Ottaako Jokerit vielä tällä kaudella mitalin?

Kuva

Ottaako Jokerit tällä kaudella vielä mitalin?

Mestaruus tulee
1
3%
Hopea mitali kaulaan
2
5%
Pronssille jäädään
7
18%
Jokerit ei ota mitalia
29
74%
 
Ääniä yhteensä : 39
Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Ottaako Jokerit vielä tällä kaudella mitalin?

ViestiKirjoittaja Dev » 09.12.2009 15:53

Ihan mielenkiinnosta pistän tällaisen ketjun pystyyn.

Hannu Jortikka on nyt viime aikoina saanut käännettyä Jokereiden kurssin sieltä pohjamudista oikeaan suuntaan ja osa kannattajista haaveilee vielä jopa mestaruudesta, suurin osa mitalista. Itse en millään jaksa uskoa Jokereiden mitaliin tällä kaudella, sillä niin kuin jo tuolla toisessa ketjussa sanoin, Jokereilla on nyt menossa kuherruskuukausi ja se tulee päättymään lähiaikoina. Jos oikein muistan, niin Jortikka sanoi jokunen aika sitten (taisi olla viime kauden lopussa), että uudella valmentajalla ei ole ikinä helppo homma tulla joukkueeseen sisään, kun pitää ajaa kaikki pelikirjat ja sun muut sisään ja iskoistaa ne pelaajien selkäytimiin. Se on pitkä homma ja sitä ei tehdä kauden aikana. Niimpä keväällä joukkueet kuten Lukko, KalPa, JYP, HIFK ja Kärpät tulevat ratkomaan mitalitaistot. Tämä on meikäläisen vahva veikkaus. Tuon ryhmän jälkeen tulee Jokerit, HPK, Blues ja TPS. Ensi kausi on sitten erikseen ja silloin Jokerit tulee varmasti olemaan vahva.
- Olen aina IFK

Avatar
Viestit: 14900
Liittynyt: 27.07.2009 14:52
Suosikkijoukkue: KHL, NHL, Leijonat

Re: Ottaako Jokerit vielä tällä kaudella mitalin?

ViestiKirjoittaja InFlames » 09.12.2009 16:54

En ehkä sittenkään ihan mitaliin usko, mutta Jokerit voivat tuolla jengillä viedä jopa mestaruuden. En usko enkä toivo, että näin käy. Toisin kuin Dev, niin näen ettei Jokereilla ole menossa mikään kuherruskuukausi nyt, vaan Jokerit pelaa lähes sillä tasolla mitä moni kausiennustuksissaan laittoi. Jokereilla on kuitenkin pitkä matka vielä mitaleille ja kuuden joukkoon pääseminenkään ei ole mitenkään varmaa edes runkosarjassa. Hyvin todennäköistä kuitenkin, sillä materiaalilta Jokerit kyykyttää lähes joka jengin ja Jortsu on saanut joukkueen pelaamaan omalla tasollaan. En näe, että tuossa on edes minkäänlaista ylisuorittamista tällä hetkellä. Alkukausi joukkeeella lähti kulkemaan surkeasti ja siitä iski virheiden pelko jne. perusjutut, kun peli ei kulje. Joukkue pelasi aivan miten sattuu Aravirran alaisuudessa.
Jortikan tulo kuitenkin käänsi kurssin PYSYVÄSTI, ja tähän loppuun voisin heittää syyt miksi Jokerit on varteenotettava mitaliehdokas. En tosin ite myöskään usko, että sitä mitalia tulee.

Jokereiden mitalia puoltavat asiat

+ Hentunen - Pirnes - Bremberg on liigan kahden parhaan ykkösketjun joukossa.
+ Lahti - Tähtinen - Rita ketju on herännyt ja joukkue ei ole enää ykkösketjun varassa.
+ Fredrik Bremberg on maaginen pelaaja liigaan, joka näkee syöttöpaikat ilmiömäisellä tavalla
+ Viisikkopuolustus on tiivistynyt selvästi
+ Riksman on palannut huippuiskuun, joka on tärkein palanen mestaruustaistelussa.
+ Itseluottamus noussut kohisten todella monella pelaajalla
+ Hannu Jortikka! King is in the building

Pelottavan kovalta näyttää narripakka. IFK:hon verrattuna omasta mielestä esimerkiksi jo ihan samalla viivalla kevättä ajatellen.

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Re: Ottaako Jokerit vielä tällä kaudella mitalin?

ViestiKirjoittaja Dev » 09.12.2009 17:15

InFlames kirjoitti:Pelottavan kovalta näyttää narripakka. IFK:hon verrattuna omasta mielestä esimerkiksi jo ihan samalla viivoilla kevättä ajatellen.


No jaa, ite en kyllä näe asiaa noin. Jos tarkkaan mietitään, niin kun lähdetään menemään kohti kevättä, on Jokerit mun paperissa siellä sijoilla 5-7. Lukko kärjessä, sitten melkeinpä JYP ja HIFK tasoissa ja sitten KalPa ja Kärpät.

Jos mietitään Jokereille ihanne vastusta puolivälierissä, niin melkeinpä heittäisin tähän kohtaan Kärpät tai IFK:n. Kärpät ei ole koko kautena vakuuttanut ja materiaalin tasokaan ei ole ihan samanlaista luokkaa mitä viime kaudella, jonka vuoksi Kärpät pitkälti sai hopeaa mun mielestä, vaikka kyllähän se materiaali hyvä on tänäkin vuonna. Mä en vaan edelleenkään luota Alataloon ja uskon, että äijä kusee housuihinsa, jos Jortsu tulee vastaan. HIFK olisi taas siinä mielessä hyvä vastus Jokereille, että paikalliset on aivan oma lukunsa ja niissä voi tapahtua mitä vaan. Siinä ei vaikuta mitkään runkosarjasijoitukset ynnä muut. Täytyy kyllä sen verran sanoa IFK:n puolustukseksi, että helppoa meidän lyöminen ei tule olemaan, kun koutsina on itse playoff-velho Jalonen.

Eli todennäköisesti haarukkaan 5-7 pääsee Jokerit tänä vuonna, mutta jos tulee täydellinen onnistuminen, paikka neljän joukossa voi olla mahdollista.
- Olen aina IFK

Avatar
Viestit: 6378
Liittynyt: 01.04.2008 23:05
Suosikkijoukkue: Sotkamon Jymy & Anaheim Ducks

Re: Ottaako Jokerit vielä tällä kaudella mitalin?

ViestiKirjoittaja Crick » 09.12.2009 18:49

Itse olen jäävi valitsemaan noista vaihtoehtoa, koska se tietysti taipuisi tuohon ensimmäiseen. Tämä on vähän kaksipiippuinen juttu. Jortikalle varmasti annetaan kaikki palikat taistella mestaruudesta ja kyllähän pelillinen anti kehittyy kevättä kohden.

En sitten osaa sanoa, että miten vahva tuo pelikirjan osuus on sitten keväällä, kun myös taistelu, sitkeys ja kokemus ratkaisee todella paljon. Jos joukkue on runkosarjan lopussa hyvässä vedossa, niin miksei se sitten voisi jatkua pudotuspeleissäkin? Itse en tässä tilanteessa lähde mitään pilvilinnoja rakentelemaan, mutta toive kauden pelastamisesta leijuu nyt ilmassa. Tämä ei välttämättä tarkoita suoraan mitalia, vaan edes jonkinlaista yritystä keväälle. Haastajana lähdetään keväälle ja yritetään laittaa se kuuluisa pakka sekaisin.
Helsingin Jokerit - Aina saa kärsiä ja hävetä

Avatar
Viestit: 4139
Liittynyt: 07.02.2009 22:53
Paikkakunta: Itä-Kerava
Suosikkijoukkue: Red Wings, Veljekset FILPPULA, KHL-Jokerit

Re: Ottaako Jokerit vielä tällä kaudella mitalin?

ViestiKirjoittaja James » 09.12.2009 21:03

En vastannut noista valinnoista mihinkään. En uskaltanut.

Materiaali ennen kautta oli jo sitä luokkaa, että sillä piti olla vähintään keskikastissa. Ulkomaalaisten peluuttamattomuudesta luovuttiin ja niitä on taas hankittu pari kipaletta ja varsinkin Bremberg on kuin kultakimpale. Bremberg sai ykköskentän heräämään ihan täysin ja pelkästään se voi joukkueen kantaa pitkälle kevääseen.
Runkosarja menköön miten vain, mutta uskon mestaruuteen vasta sitten kun Kärpät on ulkona taistosta. Siitä jengistä on jäänyt jo niin pahat traumat, että sitten kun on varmaa ettei Kärppiä enää kohdata niin uskon täysin mestaruuteen. Ennen en siihen uskalla uskoa. :shame:
Valtteri Filppula:
Runkosarjassa 117+168=285 (Kaikkien aikojen Suomi-pörssissä 22.)
Playoffeissa 19+38=57 (5.)
Maajoukkueessa 7+6=13
SM-liigassa 21+42=63

20.2.1998, 7.5.2003, 26.2.2010 & Jatkoa odotellessa..

Avatar
Viestit: 3628
Liittynyt: 11.04.2009 13:19
Suosikkijoukkue: KalPa, Anaheim Ducks

Re: Ottaako Jokerit vielä tällä kaudella mitalin?

ViestiKirjoittaja KilleriPilleri » 09.12.2009 22:43

Heti alkuun sanon: Ei. Jokerit on toki lähtenyt uuteen nousuun alkukauden surkean pelaamisen jälkeen, Jortikan tulo valmentajan pestiin taisi piristää tosiaan Jokereita kun he löytyvät nyt jo sijalta 9. Uskon kyllä, että jos esitykset jatkuvat hyvinä ja Jokerit onnistuu saamaan voittoja niin runkosarjan päätteeksi sijoitus voi hyvinkin olla 6 parhaan joukossa, mutta kun mennään Playoffeihin siis jos Jokerit sinne nyt pääsee niin luulen että Jokerit voi sanoa hyvästit mitalihaaveilleen jo aika varhaisessa vaiheessa. Tämä kausi ei ole Jokereiden valitan, ehkä ensi vuonna sitten :roll:

Edit: Niin kuten Dev tuossa sanoikin, että Jortikka on sanonut että pelikirjaan on hyvin hankala päästä kesken kauden kiinni niin tämäkin on osasyy tuohon mielipiteeseeni. Siellä on toki Brembergiä, Hentusta ja Janne Lahtea on vaikka mitä jotka ovat olleet nyt "huippu" iskussa, mutta siitä huolimatta en usko mahdollisuuksiin mitalista.

Avatar
Viestit: 1536
Liittynyt: 08.01.2009 16:23
Suosikkijoukkue: Jokerit (#2, #40) & HJK

Re: Ottaako Jokerit vielä tällä kaudella mitalin?

ViestiKirjoittaja Friiku » 09.12.2009 23:26

Itse mietin pitkään valintaa tuolta ja lopulta päädyin valitsemaan jopa hopeamitalin tuohon. Viime aikoina on mennyt niin hyvin, että ehkä odotukset ovat hieman taivassa, mutta näen hopean vielä jotenkin mahdollisena. Jos finaaleihin päästään, niin veikkaan että Lukko on liian kova pala Jokereille.

Jokerit ei todellakaan vielä pelaa kiekkoa sillä tasolla mitä se tulee vielä pelaamaan tällä kaudella (noh.. tuskin vielä kovin muukaan joukkue). Jokereiden rosterissa on sen verran kokemusta ja menestystä, että uskon sen olevan aika suuri etu playoffeissa. Finaaleihin on ihan hyvät mahdollisuudet, jos Lukko ei tule alkukierroksilla vastaan. Silloin tehtävä on jo todella vaikea..

Keväällä voin sitten nauraa tällekkin viestille.. :roll:

Avatar
Viestit: 1476
Liittynyt: 17.02.2008 19:58
Paikkakunta: Vantaa, Finland
Suosikkijoukkue: KalPa, Tampa Bay Lightning, Jokerit

Re: Ottaako Jokerit vielä tällä kaudella mitalin?

ViestiKirjoittaja Kossi » 10.12.2009 21:25

Itelläni on semmoinen kutina, että kyllä ottaavat. Kokoajan kun he rämpivät siellä jumbona niin ei oma usko siihen horjunut että narrit mitallit vielä kaulaansa saavat.
Jos ei KalPa pääse nyt kovin pitkälle, niin olisi virkistävää nähdä taas finaalissa vaikka Jokerit - HIFK.
Lätkä on tehty koettavaksi livenä!

INTEGROITU UIMALAKKI

Avatar
Viestit: 6378
Liittynyt: 01.04.2008 23:05
Suosikkijoukkue: Sotkamon Jymy & Anaheim Ducks

Re: Ottaako Jokerit vielä tällä kaudella mitalin?

ViestiKirjoittaja Crick » 10.12.2009 21:33

Kossi kirjoitti:Jos ei KalPa pääse nyt kovin pitkälle, niin olisi virkistävää nähdä taas finaalissa vaikka Jokerit - HIFK.

Tuohan olisi kaikkien finaali! Koko Helsinki ei muusta puhuisikaan ja olisi kyllä upeat pari viikkoa edessä. Minun jääkiekon seuranta-aikanani on tainnut kerran olla Helsingin joukkueet vastakkain playoffeissa ja tämä oli keväällä 2003 puolivälierissä (Jokerit vei 4-0). Finaalista on haaveiltu, mutta se vaatii sitä että molempien kausi menee hyvin ja tätähän ei ole ennen samaan aikaan juuri tapahtunut. Unelma elää kuitenkin.
Helsingin Jokerit - Aina saa kärsiä ja hävetä

Viestit: 5948
Liittynyt: 28.07.2009 17:49
Paikkakunta: Helsinki
Suosikkijoukkue: Lukko, Minnesota Wild, fudis QPR

Re: Ottaako Jokerit vielä tällä kaudella mitalin?

ViestiKirjoittaja jurachess » 10.12.2009 21:44

Mielestäni mahikset on. Tosin jos Jokerit jää säälipleijareihin ja voittaa. Silloin on pakka monella tavalla sekaisin. Uskoisin, että Kärpät, HIFK, Jyp ja Lukko ovat kuuden parhaan joukoissa. Siis tilaa olisi vielä kahdelle joukkueelle. Kaikki kuitenkin taistelevat ja tuo playoffs raja ei ole karannut vielä keneltäkään. Vai saako Lappeenrannasta ilmaisia pisteitä.
Itse uskon ainakin tähän fiaskoon , että Nurminen potkii Mika Toivosen vielä Pelsuista ulos. Onhan Pasi aika kova luonteinen jätkä ja Mika niin kiltti.
TPS hyörii ja pöyrii. Veikkaan ulos tai tulos, Suikkkanen repii vielä hiuksiansa.
Tappara taas on saanut ongelmansa pois. Mutta sielläkin voi tapahtua suuntaan, tai toiseen. Lehterä, Enlund ovat kyllä kaikilli joukkueille pahoja vastustajia.
Blues on kyllä mulle iso ?.
Ja missä on Ilveksen lento alkukaudesta. Ei edes Sonja Lumpeen koutsaukset taida auttaa.
No Ässisstä en puhu tuon taivaallista. Kalpa mahtuu vielä kevyseti kekkeröihin. Oliko siinä kaikki 14 joukkuetta.
Liigagurun mestari kaudella 2009 - 2010.

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Re: Ottaako Jokerit vielä tällä kaudella mitalin?

ViestiKirjoittaja Dev » 10.12.2009 21:57

Mitään muuta en toivo yhtä paljon kuin HIFK - Jokerit finaalia. Itellä on ikää loppujen lopuks sen verran vähän vielä, että en nähnyt noita 80-luvun mättöjä ja se vituttaa kyllä paljon, joten nyt olisi aivan mahtavaa nähdä nämä kaksi seuraa ottamassa mittaa toisistaan. Tää on jääkiekon parissa ollut jo pitkään haave. Se olis suoraan sanoen, kuin joku raskaan sarjan kohtaaminen, iskuja vaihdettais tiuhaan tahtiin ja lopulta toinen niitataan kanveesiin. Saatais hetkeksi selkoon sekin kumpi on stadin ykkönen (mestaruudet 6-6). Koko stadi menis sekasin näiden kahden kohtaamisesta. Sille ei vetäis vertoja yhtään mikään. Joku tampereen jengien finaali ei olis lähelläkään sitä tunnelmaa ja hulluutta mitä näiden kahden jengin välillä olis.
- Olen aina IFK

Avatar
Viestit: 14900
Liittynyt: 27.07.2009 14:52
Suosikkijoukkue: KHL, NHL, Leijonat

Re: Ottaako Jokerit vielä tällä kaudella mitalin?

ViestiKirjoittaja InFlames » 10.12.2009 23:35

Dev kirjoitti:Mitään muuta en toivo yhtä paljon kuin HIFK - Jokerit finaalia.


Tämä finaali ei tule toteutumaan. En ainakaan missää nimessä toivo sitä. Jokerit on kyllä sen verran kovassa draivissa, että finaalipaikkakaan ei ole utopiaa ja, jos vielä joukkue on vahvistumassa kovilla nimillä on se suurimpia mestarikandidaatteja omissa paperissa. HIFK:ssä on taas liikaa sellasia arvoituksia pleijareita ajatellen, että noutaja taitaa kyllä tulla viimeistään välierissä. Hirso on varmasti jälleen ihan lapanen, kun laitetaan vähä lisää paineita peliin.
Kyllä unelmafinaali olisi Kärpät vs Kalpa. Niiralan monttu pistettäis kyllä kumoon tuolloin :peukkuylös:

E: Näin ei stadilaisena ei tuo finaalipari Jokerit - HIFK vois vähempää kiinnostaa. Mielummin Lukko - Ässät, JYP - Kalpa tai ihan mikä tahansa ennen tuota paria. Pidän molempia Kärppien verivihollisina, joten mikä tahansa muu finaali olisi parempi kuin tuo.

Viestit: 5948
Liittynyt: 28.07.2009 17:49
Paikkakunta: Helsinki
Suosikkijoukkue: Lukko, Minnesota Wild, fudis QPR

Re: Ottaako Jokerit vielä tällä kaudella mitalin?

ViestiKirjoittaja jurachess » 10.12.2009 23:56

Onnea Jokerit.

Kalpa ei enää ole ihan mitaleilla ja jos toinen olisi Kärpät. Voin sanoa jo etukäteen, että tuhoontuomittu finaali :shock: . Kyllä etelästä tai lännestä tulee varmasti toinen finaalijoukkue. Etukäteen jo sorry Tapparan, Ilveksen, HPK ja Pelicanssien kannattajille. No jos Ilves-Pelicans olisi finaali. Unohtaisn välittömästi jääkiekon.
Sitäpaitsi kun Noronen tuli HIFK:n niin nippu tääl päis Suomea on niin kova, että Kärpät- Kalpa finaalin saa unohtaa.
PS. En silti joka asiasta lyö vetoa. Tohon kyllä löisin vähintään 1000 € a , että näin ei ole finaali.
Mun unelma finaali Lukko-HIFK olis todennnäköisemmämpi. Onnea silti. :peukkuylös:
Jokerit alueella tällästa heitellään. Olis muutakin tekemistä. HIFK ja Jokerit finaaliin niin kyllä olis tunnelmaa täällä. Sata varmasti! :shame:
Liigagurun mestari kaudella 2009 - 2010.

Avatar
Viestit: 6378
Liittynyt: 01.04.2008 23:05
Suosikkijoukkue: Sotkamon Jymy & Anaheim Ducks

Re: Ottaako Jokerit vielä tällä kaudella mitalin?

ViestiKirjoittaja Crick » 12.12.2009 13:10

Zidlicky3 kirjoitti:Dev, aivan oikeassa. Jokerit on nostettu ihan jostain tuntemattomasta syystä "mestarisuosikiksi", noh ompa liigassa huono taso näköään kun jengi häviää ensin 60% peleistään, voittaa viidestä pelistä neljä kun uusi valmentaja on tullut niin ollaan muka lähellä mestaruutta. Jokerit on noussut hyvin sarjataulukossa, joo. Mutta nyt narrien yläpuolella on ne jengit, jotka eivät ole 1,5 miljoonaa halvempia. Ja näiden jengien ohi ei kävellä parissa pelissä, PELILLISESTI eikä myöskään sarjataulukossa.

Eikä tosiaan mestarisuosikiksi edes haluta kun "puskista" on mukava yllättää sitten keväällä. Tosin jos vielä nimekkäitä hankintoja tulee, niin valitettavasti ajetaan itsemme pakkomestaruuden nurkkaan, jossa Kärpät on kaudesta toiseen. Tuossa tilanteessa kaikki paitsi mestaruus on epäonnistuminen.

On totta että pelillisesti ei vielä olla lähelläkään kärkeä, vaan nyt mennään lähinnä asenteella ja aletaan rakentamaan pikkuhiljaa peliä kohti kevättä. Se on sitten toinen asia, että riittääkö aika iskemään keväällä kun nyt jo ollaan koko ajan jouduttu pelaamaan ns. veitsi kurkulla. Jortikka on kuitenkin nykypäivänäkin sen verran kova luu (vaikka muut mitä sanoisi), että uskon kyllä keväällä paikkaan neljän joukossa. Ei kautta tosiaan pelata ohitse parissakymmenessä pelissä.
Helsingin Jokerit - Aina saa kärsiä ja hävetä

Avatar
Viestit: 783
Liittynyt: 07.05.2008 21:23
Suosikkijoukkue: HIFK

Re: Ottaako Jokerit vielä tällä kaudella mitalin?

ViestiKirjoittaja Lutur » 14.12.2009 10:30

Kyllä kausi hyvin pitkälle pelataan 20 runkosarjan pelin jälkeen. Joukkueet jotka ovat runkosarjassa neljän joukossa pelaavat mitä todennäköisesti välieriä keväällä. 2000-luvulla finaaleissa on pelattu vissiin kahteen kertaan, ollen runkosarjassa neljän ulkopuolella. Runkosarja määrää sen mihin joukkueet ovat oikeasti menossa, ei niitä turhaan pelata. IFK on viimeiset vuodet ollut sysipaska ennen joulua, pelaten sitten huippu loppukauden, mutta romahtaa taas kun vastaan tulee oikeasti hyvä joukkue.

Jokerit pelaa nyt kohtuu hyvin, johtuen tietysti uuden koutsin saamasta lisävirrasta, mutta luuleeko kukaan oikeasti tällähetkellä että Jokerit pystyisi voittamaan paras 7 sarjassa jonkun nyt 4:stä kärjessä olevista joukkueista keväällä. I don`t think so.

Seuraava

Paluu Helsingin Jokerit

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa