Teemu Aalto - Puolustaja naapurista

Kuva
Avatar
Viestit: 2707
Liittynyt: 23.04.2013 16:17
Suosikkijoukkue: Karri Kivi

Teemu Aalto - Puolustaja naapurista

ViestiKirjoittaja Ipandeeros » 03.05.2016 14:23

http://ilves.com/?p=30997

Ilves vahvisti Teemu Aallon siirron. Aallon sopimus on (onneksi) yksivuotinen. Tällä kaudella runkosarjassa 50 ottelussa tehot 4+21 ja pudotuspeleissä 14 otteluun kaksi maalia.

Enpä tästä kyllä vieläkään erityisemmin innostu. Ei mahtunut viimeisissä otteluissa Tapparan kokoonpanoon ja ilmeisesti oli loppukaudesta muutenkin todella huono. Ja mikähän on motivaatio? Tällä kaudella sai sen hamuamansa mestaruuden ja miten syttyy pelaamaan useiden Tappara-vuosien jälkeen naapuriseuran paidassa. Uskotaan kuitenkin, että ammattilainen on ammattilainen. Toki onhan kaikesta huolimatta Aalto iso pelillinen apu joukkueeseen ja korvaa suunnilleen yksinään ainakin Näppilän, Mäkisen ja Mäkelän.

Pisteitä luonnollisesti odotetaan ja tehoja etenkin ylivoimalla. Uskoisin Aallosta olevan apua myös Fageruddille pienoisena esimerkkinä, että miten se kiekko saadaan sen ensimmäisen miehen ohi.

Epäilisin, että mies Tampereella halusi pysyä ja kun Tappara ei optiota halunnut käyttää, niin valitsi sitten Ilveksen.
" Siihen ei oikein löydy sellaisia sanoja, joilla osaisin kuvata sitä, kuinka suurena kunniana koen sen, että saan olla Tampereen Ilveksen kapteeni. Se on minulle äärimmäisen suuri kunnia. " - Sami Sandell

" Ei se riitä, että halutaan viimeinen paikka säälipleijareihin. Mikä helvetin tavoite se on? " - Karri Kivi

Paluu Ilves

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa