Antti Tyrväinen Jokereihin 1v diilillä

Kuva
Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Antti Tyrväinen Jokereihin 1v diilillä

ViestiKirjoittaja Dev » 06.06.2013 12:56

Juhani Tyrväinen haastattelussa

Eli Juhani kertoo siinä suoraan, että hetken päästä Jokereiden pukukopissa on kaksi Tyrväistä, sillä Antti on kirjauttanut Jokereiden kanssa 1-vuotisen pelaajasopimuksen. Hieno hankinta Jokereilta ja vittumaisten pelaajien määrä sen kuin kasvaa entisestään. Ruutu, Ben-Amor, Tyrväinen, Tyrväinen ja oliko vielä jotain muuta? Jokerit tulee olemaan näiden miesten takia jo paljon otsikoissa ensi kaudella.
- Olen aina IFK

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 14833
Liittynyt: 12.05.2008 16:38
Paikkakunta: Kuopio
Suosikkijoukkue: TPS, NHL, Junnut

Re: Antti Tyrväinen Jokereihin 1v diilillä

ViestiKirjoittaja Legenda » 06.06.2013 13:01

Hieno pelaaja ja mahtavaa saada Tyrväinen takaisin SM-liigaan, vaikkakin olisin toivonut häntä jonnekkin muualle kuin Jokereihin. Taitoa löytyy kovuuden lisäksi ja omaa potentiaalia olla sellainen +15 maaliakin kaudessa iskevä voimahyökkääjä. Miellyttävä pelaaja katsella, onnea Jokerit!
"Ei Ilveksellä huonosti mene. Lehdistötilaisuudessakin on tarjolla puoliksi syöty viineri."
- Marko Leppänen @ Twitter

Reijo Mäki kertoi, että aikanaan Turun Palloseurassa pelannut Mal Davis harrasti seksiä naisen kanssa kun muut juhlijat oliva löivät ympärillä tahtia. Aktin jälkeen Davis oli siirtynyt suoraan katsomaan videolta omia maalejaan.

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Re: Antti Tyrväinen Jokereihin 1v diilillä

ViestiKirjoittaja Dev » 06.06.2013 14:59

Legenda kirjoitti:Hieno pelaaja ja mahtavaa saada Tyrväinen takaisin SM-liigaan, vaikkakin olisin toivonut häntä jonnekkin muualle kuin Jokereihin. Taitoa löytyy kovuuden lisäksi ja omaa potentiaalia olla sellainen +15 maaliakin kaudessa iskevä voimahyökkääjä. Miellyttävä pelaaja katsella, onnea Jokerit!


Ehdottomasti hyvä hankinta Jokereilta, mutta mun on pakko sanoa, että en diggaa miehestä tippaakaan. Ajatukset olisivat varmasti aivan erillaiset, jos mies kantaisi punanuttua päällään, mutta mitä nyt viime SM-Liiga visiitistä jäi mieleen, niin kyllähän toi ukko on kokonaisuudessaan aivan kyrpä tuolla kentällä. Pelaa koko ajan sääntöjen rajamailla ja ajelee ainakin kerran viiteentoista otteluun sellaisen pommin, että vastustajaa sattuu ja pelikieltoa paukkuu. Tulee lentämään ensi kaudellakin useasti ulos pelkästään nimensä takia. Veikkaan että Jokerit tulee muutenkin olemaan ensi kaudella ulosajolistan kärkipaikalla. Ruutu, Ben-Amor, Tyrväiset hommaavat jo nelistään sen kymmenen ulosajoa ainakin.

Iso väriläiskä mies on joka tapauksessa SM-Liigaan, sitä ei voi kiistää. Ja kyllähän tolla on maalintekovainuakin.
- Olen aina IFK

Avatar
Viestit: 509
Liittynyt: 25.03.2011 20:37
Suosikkijoukkue: Pelicans, Dallas, sympatiat SaiPalle

Re: Antti Tyrväinen Jokereihin 1v diilillä

ViestiKirjoittaja Micro » 06.06.2013 15:02

Hyvä Pelicans. Antti meni Tsadiin ja meillä on Männikköjä ja Saarenheimoja...

Onnea Jokereille. Anan pimeät taklaukset ovat varmasti harvemmassa kuin viimeksi SM-liigassa, mutta toivottavasti maaleja tulee samallalailla tai vielä enemmän.
"Lonkasta puhuminen ei saanut Hovista vaivaantuneeksi, vaan hän otti samanlaisen linjan kuin valmentaja Pasi Nurminen, joka alkuviikosta satuili Hovisen olevan Dragsvikissa kertausharjoituksissa."

Avatar
Viestit: 1678
Liittynyt: 10.06.2008 20:08

Re: Antti Tyrväinen Jokereihin 1v diilillä

ViestiKirjoittaja Laviols » 07.06.2013 08:38

Dev kirjoitti:

Iso väriläiskä mies on joka tapauksessa SM-Liigaan, sitä ei voi kiistää. Ja kyllähän tolla on maalintekovainuakin.Onhan Tyrväinen toki räiskyvä ja erittäin hyvä roolipelaajaa 3-4 ketjuihin mutta siis ihan oikeasti jos tämän tason kaverit alkaa olemaan SM-liigan kiinnostavuuden nostajia niin alkaa olemaan tuhon merkit ilmassa ja helkutan huonosti asiat . Jos kaverin kansalaisuus olisi eri niin johan oltaisin puoli jokeri organisaatiota potkimassa ulos.
Eikä kaverista kyllä mitään maalipyssyä kyllä saa kun on kaksi kertaa urallaan vasta miesten sarjoissa ylittänyt 10 maalin rajan joista toinen tapahtui mestiksen peräpääjengissä ja toinen SM-liigan heittopussissa. Muuan Jakub Sindelkin oli tuolloin pelicansissa ihan kultakypäränä..

Ei silti hyvä rouhija 3-4 ketjuihin mutta jos tämä on teidän 1-2 ketjun mies niin osaan jo kuvitella mitä ensi kaudesta tulee jokerien osalta ...

Paluu Helsingin Jokerit

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa