Jokerit KHL:ssä 2014-2015

Kuva
Avatar
Viestit: 92
Liittynyt: 01.06.2013 12:03
Suosikkijoukkue: Jokerit, Suomalaiset kiekkoilijat, Kane, Crosby

Jokerit KHL:ssä 2014-2015

ViestiKirjoittaja Kozone » 28.06.2013 20:21

Nyt kun KHL:ään siirtyminen on varmaa niin voinemme alkaa jo spekuloida mitä ensimmäisellä kaudella tapahtunee kokoonpanoissa sekä organisaatiossa muutenkin. Tässä pari omaa ajatusta:

Junnut
Miten käy meidän junnuille? Itse juniori-joukkueet varmasti säilyttävät paikkansa, mutta onko hyppäys junnuista tai Kiekko-Vantaasta KHL:ään liian suuri? Pahoin pelkään että tämä johtaa siihen että Teuvo Teräväiset ja Teemu Pulkkiset siirtyvät viimeistään A-junnu iässä Sm-liiga seuroihin kun KHL:ään ei taso vielä riitä eikä Mestistä kiinnosta pelata, kun mahdollisuus on Sm-liigaan joka kehittää enemmän kuin Mestis. Liigasta pääseekin sitten änäriin ja parhaat jäävätkin sinne.

Entä vaikuttaako KHL-drafti junioritoimintaan? Wikipediasta: All European or North American players who are 17 years old and not older than 21 years old, and do not have any active contracts with a KHL, MHL or VHL team, are eligible for selection for that year's KHL Junior Draft. Eli jos A-junnuissa pelaa ''Teuvo Teräväinen'' 17v josta on tulossa supertähti eikä vielä ole KHL-sopimusta Jokereihin, niin voiko muut joukkueet napata ''Teuvo Teräväisen'' oikeudet itselleen vai annetaanko Jokereille yksinoikeus juniorikoneistonsa tuotoksille? Vai onko koko KHL-draftilla edes mitään käytännön merkitystä?

Pelaajapolitiikka
Riippuu täysin pelaajabudjetista millä tavoin joukkuetta ruvetaan kasaamaan. Jos mennään maltillisella budjetilla niin junnuille ja nuorille pelaajille on varmasti tilaa, mutta jos puhutaan yli 10 millin budjetista niin hommataanko silloin parhaassa iässä olevia kavereita isoilla summilla ja annetaan nuoret lupaukset KiVaan lainalle. Odotettavissa on myös paljon Amerikasta palaavia pelaajia. Esim, jos Jokerit olis ensi kaudella KHL:ssä olisi mm. Hartikainen varmasti tullut suurella todennäköisyydellä Jokereihin.

Ketkä mahtuu KHL-Jokereihin?
Mahtuvatko Tomi Mäki, Jani Rita, Riku Hahl, Markus Nordlund, Jeremy Dehner KHL-Jokereihin? Olis hirveetä nähdä vaikkapa Mäki ja Rita toisen joukkueen paita päällä. Sydämeni itkee jo nyt. AJ Niemi ja Ruutu varmaankin lopettavat ensi kauden jälkeen, ehkä Hahlikin.

Nyky Jokereista koostuva runko KHL-joukkueelle. Parilla mahdollisella nimellä höystettynä.
X-X-X
X-Filppula-Moses
Lahti-Hytönen-Hardt
Tyrväinen-Tyrväinen-BenAmor

Väänänen-Eronen
Kousa-X
X-X/Lindbohm/Lindell

Lasak/Lassila
X

Eli koko ykköskenttä pitäisi hankkia, koska nyky Jokereissa ei ole ketään kuka olisi ykköskentän tavaraa KHL:ssä. Mahdollisia nimi esimerkiksi: Oskar Osala, Teemu Laine, Tim Stapleton, Tuomas Kiiskinen, joku änärin väliinputooja....
Puolustus menisi lähes uusiksi. Ossi, Ertsi ja Kousa ovat kaikki KHL-tason pakkeja ja en näe syytä miksei Lindbohm:kin pärjäisi KHL:ssä tai Lindell, mikäli kehittyvät odotetulla tavalla. Pari äijää tarvitaan silti.
Veskaritkin menevät uusiksi, oletettavasti jo ensi kaudeksi. Lasak voisi tulla jo ensi kaudeksi ja näyttää onko hänestä KHL:lään ykköseksi. Tiedettäs ainakin mitä saadaan. Tosin suomesta löytyy muutenkin KHL-tason veskareita ihan riittävästi että Jokereihinkin joutaa yksi.

Ei kai ollut liian aikaista avata ketjua kun 13-14 kautta ei ole pelattu peliäkään.

Avatar
Viestit: 5296
Liittynyt: 29.04.2011 14:13
Paikkakunta: Valley of Grace
Suosikkijoukkue: TPS, Rantasen Rauno, Heikkisen Bono ja Virran Patu

Re: Jokerit KHL:ssä 2014-2015

ViestiKirjoittaja MustaSurma76 » 29.06.2013 02:53

Kozone kirjoitti:Ei kai ollut liian aikaista avata ketjua kun 13-14 kautta ei ole pelattu peliäkään.

Ei kai mutta olisi sen oikeaan osioon voinut avata, annan vinkiksi että se lukee sulla otsikossa. :doubt:
Hakamussuttelua Vaihtoaitiossa jo vuodesta 2011

Avatar
Viestit: 945
Liittynyt: 21.10.2011 17:27
Paikkakunta: Jkl Rock City
Suosikkijoukkue: Diskos

Re: Jokerit KHL:ssä 2014-2015

ViestiKirjoittaja huntteri » 29.06.2013 03:56

MustaSurma76 kirjoitti:Ei kai mutta olisi sen oikeaan osioon voinut avata, annan vinkiksi että se lukee sulla otsikossa. :doubt:

Ketju siirtoon ja avaajalle bannia.

--
Itse asiaan:

Kozone kirjoitti:Miten käy meidän junnuille?

Ainoa kysymys on, että kumpi hyötyy Jokereiden junnutuotannosta enemmän, Blues vai IFK?

Jatkossa Jokereiden A-junnut voivat muuten pudota A SM-sarjasta. Kiintiöpaikat kun ovat vain SM-liigajoukkueille.
"My father warned me about men and booze... but he never said anything about women and cocaine." -Tallulah Bankhead

Avatar
Viestit: 92
Liittynyt: 01.06.2013 12:03
Suosikkijoukkue: Jokerit, Suomalaiset kiekkoilijat, Kane, Crosby

Re: Jokerit KHL:ssä 2014-2015

ViestiKirjoittaja Kozone » 29.06.2013 05:56

MustaSurma76 kirjoitti:
Kozone kirjoitti:Ei kai ollut liian aikaista avata ketjua kun 13-14 kautta ei ole pelattu peliäkään.

Ei kai mutta olisi sen oikeaan osioon voinut avata, annan vinkiksi että se lukee sulla otsikossa. :doubt:

Koko Jokeri-osio siirtynee KHL-osioon ensi kauden jälkeen joten myös tämä ketju löytyy tulvaisuudessa sieltä.

Avatar
Viestit: 692
Liittynyt: 01.07.2011 01:45
Paikkakunta: Hellsinki
Suosikkijoukkue: JYP (#49) & Caps

Re: Jokerit KHL:ssä 2014-2015

ViestiKirjoittaja InfernalDark » 29.06.2013 06:49

Crickilläkin varmaan pylly kipeenä kun tungetaan ruplapinoja sisään joka suunnasta. Banaania odotellessa. Ugh, olen puhunut. Mulkut.

Avatar
Viestit: 6378
Liittynyt: 01.04.2008 23:05
Suosikkijoukkue: Sotkamon Jymy & Anaheim Ducks

Re: Jokerit KHL:ssä 2014-2015

ViestiKirjoittaja Crick » 29.06.2013 08:43

InfernalDark kirjoitti:Crickilläkin varmaan pylly kipeenä kun tungetaan ruplapinoja sisään joka suunnasta. Banaania odotellessa. Ugh, olen puhunut. Mulkut.

Heh, ei tässä mitään hätää ole. Sain alkujärkytyksen jälkeen myytyä tämän itselleni hienosti ja en millään malta odottaa kunnon lätkän alkamista Areenalla. Kausikorttilaisena varmaan jatketaan, jos ei hinnoittelu mene aivan pyllylleen. Niin kauan kun seura pidetään suomalaisena, eikä mitään radikaaleja muutoksia tehdä, niin antaa mennä vaan.

Jokereiden liittymisen jälkeen voi ilmeisesti sitten kupata SM-liigasta rajattomasti pelaajia KHL-seuroihin..? Mitenhän monta kertaa Jokerit vielä kirotaan, kun se itse vie kaikki hyvät pelaajat ja muutkin kuppaa vähän joka puolelta? :D
Helsingin Jokerit - Aina saa kärsiä ja hävetä

Viestit: 1087
Liittynyt: 08.01.2012 13:26
Suosikkijoukkue: SaiPa

Re: Jokerit KHL:ssä 2014-2015

ViestiKirjoittaja telamiina » 29.06.2013 09:23

No niin.

Ei oikeastaan juuri hetkauttanut tämä narrien siirtyminen,toki SaiPalle kohtuu hyvä pisteautomaatti Jokerit on ollut mutta ei muuta.

Odotan innolla kuinka Hjallis näyttää nyt kyntensä.
Bujettinsa puolestahan Jokerit tulee vastaamaan suhteutettuna KHL:ssä SaiPaa Sm-liigassa,eli ollaan siellä tyvipäässä.
Hjallsihan on tunnetusti halveksinut SaiPaa juurikin SaiPan pienen budjetin ja "amatöörimäisyyden" takia.
No nyt Hjallis saa maistaa miltä se tuntuu operoida pienemmällä rahalla kuin kilpailijat.

Mutta muille kuin Hjallikselle on SaiPa esimerkillään näyttänyt ,että kyllä se pienikin raha voi sitkutella. Mutta koska,Hjallis...

Tosissaan jos ajattellaan on Jokereilla hyvätkin saumat menestyä. Uskon ,että täsmähankinnoilla ja hyvällä valemnnuksella kaikki on mahdollista. Mutta mielenkiintoista on kuinka Jokeri pakka taipuu siihen,että pisteistä pitää taistella joka ilta helvetin kovaa ja siltikin voi jäädä luu käteen.

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 14833
Liittynyt: 12.05.2008 16:38
Paikkakunta: Kuopio
Suosikkijoukkue: TPS, NHL, Junnut

Re: Jokerit KHL:ssä 2014-2015

ViestiKirjoittaja Legenda » 29.06.2013 09:30

Crick kirjoitti:Jokereiden liittymisen jälkeen voi ilmeisesti sitten kupata SM-liigasta rajattomasti pelaajia KHL-seuroihin..? Mitenhän monta kertaa Jokerit vielä kirotaan, kun se itse vie kaikki hyvät pelaajat ja muutkin kuppaa vähän joka puolelta? :D

Noh, odotetaanko nyt kuitenkin ensin ja katsotaan, että millaisella pelaajabudjetilla Jokerit edes lähtee operoimaan. Jokereista tuskin on tulossa mitään KHL:n rahaseuraa, vaikka se sitä SM-liigassa olikin ja näinpä siinä saattaa hyvinkin usein käydä niin, että Jokerit-kannattajat pääsevät kiroamaan CSKA Moskovaa, SKA Pietaria, Metallurg Magnitogorskia sekä muita suurseuroja, jotka käyvät ryöväämässä ensin Jokerit ja sitten käyvät kaupoilla Suomen markkinoilla noin muuten.

Ja mitä tulee tuohon yleiseen mielipiteeseen palstalla siitä, että Jokereiden johdolla muutkin seurat lähtevät SM-liigasta niin mietitäänpä nyt taas sitten hiukan. KHL:ssä pelaa seuroja nyt sitten yhdeksästä maasta: Venäjältä (useampi seura), Kazakhstanista (Barys Astana), Valko-Venäjältä (Dinamo Minsk), Latviasta (Dinamo Riga), Ukrainasta (Donbass Donetsk), Tshekeistä (Lev Praha), Slovakiasta (Slovan Bratislava), Kroatiasta (Medvescak Zagreb) sekä ensi kaudesta alkaen Suomesta (Jokerit). Myös Puolasta ja Italiasta on yhdet seurat liittymässä KHL-liigaan.
Mikä tässä oli kuitenkin pointtina on se, että jokaisesta ulkomaata on edustamassa yksi seura ja uskallan sanoa, että Suomestakaan ei ole odotettavissa toista KHL-edustajaa ihan muutamaan vuoteen, joten HIFK-fanitkin voivat hengittää ihan rauhassa tai ainakin odotella pidättelemättä henkeään. Ukraina, Latvia, Kroatia ja Kazakhstan nyt ovat toki jo muutenkin niin pieniä maita, että paha sieltä olisi löytää toista edustajajoukkuetta, mutta esimerkiksi Tshekeistä tai Slovakiasta ei olisi mahdotonta löytää toista joukkuetta. KHL kuitenkin haluaa kansainvälistyä varmasti mahdollisimman laajasti ja näinpä sitä pyritään vieläkin viemään uusiin maihin ennen kuin aletaan puhumaan mistään Oulun Kärpistä tai Espoon Bluesista KHL:ssä, on niitä sitten kosiskeltu sinne tai ei.

Vaan mitä tulee Jokereiden liittymiseen KHL:n niin mielenkiinnolla seuraan ja tottakai olisi hienoa jos suomalaisseura siellä pystyisi myös pärjäämään. Tuomarilinjahan siellä ei paikoittain paljoa eroa SM-liigan sysipaskasta tasosta, mutta ainakin rehdisti kovaa siellä saa perkele pelata ja tuolla päin myös Jokereiden herrasmiesjoukkio (Ruutu, Tyrväiset, Ben-Amor, Lamberg etc.) voisivat vihdoin pelata oikeasti niillä omilla vahvuuksillaan ja Jokerit voisi tarjota ihan oikeasti viihdyttävää kiekkoilua. Tokihan se olisi jo näkemisen arvoista, kun Jarkko Ruutu sikailisi SM-liigasta nähdyllä tavalla vaikkapa Atlant Mytischia vastaan ja joutuisi vastaamaan teostaan esimerkiksi Evgeni Artyukhinille.. Siinä taas saataisiin sirkushuveja kerrakseen..

e. Ja vielä sitäkin suuremmalla syyllä on syytä myös muistaa, että oikein kellään muulla kuin Jokereilla ja Tepsillä ei taida olla KHL-kriteereiden mukaista halliakaan missä pelata, joten paljon pitäisi silläkin saralla tapahtua..
"Ei Ilveksellä huonosti mene. Lehdistötilaisuudessakin on tarjolla puoliksi syöty viineri."
- Marko Leppänen @ Twitter

Reijo Mäki kertoi, että aikanaan Turun Palloseurassa pelannut Mal Davis harrasti seksiä naisen kanssa kun muut juhlijat oliva löivät ympärillä tahtia. Aktin jälkeen Davis oli siirtynyt suoraan katsomaan videolta omia maalejaan.

Avatar
Viestit: 6378
Liittynyt: 01.04.2008 23:05
Suosikkijoukkue: Sotkamon Jymy & Anaheim Ducks

Re: Jokerit KHL:ssä 2014-2015

ViestiKirjoittaja Crick » 29.06.2013 09:32

telamiina kirjoitti:Bujettinsa puolestahan Jokerit tulee vastaamaan suhteutettuna KHL:ssä SaiPaa Sm-liigassa,eli ollaan siellä tyvipäässä.
Hjallsihan on tunnetusti halveksinut SaiPaa juurikin SaiPan pienen budjetin ja "amatöörimäisyyden" takia.
No nyt Hjallis saa maistaa miltä se tuntuu operoida pienemmällä rahalla kuin kilpailijat.

Miksi ollaan automaattisesti budjetin takia liigan tyvipäässä? Viime kaudella taisi olla jonkun heiton mukaan budjetit KHL:ssä 3-27 miljoonaa joukkueilla. Voisin hyvin kuvitella Jokereitten hilaavan sen budjetin sinne kympin tienoille.

telamiina kirjoitti:Mutta mielenkiintoista on kuinka Jokeri pakka taipuu siihen,että pisteistä pitää taistella joka ilta helvetin kovaa ja siltikin voi jäädä luu käteen.

Tässähän muuttuu Jokereiden lähtökohta sarjaan ihan täysin, eikä kukaan odota Jokereilta mitään. SM-liigassa ollaan aina TOP-budjetilla ja materiaalilla liikkeellä ja Areenan kirkkaat valot loistaa. KHL:ssä ollaan vähän kuin SM-liigan SaiPa, eli voidaan yritteliäällä pelillä pärjätä. Uskon kyllä, että asenne tulee varmasti olemaan erilainen SM-liigaan verrattuna, kun enää ei Jokereita valot häikäise, vaan ihan jotain muita joukkueita.
Helsingin Jokerit - Aina saa kärsiä ja hävetä

Avatar
Viestit: 945
Liittynyt: 21.10.2011 17:27
Paikkakunta: Jkl Rock City
Suosikkijoukkue: Diskos

Re: Jokerit KHL:ssä 2014-2015

ViestiKirjoittaja huntteri » 29.06.2013 09:55

Crick kirjoitti:Miksi ollaan automaattisesti budjetin takia liigan tyvipäässä?


Kaksinkertaistamalla nykyisen pelaajabudjettinsa Jokerit olisi KHL:n 22. suurin seura. Kolminkertaistamalla 17., nelinkertaistamalla 13. ja viisinkertaistamalla 10. Kokonaisbudjetti nousee joka tapauksessa pelaajabudjettia enemmän, johtuen jo matkustuskustannuksista.

Riikan kaltainen menestys ensimmäisillä viidellä kaudella olisi ihan hyvä suoritus. Jokerithan ei ole tunnetusti niitä hinta/laatu-joukkueita.
"My father warned me about men and booze... but he never said anything about women and cocaine." -Tallulah Bankhead

Avatar
Viestit: 14900
Liittynyt: 27.07.2009 14:52
Suosikkijoukkue: KHL, NHL, Leijonat

Re: Jokerit KHL:ssä 2014-2015

ViestiKirjoittaja InFlames » 29.06.2013 10:44

Crick kirjoitti:Tässähän muuttuu Jokereiden lähtökohta sarjaan ihan täysin, eikä kukaan odota Jokereilta mitään. SM-liigassa ollaan aina TOP-budjetilla ja materiaalilla liikkeellä ja Areenan kirkkaat valot loistaa. KHL:ssä ollaan vähän kuin SM-liigan SaiPa, eli voidaan yritteliäällä pelillä pärjätä. Uskon kyllä, että asenne tulee varmasti olemaan erilainen SM-liigaan verrattuna, kun enää ei Jokereita valot häikäise, vaan ihan jotain muita joukkueita.

Legenda kirjoitti:KHL-budjeteissa järjettömiä eroja - Suomalaisseura ykkösenä

KHL:n pelaajabudjetit kaudella 2012-13 (miljoonaa euroa):

Koodi: Valitse kaikki
1.  Ak Bars Kazan              24,9
2.  Salavat Julajev Ufa        24,5
3.  SKA Pietari                24,0
4.  Avangard Omsk              22,4
5.  Dinamo Moskova             18,7
6.  Lokomotiv Jaroslavl        18,3
7.  Metallurg Magnitogorsk     18,3
8.  TsSKA Moskova              17,8
9.  Traktor Tsheljabinsk       16,9
10. Torpedo Nizhni Novgorod    14,7
11. Barys Astana               13,2
12. Donbass Donetsk            12,2
13. Atlant Mytishi             9,9
14. Jugra Hanty-Mansijsk       9,5
15. Lev Praha                  9,3
16. Neftehimik Nizhnekamsk     9,2
17. Severstal Tsherepovets     8,6
18. Dinamo Minsk               8,0
19. Amur Habarovsk             7,2
20. Sibir Novosibirsk          7,1
21. Spartak Moskova            6,9
22. Avtomobilist Jekaterinburg 5,4
23. Vitjaz Tshehov             5,2
24. Dinamo Riika               4,4
25. Slovan Bratislava          3,9
26. Metallurg Novokuznetsk     3,0


Ihan mielenkiintoinen juttu, varsinkin kun muistaakseni aikaisemmin nämä pelaajabudjetit ovat olleet lähinnä arvailujenvaraisia juttuja. Aika huikeita erojahan tuolla kyllä on jos nyt verrataan Ak Bars Kazania, Salavat Ufaa tai Pietarin SKA:ta vaikka Bottom-3 joukkueisiin.. Vaan toisilla on varaa mässäillä, mikäs siinä sitten ;)

Jos Jokerien pelaajabudjetti on hieman päälle 10 miljoonaa, niin mahdollisuuksia on jo sellaisella budjetilla hankkia erinomainen joukkue. Lev Praha kokosi viime kaudeksi kivenkovan nipun 9.3 miljoonan euron pelaajabudjetilla. Praha nyt on montaa KHL-kaupunkia vetovoimaisempi paikka, joten pelaajia saadaan houkuteltua sinne helpommin. Jokerit ei tule olemaan KHL:n SaiPa, jos budjetti on tuossa 10 miljoonassa. Silloin ollaan jo keskikastin joukkue, jolla on eväitä mennä pitkälle. Lev viime kaudella floppasi materiaaliin nähden, mutta väänsi erittäin tasaisesti playoffeissa TsSKA Moskovan kanssa ja jokainen peli oli käytännössä maalin peli tuossa sarjassa. Traktor oli viime kaudella tuolla 16.9 miljoonan pelaajabudjetilla todella lähellä mestaruutta. Eikä pidä unohtaa Slovanin 6./14 sijoitusta läntisessä konferenssissa toiseksi pienimmällä budjetilla. Siinä koko jengi oli lähes kokonaan slovakkeja täynnä ja joukkuehenki erinomainen. 10 000 katsojaa vetävä halli oli loppuunmyyty illasta toiseen.

En tiedä sitten miten tuo Suomen verotus haittaa joukkueen kasaamista.

Viestit: 289
Liittynyt: 05.11.2010 18:24
Suosikkijoukkue: Jokerit

Re: Jokerit KHL:ssä 2014-2015

ViestiKirjoittaja Hockeyfan » 29.06.2013 11:06

Aamun Hesarin mukaan Jokerien pelaajabudjetti KHL:ssä tulee olemaan 8 000 000 * 3. Eli varmaan mennään siihen 20 000 000 luokkaan. Eiköhän sillä jonkinlainen joukkue koota.

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Re: Jokerit KHL:ssä 2014-2015

ViestiKirjoittaja Dev » 29.06.2013 12:06

Hockeyfan kirjoitti:Aamun Hesarin mukaan Jokerien pelaajabudjetti KHL:ssä tulee olemaan 8 000 000 * 3. Eli varmaan mennään siihen 20 000 000 luokkaan. Eiköhän sillä jonkinlainen joukkue koota.


Todella vaikea nähdä, että Narrit lähtisi heti TOP5 budjetilla rybyihin. Ettei ole tullut lukuvirhettä ja tarkoitettu koko seuran budjettia tuolla noin 20 millillä? Tosin eihän sitä tiedä. Onhan noilla ukoilla rahaa ja tekevät mitä haluavat.

Itse en tule todennäköisesti seuraamaan Jokereiden otteita kun teksti-tv:stä. Eniten kiinnostaa tässä KHL-casessa se, että missä vaiheessa Hjallis myy Jokerit lopullisesti. Lienee kuitenkin selvää, että se päivä tulee ennemmin tai myöhemmin. Kyllä siellä on tietyt asiat neuvoteltu valmiiksi ja Hjallis nyt vaan höpöttelee yleisölle sen mitä he haluavat kuulla.
- Olen aina IFK

Viestit: 289
Liittynyt: 05.11.2010 18:24
Suosikkijoukkue: Jokerit

Re: Jokerit KHL:ssä 2014-2015

ViestiKirjoittaja Hockeyfan » 29.06.2013 12:22

Dev kirjoitti:
Hockeyfan kirjoitti:Aamun Hesarin mukaan Jokerien pelaajabudjetti KHL:ssä tulee olemaan 8 000 000 * 3. Eli varmaan mennään siihen 20 000 000 luokkaan. Eiköhän sillä jonkinlainen joukkue koota.


Todella vaikea nähdä, että Narrit lähtisi heti TOP5 budjetilla rybyihin. Ettei ole tullut lukuvirhettä ja tarkoitettu koko seuran budjettia tuolla noin 20 millillä? Tosin eihän sitä tiedä. Onhan noilla ukoilla rahaa ja tekevät mitä haluavat.Näin varmasti, mutta uskoisin edelleen sillä saavan KHL:ään keskitason joukkueen. Mutta ei jaksa vielä miettiä sitä, aion nauttia täysin rinnoin viimeisestä kaudesta Sm-liigassa.

Viimeinen derby tulee olemaan henkilökohtaisesti erittäin raskas ja haikea. Toivottavasti Jokerikannattajat vetävät "Kiitos HIFK" tsäntit loppuun.

Avatar
Viestit: 11211
Liittynyt: 18.11.2008 00:25
Suosikkijoukkue: Oulun Kärpät

Re: Jokerit KHL:ssä 2014-2015

ViestiKirjoittaja Nestori » 29.06.2013 12:44

Hockeyfan kirjoitti:Aamun Hesarin mukaan Jokerien pelaajabudjetti KHL:ssä tulee olemaan 8 000 000 * 3. Eli varmaan mennään siihen 20 000 000 luokkaan. Eiköhän sillä jonkinlainen joukkue koota.

Puhuttiinkohan pelaajabudjetista? Ei ainakaan mobiiliversiossa, jossa Harkimo puhui kokonaisbudjettista, josta pelaajabudjetin osuus on Jokereilla viime vuosina ollut väh. 3 miljoonaa euroa/kausi. Ei siinä, 8-10 miljoonalla saa ihan semihyvän joukkueen KHL:n puolelle.

Lainaus Hesarista: "Hänen mukaansa joukkueen kahdeksan miljoonan euron vuosibudjetti tulee jopa kolminkertaistumaan. Venäjällä pelaaminen tarjoaa uusia mahdollisuuksia sponsorirahojen saamiseen, Harkimo sanoi."
Oulun Kärpät

Seuraava

Paluu Helsingin Jokerit

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa