Mike Bishai Jokereihin

Kuva
Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Mike Bishai Jokereihin

ViestiKirjoittaja Dev » 21.08.2008 11:35

Bishai siirtyy Ilveksestä Jokereihin
21.08.2008 12:28
Mike Bishai, Photo: Getty Images

Jääkiekon SM-liigaseura Tampereen Ilveksen viime kauden paras pistemies Mike Bishai pelaa alkavalla kaudella Jokereissa.

Kanadalainen keskushyökkääjä solmi helsinkiläisjoukkueen kanssa vuoden pituisen sopimuksen.

Bishai, 29, takoi Ilveksessä 49 ottelussa 41 (13+28) tehopistettä. Pudotuspeleissä hän nakutti kahdeksassa ottelussa yhden maalin ja kolme syöttöä.

Kanadalainen on pelannut urallaan 14 NHL-ottelua Edmonton Oilersin paidassa kaudella 2003-04. Toissa kauden hän pelasi Venäjän liigan Moskovan Dynamossa.

Jokerit on peluuttanut kauden alun harjoitusotteluissa keskushyökkääjän paikalla laitahyökkääjä Jyrki Louhea. Joukkueen varsinaiset sentterit ovat Bishain lisäksi Joey Tenute, Janne Hauhtonen ja Jan-Mikael Juutilainen.

(MTV3-STT)


No jumalauta, nyt se myrkyn lykkäs. En olisi ikinä osanut arvata, että Bishai jatkaa vielä suomessa. Todellinen yllätys.

Nyt on Jokereiden sentteriosasto todella kova. Bishai pystyy ehdottomasti haastamaan Tenuten ykkösenan paikasta. Onnea vaan Jokerifaneille!

http://www.mtv3.fi/urheilu/hockeynight/ ... /08/690501

Edit: Tämäkö on nyt sitä että tuodaan junnuja esille? Bishai sisään ja lupaava Strömberg taas kehittymään Tapparaan. Toivon sydämeni pohjasta että jos ja kun Jokerit yrittää jossain vaiheessa ostaa takaisin näitä junnuja jotka tylysti jätetään ulos, niin nämä junnut saisivat haistattaa paskat koko Jokereille.
- Olen aina IFK

Viestit: 4787
Liittynyt: 08.04.2008 15:51
Suosikkijoukkue: Sabres, Ilves

Re: Mike Bishai Jokereihin

ViestiKirjoittaja Afinogenov » 21.08.2008 13:33

Device kirjoitti:Toivon sydämeni pohjasta että jos ja kun Jokerit yrittää jossain vaiheessa ostaa takaisin näitä junnuja jotka tylysti jätetään ulos, niin nämä junnut saisivat haistattaa paskat koko Jokereille.
Eikös se olisi aika julmaa? Tuskinpa haistattelevat, vaikka sinä sitä hartaasti toivot. Ei kai Jokerit ota junnuja pelaamaan jotka eivät pelaamaan pääse? Sm-liigahan ei olisi edes mestiksen tasolla jos kaikki joukkueet antais tarjottimella paikan junnuille.
Dion Darling on tappelija, jonka sukunimestä ei kannata laskea hänen kanssaan leikkiä. Muutoin on luvassa kylmää kyytiä...

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Re: Mike Bishai Jokereihin

ViestiKirjoittaja Dev » 21.08.2008 13:36

Jepjep, mutta naurattaa tuo että "annettaan junnuille enemmän peliaikaa kun koskaan aiemmin" jotenkin tolleen meni. Eihän sieltä löydy kun Saarinen ja sitten näitä ketkä on jo käynyt pelaamassa pohjois-amerikassa joitain junnupelejä. Eivät hehkuttaisi lehdistölle tuollaisia asioita, jos ne ei pidä paikkaansa.
- Olen aina IFK

Viestit: 172
Liittynyt: 21.04.2008 12:31
Suosikkijoukkue: Jokerit,Detroit Red Wings,Chelsea.

Re: Mike Bishai Jokereihin

ViestiKirjoittaja Bofolt » 21.08.2008 13:53

Device kirjoitti:Jepjep, mutta naurattaa tuo että "annettaan junnuille enemmän peliaikaa kun koskaan aiemmin" jotenkin tolleen meni. Eihän sieltä löydy kun Saarinen ja sitten näitä ketkä on jo käynyt pelaamassa pohjois-amerikassa joitain junnupelejä. Eivät hehkuttaisi lehdistölle tuollaisia asioita, jos ne ei pidä paikkaansa.


Olen jossain määrin Devicen kanssa samoilla linjoilla.Olisi nyt pysytty vaan siinä alkuperäisessä suunnitelmassa mikä keväällä lanseerattiin.Bishai vuoden sopimuksella sisään ja Strömberg kolmen vuoden sopimuksella kahvaraan.Tämä saattaa taas jossain vaiheessa kostautua.
Toisaalta Strömberg sai parin viime kauden aikana ihan hyvin näyttöpaikkoja,eikä onnistunut.Miestä moitittiin mm.huonosta asenteesta,velttoudesta jne.Toivon toki että mies onnistuisi Lehterän tapaan.
Bishai on mielestäni ihan pelimies,mutta kaksijakoiset ovat fiilikset tästä ns. vaihtokaupasta.

Viestit: 4787
Liittynyt: 08.04.2008 15:51
Suosikkijoukkue: Sabres, Ilves

Re: Mike Bishai Jokereihin

ViestiKirjoittaja Afinogenov » 21.08.2008 14:00

Ei Strömberg kuitenkaan voi astua niihin saappaisiin johon Jokerit hankki Bishain, että Ströbä voi nyt mennä haistattelemaan vaikka Harkimolle paskat josta ura lähtisi uuteen lentoon.
Dion Darling on tappelija, jonka sukunimestä ei kannata laskea hänen kanssaan leikkiä. Muutoin on luvassa kylmää kyytiä...

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Re: Mike Bishai Jokereihin

ViestiKirjoittaja Dev » 21.08.2008 14:02

Bofolt kirjoitti:Bishai on mielestäni ihan pelimies,mutta kaksijakoiset ovat fiilikset tästä ns. vaihtokaupasta.


Bishai on todellakin kelpo pelimies, jos jatkaa siitä mihin viime syksynä jäi. Playoffeissa meno oli kuulemani mukaan ollut aika halutonta. Jatkoajan Ilves fanien mukaan tämä haluttomuus johtui kuitenkin siitä, että Bishain ainut kaveri Werner potkittiin ulos jengistä, joten mies jäi aika yksinäiseksi. Nyt siellä kuitenkin pitäisi kaverina olla Tenute. Tulee olemaan kyllä todella tärkeä pala ensi kauden Jokereita, tässähän on nyt sitten ilmeisesti Jokereiden lopullinen joukkue?

Ja tähän loppuun pieni kertaus urasta:

Ura:

Edmontonissa syntynyt hyökkääjä aloitti kiekkouransa South Surrey Eagles-joukkueessa British Columbian liigassa. Samaan aikaan samassa joukkueessa kiekkouransa aloitti muuan Scott Gomez. Kaksi kautta riitti ja mies siirtyi Western Michiganin yliopistoon. Neljän vuoden opiskelut sekä kiekon pelaaminen toivat kokemusta nuorelle miehelle. Viimeisellä yliopistokaudella hän pääsi pelaamaan jo AHL:n Hamiltonissa kolme ottelua.

Neljä kautta meni pääosin AHL:ssa ja mukaan mahtui myös uran toistaiseksi ainoat 14 ottelua NHL:ssakin. Edmonton Oilers oli seura ja tilille merkittiin kaksi syöttöpistettä.

Bishai halusi jotain muuta uralleen ja lähti hakemaan kokemusta Venäjältä. Moskovan Dynamossa meni edellinen kausi, mutta hän halusi tulla Suomeen kuultuaan maasta ja SM-liigasta.

Vahvuudet: Pelannut pitkään urallaan hyökkäävässä roolissa ja soveltuu Ilveksen tarpeisiin hyvin. Kiekollisena taitava ja osaa lukea tilanteita hyvin.

Heikkoudet: Tekee välillä pieniä virheitä. Saisi olla ahneempi maalipaikoissa.
- Olen aina IFK

Hank

Re: Mike Bishai Jokereihin

ViestiKirjoittaja Hank » 21.08.2008 14:13

Hyvä ''varma'' hankinta. Pelimies joka on jo näyttänyt antinsa sm-liigasssa, tuskin kompuroi tällä kaudellakaan. Nyt vetää kyllä jännksi mimmoisia sommitelmia tästä aletaan saada kasaan.

Lind - Tenute - Rita
Kerman - Bishai- Lahti
Louhi- Hauhtonen - Varis
Mäki - Juutilainen - Saarinen
Nielikäinen

Kauppinen - Jokela
Koivisto - Kuparinen
Hulkkonen - Kalteva
Helenius - Hyvönen?

Talvitauon jälkeen kenties;

Rita - ''Tenute/X/Leino'' - Lahti
Valtonen - Tenute/Bishai - X
Lind - Bishai/Hauhtonen - Varis
Mäki - Hauhtonen/Juutilainen/ - Louhi
Saarinen

Pakisto sama.

Eli kenties Leino maitojunalla takaisin, Valtonen toipuu ja Nielikäinen saa potkut.

Paluu Helsingin Jokerit

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa