Alex Brooks palaa Jokeripaitaan

Kuva
Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 8254
Liittynyt: 17.02.2008 21:51
Suosikkijoukkue: Rosenlewin Urheilijat-38, St. Louis Blues, HK TsSKA Moskova, HC Luvia

Alex Brooks palaa Jokeripaitaan

ViestiKirjoittaja HijoDelViento » 13.11.2009 22:15

Eli Jokereissa aikoinaan mestaruuden voittanut puolustaja Alex Brooks tekee paluun Helsingin kaupungin Ilmalan kaupunginosaan. Sopimus kestää loppukauden, ja Brooks pelaa jo sunnuntain pelissä. Eli tällainen korvaaja Lahteen lähteneelle Heleniukselle. Ensi kuulemalta ehdottomasti vahvistus, mutta en ole paljoakaan hänen viime aikojen liikkeitä seurannut, joten nykykunto on hieman arvoitus.

(Lähde: Jokerit)
Ehkä kommentoitavaa? Rekisteröidy mukaan ja anna sanataiteen miekkasi sivaltaa.............................

Avatar
Viestit: 2400
Liittynyt: 01.09.2008 20:20
Paikkakunta: Lahti
Suosikkijoukkue: Pelicans, Caps, Chelsea FC

Re: Alex Brooks palaa Jokeripaitaan

ViestiKirjoittaja Kauppila » 13.11.2009 23:03

Kylläpä tuli puskista tämä hankinta ainakin meikäläiselle. Jokerit saa tästä osille tutun kasvon pukukoppiinsa ja tonneittan varmuutta puolustusosastolle. Brooks oli jo Jokereiden kultakaudella 2001-02 hyvä runkopakki ja nyt hän palaa Stadiin sitten vuosia kokeneempana ja vuosia urhoollisempana sotaratsuna. Tätä heppuahan kaavailtiin Pelicansiinkin viime kesänä, mutta eipä saatu jäppänää silloin Pelicans-paitaan, vaikka kuolasimme kaverin perään aika paljolti.
Tuo varmasti helpostusta Jokereiden tuskaan tämä hankinta ja hieno asia tässä on se, että Brooksin ura on tavallaan kokoajan ollut nousussa ja hän tulee varmasti Narreihin siinä mielessä, että se nousu jatkuu nyt edelleen ja tätä kautta pääsisi taas kolkuttelemaan NHL:n portteja. Kaveri on saanut kyllä ihan mukavaa roolia tuolla merten takanakin, mutta Jokereille hän tulee olemaan elintärkeä pakki, mikäli ja kun Jokerit pelaavat playoffeissa.
Fyysisyyttä, varmuutta, sydäntä ja taistelutahtoa iso pakketti teille. Olkaa tyytyväisiä jokerifanit!

Onnea hienosta hankinnasta! eusa_clap
''Form is temporary, Class is permanent''

''Im not putting pressure on you about that we have to win. I don’t want to put that kind of pressure on you. But we can’t lose, we cannot lose.'' – Jose Mourinho

Avatar
Viestit: 14900
Liittynyt: 27.07.2009 14:52
Suosikkijoukkue: KHL, NHL, Leijonat

Re: Alex Brooks palaa Jokeripaitaan

ViestiKirjoittaja InFlames » 13.11.2009 23:04

Voisin oman mielipiteen heittää 33-vuotiaasta pakista. Viime kausi meni AHL:n farmissa Chicago Wolvesissa, jossa 50 ottelussa tuli tehot 0+10. Muutaman Chicago Wolvesin AHL-pelinkin näin ja eipä Brooks noissa mitenkään erottunut. Fyysinen pakki, joka istuu paljon jäähyllä. Kiekollinen osaaminen ei ole mitenkään erikoista. Ei ainakaan ollut AHL:ssä.
En niin hyvin muista tuota Brooksin viime visiittiä Jokereissa kaudella 2001-02. Tilastot kertovat, että 53 pelissä syntyi tuolloin tehot 1+3, joten kiekollisesta pakista ei voida puhua tilastojenkaan valossa. Brooks tuo kovuutta Jokerien takalinjoille ja on siinä roolissa varmasti hyvä. Kaverin laukauksesta ei ole mitään käsitystä, mutta jos tilastojen perusteella siitä tehdään päätelmä ei sekään ole kovin kummoinen tai ainakin sihti on hukassa. NHL:ssäkin Brooks on myös pelannut kaudella 2006-07, kun New Jersey Devilsin paidassa kertyi 19 ottelua, joissa Brooks kirjautti yhden syöttöpisteen.

Jokerit myi Heleniuksen Pelsuihin ja otti "tilalle" Brooksin. Hyvä kauppa, sillä on Brooksin kiekollinen peli on paljon parempaa kuin Heleniuksen. Brooks ei näytä pelanneen missään tällä kaudella ja onkin varmasti keskenkuntoinen.
Kuitenkin hyvä vahvistus Jokereilta tuomaan fyysisyyttä pakkipuolelle.

Oma päätelmä pelaajasta on pitkälti tehty niiden AHL-pelien perusteella mitä näin Brooksilta viime kaudelta.

Avatar
Viestit: 6378
Liittynyt: 01.04.2008 23:05
Suosikkijoukkue: Sotkamon Jymy & Anaheim Ducks

Re: Alex Brooks palaa Jokeripaitaan

ViestiKirjoittaja Crick » 13.11.2009 23:43

Täytenä yllätyksenä tuli minullekin tämä hankinta, mutta täytyy kyllä olla tyytyväinen. Itse muistan herran viime visiitin varmasti paremmin kuin moni muu täällä, ja oli kyllä mestaruuskauden parhaimpia puolustajia nimenomaan omassa päässä. Pisteitä ei tuolloin tullut, mutta niitä ei kaivattukaan, koska puolustuksessa oli kiekollista taitoa muutenkin roppakaupalla. Jos pelaa vähänkään samalla tavalla kuin viimeksi, niin tulee olemaan todella tärkeä pelaaja meille.
Helsingin Jokerit - Aina saa kärsiä ja hävetä

Avatar
Viestit: 6728
Liittynyt: 11.04.2009 13:12
Paikkakunta: Rauma
Suosikkijoukkue: Lukko, Red Wings, Chelsea, AIK, Trail Blazers

Re: Alex Brooks palaa Jokeripaitaan

ViestiKirjoittaja Lehväs » 14.11.2009 01:01

Alex Brooksia en koskaan ole nähnyt pelaavan, mutta olen saanut käsityksen, että kaveri on taistelijaluonne. Eräässä Jääkiekkolehden jutussa puhuttiin heittäytymisestä ja siinä otettiin tämä kaveri puheeksi ja Waltteri Immonen (taisi olla) sanoi, että Brooks hyppäsi vaikka pää edellä maaliviivalle estääkseen maalin ja että hänellä oli sekä suuri tahto, että taito heittäytyä laukausten eteen.

Hyvä hankinta. Onnea Ilmalaan :peukkuylös:
...

Avatar
Viestit: 3620
Liittynyt: 11.04.2009 13:19
Suosikkijoukkue: KalPa, Anaheim Ducks

Re: Alex Brooks palaa Jokeripaitaan

ViestiKirjoittaja KilleriPilleri » 14.11.2009 01:29

Yksi mies ei tietysti joukkuetta kovin paljoa auttaa voi, mutta kyllä Jokerit tästä kumminkin puolustukseensa saa uuden hyvän palasen. Kaverista en tosin itse kovin paljoa ole kuullut, mutta käsittääkseni kumminkin niinkuin muutama onkin tuossa jo maininnut omaa taistelijaluonteen ja tekee kaikkensa jotta omassa päässä ei soi. Onnittelut tosiaan Hellsinkiin tästä.

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 14833
Liittynyt: 12.05.2008 16:38
Paikkakunta: Kuopio
Suosikkijoukkue: TPS, NHL, Junnut

Re: Alex Brooks palaa Jokeripaitaan

ViestiKirjoittaja Legenda » 14.11.2009 07:42

Isäntä lähti, Isäntä tuli. Brooks on eittämättä hieno vahvistus koko liigalle sillä sen verran värikäs persoona on kyseessä. Kaiffari ei ikinä ole pisteillä herkutellut, mutta eipä hänen vahvuutensa niiden tekemisessä olekkaan ja siitä osoituksen neljän vuoden maaliton putki. Jokerit nyt kuitenkin tietää mitä saa Brooksista: Kokemusta ja ryhtiliikettä kaukaloon. Brooks on juuri niitä kaiffareita jotka heittäytyvät vaikka tankin alle jos se auttaa joukkuetta voittoon. Ei se nyt ihan sattumaa ole, että Brooksin tehotilasto oli viime kaudellakin Chicago Wolvesin viiden parhaimman joukossa.

Onnea vaan.
"Ei Ilveksellä huonosti mene. Lehdistötilaisuudessakin on tarjolla puoliksi syöty viineri."
- Marko Leppänen @ Twitter

Reijo Mäki kertoi, että aikanaan Turun Palloseurassa pelannut Mal Davis harrasti seksiä naisen kanssa kun muut juhlijat oliva löivät ympärillä tahtia. Aktin jälkeen Davis oli siirtynyt suoraan katsomaan videolta omia maalejaan.

Avatar
Viestit: 2177
Liittynyt: 25.01.2009 20:26
Suosikkijoukkue: Jokerit Hellsinki

Re: Alex Brooks palaa Jokeripaitaan

ViestiKirjoittaja Jokkeri » 15.11.2009 11:18

Alex Brooks siis takaisin tuttuun paitaan, tosin nyt vähän eri tilanteessa kuin viimeksi. Tulee vahvistamaan meidän puolustusta todella vahvasti ja oli aikakin lähettää Helenius jonnekkin muualle. Kaikki kunnia Samille, mutta jalka vaan ei tahdo enään riittää. Alex on pelannut paljon otteluja Ahl:ssä ja tuo varmasti sitä rauhallisuutta sekä kokemusta roppakaupalla. Oli mestaruus vuonna 2002 yksi pakiston kulmakiviä, vaikka pysyi poissa otsikoista. Tervetulo Alex ja mielellään näkisin sinut myös ensi kaudella.
Kaikki Jäähalleille! Teksti-tv keskustelupalstojen raamattu.

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Re: Alex Brooks palaa Jokeripaitaan

ViestiKirjoittaja Dev » 15.11.2009 19:50

Brooks oli silloin edellisellä visiitillään varsin hyvä puolustaja, joka ei juuri virheillä loistanut ja kiekollinen peli myös aika hyvin hanskassa, joten voidaan sanoa, että tämä oli hyvä hankinta Jokereilta. Eihän tämä ole hankintana tasoa Juske & Lupaschuk, mutta sen nyt ymmärtää varsin hyvin. Jokerit ei tällä kaudella taistele mitaleista ja rahaa on ihan turha lähteä kuluttamaan tällaisiin loppukauden miehiin jotka maksavat maltaita, siis Jokereiden tilanteessa.
Tänään ensimmäisessä ottelussa merkkautti heti 0+1 tehot ja viime kaudella myös ihan kohtuu hyvät pisteet AHL:ssä, joten veikkaan, että tulee nostamaan Jokeri puolustuksen tasoa huomattavasti.
- Olen aina IFK

Avatar
Viestit: 2177
Liittynyt: 25.01.2009 20:26
Suosikkijoukkue: Jokerit Hellsinki

Re: Alex Brooks palaa Jokeripaitaan

ViestiKirjoittaja Jokkeri » 15.11.2009 20:11

Dev, pisteitä tuskin kannattaa Alexilta hirveästi odottaa mutta toki niitä tuossa sivussa muutamia tulee. Kaiken kaikkiaan perusvarmaa puolustamista ja maalin suojelua jota me kyllä tarvitsemme. En vertaisi tätä hankintaa Kärppien & Ifk:n vastaaviin, koska on kyse niin erilaisesta puolustajasta. Olen kyllä ihan tyytyväinen, että saamme Riksmanin eteen perusvarman puolustaja Heleniuksen dieselin tilalle.
Kaikki Jäähalleille! Teksti-tv keskustelupalstojen raamattu.

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Re: Alex Brooks palaa Jokeripaitaan

ViestiKirjoittaja Dev » 15.11.2009 20:21

Jokkeri kirjoitti:Dev, pisteitä tuskin kannattaa Alexilta hirveästi odottaa mutta toki niitä tuossa sivussa muutamia tulee. Kaiken kaikkiaan perusvarmaa puolustamista ja maalin suojelua jota me kyllä tarvitsemme. En vertaisi tätä hankintaa Kärppien & Ifk:n vastaaviin, koska on kyse niin erilaisesta puolustajasta. Olen kyllä ihan tyytyväinen, että saamme Riksmanin eteen perusvarman puolustaja Heleniuksen dieselin tilalle.


En pisteitä Brooksilta odottakaan, koska tiedän, että kyseessä ei ole mikään kiekollinen pakki, vaan enemmänkin oman pään luutija ja aikalailla näkymätön pakki, joka pystyy kuitenkin tarvittaessa myös stunttaamaan kohtuullisesti kiekollisia miehiä. Olen tältä kaverilta nähnyt about 4 peliä silloin kaudella 2002 (Kaverin kautta pääsin katsomaan kaikki Jokereiden finaalipelit, lukuunottamatta mestaruuden voitto peliä, luojan kiitos :D). Silloinhan kiekkotietämys ei ollut vielä kovin suuri, mutta jotain sentään ymmärsi ja tajusi.

Ja mitä tulee tuohon Lupa & Jushke juttuun, en verrannut Brooksin hankintaa Lupaan tai Jushkeen, vaan tarkoitus oli todeta, että Jokereiden kannalta ihan järkevä veto pistään pelimerkkejä yhteen puolustavampaan pakkiin, kun esimerkiksi siihen kalliiseen kiekolliseen miehen, jota jotkut teidän kannattajat ovat huudelleet.
- Olen aina IFK

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Re: Alex Brooks palaa Jokeripaitaan

ViestiKirjoittaja Dev » 27.11.2009 22:08

Alex Brooks oli nappihankinta Jokereilta, mutta toistaiseksi hänen hyvistä otteista nauttiminen loppuu, sillä herra loukkasi kätensä tappelussa Erkki Rajamäkeä vastaan ja on sivussa kaksi kuukautta. Asiasta kertoo nelosen maalikooste.
- Olen aina IFK

Avatar
Viestit: 1536
Liittynyt: 08.01.2009 16:23
Suosikkijoukkue: Jokerit (#2, #40) & HJK

Re: Alex Brooks palaa Jokeripaitaan

ViestiKirjoittaja Friiku » 27.11.2009 22:58

Dev kirjoitti:Alex Brooks oli nappihankinta Jokereilta, mutta toistaiseksi hänen hyvistä otteista nauttiminen loppuu, sillä herra loukkasi kätensä tappelussa Erkki Rajamäkeä vastaan ja on sivussa kaksi kuukautta. Asiasta kertoo nelosen maalikooste.

Ja Jortikka Jokereiden otteluraportissa varmisti tämän.

Erittäin paska juttu, sillä pakisto on näyttänyt erittäin hyvältä Brooksin tulon jälkeen. Oiskohan sieltä tulossa jotain perusvarmaa pakkia tuuraamaan Brooksia?

Avatar
Viestit: 783
Liittynyt: 07.05.2008 21:23
Suosikkijoukkue: HIFK

Re: Alex Brooks palaa Jokeripaitaan

ViestiKirjoittaja Lutur » 06.12.2009 21:22

Vaihtaisikohan Jokerit päittäin Brooksin Clarkeen? Pienellä välisummalla tietenkin.. :?

Avatar
Viestit: 2177
Liittynyt: 25.01.2009 20:26
Suosikkijoukkue: Jokerit Hellsinki

Re: Alex Brooks palaa Jokeripaitaan

ViestiKirjoittaja Jokkeri » 06.12.2009 21:29

Lutur kirjoitti:Vaihtaisikohan Jokerit päittäin Brooksin Clarkeen? Pienellä välisummalla tietenkin.. :?


Vaihdetaan vain varsinkin nyt kun Alex on loukkaantunut, niin ei teidän tarvitse enään paljon väliä maksaa.
Kaikki Jäähalleille! Teksti-tv keskustelupalstojen raamattu.

Seuraava

Paluu Helsingin Jokerit

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa