Jarkko Ruutu Jokereihin!

Kuva
Avatar
Viestit: 5902
Liittynyt: 04.07.2010 18:04
Paikkakunta: Keskisuomalainen koillishämeessä eli Sysi-Suomi
Suosikkijoukkue: TPS - On vain 1 Pool, Klopp och Kungen

Jarkko Ruutu Jokereihin!

ViestiKirjoittaja ArchieBunker » 09.09.2011 09:10

Ruutu vahvistamaan Jokereita

Seuran kotisivut tuon myös vahvistaa. Tää on tätä ammattilaisurheilua, vaikka odotinkin näkeväni kyseisen herra "Nordiksella". Kolmen vuoden pahvi hanskaan ja ei ikinä enään pelaa HIFK:ssä. Onnea Narrit :tuoppi:, olette tämän hankinnan myötä vieläkin kovempi joukkue tällä kaudella ja tulevilla.
Hetken kestää elämää ja sekin synkkää, ja ikävää ..

... Kuuluu perkeleellinen pulina, ketä ne mahtaa olla? .. Ketäs luulisit olevan ...

"Meillä suvussa on ollut tapana, ettei omia asioita valitella. Mieluummin otan moottorisahan ja lähen vetämään tukkia niin pitkään, että helpottaa." - Seppo Räty

Viestit: 208
Liittynyt: 09.05.2010 23:08
Suosikkijoukkue: Ilves, Nashville Predators, Philadelphia Flyers

Re: Jarkko Ruutu Jokereihin!

ViestiKirjoittaja juusohou » 09.09.2011 09:15

ArchieBunker kirjoitti:Ruutu vahvistamaan Jokereita

Seuran kotisivut tuon myös vahvistaa. Tää on tätä ammattilaisurheilua, vaikka odotinkin näkeväni kyseisen herra "Nordiksella". Kolmen vuoden pahvi hanskaan ja ei ikinä enään pelaa HIFK:ssä. Onnea Narrit , olette tämän hankinnan myötä vieläkin kovempi joukkue tällä kaudella ja tulevilla.Kyl, mut en ois kyl uskonu ikinä... Meinas aamukahveet tulla nenästä ku tuon uutisen luki. Kyl se Keklu on vaan aika äijä ja kyl sil Hjalliksel on sitä massia... Mut ei siin, toivottavasti Jarkon roolitus onnistuu jokereissa ja hänestä saadaan paras mahdollinen irti... Jos Jokerit ei tänä vuonna ole mitalipeleissä niin mitäs sitte tehdää? Oisko kellää jokerimiehellä tähän vastaus? Onko se koutsit hirtee vai aletaanko vetää pienemmällä pelaajapudjetilla? Kyl on torstaina katottava urho totalilta peli stadin herruudesta.

Avatar
Viestit: 3098
Liittynyt: 22.03.2009 21:32
Suosikkijoukkue: .

Re: Jarkko Ruutu Jokereihin!

ViestiKirjoittaja FPP » 09.09.2011 09:35

En gång IFK, alltid IFK. IFK-perhettä ei jätetä :tuoppi:

Avatar
Viestit: 509
Liittynyt: 25.03.2011 20:37
Suosikkijoukkue: Pelicans, Dallas, sympatiat SaiPalle

Re: Jarkko Ruutu Jokereihin!

ViestiKirjoittaja Micro » 09.09.2011 09:42

Samaa mieltä kuin FFP yllä. Kaiken tarpeellisen voikin lukea allekirjoituksestani. Onhan HIFK Suomen paras seura ja muuta!

Jokerifaneille onnea hankinnasta. Kyllä Ruutu varmasti takoo myös maaleja ja on playoffseissa kullan arvoinen. Rankkareillakin Jarkko on melkoisen hyvä. Tuo rottamainen pelityyli on vain yksi iso kysymys. No, eiköhän rudi fiksuna miehenä ymmärrä vähän "pehmittää" omaa tyyliään.
"Lonkasta puhuminen ei saanut Hovista vaivaantuneeksi, vaan hän otti samanlaisen linjan kuin valmentaja Pasi Nurminen, joka alkuviikosta satuili Hovisen olevan Dragsvikissa kertausharjoituksissa."

Avatar
Viestit: 2454
Liittynyt: 24.07.2010 23:33
Suosikkijoukkue: Perinteet

Re: Jarkko Ruutu Jokereihin!

ViestiKirjoittaja Nordenskiöld » 09.09.2011 09:59

Vielä kesällä olisin ottanut rudin avosylin IFK:hon, mutta ensimmäisen ET-pelin jälkeen tuli vähän sellainen fiilis että "mihin me ruutua tarvitaan", varsinkin kun Tuomaisen Miikka osoittautui uudeksi lennuksi. Kunhan vaan jatkaa samalla tavoin.

Kuitenkin olisin mielelläni nähnyt Ruudun jossain muussa kuin narripaidassa.

Avatar
Viestit: 13933
Liittynyt: 03.08.2008 11:45
Suosikkijoukkue: TPS, Calgary Flames

Re: Jarkko Ruutu Jokereihin!

ViestiKirjoittaja Unknown » 09.09.2011 11:54

Nordenskiöld kirjoitti:...varsinkin kun Tuomaisen Miikka osoittautui uudeksi lennuksi.


No hehee, ei yhtään aikaisemmin voi tällaista johtopäätöstä tehdä? Offtopic, mutta jostain syystä en usko Tuomaisen pystyvän samaan kuin Lennu.

Hieno asia tällainen sarjan kannalta. Mielenkiintoista nähdä, miten IFK-fanit ottavat Ruudun, tämän ainoastaan IFK:ta SM-liigassa edustavan kaverin vastaan. Mua ainakin vituttaisi, mutta ainakin jotkut näyttävät olevan selittelylinjalla.
♥ TPS ♥

Avatar
Viestit: 2177
Liittynyt: 25.01.2009 20:26
Suosikkijoukkue: Jokerit Hellsinki

Re: Jarkko Ruutu Jokereihin!

ViestiKirjoittaja Jokkeri » 09.09.2011 12:06

Minulle pitkän luokan Jokeri-fanina Ruudun tulo ei aiheuta mitään muuta reaktiota, kuin että saatiin hyvä pelaaja. Ruutu on pelannut yli kymmenen vuotta Nhl:ssä, joskin pelannut Ifk:ssa edustuksessa sekä junioreissa. Ns. seurauskollisuutta ei enään juurikaan ole, paitsi tietysti muutamia pelaajia tähänkin kategoriaan kuitenkin löytyy. Itselle esim. Nielikäisen tulo taikka spekulaatiot Karalahdesta tuntuivat paljon pahemmalta. Ruutu on kokenut Nhl-pelaaja ja maajoukkueen luottopelaaja, se hän minulle on. Pahimmalta tämä tuntuu tietysti Ifk:ssa, jonka faneista osa on ihan maansa myyneitä ja toinen puoli haukkuu että mitään käyttöä ei enään olisi ollut. Hauska olisi ollut nähdä, mites sitten jos Ruutu olisi pelannutkin Ifk:ssa loppu-uransa?. Fakta on kuitenkin se, että Ruutu mahtuisi ihan minkä liigajoukkueen kokoonpanoon tahansa ja vahvistaisi joukkuetta. Tämän hetken liigaan Rudilla on hyvä laukaus ja kohtuulliset kädetkin sekä tietysti röyhkeys tilanteissa. Sen lisäksi että hän saa vastustajalla hermot kiehumaan sekä on hyvä alivoima pelaaja. Huonoja asioita ovat tietysti jäähyherkkyys ja pelkkä nimikin saattaa riittää monille tuomareille. Jonkin verran myös askarruttaa sopimuksen pituus 3 vuotta, eli hän on 39v sopimuksen loppuessa. Ruutu on kuitenkin kova kuntoinen urheilija ja joukkuepelaaja viimeisen päälle, joten jäähdyttelyyn en usko. Mulla on sellainen perjaate ollut Kekäläisen hankintojen suhteen, että jos Erkka ja tiimi haluavat tietyn pelaajan niin itse uskon siihen. Tulokset näyttävät sitten löytyykö kritisoitavaa vai ei. Sanotaan että keväällä pitää näkyä jo tuloksia ja siihen uskon 100%. Eilisen Hpk harjoituspelin osoittaessa jo selvän tasoeron liigan keskikastin alempiin joukkueisiin pelillisesti. Takanani istunut kaveri kiteytti hyvin pelin kuvan eilen: Ihan kuin tuolla pelais isät vs. pojat. Anyway Welcome Rudi, olet aina ollut suosikkipelaajiani ja maajoukkueen paitanikin on kirjattu sinun nimelläsi. Kanna paitaa arvokkaasti ja tee kaikkesi joukkueen eteen, niin se riittää minulle. Hyvää keskustelua aiheuttanut siirto muutamassa tunnissa kulminoituu ensi viikon torstaina Ifk:ta vastaan täpötäydessä Areenassa. Voin sanoa että muutama julli näkee punaista, kun Rudi pistää Villen pleksiin sileeks!
Kaikki Jäähalleille! Teksti-tv keskustelupalstojen raamattu.

Viestit: 289
Liittynyt: 05.11.2010 18:24
Suosikkijoukkue: Jokerit

Re: Jarkko Ruutu Jokereihin!

ViestiKirjoittaja Hockeyfan » 09.09.2011 14:48

FPP kirjoitti:En gång IFK, alltid IFK. IFK-perhettä ei jätetä


Sama. Peltonen ja Rudin on ainakin samaa mieltä kanssamme?

e. Ja on se hinoo lukea Jatkoajan keskustelun selittelyjä siitä, kuinka ei muka kirpaise, kun Ruutu pelaa Jokereissa ja ei me sitä oltaisi IFK-PERHEESEEMME edes haluttu.
Viimeksi muokannut Hockeyfan päivämäärä 09.09.2011 17:25, muokattu yhteensä 1 kerran

Avatar
Viestit: 4535
Liittynyt: 11.09.2010 09:04
Paikkakunta: Meksiko
Suosikkijoukkue: Tappara & Hawks

Re: Jarkko Ruutu Jokereihin!

ViestiKirjoittaja Snoga » 09.09.2011 16:01

Kovalta kyllä näyttää Jokerien pakka ja täydet mahdollisuudet mestaruuteen on olemassa. Varmasti Ruutu on vahvistus joukkueelleen, kertoohan sen jo hänen pelaamansa NHL-pelit. Käsistäkin löytyy sitä kuuluisaa pehmeyttä ja kaikki tietävät muutenkin hänen pelityylinsä, joten ei siitä sen enempää. Itseäni kiinnostaa se, että löytyykö Ruudun paikka kauden alkaessa kolmosesta? Hardt-Filppula-Eaves ja Lahti-Kerälä-Pulkkinen ketjut ovat varmaan jo sinetöity ja paikka taitaa jäädä näin ollen kolmoseen? Tuskin Jokerit sentään lähtee rikkomaan kahta hyvää ketjuaan? Kolmosessa Hahl-Ruutu kaksikko kuulostaa kyllä kovalta.
Lohet joukkoraiskasivat minut ennen Merikosken ohijuoksutusta.

- Nestori

Avatar
Viestit: 2177
Liittynyt: 25.01.2009 20:26
Suosikkijoukkue: Jokerit Hellsinki

Re: Jarkko Ruutu Jokereihin!

ViestiKirjoittaja Jokkeri » 09.09.2011 17:45

Hockeyfan kirjoitti:
e. Ja on se hinoo lukea Jatkoajan keskustelun selittelyjä siitä, kuinka ei muka kirpaise, kun Ruutu pelaa Jokereissa ja ei me sitä oltaisi IFK-PERHEESEEMME edes haluttu.


Sitä kutsutaan vitutukseksi:). Kyllä varmasti olisi haluttu fanien toimesta, mutta seurajohto ei tarpeeksi halunnut joten Rudi pelaa meillä. Ylisanoja ei varmasti olisi säästelty, jos toisinpäin olisi käynyt. Nyt "hiljainen punainen meri" joutuu todistamaan ensi torstaina, kun Rudi taklaa ja "ilmaveivi" keräilee kamppeitaan!.

ps. Kannattaa katsoa youtubesta 2009 mm-kisoista pätkiä, kun Rudi veivaa kaksi kertaa samassa rankkariskabassa kiekon verkkoon.
Kaikki Jäähalleille! Teksti-tv keskustelupalstojen raamattu.

Avatar
Viestit: 11211
Liittynyt: 18.11.2008 00:25
Suosikkijoukkue: Oulun Kärpät

Re: Jarkko Ruutu Jokereihin!

ViestiKirjoittaja Nestori » 09.09.2011 18:19

Mielenkiintoinen uutinen. Itse pidin Jarkko Ruutua aina viimeisen päälee HIFKlaisena, mutta niin se maailma muuttuu ja vanhan koulukunnan pelaajatkin "kääntävät takkiansa" jonkun houkutuksen voimalla. Raha se ei varmaan ole, sillä tunnettuahan on, että Jokereissa huipuillekaan ei tarvitse paljoa maksaa, sillä kaikki pelaavat talkoilla rakkaudesta seuraan? ;) Toista se on meillä täällä Pohjoisessa.

Ja sitten oikeaan asiaan, eli onhan Ruutu aivan huikea vahvistus ja olisi kelvannut mille tahansa joukkueelle Suomessa. Kaikki muut puheet on silkkaa pasurkkaa.

Tämän sopimuksen myötä Helsingin paikallisliikenteen kaluston ikkunoihin liimatut "Pissa på HIFK" -tarrat, saavat omanlaatuisen merkityksensä, sillä kyllä Kekäläinen ja Harkimo kusi suoraan HIFK-johdon kintuille. Ruutun lopullisia motiiveja "seuranvaihtoon" emme heti saa tietää, mutta itselleni tuli mieleen nämä Ruutun julkisuudessakin mainitsemat valmentajan hommat uran jälkeen? Tarjosiko Jokerit tällä(kin) rintamalla paremmat mahdollisuudet kuin HIFK?

Anyway. On hienoa nähdä Rudi pelaamassa Liigaa ensi kaudella.
Oulun Kärpät

Viestit: 289
Liittynyt: 05.11.2010 18:24
Suosikkijoukkue: Jokerit

Re: Jarkko Ruutu Jokereihin!

ViestiKirjoittaja Hockeyfan » 09.09.2011 19:24

Nestori kirjoitti:
Tämän sopimuksen myötä Helsingin paikallisliikenteen kaluston ikkunoihin liimatut "Pissa på HIFK" -tarrat, saavat omanlaatuisen merkityksensä, sillä kyllä Kekäläinen ja Harkimo kusi suoraan HIFK-johdon kintuille. Ruutun lopullisia motiiveja "seuranvaihtoon" emme heti saa tietää, mutta itselleni tuli mieleen nämä Ruutun julkisuudessakin mainitsemat valmentajan hommat uran jälkeen? Tarjosiko Jokerit tällä(kin) rintamalla paremmat mahdollisuudet kuin HIFK?


Loistavaa tekstiä Nestorilta! :Thumb up:

Avatar
Viestit: 13
Liittynyt: 20.08.2010 15:54
Suosikkijoukkue: Jokerit , K-Vantaa , Detroit Red Wings , Leijonat

Re: Jarkko Ruutu Jokereihin!

ViestiKirjoittaja hotback » 09.09.2011 19:30

Pari kertaa ollut jo kausarin poltto mielessä .. :(

Huono homma ...

:thumb_down:

Avatar
Viestit: 2177
Liittynyt: 25.01.2009 20:26
Suosikkijoukkue: Jokerit Hellsinki

Re: Jarkko Ruutu Jokereihin!

ViestiKirjoittaja Jokkeri » 09.09.2011 19:50

hotback kirjoitti:Pari kertaa ollut jo kausarin poltto mielessä .. :(

Huono homma ...


Yksi pelaaja, vielä hyvä sellainen. Pelannut yli kymmenen vuotta Nhl:ssä, eikä koskaan ole puhunut julkisuudessa paskaa Jokereista. On sulla seuran kannatuksen perjaatteet vähän huonossa jamassa, jos kausaria olet polttamassa. Mä rakastan seuraa nimeltä Jokerit ja sitä ei yksi taikka kaksi pelaaja pilaa, ovat he sitten tulleet mistä tahansa.

ps. Nestori; Yksinkertaisesti, Jokerit todella halusivat Rudin, kun taas Ifk ei ollut täysillä mukana.
Kaikki Jäähalleille! Teksti-tv keskustelupalstojen raamattu.

Avatar
Viestit: 3744
Liittynyt: 25.06.2010 17:10
Suosikkijoukkue: Tappara, NJ Devils

Re: Jarkko Ruutu Jokereihin!

ViestiKirjoittaja NiksuP » 09.09.2011 19:53

Ei sano seurauskollisuus enää mitään nykyaikana.. Ei ole enää Raipeja tai Ojasia, joita kiinnostaa se, että mikä logo siinä rinnassa on.

Hyvä vahvitus liigalle ja ennenkaikkea mielenkiintoa lisää. Rupee kyllä ihan oikeesti pelottamaan toi Jokereiden nippu.. Filppula, Eaves, Lahti, Hahl, Pulkkinen - jotka on käytännössä kaikki liigan kärkihyökkääjiä + Kerälä, Rita jne.. Loistava ykkösmaalivahti, liigan paras peruspakki, kiekollista osaamista myös ala Masto ja sitten näitä alempien kenttien pelaajia tyyliin Ben-Amor, Ruutu ja Mäki..
In Memoriam - Lokomotiv Jaroslavl 7/9/2011

"Ei voida kusta 1-3 johtoa 4-2 häviöksi"
- Lukko1936

"Ässät ei saanut yhtä tamperelaista mopoautoilijaa millään kuriin."

#18 #87 #21 - Magnus Pääjärvi #91

Hockey Summer of 2011 - We Remember

Kiitos Devils 2011-12 ♥

Seuraava

Paluu Helsingin Jokerit

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa