Jan Lasak Jokereiden maalille!

Kuva
Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Jan Lasak Jokereiden maalille!

ViestiKirjoittaja Dev » 07.11.2010 12:45

apa kirjoitti:Jan Lasak liittymässä Jokereihin lähipäivinä.


Laitetaan aina huhuille joku lähde, tai jos sellaista ei ole, niin kerrotaan mistä on tällaista kuultu.

http://translate.google.com/translate?j ... sinki.html

Siinä joka tapauksessa uutista tuosta Lasakista. Eli tuon mukaan Jan Lasak liittyy lähiaikoina Jokereiden vahvuuteen ja pelaa loppukauden Ilmalassa. Vähän kyllä ihmetyttää tämä siirto, sillä eikös Järvinen ole pelannut ihan hyvin? Ennemmin toi puolustus kaipaisi vahvistusta.

E: Tää taitaa olla varma jo, sillä Lasak on itsekkin kommentoinut siirtoa.

MTV3: Jan Lasak Jokereihin

- Odotukseni palkittiin. Nyt odotan innolla uutta haastetta. Valitettavasti KHL ei onnistunut, mutta SM-liiga on loistava, joten voin olla tyytyväinen, Lasak kertoo SITAlle.
- Olen aina IFK

Avatar
Viestit: 6728
Liittynyt: 11.04.2009 13:12
Paikkakunta: Rauma
Suosikkijoukkue: Lukko, Red Wings, Chelsea, AIK, Trail Blazers

Re: Jan Lasak Jokereiden maalille!

ViestiKirjoittaja Lehväs » 07.11.2010 13:16

Mielenkiintoinen nimi kyllä ja SM-Liigaan kohtuullisen kovakin veräjänvartija. Ihmettelen vaan, että miksi hankittiin maalivahti, kun Devin sanoin juuri puolustukseen tarvitaan tilkettä.

No, kukin tavallaan. :roll:
...

Avatar
Viestit: 13933
Liittynyt: 03.08.2008 11:45
Suosikkijoukkue: TPS, Calgary Flames

Re: Jan Lasak Jokereiden maalille!

ViestiKirjoittaja Unknown » 07.11.2010 13:32

Hehe, nämä on taas näitä hieman ihmeellisempiä hankintoja, joita Jokereilta on kyllä nähty useita viime vuosien aikana. Saas nyt sitten nähdä, kaavaillaanko Lasakista saman tien oikein ykkösmaalivahtia, vai aluksi jonkin sortin kirittäjää Järälle ja sen jälkeen sitten katsotaan, kumpi on kovempi. Hyvä maalivahti Lasak on urallaan kuitenkin ollut, joten eiköhän mies ihan ok osaamista tule esittämään kun veräjää pääsee vartioimaan.

Tosiaan itsekin odotin, että jos jotain pelaajaa Jokereihin otetaan, niin se olisi puolustaja ollut, mutta tulikin maalivahti. No eiköhän kohta panna lisää rahaa haisemaan Hjalliksen pohjattomasta lompakosta ja hommata vielä joku pakki sinne...
♥ TPS ♥

Avatar
Viestit: 4465
Liittynyt: 03.07.2008 20:47
Suosikkijoukkue: Porin Ässät Liigan pudotuspeleissä keväällä 2016

Re: Jan Lasak Jokereiden maalille!

ViestiKirjoittaja kuningas26 » 07.11.2010 13:38

No ei siellä Jokerien toimistolla nyt niin tyhmiä olla, että jollain Järvisellä mentäisiin kausi loppuun asti. Saattaa jotain Tapparaa vastaan päästää vain yhden maalin, mutta nähtiinhän se taso jo kun joku hyökkäävä joukkue tulee vastaan, niin maalilamppu polttelee Järän niskaan pahemman luokan palovammat.

Lukko onneksi on hankkimassa Mikael Vuoriota eli tämä siirto jää kyllä pahasti varjoon.
Four passes break any defence

Avatar
Viestit: 3098
Liittynyt: 22.03.2009 21:32
Suosikkijoukkue: .

Re: Jan Lasak Jokereiden maalille!

ViestiKirjoittaja FPP » 07.11.2010 13:44

Jos SM-liigan yhden kärkijoukkueen kakkosmaalivahtina toimii Mikko Strömberg ja ykkösmaalivahtina Mika Järvinen niin onhan se ihan vitun säälittävää. Ihmettelettekö oikeasti Lasakin hankintaa? Siitä päivästä lähtien kun Järää julistettiin ykkösmokena oli täysin varma että Narrit hommaa ennemmin tai myöhemmin oikean ykkösmaalivahdin. Nyt voidaan lähettää Strömberg vaikka sinne KiVaan paikkaamaan joukkopakoa. Tosin taso ei riitä edes Mestikseen.

Lähtökohtaisesti hyvä hankinta kuitenkin, mestaruuksia voittava maalivahti (Slovakian MM-kullan arkkitehti) ja eikä ole mikään AHL-haku tyyliin Passmore/Groering.

Avatar
Viestit: 71
Liittynyt: 19.09.2008 13:54
Paikkakunta: Vantaa
Suosikkijoukkue: HIFK, Leijonat, Washington Capitals

Re: Jan Lasak Jokereiden maalille!

ViestiKirjoittaja Joonas » 07.11.2010 14:02

Olishan se ihme ollut, jos jokerit olisivat kauden loppuun jatkaneet samalla maalivahti-parilla. Järvinen ei ole vakuuttanut kuin muutamassa pelissä ja Strömbergistä ei ole missään nimessä ykköseksi. Kakkosena suht hyvä, mutta jää kolmoseksi kun Lasak varmasti ykkösmolariksi pyrkii ja todennäköisesti niin käy.

Varmaankin hyvä vahvistus jokereille. Tuttu kaveri ainakin slovakian maajoukkueesta ja NHL:stä kun Nashvillessa pelasi.

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 8254
Liittynyt: 17.02.2008 21:51
Suosikkijoukkue: Rosenlewin Urheilijat-38, St. Louis Blues, HK TsSKA Moskova, HC Luvia

Re: Jan Lasak Jokereiden maalille!

ViestiKirjoittaja HijoDelViento » 07.11.2010 14:04

kuningas26 kirjoitti:No ei siellä Jokerien toimistolla nyt niin tyhmiä olla, että jollain Järvisellä mentäisiin kausi loppuun asti. Saattaa jotain Tapparaa vastaan päästää vain yhden maalin, mutta nähtiinhän se taso jo kun joku hyökkäävä joukkue tulee vastaan, niin maalilamppu polttelee Järän niskaan pahemman luokan palovammat.

Ei Jokerit sentään Mestiksessä pelaa.

Mutta muuten kyllä olen sitä mieltä että kyllähän Jokereilla tarve yhdelle maalivahdille oli. Järvinen ei kuitenkaan pysty tällä hetkellä ottamaan selkeää ykkösmaalivahdin paikkaa, ja Strömbergistä ei ole kunnon kakkosvahdiksi. Lasak ja Järvinen torjukoon nyt kumpikin jonkin aikaa, ja hän kumpi onnistuu paremmin ottakoon sitten ykkösmaalivahdin tehtävän. En pitäisi Lasakia välttämättä huonona hankintana, jos ei selkeäksi ykkösmaalivahdiksi nousekaan. Kunhan pystyy tuomaan jotakin selkeää lisäarvoa Jokerien maalivahtipelille.
Ehkä kommentoitavaa? Rekisteröidy mukaan ja anna sanataiteen miekkasi sivaltaa.............................

Avatar
Viestit: 2400
Liittynyt: 01.09.2008 20:20
Paikkakunta: Lahti
Suosikkijoukkue: Pelicans, Caps, Chelsea FC

Re: Jan Lasak Jokereiden maalille!

ViestiKirjoittaja Kauppila » 07.11.2010 14:10

Hyvä hankinta Jokereilta. Hyvin FPP ja kunkku jo totesivatkin tuossa edellä, että Järällä ei mennä pitkälle, joten sinänsä aika looginen hankinta Kekluta & kumppaneilta. Lasak on vieläkin Euroopan mittapuulla ihan semi-hyvä ykköskassari, ja SM-liigaan kyllä lähtökohtaisesti ihan kärkipään torjujia yhdessä Tuokkolan, Tarkin ja Riksmanin kanssa. Lasak nyt on melkolailla aina ollut kova playoff-mies, saanut mitaleja kaulaan muutamat kappaleet ja kirsikkana kakun päällä torjui Slovakian aikoinaan maailmanmestaruuteen. Nimenähän Lasak on jo sen verran tunnettu jamppa, että saattaa hallille suunnata muutama ihminen lisää katsastamaan slovakkiveskarin syysvirettä.

Napakka vahvistus Jokereille ja kevättä ajatellen tärkeä palanen joukkueeseen. Jos tuohon pakettiin tulee nyt vielä joku hieman halvemmalla hintalapulla kulkeva jykevä peruspakki, niin alkaa olla Jokereillakin kasassa jo todella kilpailukykinen jengi. Tosin tuollakin ryhmällä pitäisi jo tulosta tulla ja keväälläkin pärjätä.
''Form is temporary, Class is permanent''

''Im not putting pressure on you about that we have to win. I don’t want to put that kind of pressure on you. But we can’t lose, we cannot lose.'' – Jose Mourinho

Avatar
Viestit: 1678
Liittynyt: 10.06.2008 20:08

Re: Jan Lasak Jokereiden maalille!

ViestiKirjoittaja Laviols » 07.11.2010 14:11

FPP kirjoitti:Jos SM-liigan yhden kärkijoukkueen kakkosmaalivahtina toimii Mikko Strömberg ja ykkösmaalivahtina Mika Järvinen niin onhan se ihan vitun säälittävää. Ihmettelettekö oikeasti Lasakin hankintaa? Siitä päivästä lähtien kun Järää julistettiin ykkösmokena oli täysin varma että Narrit hommaa ennemmin tai myöhemmin oikean ykkösmaalivahdin. Nyt voidaan lähettää Strömberg vaikka sinne KiVaan paikkaamaan joukkopakoa. Tosin taso ei riitä edes Mestikseen.


Eipä kyllä sekään mitään positiivista kerro jos ykkösmaalivahtina on nykytason Lasakkeri. Suomalainen maalivahtituotanto on kuitenkin sen verran laadukasta että ihmettelen miksi jokerit sainasi Lasakin jonka ura on vahvassa laskusuunnassa kun halvemmalla olisi löytynyt jopa parempia torjujia mestiksestä, vieläpä selvästi halvemmalla hintalapulla.

Itse kyllä ihmettelen Lasakin hankintaa.

FPP kirjoitti: Lähtökohtaisesti hyvä hankinta kuitenkin, mestaruuksia voittava maalivahti (Slovakian MM-kullan arkkitehti) ja eikä ole mikään AHL-haku tyyliin Passmore/Groering.


Ei se yksi lähes 10 vuoden takainen MM-kulta tee miehestä nykytasollaan mitään huippuveskaria saati mesataruuksia voittavaa maalivahtia. Varsinkaan kun viime vuosien kuntokäyrä on näyttänyt vahvaa laskusuuntaa. Muistikuvana kevään 2009 MM-kisat joissa jopa rantapallo olisi mennyt herran taakse ja torjuntaprosentti komea 73,7
Kyllä minulle ainakin tuli tämän siirron nähtyäni sellainen Passmore/Goering episodi ja kauden 2005-2006 maalivahtipelleily mieleen heti.

Jos nyt arvio heitetään niin joko Lasak on kauden 1999-2000 Jim Hrivnak joka torjuu kaiken tai sitten kauden 2000-2001 joka imaisee kaiken ja torjuntaprosentti on 86,7 luokkaa.

Avatar
Viestit: 3098
Liittynyt: 22.03.2009 21:32
Suosikkijoukkue: .

Re: Jan Lasak Jokereiden maalille!

ViestiKirjoittaja FPP » 07.11.2010 14:22

Laviols kirjoitti:Eipä kyllä sekään mitään positiivista kerro jos ykkösmaalivahtina on nykytason Lasakkeri. Suomalainen maalivahtituotanto on kuitenkin sen verran laadukasta että ihmettelen miksi jokerit sainasi Lasakin jonka ura on vahvassa laskusuunnassa kun halvemmalla olisi löytynyt jopa parempia torjujia mestiksestä, vieläpä selvästi halvemmalla hintalapulla.


Lasak esiintyi kyllä juuri viime joukkueessaan paremmin kuin muutamaan vuoteen. Mistään vahvasta laskusuunnasta en puhuisi. HK Atlantin pakisto oli yksi KHL:n heikoimmin kasatuista, mutta Lasak pelasi sen takana varsin mainiosti. Lopulta esiintyikin paremmin kuin Martin Gerber. Ikääkin vasta 31 v ja sopimus sisältää tammikuun loppuun asti kestävän try-outin.

Viestit: 4787
Liittynyt: 08.04.2008 15:51
Suosikkijoukkue: Sabres, Ilves

Re: Jan Lasak Jokereiden maalille!

ViestiKirjoittaja Afinogenov » 07.11.2010 14:25

HijoDelViento kirjoitti:En pitäisi Lasakia välttämättä huonona hankintana, jos ei selkeäksi ykkösmaalivahdiksi nousekaan. Kunhan pystyy tuomaan jotakin selkeää lisäarvoa Jokerien maalivahtipelille.
Lasak on nimmellisyytensä ansiosta varmaan aika kallis maalivahti ja jos ei pysty Jokereiden ykkösmaalivahdiksi nousemaan niin silloin Keklu on hoitannut scouttaus työnsä aika huonosti. Kaikki Keklu mukaanlukien varmasti tietää millainen maalivahti Lasak on ollut, mutta se millaisessa kunnossa Lasak tulee Jokereiden maalille määrittelee onnistumisen tai epäonnistumisen. :tuoppi:
Dion Darling on tappelija, jonka sukunimestä ei kannata laskea hänen kanssaan leikkiä. Muutoin on luvassa kylmää kyytiä...

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Re: Jan Lasak Jokereiden maalille!

ViestiKirjoittaja Dev » 07.11.2010 14:43

No joo ei Järvinen välttämättä vielä ole mikään mestaruuden torjuja veska ole, mutta kyllä hänessä ainesta on siihen ja itse olisin saattanut jättää hommaamatta tuon Lasakin (ainakin toistaiseksi) ja pistää pelimerkit pakistoon, koska siellä on ne suurimmat ongelmat ja tuskin toi veskaritilanne paranee hevon vittuakaan, vaikka sinne Lasak tulee maalille. Johan se nähtiin jo viime kaudella, että kun siellä häärää AJ Niemi, Kauppinen, Eronen, Kivistö ja kumppanit, niin siellä ei onnistu kukaan tolppien välissä. Riksmanikin ammuttiin ottelu toisensa jälkeen ihan reikäjuustoksi. Nyt se torjuu taas 08-09 kauden tasolla, kun IFK:lla on tarjota eteen toimiva puolustus. Mä olisin pistänyt ensin pelimerkit puolustukseen ja jos se Järä ei senkään jälkeen olisi saanut niitä kiekkoja kiinni, niin maalivahtikaupoille. Noh, Kekäläinen tietää varmasti mitä tekee.

Itse ennustan Lasakista suurta floppia loppukaudelle.

E: pari sanaa unohtunu välistä.
- Olen aina IFK

Avatar
Viestit: 13933
Liittynyt: 03.08.2008 11:45
Suosikkijoukkue: TPS, Calgary Flames

Re: Jan Lasak Jokereiden maalille!

ViestiKirjoittaja Unknown » 07.11.2010 14:51

Vähän aikaa tätä hankintaa miettineenä olen edelleen sitä mieltä, että puolustukseen niitä apuja enemmän olisi kaivattu. Ei se Järvinen nyt mikään hasardi ole ollu tällä kaudella ja onhan sillä parilta viime kaudelta enemmän poffikokemusta kuin muulta jokerijoukkueelta yhteensä siltä ajalta. Otteet toki ovat jonkin verran heilahdelleet, mutta kun joutuu pelaamaan surkeahkon pakiston edessä, niin en nyt kauheasti ihmettele. Niemi on aivan hasardi paska puolustuksessa, eikä junnut Kivistö ja Eronen ole vielä mitään ykkösparin superliidereitä. Jokkerikin jotain puhui, että Jokerit ei tällä kaudella ole mestaruussuosikki, vaan vasta ensi vuonna. En tiedä tarkemmin, mitä Jokerit tältä kaudelta tarkkaan ottaen tavoittelee, mutta mielestäni sitä ei voi mestarisuosikiksi nostaa ennen kuin puolustukseen tulee pari uutta nimeä. Joten näkisin myös itse, että ensi kaudella vasta mestaruus tavoitteeksi, ei se nyt hyvältä näytä ainakaan tämän vuoden osalta.

Lasak on tietenkin ollut ainakin huippumaalivahti, mutta nyt ei miehen pelikunnosta ole tarkempaa tietoa kun ei ole vähän aikaan ollut isommissa ympyröissä mukana ja alkukausi on jäänyt häneltä kokonaan pelaamatta. Haastaa Järvisen taistoon ykkösmaalivahdin paikasta ja lähtökohtaisesti on vaikea sanoa, miten onnistuu epävakaan puolustuksen takana.
♥ TPS ♥

Avatar
Viestit: 3098
Liittynyt: 22.03.2009 21:32
Suosikkijoukkue: .

Re: Jan Lasak Jokereiden maalille!

ViestiKirjoittaja FPP » 07.11.2010 14:57

Unknown kirjoitti:Lasak on tietenkin ollut ainakin huippumaalivahti, mutta nyt ei miehen pelikunnosta ole tarkempaa tietoa kun ei ole vähän aikaan ollut isommissa ympyröissä mukana ja alkukausi on jäänyt häneltä kokonaan pelaamatta. Haastaa Järvisen taistoon ykkösmaalivahdin paikasta ja lähtökohtaisesti on vaikea sanoa, miten onnistuu epävakaan puolustuksen takana.


Mitkä lasketaan sitten isoiksi ympyröiksi? SC finaalit? Oli kuitenkin viime kaudella edelleen siellä KHL:ssä ja pudotuspelejäkin pelasi..

Avatar
Viestit: 3744
Liittynyt: 25.06.2010 17:10
Suosikkijoukkue: Tappara, NJ Devils

Re: Jan Lasak Jokereiden maalille!

ViestiKirjoittaja NiksuP » 07.11.2010 15:14

Uutta, uutta, uutta.. Eikö Jokerit oikeasti pärjää ilman näitä vahvistuksia? Jos pelataan huonosti vähän aikaa, hankitaan hyökkääjä tehojen perässä, jos päästetään paljon, niin näytetään nykyiselle molkelle ovea ja hommataan joku ulkomaalainen. Alkaa pännimään tämä Jokereiden touhu. Toivon Lasakin floppaavan samaiseen tapaan, kuin Tellqvist viime vuonna. :fuckyou:
In Memoriam - Lokomotiv Jaroslavl 7/9/2011

"Ei voida kusta 1-3 johtoa 4-2 häviöksi"
- Lukko1936

"Ässät ei saanut yhtä tamperelaista mopoautoilijaa millään kuriin."

#18 #87 #21 - Magnus Pääjärvi #91

Hockey Summer of 2011 - We Remember

Kiitos Devils 2011-12 ♥

Seuraava

Paluu Helsingin Jokerit

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa