita ja vaikutti noin muutenkin positiiviselta kaverilta. Välillä oli koomisen näköistä, kun tuon pää pyöri kuin tunturipöllöllä. Haluaisin myös nähdä, että minkälaista jälkeä tulisi, kun olisi heti kesästä alkaen mukana.

Se on oikeastaan varsin hieno juttu, että puolustus menee todelliseen remonttiin, koska tuo osa-alue takelteli aika pahasti. Ei sitä tietenkään käy kiistäminen, että Kivistö on suuri menetys ensi kaudeksi. Huhuissa ovat pyörineet nimet Fagerudd, Niemi ja Vittasmäki. Kaikki nämä tänne kelpuuttaisin. Fagerudd olisi todella mielenkiintoinen ja potentiaalinen haku, Niemi on pelannut HPK:ssa hyvin ja Vittasmäki varmasti menee jossain kolmosparissa.

Nykyisistä pakeista tarjoaisin jatkoa Kesselin ohella Salmelalle ja Pentikäiselle. Salmelalle kuitenkin ensimmäisellä liigakaudella viisitoista pistettä, joista kahdeksan maaleja. Pentikäinen tehtaili piste-ennätyksensä ja täytti noin muutenkin roolinsa. Pisteissä jäivät taakse mm. Mäkinen ja Järventie. :tuoppi: Myös pidetty mies joukkueen keskuudessa. Halpa työmies, mutta paikka ei kuitenkaan saa lähtökohtaisesti löytyä pelaavasta kuusikosta.

Mäkisestä puheenollen. Mielestäni niin Ilveksen kuin pelaajan kannalta parempi olisi, että sopimus purettaisiin. Mäkisen seuraavaa askelta ollaan odotettu pitkään, mutta siitä ei ole ollut edes mitään merkkejä ilmassa. Viihdyttävä pelaaja toki. On sitä niin kotiyleisölle kuin joskus myös vastustajalle. Kuitenkin kiekollinen pakki, joten tehoja pitäisi tulla enemmän. Ehkä maisemanvaihdos voisi tehdä poikaa, jossa vastuuta tulisi enemmän. KooKoo?

Täällä kun on näitä SHL-ihmisiä, niin kysyisin tuosta Fageruddista. Minkälainen pelaaja on kysessä? Statsien puolesta vaikuttaisi tosiaan mielenkiintoiselta nimeltä ensi kauden ryhmään. Rightin pakki ennen kaikkea.
" Siihen ei oikein löydy sellaisia sanoja, joilla osaisin kuvata sitä, kuinka suurena kunniana koen sen, että saan olla Tampereen Ilveksen kapteeni. Se on minulle äärimmäisen suuri kunnia. " - Sami Sandell

" Ei se riitä, että halutaan viimeinen paikka säälipleijareihin. Mikä helvetin tavoite se on? " - Karri Kivi

Avatar
Viestit: 1038
Liittynyt: 26.05.2011 08:29
Suosikkijoukkue: SaiPa

Re: Ilves kaudella 2015-2016 - Tuokkolan kolmas aikakausi

ViestiKirjoittaja 3156155 » 17.03.2015 08:01

Kaverini työskentelee Ilves organisaatiossa ja ei mitään toki paljastanut, mutta hyvältä kuulemma näyttää Tyrväisen ja Kesselin osalta. Olikohan Sointu josta myös sanoi eli veikkaisin näin ollen, että kaikki jatkavat.
TULKAA TÄNNE! TÄÄL ON PIMEEMPÄÄ.

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Re: Ilves kaudella 2015-2016 - Tuokkolan kolmas aikakausi

ViestiKirjoittaja Dev » 17.03.2015 14:17

Ipandeeros kirjoitti:Niemi on pelannut HPK:ssa hyvin ja Vittasmäki varmasti menee jossain kolmosparissa.


Eikös tuo Vittasmäki Ilvekseen ole ja aikalailla kirkossa kuulutettu? Muistelisin että siitä oli muutama kuukausi sitten huhua. KalPassa on kuulemani mukaan vetänyt hyvin ja löytänyt uuden alun uralleen. TPS:ssähän tuo oli aivan sysipaska, mutta sekin taisi johtua menetetystä itseluottamuksesta ja surkeasta joukkueesta.

Pakisto näyttää teillä ensi kautta silmällä pitäen hyvältä, jos Niemi ja Vittasmäki tulee sisään + Kessel jatkaa. Oli muuten todella positiivinen yllätys tämä Philin veli. Hyvä pelaaja joka osa-alueella ja ei ollut kyllä poffeissakaan pätkääkään pulassa missään vaiheessa. Pitkään aikaan onnistunut ECHL-kiinnitys liigaan?
- Olen aina IFK

Avatar
Viestit: 2707
Liittynyt: 23.04.2013 16:17
Suosikkijoukkue: Karri Kivi

Re: Ilves kaudella 2015-2016 - Tuokkolan kolmas aikakausi

ViestiKirjoittaja Ipandeeros » 17.03.2015 15:35

Dev kirjoitti:Eikös tuo Vittasmäki Ilvekseen ole ja aikalailla kirkossa kuulutettu? Muistelisin että siitä oli muutama kuukausi sitten huhua. KalPassa on kuulemani mukaan vetänyt hyvin ja löytänyt uuden alun uralleen. TPS:ssähän tuo oli aivan sysipaska, mutta sekin taisi johtua menetetystä itseluottamuksesta ja surkeasta joukkueesta.


Juu! Aamulehti tuosta taisi eilen illalla uutisoida varmana. Vähän tuntuisi menemään yksi yhteen Kukkosen kanssa, joka siirtyy ensi kaudeksi Bluesiin. Mitä nyt muistelen niin tuollainen peruspuolustaja. Kuopiossa tosiaan saanut kehuja, kun Turussa taas oli kannattajien sylkykuppi. Ilmeisesti siirto Turusta pois on piristänyt uraa.

Niemen tilanne on käsittääkseni melkoinen kysymysmerkki tällä hetkellä. Otti kauden aikana silmään osumaa ja kaiketi ei vieläkään näe toisella silmällä kunnolla. Kuulemma urakin jopa vaakalaudalla. Kai puolisokeakin tuohon puolustukseen apu on. :mrgreen:

Järveläisestä ja Vihkostakin on ollut jotain puheita, että neuvotteluja käydään. En oikeastaan innostu kummastakaan. Järveläinen ollut Mestiksessä ihan hyvä, mutta liigassa ei ole saanut juuri mitään aikaan. Lisäksi meillä noita kääpiöitä on jo muutenkin. Ei tämä kuitenkaan mikään toinen Rautiainen ole. Vihko nyt saattaisi jossain kolmosessa mennä, mutta toivon mukaan ei hankita tuloksen tekijäksi. Ura laskusuhdanteessa. Pelasi Sandellin kanssa samassa ketjussa Ruotsissa, joten tällä saattaisi olla jotain tekemistä mahdollisen siirron kanssa. Ja eikös Vihko ole haastatteluissa halajanut takaisin Ruotsiin?
" Siihen ei oikein löydy sellaisia sanoja, joilla osaisin kuvata sitä, kuinka suurena kunniana koen sen, että saan olla Tampereen Ilveksen kapteeni. Se on minulle äärimmäisen suuri kunnia. " - Sami Sandell

" Ei se riitä, että halutaan viimeinen paikka säälipleijareihin. Mikä helvetin tavoite se on? " - Karri Kivi

Avatar
Viestit: 3620
Liittynyt: 11.04.2009 13:19
Suosikkijoukkue: KalPa, Anaheim Ducks

Re: Ilves kaudella 2015-2016 - Tuokkolan kolmas aikakausi

ViestiKirjoittaja KilleriPilleri » 19.03.2015 01:07

Vittasmäki pelaillu tosiaan sen verran hyvin, että ihan mielellään pitäisin KalPassa ensi kaudellakin, on tää nyt perkele kun ensin vei IFK pelaajia KalPalta nyt sitten puolestaan Ilves. :angryw: :thumb_down:

Avatar
Viestit: 13179
Liittynyt: 29.08.2008 22:02
Paikkakunta: Norsuluutorni
Suosikkijoukkue: YLLÄPITO

Re: Ilves kaudella 2015-2016 - Tuokkolan kolmas aikakausi

ViestiKirjoittaja Multi » 19.03.2015 01:20

KilleriPilleri kirjoitti:Vittasmäki pelaillu tosiaan sen verran hyvin, että ihan mielellään pitäisin KalPassa ensi kaudellakin, on tää nyt perkele kun ensin vei JYP-pelaajia KalPalta sitten puolestaan IFK ja nyt Ilves. Saatana mikä farmi koko sakki :angryw: :thumb_down:


^^ Korjasin :cool: :Thumb up:


VMV on tosiaan ilmeisesti saanut uudestaan kiinni, mitä lätkä on ja miten sitä pelataan. Olihan hän TPS:ssäkin hyvä tai ainakin tasainen suorittaja, ennekuin kadotti täysin itseluottamuksensa. KalPassa uskoa omaan tekemiiseen tullut lisää ja en yllättyisi jos Ilveksessä nousisi joksikin muuksikin kuin kolmospakkiparin rotaatiopakiksi. Ei toki mikään Kivistö ole, mutta ei myöskään niin huono kuin TPS:ssä huonoimmat ajat viestitti. Näkisin, että parhaimillaan voi pelata plusmerkkistä kiekkoa ja pitää oman pään puhtaana, siinä sivussa saalistaan noin ~15pistettä. Hyvä hankinta Ilvekseltä, kallis pelaaja kun VMV ei ole.
Turha koittaa ylläpito voittaa

Avatar
Viestit: 2707
Liittynyt: 23.04.2013 16:17
Suosikkijoukkue: Karri Kivi

Re: Ilves kaudella 2015-2016 - Tuokkolan kolmas aikakausi

ViestiKirjoittaja Ipandeeros » 19.03.2015 01:25

KilleriPilleri kirjoitti:Vittasmäki pelaillu tosiaan sen verran hyvin, että ihan mielellään pitäisin KalPassa ensi kaudellakin, on tää nyt perkele kun ensin vei IFK pelaajia KalPalta nyt sitten puolestaan Ilves.


Kaapattiinhan me teiltä täksi kaudeksi Joonas "kaksi maalia tällä kaudella, joista toinen metrin päästä tyhjiin" Riekkinen. Todellinen ryöstö! :mrgreen:

Aiempien meriittien perusteella ei voida sentään puhua flopista, mutta pettymys Riekkinen kyllä oli. Tiedetään joo, että kyseessä on puolustavampi pelaaja, mutta kun tuo ei osaa tehdä kiekon kanssa sitten yhtään mitään. Täysin vaaraton pelaaja vastustajan kenttäpuoliskolla. Mielelläni lähetän kyseisen arkajalan takaisin Kuopioon suuntaavaan junaan, mutta Tuokkolahan tähän luottaa kuin vuoreen! Maalin takaa-ajoasemassa nimittäin Riekkinen on aina viimeisellä minuutilla hakemassa tasoitusmaalia samalla kun Rautiaiset, Mustoset ja Tyrväiset lämmittävät penkkiä. Tuokkola näkee, että Riekkinen näistä todennäköisimmin sen tasoituksen tekee. :Thumb up:

Kukkonen oli viime kaudella yllättävän hyvä, mutta taso laski todella paljon tällä kaudella. Peruspuolustamisesta ei ollut tietoakaan, kun teki amatöörimaisia virheitä, höystettynä karmeilla merkkausvirheillä. Ei tule lainkaan ikävä, kun Espooseen matkaa!

Toivottavasti Vittasmäki jatkaa viime kauden Kukkosen jalanjäljissä. :tuoppi:
" Siihen ei oikein löydy sellaisia sanoja, joilla osaisin kuvata sitä, kuinka suurena kunniana koen sen, että saan olla Tampereen Ilveksen kapteeni. Se on minulle äärimmäisen suuri kunnia. " - Sami Sandell

" Ei se riitä, että halutaan viimeinen paikka säälipleijareihin. Mikä helvetin tavoite se on? " - Karri Kivi

Seuraava

Paluu Ilves

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa