Ben Eaves liittyy Jokereiden vahvuuteen

Kuva
Avatar
Viestit: 918
Liittynyt: 23.02.2010 22:56
Paikkakunta: Lahti
Suosikkijoukkue: Pelicans

Ben Eaves liittyy Jokereiden vahvuuteen

ViestiKirjoittaja Tonttu » 02.08.2010 17:30

Ben Eaves

Onko ihmeet muuttumassa todeksi?

Eliteprospects listaa nyt toteutuneissa siirroissa että Ben Eaves pelaisi Jokereissa ensi kauden...

Lähteenä on inside information. Viimeksi tämä oli tuolla Doubtful Rumoursissa. Onko jollain Jokerifanilla, tai muulla tietoisella jotain lisättävää..? :)

http://www.eliteprospects.com/


Eavesille tehty toinen oma ketju, jossa keskustellaan jatkossa vain ja ainoastaan miehen peliotteista kentällä.

T. Moderaattorit
Lahen Pelicans

Rest in peace - Lokomotiv Yaroslavl

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 14833
Liittynyt: 12.05.2008 16:38
Paikkakunta: Kuopio
Suosikkijoukkue: TPS, NHL, Junnut

Re: Jokerit 2010-2011

ViestiKirjoittaja Legenda » 02.08.2010 18:16

Juu tokihan Eaves tekee paluun jäälle, mutta kuten tuostakin nimen perästä olevasta pallukasta käy ilmi niin Eaves tosiaan vasta harjoittelee Jokereiden kanssa, mutta pysyy edelleenkin apuvalmentajan virassa.
"Ei Ilveksellä huonosti mene. Lehdistötilaisuudessakin on tarjolla puoliksi syöty viineri."
- Marko Leppänen @ Twitter

Reijo Mäki kertoi, että aikanaan Turun Palloseurassa pelannut Mal Davis harrasti seksiä naisen kanssa kun muut juhlijat oliva löivät ympärillä tahtia. Aktin jälkeen Davis oli siirtynyt suoraan katsomaan videolta omia maalejaan.

Avatar
Viestit: 1536
Liittynyt: 08.01.2009 16:23
Suosikkijoukkue: Jokerit (#2, #40) & HJK

Re: Jokerit 2010-2011

ViestiKirjoittaja Friiku » 02.08.2010 21:53

Dodiih.. kuulostaa kieltämättä aika hienolta, vaikka ei mitään virallista ole julkaistukkaan. Eavesin loukkaantumishistoria tunnetaan, mutta täydellisen terveenä rosteri näyttää kyllä hyvältä:

Rita - Eaves - Hentunen
Lahti - Pirnes - Pulkkinen
Ben-Amor/ - Hämäläinen - Vauhkonen
Pitkänen - Kerälä - Mäki
+ Gallagher, Pulkkinen sr., Koivisto, JMJ...

Väänänen - Eronen
Kivistö - Kauppinen
Niemi - Dehner/Mälkiä

Järvinen
Strömberg

-

Ykkönen olisi melko huikeaa, mikäli Eaves säilyy ehjänä ja tarjoilu on samassa kuosissa ku kaks kautta sitten Blegissä ja etenkin playoffeissa. Akselia Rita-Lahti-Pulkkinen voisi pyörittää ja ettiskellä, mikäli kätisyydet vaan sopivat yhtää. Kolmonen olisi kyllä helvetin viihdyttävä rymistelijäkenttä ja neloskentässäkin olisi laajuutta ja eiköhän nyt oo aika ajaa tuo Pitkänen kunnolla liigaympyröihin.. Jos Saarinen pelaa ensi kaudella, niin sitten varmaan tuo paikka menee Ossille. Melko tasaista peluutusta kaikilla kentillä, mutta ehkä ykköselle ja kakkoselle vähän ememmän peliaikaa.

Pakkipareille tasainen peluutus vaan ja ei noilla kenttänumeroilla mitään väliä ole..

Oishan tuo ihan kiva rossu kieltämättä : )

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Re: Jokerit 2010-2011

ViestiKirjoittaja Dev » 02.08.2010 22:00

Laitetaan nyt jäitä hattuun Friikulle ja muille. Hienoa jos Eaves palaa kaukaloon, erittäin hienoa, mutta täytyy myös muistaa se, että kaverin loukkaantumishistoria on aivan järkyttävän synkkä. Käytännössä 20 matsia pidempään ei ole pysynyt viime aikoina ehjänä. Tälläkin hetkellä tilanne on se, että polvi saattaa pettää minä hetkenä tahansa ja sitten edessä on taas kerran pitkä, pitkä kuntoutusjakso. Eavesin varaan ei voi laskea yhtään mitään, koska 80% todennäköisyydellä kaveri loukkaantuu kauden aikana.
Mikäli Eaves palaa kaukaloon, niin mielestäni Jokerit tarvitsee silti vielä yhtä sentteriä. Yksi sellainen NCAA/AHL haku, jolla on oikeasti potentiaalia kasvaa ihan mihin vain, niin johan alkaisi näyttämään hyvältä sakki.
- Olen aina IFK

Avatar
Viestit: 6378
Liittynyt: 01.04.2008 23:05
Suosikkijoukkue: Sotkamon Jymy & Anaheim Ducks

Re: Jokerit 2010-2011

ViestiKirjoittaja Crick » 02.08.2010 22:05

Turha lähteä tosiaan mitään juhlimaan, vaikka Eaves harjoitusvahvuudessa mukana olisikin. Eipä tuo uraansa olisi pariin kertaan lopettanut, jos ei paikat huonossa kunnossa olisi. Mitään ihmeparantumisia on turha siis odottaa, vaikka kaukaloon mies saataisiinkin tositoimiin. Gallagher katsotaan ensin ja jos ei kaverista ole mihinkään, niin laadukas sentteri on hankittava. Jos Gallagher ei pysty pelaamaan keskellä, niin sentteri olisi sitten joka tapauksessa hankittava.
Helsingin Jokerit - Aina saa kärsiä ja hävetä

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Re: Jokerit 2010-2011

ViestiKirjoittaja Dev » 03.08.2010 11:21

Ben Eaves liittyi Jokereiden harjoitusryhmään, tarkoitus olla pelikunnossa kun kausi alkaa

Näinhän siinä sitten kävi. Kesän mielenkiintoisin siirto ja varmasti myös yksi kovimmista, jos Benkku nyt vaan pysyy ehjänä. Tuskinpa tuo kuitenkaan olisi liittynyt Jokereiden ryhmään, jos olisi varma, että paikat eivät kestä. Tulee kyllä tuskaisia iltoja vastustajille, jos ja kun siellä Eaves/Hentunen kaksikko viilettää jäällä tutkaparina. Sydämeni pohjasta toivon kaikkea hyvää Eavesille ja että pysyy kunnossa. Yksi hienoimmista pelaajista SM-Liigassa, jota on kyllä pakko sympata.

Liigasta tulee päivä päivältä mielenkiintoisempi. Ihan mukavia pelimiehiä saatu muutaman kuukauden aikana sisään.
- Olen aina IFK

Viestit: 60
Liittynyt: 28.06.2010 20:30
Suosikkijoukkue: Pelicans

Re: Jokerit 2010-2011

ViestiKirjoittaja valtsu1 » 03.08.2010 11:36

Dev kirjoitti:Ben Eaves liittyi Jokereiden harjoitusryhmään, tarkoitus olla pelikunnossa kun kausi alkaa

Näinhän siinä sitten kävi. Kesän mielenkiintoisin siirto ja varmasti myös yksi kovimmista, jos Benkku nyt vaan pysyy ehjänä. Tuskinpa tuo kuitenkaan olisi liittynyt Jokereiden ryhmään, jos olisi varma, että paikat eivät kestä. Tulee kyllä tuskaisia iltoja vastustajille, jos ja kun siellä Eaves/Hentunen kaksikko viilettää jäällä tutkaparina. Sydämeni pohjasta toivon kaikkea hyvää Eavesille. Yksi hienoimmista pelaajista SM-Liigassa, jota on kyllä pakko sympata.

Liigasta tulee päivä päivältä mielenkiintoisempi. Ihan mukavia pelimiehiä saatu muutaman kuukauden aikana sisään.Pakko myöntää, huolimatta sarkastisista kirjoituksistani, että alkaa puntit hiemen tutista, kun katselee Jokereiden rosteria. Voi tulla aika jäätävä sarjakauden avaus meille Pelsu-fanille :shock: ...

Avatar
Viestit: 2395
Liittynyt: 26.06.2009 01:28
Suosikkijoukkue: Ilves ja Minnesota Wild

Re: Ben Eaves liittyy Jokereiden vahvuuteen

ViestiKirjoittaja Burns8 » 20.08.2010 21:31

Tänään Ben Eaves pelasi ensimmäistä kertaa Jokereiden paidassa. Eaves pelasi hieman oudokseltaan laitahyökkääjänä ykkösketjussa Ville Hämäläisen ja Jukka Hentusen rinnalla. Tilastoista ei muuta ilmennyt kuin, että neljä laukausta maalia kohti Jokereiden "apuvalmentaja" sai. Varmastikaan peliaika ei kovin suuri ollut ja muutenkin varmasti melko varovaisesti Eaves pelasi. Polvi kuulemma tuntui hyvältä ja vahvalta. Pitkän tauon ja pelaamattomuuden jälkeen on kuitenkin selvää, että voimapuolta on vielä kehitettävä. Ensi viikolla Jokerit matkaa Ruotsiin pelaamaan kolme ottelua. Ottelu kerrallaan ilmeisesti katsotaan Eavesin tilannetta ja, että pelaako "apuvalmentaja" vai ei. Uskoisin, että ainakaan kaikissa Eaves tuskin pelaa.

On kuitenkin hieno saada Eaves kaukaloon ja toivottavasti kauden alkaessa mies on täydessä terässä ja pystyy pelaamaan kunnolla Jokereiden riveissä. Kunnossa ollessaan Eaves tuo valtavasti pelisilmää ja loistavaa syöttötaitoa, jonka avulla Hentunen tulnee tekemään todella paljon maaleja.

Eaves on todella hieno pelaaja, että toivon todella Eaves olevan kykeneväinen pelaamaan kun kausi alkaa. :tuoppi:
"I respect Koivu. I respect how this guy despises to lose." ------ Brent Burns #8 - Mikko Koivu #9 - Martin Havlat #24

Avatar
Viestit: 918
Liittynyt: 23.02.2010 22:56
Paikkakunta: Lahti
Suosikkijoukkue: Pelicans

Re: Ben Eaves liittyy Jokereiden vahvuuteen

ViestiKirjoittaja Tonttu » 20.08.2010 21:56

Burns8 kirjoitti:Tänään Ben Eaves pelasi ensimmäistä kertaa Jokereiden paidassa. Eaves pelasi hieman oudokseltaan laitahyökkääjänä ykkösketjussa Ville Hämäläisen ja Jukka Hentusen rinnalla. Tilastoista ei muuta ilmennyt kuin, että neljä laukausta maalia kohti Jokereiden "apuvalmentaja" sai.


Kyllä hiipi sellainen hyvänolon tunne rintaan, kun huomasi Eavesin nimen pelaajaluettelossa.

Eaves jos joku ansaitsee vielä monet pelivuodet, sen verta hieno mies on kaukalossa ja kaukalon ulkopuolella.

Kyllähän tässä Lahtelaisittain hiukan pelottaa, mikäli Eaves tuosta pääsee täyteen kuntoon, sillä Jokerit on näitä "verivihollisia" ja rosteri näyttää muutoinkin aika kovalta.

No, oli se joukkue mikä tahansa, niin peukkuja pidän Eaves kuntoutumiselle.
Lahen Pelicans

Rest in peace - Lokomotiv Yaroslavl

Avatar
Viestit: 1536
Liittynyt: 08.01.2009 16:23
Suosikkijoukkue: Jokerit (#2, #40) & HJK

Re: Ben Eaves liittyy Jokereiden vahvuuteen

ViestiKirjoittaja Friiku » 23.08.2010 09:37

Vaikka peli oli kieltämättä melkoista paskaa, niin jotain pientä hienoa oli siinä syöttöpelissä jo havaittavissa. Pitää kuitenkin vielä muistaa, että Vålrenga ottelu oli Eavesin eka tällä kaudella.. mielenkiintoista on kuitenkin nähä, että miten luistelu (joukkue luistelee paljon paremmin kuin ennen) ja fyysisyys toimii loukkaantumisten jälkeen.. jos mies aloitti kunnolla treenaamisen vasta kuukausi sitten, niin saattaa olla muita perässä aika paljon näissä asioissa.

Hyvä tästä vielä tulee!

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Re: Ben Eaves liittyy Jokereiden vahvuuteen

ViestiKirjoittaja Dev » 23.03.2011 13:29

Kyllä nämä playoffit ovat vain vahvistaneet sitä, että Ben Eaves on playoff-pelaaja isolla P:llä. Todella vaarallinen aina kun saa kiekon ja etenkin ylivoimilla HIFK:n tulisi eliminoida tämän hepun syötöt ja nopeasti. Maanantain pelissä ei voinut kuin ihastella herran työskentelyä Jokereiden 0-1 johtomaalissa. Odottaa, odottaa ja sitten nätti neppaussyöttö Janne Lahden lapaan takatolpalle ja kiekko pömpeliin.

Ihmettelen suuresti, että Lahti ja Eaves eivät pelaa tällä hetkellä samassa ketjussa, kun Pulkkinen on poissa, sillä nämä kaksi ovat oikeasti tällä hetkellä ne kaveria joiden käsissä Jokereiden hyökkäyspäänpelaaminen lepää. Esimerkiksi Kerälä on vaipunut täysin uneen Pulkkisen poistuttua ja välillä tuntuu siltä, että Lahti tekee yksinään kaiken kentällä.

Ben Eaves ja Janne Lahti kantavat tällä hetkellä Jokereita reppuselässään. Se on fakta.
- Olen aina IFK

Avatar
Viestit: 1649
Liittynyt: 18.09.2010 13:42
Suosikkijoukkue: Jokerit, NHL

Re: Ben Eaves liittyy Jokereiden vahvuuteen

ViestiKirjoittaja Tumba » 23.03.2011 13:58

Ei kai ollut provo, Dev? Kyllä mä antaisin suuren kiitoksen myös noille Jokereiden puolustaville pelaajille ja Lasakille kun ovat tukahduttaneet aika hyvin Ifkin hyökkäyspowerin tasakentällisillä :)

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Re: Ben Eaves liittyy Jokereiden vahvuuteen

ViestiKirjoittaja Dev » 23.03.2011 14:06

Tumba kirjoitti:Ei kai ollut provo, Dev? Kyllä mä antaisin suuren kiitoksen myös noille Jokereiden puolustaville pelaajille ja Lasakille kun ovat tukahduttaneet aika hyvin Ifkin hyökkäyspowerin tasakentällisillä :)


Ei todellakaan ollut provo. En mielestäni kovin väärässä ole, jos sanon Eavesin ja Lahden kantavan tällä hetkellä Jokereiden joukkuetta. Ilman heitä sarja olisi todennäköisesti HIFK:lle tällä hetkellä. Eihän Jokereilla ole toistaiseksi ollut juurikaan muita jotka olisivat pystyneet hyökkäyspäässä ratkaisuihin. Toki täytyy antaa krediittiä myös Lasakille ja puolustukselle, mutta jonkunhan ne maalit ja ratkaisevat syötöt on tehtävä. Tähän mennessä niitä on tehnyt käytännössä vain Janne Lahti ja Ben Eaves. Nokelainen heitti Jaffallassa lauantaina yhden ja Hentunen yhden, mutta näistä jälkimmäinen oli kyllä aikamoinen Riksmanin imaisu.
- Olen aina IFK

Avatar
Viestit: 1649
Liittynyt: 18.09.2010 13:42
Suosikkijoukkue: Jokerit, NHL

Re: Ben Eaves liittyy Jokereiden vahvuuteen

ViestiKirjoittaja Tumba » 23.03.2011 14:42

Mäki teki kyllä ekan kohtaamisen ratkaisevan maalin, tosin Eavesin hienosta syötöstä. Nokelainen teki toisessa kohtaamisessa kaksi byyriä, mutta eipä viilata pilkkua. Ihan oikeassa olet noiden hyökkäyspään ratkaisijoiden suhteen.

Mun mielestä Väänäsen puhtaalla ;) töötillä Granlundiin oli suuri vaikutus noihin pariin ekaan matsiin psykologiselta kannalta. Ifki on ollut vähän hallitsevampi, mutta Jokerit uhrautuvampi. Ifkillä ei ole ollut oikein semmoista ratkaisevaa kentällistä hyökkäyspäässä. Pelkästään el Capitano.

Paluu Helsingin Jokerit

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa