Jari Kurrista Jokereiden uusi GM

Kuva
Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Jari Kurrista Jokereiden uusi GM

ViestiKirjoittaja Dev » 03.10.2013 10:30

Dodiin, eli Jokerit ilmoitti eilen ensimmäisellä erätauolla tämän julkisen salaisuuden, eli Leijonien GM:nä pitkään toiminut Jari Kurri siirtyy Jokereiden leiviin nyt kun seura lähtee KHL:ään ensi kaudeksi. Kurri vastaa tulevaisuudessa Jokereiden pelaajahankinnoista ja hoitaa siis samaa hommaa mitä Kekäläinen ennen kuin tämä lähti NHL:ään.

Kurri on kova sainaus. Tuntee varmasti monet KHL:n suomalaispelaajat ihan pelkästään jo leijonien kautta ja tätä myöten saa jo autettua Jokereita ensi kaudella. Lisäksi onhan tämä viisinkertainen Stanley Cup-voittaja aikamoinen mainoskasvo tuolle seuralle, kun se lähtee KHL:ään pelailemaan. Kurrilla on varmasti myös hyvät yhteydet NHL:än puolelle ja kuten jo sanottu, niin sielläkin jokaikinen tietää kuka tämä herra on.
- Olen aina IFK

Avatar
Viestit: 5903
Liittynyt: 04.07.2010 18:04
Paikkakunta: Keskisuomalainen koillishämeessä eli Sysi-Suomi
Suosikkijoukkue: TPS - On vain 1 Pool, Klopp och Kungen

Re: Jari Kurrista Jokereiden uusi GM

ViestiKirjoittaja ArchieBunker » 03.10.2013 17:18

Yhtään herra nro.17:sta meriittejä ja saavutuksia väheksymättä, niin kysyisin silti, onko hänellä muuta kuin nuo SC-sormukset, kannukset Leijonien GM:nä ja yleisesti Suomalaisen jääkiekon "suurlähettilään" toimesta saatu status? Yksinkertaisten miesten, yksinkertainen peli, mutta näkisin, että MJ:n kokoaminen on silti erinlainen tehtävä kuin seurajoukkueen rakentaminen, kun vielä siirrytään jokusen asteen kovempaan liigan. Ja kaiken lisäksi, tuo Leijonien GM:n duuni on jo jonkin aikaa ollut mielestäni, korostan sanaa mielestäni hieman "hyväveli"-virka. Väärinkäsitysten välttämiseksi, en maalaile piruja seinille, mutta ennakkoluulottomasti otti vastaan hänelle tarjotun pestin ja toki vilpittömästi toivon, että onnistuu tehtävässään, maaima tuppaa olemaan vain tyly, se ei jätä jämääkään ..
Hetken kestää elämää ja sekin synkkää, ja ikävää ..

... Kuuluu perkeleellinen pulina, ketä ne mahtaa olla? .. Ketäs luulisit olevan ...

"Meillä suvussa on ollut tapana, ettei omia asioita valitella. Mieluummin otan moottorisahan ja lähen vetämään tukkia niin pitkään, että helpottaa." - Seppo Räty

Avatar
Viestit: 945
Liittynyt: 21.10.2011 17:27
Paikkakunta: Jkl Rock City
Suosikkijoukkue: Diskos

Re: Jari Kurrista Jokereiden uusi GM

ViestiKirjoittaja huntteri » 03.10.2013 17:51

Vahvasti tästä jää sellainen kuva, että KJ tekee nyt maajoukkueelle samaa kuin teki aikoinaan IFK:lle. Jos vielä Juti lähtee vuoden sisään, niin alan foliohattuilla enemmänkin.

Mutta asiaan: Kurri on keulakuvana tahi seuran presidenttinä vallan omiaan, jos osaa yhtään käyttää hyodykseen laajoja yhteyksiään ympäri kiekkomaailmaa. Uskon että tässä roolissa mies voi olla jopa ihanteellinen venäläisen uusiopropagandan (=KHL) lähettiläs. Ja jos saa siinä sivussa pidettyä Hjalliksen pois päivittäisestä toiminnasta yhtä hyvin kuin Kekäläinen, niin se on plussaa.

Seuratasolla mies sen sijaan on noviisi sekä talous- että pelaajakoordinaattoripuolella. Maajoukkueen GM:n kun ei tarvitse murehtia pelaajabudjeteista eikä seuran päivittäisestä pyörittämisestä. Jos mies joutuu näissä ottamaan nopeasti roolia, niin riskit ovat olemassa.

Ja kun otetaan huomioon parivaljakko Kurri/Vuorinen, niin tämäkö oli tosiaan parasta mitä oli tarjolla? KHL-Jokereiden vetovoima on huonompi kuin luulinkaan.
"My father warned me about men and booze... but he never said anything about women and cocaine." -Tallulah Bankhead

Avatar
Viestit: 2555
Liittynyt: 18.02.2008 18:19
Paikkakunta: Pori
Suosikkijoukkue: Ässät

Re: Jari Kurrista Jokereiden uusi GM

ViestiKirjoittaja Jartsa » 03.10.2013 18:08

huntteri kirjoitti:Kurri/Vuorinen, niin tämäkö oli tosiaan parasta mitä oli tarjolla? KHL-Jokereiden vetovoima on huonompi kuin luulinkaan.


Isot nimet, iso mainosarvo. Pienet meriitit. Ei mitään uutta ilmalasta. Jokerit=muovia. Ennen kuin Jokeri-fanit tulee tänne mun kämpille räjäytteleen savupommeja, niin huomautan, että äskeisiin lauseisiin on sijoiteltu huumoria.

Kurri astuu isoisiin saappaisiin. Mitkä on olleet hänen työtehtävänsä maajoukkueen GM:nä? Soitella Sakulle ja kumppaneille rapakon taakse, että kiinnostaaks mömmöm-kisat tänä vuonna. Nyt on pikkaisen enemmän sitä seura-arkea, talouden kanssa pelleilyä sun muuta. Katotaan, riitääkö äijällä rahkeita.
Ei allekirjoituksia

Avatar
Viestit: 6378
Liittynyt: 01.04.2008 23:05
Suosikkijoukkue: Sotkamon Jymy & Anaheim Ducks

Re: Jari Kurrista Jokereiden uusi GM

ViestiKirjoittaja Crick » 03.10.2013 18:33

Aikamoiset huumorivalinnat saatiin kyllä aikaiseksi. Tuskinpa olen enää ensi kaudella tässä uppoavassa laivassa mukana. Irtolipuilla voi ehkä jonkun matsin KHL:ssä käydä katsomassa ja jos jostain sattuu matseja näkemään. Tästä tulee farssi.
Helsingin Jokerit - Aina saa kärsiä ja hävetä

Avatar
Viestit: 6728
Liittynyt: 11.04.2009 13:12
Paikkakunta: Rauma
Suosikkijoukkue: Lukko, Red Wings, Chelsea, AIK, Trail Blazers

Re: Jari Kurrista Jokereiden uusi GM

ViestiKirjoittaja Lehväs » 03.10.2013 18:39

Kaikki, mitä Jarmo Kekäläinen loi, on enää muisto vain. Kekäläinen oli pitkästä aikaa luomassa Jokereista voittavaa ja uskottavaa organisaatiota, mutta heti, kun kissa on poissa talosta, niin hiiret hyppii pöydillä. Paljon on Vuorinen&Kurri parivaljakolla todistettavaa.
...

Avatar
Viestit: 2555
Liittynyt: 18.02.2008 18:19
Paikkakunta: Pori
Suosikkijoukkue: Ässät

Re: Jari Kurrista Jokereiden uusi GM

ViestiKirjoittaja Jartsa » 03.10.2013 19:29

Crick kirjoitti:Aikamoiset huumorivalinnat saatiin kyllä aikaiseksi. Tuskinpa olen enää ensi kaudella tässä uppoavassa laivassa mukana. Irtolipuilla voi ehkä jonkun matsin KHL:ssä käydä katsomassa ja jos jostain sattuu matseja näkemään. Tästä tulee farssi.


Tuosta tuli mieleen, että oletko pannut, Crick, merkille, kuinka turhautuneen, tai no sanotaan suoraan vittuuntuneen oloinen Hjallis on jatkuvasti julkisuudessa. Möläyttelee ihme lausuntoja, isottelee, syyttelee muita kateudesta. Luulen, että kulisseissa kuohuu ja isosti. Uppoava laiva? Hell yeh! Hieman offtopikkia, mutta eikös jossain valtakunnallisessa julkaisussa ollut jopa juttua siitä, kuinka Jokerien KHL-siirto ei ole edes viellä varsinaisesti varma juttu KHL:n puolelta? Korjatkaa jos olen väärässä. Mää mistään mitään tiä.
Ei allekirjoituksia

Avatar
Viestit: 6378
Liittynyt: 01.04.2008 23:05
Suosikkijoukkue: Sotkamon Jymy & Anaheim Ducks

Re: Jari Kurrista Jokereiden uusi GM

ViestiKirjoittaja Crick » 03.10.2013 19:41

Jartsa kirjoitti:Tuosta tuli mieleen, että oletko pannut, Crick, merkille, kuinka turhautuneen, tai no sanotaan suoraan vittuuntuneen oloinen Hjallis on jatkuvasti julkisuudessa. Möläyttelee ihme lausuntoja, isottelee, syyttelee muita kateudesta. Luulen, että kulisseissa kuohuu ja isosti. Uppoava laiva? Hell yeh! Hieman offtopikkia, mutta eikös jossain valtakunnallisessa julkaisussa ollut jopa juttua siitä, kuinka Jokerien KHL-siirto ei ole edes viellä varsinaisesti varma juttu KHL:n puolelta? Korjatkaa jos olen väärässä. Mää mistään mitään tiä.

Onhan tuo Hjalliksen touhu ollut surkuhupaisaa alkukesästä lähtien. Ei voinut arvatakaan, minkälainen sirkus siitä seuraa, kun Keklu suuntasi Columbukseen. Eilen kun nämä johtoportaan miehet julkistettiin, niin Vuorinen esiteltiin UTJ:nä. No sitten seuraavan erän alussa se korjattiin pelaajakoordinaattoriksi. Tietääköhän herrat tai Hjallis itsekään, että mitä nämä virat nyt sitten ovat ja pitävät sisällään? Lokakuun aikana piti kaiketi tulla vahvistus KHL-siirrolle.

Minun elämä ei kyllä KHL-siirtoon kaadu. Jos en ole paljoa hallilla, niin kyllä varmaan tulee seurattua pelejä muuta kautta ja sitten tietenkin Liiga ja NHL siihen päälle. :)
Helsingin Jokerit - Aina saa kärsiä ja hävetä

Telle

Re: Jari Kurrista Jokereiden uusi GM

ViestiKirjoittaja Telle » 15.07.2014 15:07

Tiivistelmä Jari Kurrin eilisestä Sport-Ekspressin pitkästä haastattelusta:

Jari Kurri - Tärkeintä ei ole budjetin suuruus vaan kyky hyödyntää käytettävissä olevat varat.
http://hockey.sport-express.ru/reviews/46790/

Selänteelle ovat ovet aina avoinna.
- Ei ole uutta kerrottavaa Selänteen kanssa käydyistä neuvotteluista.
- Selänteen iässä ja kirkkaan uran takia hänen ei ole helppoa löytää motivaatiota jatkaa uraa vielä vuodella.
- Jokereiden ovet tulevat olemaan aina avoimet hänelle. Jokerit on valmis odottamaan.


Tyytyväisyys valintoihin
- Jokereiden siirtyessä KHL-liigaan tiedettiin tarvittavan uudenlaisia pelaajia. Pelaajien pitää haluta eteenpäin urallaan ja olla ylpeitä siitä, että he ovat osa Jokeriperhettä.
- Kurrin mielestä on onnistuttu hyvin joukkueen kokoamisessa.
- Kurri odottaa kärsimättömästi kauden alkua ja on iloinen mahdollisuudesta esiintyä kovatasoisessa sarjassa.
- Toimittajan kysymykseen sitä, ketkä pelaajat tämä haluaisi esitellä KHL-liigan kannattajille entuudestaan tuttujen Karalahden ja Hagmanin lisäksi, Kurri vastasi: Unohditte Kapasen, jonka kanssa Jokerit teki vastikään sopimuksen. Kurri totesi: Olen sitä mieltä, että Venäjällä tullaan kiinnittämään huomiota Huhtalaan, Salliseen, Pöystiin sekä ruotsalaisiin Omarkiin ja Harjuun.
- Toimittaja: Te varmaan tiedätte, että Harju ja vähemmässä määrin Omark eivät vastanneet aikoinaan Dynamo Moskovan odotuksiin? Kurri: He ovat erittäin iloisia paluustaan KHL-liigaan ja aikovat näyttää, että ovat edelleen suuria pelaajia. Jokerit auttaa heitä tässä.


Tavoitteista jne.
- Jokereissa ei ole supertähtiä, kuten Kovaltshuk tai Radulov, mutta hyviin tuloksiin on mahdollista päästä toisenlaisillakin osasilla. Betonipuolustus, mestarilliset maalivahdit, valmennuksen määräysten tiukka noudattaminen.
- Ymmärretään, että Jokereilla ei ole suurin budjetti. Tärkeintä ei ole kuitenkaan budjetin koko vaan kyky hyödyntää käytettävissä olevat varat.
- Virallista tavoitetta ei ole asetettu toistaiseksi.
- Valmentajan merkitys menestyksessä on suuri. Bykov - SKA, Biljaletdinov - Ak Bars, Keenan - Magnitogorsk. Valmentajan merkitys korostuu KHL:n tapaisessa tasaisessa sarjassa. Siksi Jokereiden valmentajaksi valittiin Westerlund.


Kollegojen tyytymättömyys on ymmärrettävää.
- Jokereiden tulee suhtautua vakavasti pitkiin lentomatkoihin ja aikaeroihin. On tärkeätä, että kokoonpanossa on pelaajia, joilta löytyy kokemusta näistä asioista.
- Kurria miellyttää otteluohjelmassa se, että läntisen konferenssin ja oman divisioonan joukkueita vastaan pelataan enemmän kuin itäisen konferenssin. Toisaalta Kurri ymmärtää itäisen konferenssin valmentajien tyytymättömyyden, kun nämä julistivat tulevalla kaudella pelattavan kahta liigaa - lentokone- ja bussiliigaa, joista Jokerit siis pelaa jälkimmäistä.
- Kun Jokerit kävi neuvotteluja siirtymisestä KHL-liigaan, oli paljon sellaista negatiivista suhtautumista, että nyt Jokerien henki muutetaan.
- Kurri ajattelee kannattajien ymmärtävän nyt, että Jokereiden osallistuminen KHL-liigaan antaa mahdollisuuden seurata mielenkiintoista jääkiekkoa, jota pelaavat vahvat joukkueet. Kaikille tulee mielenkiintoista.

Toimittaja: Mitä on odotettavissa Hartwall Arenalla?
Kurri: Vaikea sanoa. Edessä on paljon työtä, jotta saadaan areena maksimaalisen täyteen. Mutta me asennoidumme asioihin optimistisesti.

Paluu Helsingin Jokerit

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa