Jokerit 2012-2013 - Kohti menestystä

Kuva
Avatar
Viestit: 6728
Liittynyt: 11.04.2009 13:12
Paikkakunta: Rauma
Suosikkijoukkue: Lukko, Red Wings, Chelsea, AIK, Trail Blazers

Jokerit 2012-2013 - Kohti menestystä

ViestiKirjoittaja Lehväs » 07.05.2012 18:09

Hetenyi, Tuohimaa ja Ben-Amor jatkavat

Maalivahdit Zoltán Hetényi ja Frans Tuohimaa sekä laitahyökkääjä Semir Ben-Amor jatkavat Helsingin Jokereiden liigajoukkueessa. Samalla seura solmi liigasopimukset kahden junioripelaajansa kanssa.

Helsingin Jokerit täydensi liigajoukkueensa maalivahtiosaston, kun se solmi ensi kauden kattavat jatkosopimukset Zoltán Hetényin ja Frans Tuohimaan kanssa. Kaksikko kamppailee tulevallakin kaudella kakkosvahdin paikasta Eero Kilpeläisen takana.

– Sekä Tuohimaa että Hetenyi kehittyivät viime kaudella ja osoittivat, että pystyvät kantamaan vastuuta SM-liigassa, kommentoi toimitusjohtaja Jarmo Kekäläinen seuran verkkosivuilla.

– Kiekko-Vantaan kanssa tehtävän yhteistyön ansiosta molemmille riittää varmasti peliaikaa myös ensi kaudella, Kekäläinen näkee.

Jatkoa jokeripestilleen sai myös Semir Ben-Amor. Romuluinen laitahyökkääjä oli koko menneen kauden sivussa nivusvamman vuoksi. Ben-Amorinkin sopimus päättyy keväällä 2013.

Viime kauden A-junioreista liigasopimukset solmivat puolustaja Otso Rantakari ja hyökkääjä Jere Karjalainen. Rantakarin sopimus on kaksi-, Karjalaisen yksivuotinen.


Hetenyin jatko ainakin sai hymyn hyytymään. Lukonkaataja nro uno
...

Avatar
Viestit: 11211
Liittynyt: 18.11.2008 00:25
Suosikkijoukkue: Oulun Kärpät

Re: Uutiset

ViestiKirjoittaja Nestori » 07.05.2012 19:39

Ketunkolo kirjoitti:Viime kauden A-junioreista liigasopimukset solmivat puolustaja Otso Rantakari ja hyökkääjä Jere Karjalainen. Rantakarin sopimus on kaksi-, Karjalaisen yksivuotinen.

Pitihän Kekäläisen nyt Lindellin pakkiparikin saada jatkamaan. Lindell-Rantakari oli tosi hyvä parivaljakko tällä kaudella Jokereitten junnujen puolustuksessa. Molemmat pelasivat myös junnumaajoukkueissa jonkun pelin. Karjalainen on kans hyvä pelimiehen alku. Oli Hännikäisen jälkeen paras pistemies pleijareissa.
Oulun Kärpät

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 14833
Liittynyt: 12.05.2008 16:38
Paikkakunta: Kuopio
Suosikkijoukkue: TPS, NHL, Junnut

Re: Uutiset

ViestiKirjoittaja Legenda » 14.05.2012 09:38

Steve Moses'n lisäksi Jokerit tiedotti hankkineensa hyökkääjälupaus Matti Lambergin, 19, Kärppien nuorista ja tehneensä liigasopimuksen Jokereiden A-nuorissa menneellä kaudella pelanneen Sami Salmisen kanssa.

Steve Moses on Jokereiden uusin hankinta

Kiimingistä lähtöisin oleva Matti Lamberg saapuu Jokereihin Oulun Kärpistä. Pelaaja on tullut valmentaja Tomek Valtoselle tutuksi Nuorten SM-liigaotteluissa sekä alle 20-vuotiaiden maajoukkueessa. Lamberg on äärimmäisen työteliäs, kovaa taklaava pelaaja, joka on erittäin hyvä alivoimalla.

Kun Jokerit osoitti kiinnostuksensa hyökkääjää kohtaan, hän tarttui suurella innolla mahdollisuuteen siirtyä helsinkiläisseuraan. Lambergin kanssa on tehty ensi kautta koskeva sopimus.

-Näemme Lambergissa hyvän potentiaalin. Nyt hän saa mahdollisuuden näyttää ja taistella paikasta liigajoukkueessa, Kekäläinen sanoo.

Isokokoinen 189-senttinen ja 90-kiloinen Salminen oli viime kaudella Jokereiden A-nuorten joukkueen yksi tärkeimpiä pelaajia. Kauden päätteeksi keskushyökkääjä kuului alle 18-vuotiaiden MM-joukkueeseen, jossa erinomainen kahden suunnan pelaaja syötti viisi maalia. Myös Salmisen kanssa sopimus on ensi kauden mittainen.

-Salminen on äärimmäisen kovaa töitä tekevä pelaaja, joka pelasi hienon kauden A-nuorissa ja vielä erinomaiset 18-vuotiaiden MM-kisat. Hän on monipuolinen pelaaja ja esimerkiksi aivan loistava aloittaja, Kekäläinen kertoo.

Jokereiden harjoitukset käynnistyivät maanantaina 14. toukokuuta Myyrmäessä. Ringissä on 37 pelaajaa, joista kuitenkin esimerkiksi Ossi Väänänen ja Nichlas Hardt ovat tällä hetkellä mukana MM-kisoissa. Yhteistyöseura Kiekko-Vantaasta Jokereiden mukana harjoittelevat puolustaja Roy Pihlström sekä hyökkääjät Jani-Petteri Helenius ja Jiri Veistola, joista jokainen omaa taustaa jokeritaustaa. B-nuorten viime kauden SM-kultajoukkueesta liigaringissä ovat lahjakkaat puolustajat Alex Lintuniemi ja Santeri Saari.

-Kaikki pelaajat, jotka ovat harjoitusringissä, saavat mahdollisuuden kilpailla paikasta Jokereiden liigajoukkueessa. Ne, jotka eivät siihen mahdu, pelaavat Vantaalla tai junioreissa, Kekäläinen kiteyttää pelin hengen.
"Ei Ilveksellä huonosti mene. Lehdistötilaisuudessakin on tarjolla puoliksi syöty viineri."
- Marko Leppänen @ Twitter

Reijo Mäki kertoi, että aikanaan Turun Palloseurassa pelannut Mal Davis harrasti seksiä naisen kanssa kun muut juhlijat oliva löivät ympärillä tahtia. Aktin jälkeen Davis oli siirtynyt suoraan katsomaan videolta omia maalejaan.

Viestit: 289
Liittynyt: 05.11.2010 18:24
Suosikkijoukkue: Jokerit

Re: Jokerit 2012-2013 - Kohti menestystä

ViestiKirjoittaja Hockeyfan » 20.05.2012 22:08

Laitetaas tännekin, jos saataisin vähän keskustelua eloon Jokeripuolellakin.

Lahtea nyt ei todellakaan voi paikata (kaikella kunnioituksella) millään Raskilla/tuntemattomalla yliopistopelaajalla. Ja hyökkäys on auttamatta liian pienikokoinen mestaruustaistoa ajatellen. Ifk kaatui tänä vuonna osittain pienikokoiseen hyökkäykseen (tosin eihän joukkueella ollut edes mitään taktiikkaa) ja pelkään saman käyvän Jokereille ensi keväänä.

Ilmeisesti kokoonpano näyttää tältä:

Hardt-Eaves-Filppula (Loistava kenttä, tulee toimimaan. Hardt riittävän fyysinen)
Moses/Rask-Teräväinen-Pulkkinen (Taitava, mutta aikamoista mikkihiirtä... Ei vakuuta, tarvittaisiin "Nokelainen")
Ruutu-Hahl-Rita (Vojavoja, ny rillataan. Kyllä tällainen kolmonen kelpaisi jokaiseen liigajengiin)
Mäki-Heino-Ben Amor (Sama edelliseen)

Väänänen-Eronen
Masto-Dehner
Niemi-Manelius

Itse haluaisin Bumelle jatkosopparin ja sen lisäksi "Lepistö" vielä puolustukseen. Sen jälkeen alkaisi pakisto näyttää todella vahvalta.

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Re: Jokerit 2012-2013 - Kohti menestystä

ViestiKirjoittaja Dev » 21.05.2012 10:48

Hockeyfan kirjoitti:Laitetaas tännekin, jos saataisin vähän keskustelua eloon Jokeripuolellakin.

Lahtea nyt ei todellakaan voi paikata (kaikella kunnioituksella) millään Raskilla/tuntemattomalla yliopistopelaajalla. Ja hyökkäys on auttamatta liian pienikokoinen mestaruustaistoa ajatellen. Ifk kaatui tänä vuonna osittain pienikokoiseen hyökkäykseen (tosin eihän joukkueella ollut edes mitään taktiikkaa) ja pelkään saman käyvän Jokereille ensi keväänä.


No en ihan osta tuota, että HIFK olisi pelannut ilman minkäänlaista systeemiä. Kyllä siellä selvät sävelet oli, mutta Westerlund ikävä kyllä söi Matikaisen elävältä, kun poffit starttasi.

Ja eihän siitä pääse yli eikä ympäri, etteikö tuo Jokereiden hyökkäyskalusto olisi liian pienikokoinen liigaan. Johan se nähtiin keväällä miten käy, kun kärkiketjut vilisee taitoa ja jalkoja, mutta koko ja ilkeys puuttuu. Parhaimmat esimerkit KalPa ja HIFK. Kulmaväännöissä tulee turpaan ja maalinedustalla ei saada sorkittua kiekkoja reppuun, kun isot ja ilkeät pojat on selässä.

Kyllähän tuo Jokereiden hyökkäyskalusto huutaisi yhtä sellaista Johan Harjua, jota teille onkin huhuttu, mutta epäilen todella vahvasti, että sinne tulisi enää ketään. Hyökkäys alkaa olemaan niin täynnä ja jos sinne joku vielä roudataan, tietää se sitä että Raskit ja kumppanit eivät mahdu kokoonpanoon.
- Olen aina IFK

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Re: Jokerit 2012-2013 - Kohti menestystä

ViestiKirjoittaja Dev » 04.06.2012 15:32

Jokereihinkin jo kertaalleen yhdistetty Sami Lepistö siirtyy Lokomotiv Jaroslaviin. En tiedä odottiko kukaan Jokeri-kannattaja edes miestä, mutta aika monien kokoonpanohaaveiluissa oli. Eikä tämä mitenkään yllätyksenä tule, kun Kekäläinen on jo sanonut, että pakisto on kasassa ja nuoret Lindbohm & kumppanit saavat vastuuta.
- Olen aina IFK

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 8254
Liittynyt: 17.02.2008 21:51
Suosikkijoukkue: Rosenlewin Urheilijat-38, St. Louis Blues, HK TsSKA Moskova, HC Luvia

Re: Jokerit 2012-2013 - Kohti menestystä

ViestiKirjoittaja HijoDelViento » 01.08.2012 11:39

Dev kirjoitti:Jokereihinkin jo kertaalleen yhdistetty Sami Lepistö siirtyy Lokomotiv Jaroslaviin. En tiedä odottiko kukaan Jokeri-kannattaja edes miestä, mutta aika monien kokoonpanohaaveiluissa oli. Eikä tämä mitenkään yllätyksenä tule, kun Kekäläinen on jo sanonut, että pakisto on kasassa ja nuoret Lindbohm & kumppanit saavat vastuuta.

Siis onko Kekäläinen oikeasti ilmoittanut että näillä mennään pakiston kanssa? Voihan sitä tietysti aina uhota, mutta tälläisellä touhulla Jokerit on taas kauden aikana heikoilla ja lähtee sitten epätoivoisena etsimään kaiken maailman lupatsukkeja ja bumeidieeneja lohdutuksekseen.
Ehkä kommentoitavaa? Rekisteröidy mukaan ja anna sanataiteen miekkasi sivaltaa.............................

Avatar
Viestit: 6378
Liittynyt: 01.04.2008 23:05
Suosikkijoukkue: Sotkamon Jymy & Anaheim Ducks

Re: Jokerit 2012-2013 - Kohti menestystä

ViestiKirjoittaja Crick » 01.08.2012 22:59

HijoDelViento kirjoitti:Siis onko Kekäläinen oikeasti ilmoittanut että näillä mennään pakiston kanssa? Voihan sitä tietysti aina uhota, mutta tälläisellä touhulla Jokerit on taas kauden aikana heikoilla ja lähtee sitten epätoivoisena etsimään kaiken maailman lupatsukkeja ja bumeidieeneja lohdutuksekseen.

Näin se ilmeisesti on. Keklu taitaa tosissaan kaavailla, että jompikumpi nuorista lupauksista Petteri Lindbohm tai Esa Lindell nappaa paikan avauksesta ja pystyy pelaamaan hyvällä tasolla myös miesten puolella. Pelottavan kapea tuo puolustus tosiaan on ja kun kautta ei vedetä ilman loukkaantumisia, niin markkinat tulevat varmasti jossain vaiheessa tarpeeseen. Hyvähän se on, että omat junnut saa vastuuta, mutta tässä tapauksessa rotaatio olisi kannattavampaa.
Helsingin Jokerit - Aina saa kärsiä ja hävetä

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Re: Jokerit 2012-2013 - Kohti menestystä

ViestiKirjoittaja Dev » 10.08.2012 17:52

Zoltan Hetenyi AHL:ään

Viime kauden hyvät otteet ja leirillä onnistuminen poiki sitten Hetenyille pelipaikan AHL:stä. Tuskinpa tuo kummoista uraa tuolla pystyy lyömään, mutta varmasti hieno tilanne päästä haistelemaan vähän isompia kuvioita. En nyt jaksa mistään tarkistaa, mutta ei varmaan ole kovin montaa Unkarilaista pelannut Amerikan mantereella ja nimenomaan AHL:ssa tai sitten NHL:ssä.
- Olen aina IFK

Avatar
Viestit: 12
Liittynyt: 25.05.2012 14:39
Suosikkijoukkue: Jokerit

Re: Jokerit 2012-2013 - Kohti menestystä

ViestiKirjoittaja rikuvee » 25.08.2012 12:36

Tänään se tapahtuu! 516 päivän jälkeen Jokereiden Semir Ben-Amor hyppää vihdoin kaukaloon! Hetki jota ollaan odotettu. Itse en odota tänään Semiriltä muuta kuin totuttelua pelivauhtiin.

Muuten Jokereiden European Trophy on tähän mennessä sujunut Ok-tasoisesti. Itse näin paikanpäältä kaksi ensimmäistä peliä, joissa molemmissa olisi ollut mahdollisuuksia vielä isompiin lukemiin (ensimmäisessä pelissä 3 ylärima/tolppakutia) jos olisi hiukan parempaa tuuria matkassa ollut. Eilinen peli ei näytä hirveän hyvältä lukuihin nähden, mutta mitään ei olla menetetty. Voitto tänään niin Jokerit on taas Euroopan mestaruus taistelussa mukana.
Stadi on punakeltainen

Avatar
Viestit: 6378
Liittynyt: 01.04.2008 23:05
Suosikkijoukkue: Sotkamon Jymy & Anaheim Ducks

Re: Jokerit 2012-2013 - Kohti menestystä

ViestiKirjoittaja Crick » 25.08.2012 13:04

Itse en oikein välitä edes päästä tuonne lopputurnaukseen, koska SM-liigan täytyy kuitenkin mennä epävirallisen Euroopan mestaruuden edelle. Tiedä häntä, että söikö viime vuoden lopputurnaus jopa kevään menestystä sitten, kun siinä oli kuitenkin kova rasitus ja loukkaantumisia päällä.
Helsingin Jokerit - Aina saa kärsiä ja hävetä

Avatar
Viestit: 12
Liittynyt: 25.05.2012 14:39
Suosikkijoukkue: Jokerit

Re: Jokerit 2012-2013 - Kohti menestystä

ViestiKirjoittaja rikuvee » 25.08.2012 15:56

Crick kirjoitti:Itse en oikein välitä edes päästä tuonne lopputurnaukseen, koska SM-liigan täytyy kuitenkin mennä epävirallisen Euroopan mestaruuden edelle.


Osittain totta. Tottakai SM-liiga menee edelle, mutta tuo Euroopan mestaruus on erittäin hieno lisä. Ainakin omasta näkökulmasta, kun saa nähdä Jokerit muitankin vastaan kuin nämä perus saipakalpa jne. Innolla kauden alkua SM-liigassa odottaen! :)

Sen vielä lisään, että turhaan tässä on monessa paikassa (jatkoaika, Jokereiden facebook..) itketty tehottomuudesta. Peli on muutoin ollut paikoittain erittäin hienon näköistä, joten on vain ajan kysymys kun ketsuppipullo aukeaa ja maaleja alkaa tulla
Stadi on punakeltainen

Avatar
Viestit: 13179
Liittynyt: 29.08.2008 22:02
Paikkakunta: Norsuluutorni
Suosikkijoukkue: YLLÄPITO

Re: Jokerit 2012-2013 - Kohti menestystä

ViestiKirjoittaja Multi » 02.09.2012 21:47

Urheiluruudun tämän iltainen juttu Jokereista - Tomi Lämsä ja Teuvo Teräväinen - Urheiluruutu 02.09.2012

E: Linkki vie Youtubeen.
Turha koittaa ylläpito voittaa

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Re: Jokerit 2012-2013 - Kohti menestystä

ViestiKirjoittaja Dev » 11.09.2012 11:42

Mielenkiintoista nähdä mitä Kekäläinen tekee Jokereiden valmennusryhmän kanssa? Huhut kielii, että Valtonen olisi saanut jo kenkää. Pystyykö Jokerit enää jatkamaan tästä, vai onko koko valmennusryhmä laitettava aina Lämsää myöten vaihtoon? Olisi kyllä uskomattoman paska homma, kun pitkästä aikaa näyttää Hartwallilla hyvältä. Kaikki rakennettu työ pöntöstä alas. En hirveästi usko tähän vaihtoehtoon, mutta eihän sitä ikinä tiedä. Jokerit ottaa isossa kuvassa isoja iskuja tällä hetkellä.
- Olen aina IFK

Viestit: 489
Liittynyt: 22.10.2009 10:55
Suosikkijoukkue: tps

Re: Jokerit 2012-2013 - Kohti menestystä

ViestiKirjoittaja apa » 11.09.2012 11:46

Tämän illan Jokeriharkkoihin ei medialla mitään asiaa. Mitähän tahtoo asia koskea?

Seuraava

Paluu Helsingin Jokerit

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa