Joonas Rask on uusi Jokeri

Kuva
Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Joonas Rask on uusi Jokeri

ViestiKirjoittaja Dev » 26.04.2012 15:39

JOONAS RASK ENSI KAUDEN ENSIMMÄINEN VAHVISTUS
Jokerit on tehnyt kahden vuoden sopimuksen hyökkääjä Joonas Raskin kanssa. Savonlinnalaislähtöinen Rask, 22, on pelannut viime kaudet Ilveksessä isossa roolissa. Työteliäänä joukkuepelaajana hän edustaa juuri niitä arvoja, joita Jokerit haluaa pelaajiltaan. Raskin siirto julkaistiin näyttävällä tavalla fanien avulla sosiaalisessa mediassa.

Jokereiden liigajoukkueen toimitusjohtaja Jarmo Kekäläinen on erittäin mielissään tuoreimmasta hankinnasta. Raskissa on ainesta nousta isoon rooliin helsinkiläisjoukkueessa.

-Työteliäs, kahteen suuntaan pelaava intensiivinen hyökkääjä, jolta löytyy taitoa ja maalintekopotentiaalia. Hän ei koskaan anna periksi ja pelaa kaksinkamppailuissa sitkeästi, minkä lisäksi pystyy varmasti tekemään hyökkäyspäässä tulosta, Kekäläinen luonnehtii Raskia.

Hyökkääjän viime kausi oli loukkaantumisten sävyttämä, mutta toissa kaudella hän oli 14 osumallaan Ilveksen toiseksi paras maalintekijä SM-liigan runkosarjassa. Raskin tavoitteet ovat Pohjois-Amerikassa, sillä hän on jo allekirjoittanut sopimuksen NHL-joukkue Nashville Predatorsin kanssa. Ensi kauden Rask pelaa kuitenkin varmuudella Jokereissa.

Raskin sopimuksen julkaiseminen tehtiin täysin uudella tavalla urheilun historiassa. Yhteistyössä Uplause Oy:n ja Clear Channelin kanssa yhdistettiin sosiaalinen media ja digitaaliset pinnat. Tuoreen vahvistuksen kuva avautui Facebookissa tykkäämällä pala kerrallaan Kampin kauppakeskuksen jättiscreeneille, mistä pystyi arvailemaan pelaajan henkilöllisyyttä. Kuvan avautumista pystyi seuraamaan myös Facebookissa.

Jokerit halusi kokeilla pelaajavahvistuksen julkistamista uudella tavalla, jossa fanit olisivat aktiivisesti läsnä. Koko menneen kauden joukkueen kannattajat olivat äärimmäisen sitoutuneesti mukana seuraamassa otteluita kotona ja vieraissa. Seura haluaa pitää omansa mukana toiminnassa myös pelien ulkopuolella.

-Näin saadaan interaktiivisuutta meidän ja fanien välille. Haluttiin suunnata tämä julkaisemistapa heille, koska he olivat huikeita viime kaudella. Tämä oli tietyllä tavalla myös kiitos heidän suuntaansa, Kekäläinen toteaa.

http://www.jokerit.com/uutiset/?nid=1830


Jokereilla on tuo tulevan kauden pakka sen verran hyvin kasassa joka osa-alueelta, että on vaikea nähdä mihin Rask tuolla sijoitetaan. Oikeastaan ainoa paikka minkä itse hänelle löydän, on Janne Lahden paikka, kerta mies poistuu KHL:ään. Alemmat ketjuthan Jokereilla on jo täynnä ja Raski ei pommin varmasti tullut Jokereihin miksikään rotaatiopelaajaksi. Kyllä mä väitän, että tässä on kahden ensimmäisen ketjun yksi laitahyökkääjä. Näin alustavasti Jokerithan heikkenee ihan helvetisti, jos Lahti korvataan tosiaan Raskilla, mutta uskon että kaveri pystyy ottamaan ensi kaudella isoa roolia, ennen kuin lähtee NHL:ään.
- Olen aina IFK

Viestit: 3832
Liittynyt: 17.02.2008 15:18
Suosikkijoukkue: Oulun Kärpät, Detroit Red Wings

Re: Joonas Rask on uusi Jokeri

ViestiKirjoittaja Ink » 27.04.2012 12:15

Itse odotin sieltä kyllä vähän nimekkäämpää pelaajaa kuin Joonas Rask, enkä varmasti ole ainoa. Olisin luullut että sieltä tulee Niko Kapanen, mutta eipä sitten. Kyllähän Rask on varmasti ihan hyvä haku kahteen ensimmäiseen ketjuun. Nuori kaveri hänkin ja uskon kyllä että lähtee ensi kauden jälkeen jo rapakon toiselle puolelle.

Viestit: 76
Liittynyt: 29.12.2012 20:44
Suosikkijoukkue: SBA

Re: Joonas Rask on uusi Jokeri

ViestiKirjoittaja Zaikka » 11.04.2013 22:05

Joonas oli Jokeri, ja nyt hän lähtee AHL:ään loppukaudeksi Milwaukee Admiralsin joukkueeseen. Toivottavasti saa onnistumisia heti alkuun, ettei tule 30 ottelun maalittomia putkia.

Paluu Helsingin Jokerit

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa