Riku Hahl Jokereihin

Kuva
Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Riku Hahl Jokereihin

ViestiKirjoittaja Dev » 19.05.2011 12:08

Riku Hahl siirtyy Jokereihin

Riku Hahl, 30, on pelannut viisi viimeisintä kautta Ruotsin Elitserienissä Timrån ja Frölundan paidassa. Hän oli göteborgilaisseura Frölundan kolmanneksi tehokkain pelaaja viime kaudella pistein 4+20=24.

Hahl on kuulunut viime vuodet maajoukkueen vakiokalustoon ja pelasi päättyneellä kaudella Ruotsin Euro Hockey Tourin turnauksessa helmikuussa. Hahl on pelannut neljät MM-kisat (2005, -06, -08 ja -10) ja maailmancupin kesällä 2004. Saaliina on maailmancupin kakkostila sekä kaksi MM-pronssia keväiltä 2006 ja 2008.

Jokerit.com


Hyvin samantyylinen haku mitä Petteri Nokelainen oli viime kaudella. Hahl on kuitenkin käsistään ehkä aavistuksen verran parempi, joten ainakin näin etukäteen vaikuttaa hyvältä hankinnalta. Jokereiden sentterit alkaa olemaan aika timanttista luokkaa tällä hetkellä.

Teidän sentterit: Filppula, Hahl, Nokelainen, Eaves, Kerälä ja Heino. Väkisinkin tulee mieleen ajatus, että Nokelainen lähdössä?
- Olen aina IFK

Avatar
Viestit: 1636
Liittynyt: 17.04.2010 14:59
Suosikkijoukkue: JYP, Chicago Blackhawks

Re: Riku Hahl Jokereihin

ViestiKirjoittaja Rocket » 19.05.2011 14:46

Hahl on kyllä erinomainen haku tuolle sentteriosastolle Kekäläiseltä, mutta varmasti sieltä joku on ainakin lähtökuopissa. Jokerien sentteriosastolta löytyy helkkarin paljon ainakin käsiä ja taitoa, joten ainakaan heihin ei varmasti nippu tule kaatumaan. Hahl on käsistään erittäin taitava sentteri ja tulee Filppulan jälkeen olemaan varmasti kakkossentteri joukkueessa. Tällä nipulla pudotuspeleihin pitäisi mennä heittämällä ja uskon, että Keklu vielä jonkun hankkinnan tekee ennen uutta kautta. Erinomaisessa kuosissa on Jokeri-nippu.
Patrick "The Doctor" Kane: Superman, Spin-O-Rama, Shootout

"Mää täs laskeskelin, että niil oli tää Kreps ja Rosa ja mikä St. Pierre. Sinne voi muutaman miljoonan heittää, et enemmän tein maaleja kun ne yhteensä."
- Jonne 'Teurastaja' Virtanen

"Vähän se on lihava, mutta muuten ihan mukava."
- Jonne 'Teurastaja' Virtanen Antti Pihlströmistä

Avatar
Viestit: 6728
Liittynyt: 11.04.2009 13:12
Paikkakunta: Rauma
Suosikkijoukkue: Lukko, Red Wings, Chelsea, AIK, Trail Blazers

Re: Riku Hahl Jokereihin

ViestiKirjoittaja Lehväs » 19.05.2011 15:48

Dev kirjoitti:Väkisinkin tulee mieleen ajatus, että Nokelainen lähdössä?


Miksi? Nokelainen pystyy pelaamaan laiturinakin. Lisäksi on helpompaa istuttaa sentteri laiturin tontille, kuin päinvastoin. Tässähän Kekäläinen rakentaa joukkuetta, joka on monipuolinen ja vaihtoehtoja on enemmän. Lisäksi kilpailu pelipaikoista tulee olemaan kovaa.
...

Viestit: 22
Liittynyt: 27.04.2011 17:44
Paikkakunta: Nummela
Suosikkijoukkue: Jokerit, Erik Karlsson, Anaheim Ducks, SKA Pietari

Re: Riku Hahl Jokereihin

ViestiKirjoittaja Gallona » 19.05.2011 16:02

Mielestäni erinomainen hankinta lähinä sitä katsoen jos verrataan viimekauden senttereitä.

Vois veikata että: 1. Kentän sentteri: Ilari Filppula
2. Kentän sentteri: Riku Halh
3. Kentän sentteri: Jani rita
4. Kentän sentteri: sitä voi arvuutella
"Onko suikkanen polkenu polkupyörää koskaan tässä rakennuksessa" - Valetoimittaja

Avatar
Viestit: 5903
Liittynyt: 04.07.2010 18:04
Paikkakunta: Keskisuomalainen koillishämeessä eli Sysi-Suomi
Suosikkijoukkue: TPS - On vain 1 Pool, Klopp och Kungen

Re: Riku Hahl Jokereihin

ViestiKirjoittaja ArchieBunker » 20.05.2011 02:00

Hahlin hankkimisesta tarvitsee myös onnitella Narreja, koska mielestäni erittäin onnistunut sellainen eusa_clap. Ei varmasti tule mikään pistelinko olemaan, niinkuin ei koskaan, mutta nöyrää joukkueen eteen pelaamista, voisi jopa saada A:n pelipaidan rintaan ja ennenkaikkea hyvää puolustuspeliä :Thumb up:. Jos pitäisi nimetä joku pelaaja, johon kulminoituisi Narrien menestys tulevalla kaudella, sanoisin sen olevan yllättäen tämä herra :tuoppi:. Toivottavasti ei ole "löysistynyt" vuosien varrella?
Hetken kestää elämää ja sekin synkkää, ja ikävää ..

... Kuuluu perkeleellinen pulina, ketä ne mahtaa olla? .. Ketäs luulisit olevan ...

"Meillä suvussa on ollut tapana, ettei omia asioita valitella. Mieluummin otan moottorisahan ja lähen vetämään tukkia niin pitkään, että helpottaa." - Seppo Räty

Avatar
Viestit: 6728
Liittynyt: 11.04.2009 13:12
Paikkakunta: Rauma
Suosikkijoukkue: Lukko, Red Wings, Chelsea, AIK, Trail Blazers

Re: Riku Hahl Jokereihin

ViestiKirjoittaja Lehväs » 23.01.2012 13:14

Riksa jatkaa 1+1 sopimuksella

Jokerit on solminut keskushyökkääjä Riku Hahlin kanssa 1+1-vuotisen jatkosopimuksen.

Kuluvaksi kaudeksi takaisin SM-liigaan palannut Riku Hahl, 31, on pistänyt nimensä Jokerien toimitusjohtaja Jarmo Kekäläisen tarjoamaan 1+1-vuotiseen jatkosopimukseen. Jokerileirissä kokeneen sotaratsu jatko otettiin ilolla vastaan.

– Hahl on meille tärkeä johtava pelaaja niin kaukalossa kuin pukukopissa. Tämä oli joukkueelle ja koko organisaatiolle tärkeä jatkosopimus, Kekäläinen hehkuttaa seuran kotisivuilla.

– Olemme todella iloisia, että "Riksa" halusi jatkaa täällä, vaikka hänellä oli optio ja mahdollisuus siirtyä muualle. Hän kuitenkin halusi tehdä jatkosopimuksen jo paljon ennen option päivämäärää.

Myös pelaamissaan 31 ottelussa tehot 5+13 iskeneelle Hahlille jatkosuunnitelmien selkiytyminen maistuu.

– Tässä vaiheessa oli oikea aika tehdä ratkaisu. Nyt pääsee keskittymään loppukauteen kunnolla. Pitää vain saada itsensä pelikuntoon ja takaisin auttamaan joukkuetta, jokerisentteri toteaa tyytyväisenä.

Viime aikoina keskivartalovammasta kärsinyt ja sen myötä tähystysleikkauksessa käynyt Hahl uskoo olevansa pikapuoliin pelikuntoinen.

– Nyt näyttäisi oman kunnon puolesta jo olevan valoa tunnelin päässä. Lähiaikoina päästään pelaamaan, Hahl kommentoi.Siinä karisi HIFK-huhut aika äkkiä pois.
...

Paluu Helsingin Jokerit

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa