Ross Lupaschuk Jokereihin!

Kuva
Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Ross Lupaschuk Jokereihin!

ViestiKirjoittaja Dev » 29.01.2012 21:55

Ross Lupaschuk Jokeri-paitaan

Jokerit nappasi Lupaschukin

HIFK:ssa kaksi vuotta sitten kiekkoillut Ross Lupaschuk siirtyy Jokereihin.

Jatkoajan saamien tietojen mukaan kahtena kautena SM-liigassa nähty Ross Lupaschuk siirtyy Jokereihin.

Lupaschuk on pelannut tällä kaudella Itävallan liigaa Vienna Capitalsin riveissä, missä 31-vuotias puolustaja teki 38 ottelussa 27 (10+17) tehopistettä.

Kanadalainen on aiemmin edustanut SM-liigassa Kärppiä ja HIFK:ta. 60:ssa SM-liigaottelussa Lupaschuk on kerännyt tehot 10+20=30 ja 106 rangaistusminuuttia.

Jokerit julkistaa Lupaschukin hankinnan todennäköisesti maanantain tiedotustilaisuudessaan.


Ja taitaa tulla samaan syssyyn vielä Boumediennekin. Mielenkiintoiset hankinnat. Lupaschuk oli IFK-kaudellaan ensimmäisen kuukauden ajan loistava vahvistus ja selkeästi pakiston johtohahmoja. Sen jälkeen astui kuvaan loukkaantumiset ja taso tippui niin järjettömästi, että miehen ei olisi kuulunut kuulua edes kokoonpanoon.

Kyllä itse uskon, että Jokerit sai hyvän pelimiehen. Parhaimillaan Lupa kykenee kuitenkin erinomaiseen fyysiseen peliin ja miestä pystyy käyttämään kentällä tilanteessa kuin tilanteessa.

Ei varmasti mitään hurraa reaktioita aiheuta teidän keskuudessa, mutta näin ulkopuolisen silmin sanon, että ihan ok hankinta ja ainakin paperilla juuri sitä mitä Jokereiden puolustus tarvitsee. Lisää lihasta ja voimaa + plus se rigtin kätisyys mitä moni teistä on huudellut.

E: Kaveri tunnetaan myös hieman hankalana persoonana, joten toivottavasti ei aiheuta sekasortoa Jokereiden pukukopissa.
- Olen aina IFK

Avatar
Viestit: 2555
Liittynyt: 18.02.2008 18:19
Paikkakunta: Pori
Suosikkijoukkue: Ässät

Re: Ross Lupaschuk Jokereihin!

ViestiKirjoittaja Jartsa » 29.01.2012 22:34

Hyvältä hankinnalta vaikuttaa, kun muistellaan viime visiittiä liigaan. Kuitenkin näyttäisi viime kausien joukkueiden perusteella siltä, että miehen ura on selkeässä taantumassa, vaikka on puolustajalle ihanteellisessa iässä. Edelliskausi Saksassa täysin penkin alle ja onko loukkaantunut sitten vai saanut potkut? Pelasi vain 15 ottelua. Tämä kausi on näkyjään ollut ihan OK Itävallassa, mutta sieltäkin soppari purettiin. Ja muistetaan, että harppaus Itävallasta Suomeen ei ole mikään pikkuinen.
Kuitenkin, jos miehellä on asenne kunnossa, tuo Lupa lyhyellä aikavälillä paljon hyvää. Parhaimmillaan röyhkeä ja fyysinen pelaaja, jolla kuitenkin on hyvät taidot hyökkäyspäässä.
Ei allekirjoituksia

Viestit: 289
Liittynyt: 05.11.2010 18:24
Suosikkijoukkue: Jokerit

Re: Ross Lupaschuk Jokereihin!

ViestiKirjoittaja Hockeyfan » 29.01.2012 22:42

Kyllä kelpaa!

Juuri mitä Jokerit kaipaa, eli fyysinen, right ja hyökkäystaidot omaava puolustaja. Vielä Bume tähän päälle, niin voidaan lähettää Masto vaikka Kalpaan :Thumb up:

Avatar
Viestit: 3460
Liittynyt: 17.02.2008 21:12
Paikkakunta: Hyvinkää
Suosikkijoukkue: Jokerit

Re: Ross Lupaschuk Jokereihin!

ViestiKirjoittaja ruoska » 29.01.2012 22:44

Kunhan saadan Maneliukset sun muut helvettiin kokoonpanosta niin tekee gutaa! Todellakin tervetullut vahvistus!
Gigi Marvin <3
Foorumin kovin kingi
Scarlett <3
Nyt, aina ja ikuisesti.

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Re: Ross Lupaschuk Jokereihin!

ViestiKirjoittaja Dev » 01.02.2012 14:32

Paha on sanoa vielä mitään näistä Jokereiden kahdesta uudesta vahvistuksesta, mutta ainakin eilisen pelin perusteella Lupaschuk oli iso yllätys itselleni. Liike ei ollut ollenkaan takkuista, vaikka aluksi vähän toisin epäilin ja kaveri antoi kyllä ylivoimaisesti parhaiten Jokeri-puolustuksesta noita avaavia syöttöjä. Toisaalta Jokereiden kaikki puolustajat oli kyllä eilen niin syvältä perseestä, että sekin saattoi avittaa Lupaschukia näyttämään niin hyvältä kun nyt näyttikään. Toki miehelle tuli pari aika karmivaa harhasyöttöäkin, mutta niitä nyt tulee kun on pieni pelaamattomuus alla.

Kyllä mä veikkaan, että kaverista tulee olemaan iloa Jokereille, vaikka viime kaudet on menneet päin sitä itseään. En olisi vastustanut pari vuotta sitten miehen jatkosopimusta IFK:honkaan, sillä kaverin lopullista tasoa ei ikävä kyllä nähty, kun aivotärähdys sotki miehen pelin niin totaallisesti. Kuten täälläkin on jo useasti sanottu, niin alkuhan oli IFK:ssakin samalla tavalla lupaava mitä eilen Jokereissa.
- Olen aina IFK

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Re: Ross Lupaschuk Jokereihin!

ViestiKirjoittaja Dev » 25.02.2012 12:41

Dev kirjoitti:Kyllä mä veikkaan, että kaverista tulee olemaan iloa Jokereille, vaikka viime kaudet on menneet päin sitä itseään.


No jaa'a. Eilisen perusteella pelaa nyt kyllä ihan samalla paskalla tasolla mitä pelasi IFK:ssa loppuaikoina. Ihan tajuttoman hidas ja hasardi. Mitä vittua sille 07 vuoden Lupalle on tapahtunut? Okei, ollaan menty ajassa viisi vuotta eteenpäin ja ikää on tullut lisää, mutta kun kaveri näyttää olevan tällä hetkellä valovuosia jäljessä niistä pelillisistä huippuajoista. Mahtaako nousta enää ikinä sille tasolle? Pahoin pelkään. Fyysisessä pelissä Lupaschuk on edelleen hyvä, mutta jalat näyttäisi olevan aivan tukossa.
- Olen aina IFK

Avatar
Viestit: 6378
Liittynyt: 01.04.2008 23:05
Suosikkijoukkue: Sotkamon Jymy & Anaheim Ducks

Re: Ross Lupaschuk Jokereihin!

ViestiKirjoittaja Crick » 25.02.2012 13:32

Dev kirjoitti:Fyysisessä pelissä Lupaschuk on edelleen hyvä, mutta jalat näyttäisi olevan aivan tukossa.

Tälle löytyy selitys ihan siitä, että kuuleman mukaan Westerlund on pitänyt Lupalle yksilöllistä kovaa luistelutreeniä nyt, jotta hän pääsisi liigavauhtiin sisään. Pudotuspeleissä toivon mukaan jalka liikkuu hieman paremmin.
Helsingin Jokerit - Aina saa kärsiä ja hävetä

Paluu Helsingin Jokerit

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa