Janne Vuorinen Jokereiden pelaajakordinaattoriksi

Kuva
Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Janne Vuorinen Jokereiden pelaajakordinaattoriksi

ViestiKirjoittaja Dev » 03.10.2013 10:37

Kurrin tehtävä on johtaa Jokereiden urheilupuolta. Hän vastaa joukkueen rakennuksesta, pelaajahankinnoista ja sopimusneuvotteluista sekä työskentelee valmennuksen tukena. Lisäksi Kurri hoitaa seuran kansainvälisiä suhteita.

Vuorinen vastaa Jokereiden pelaajatarkkailusta, josta raportoi GM:lle. Hän avustaa General Manageria joukkueen rakentamisessa. Lisäksi pelaajakoordinaattorin vastuualueisiin kuuluu junioritoiminnan ja yhteistyöseurojen kanssa tehtävän toiminnan kehittäminen.

http://www.jokerit.com/uutiset/?nid=2600


Jännä nähdä miten Jokereiden ulkomaalaishankinnat onnistuu tulevaisuudessa. Suomalaisista pelaajista tällä Vuorisella on ihan ok näytöt Bluesissa, mutta ulkomaalaiset ovat toistaiseksi olleet jokaikinen hutihakuja. Paras yritys oli ehkä viime kaudelta Ryan Vesce, joka nyt viilettää taas KHL:ssä. Tuli vaan Bluesiin laittamaan itsensä kuntoon. Kyllä tässä Kurri - Vuorinen parissa on potentiaalia, mutta tuon Vuorisenkin pitää petrata aika paljon tietyillä osastoilla. Joku listasi jatkoajassa noi miehen ulkomaalaishankinnat ja ne on oikeasti surullista katsottavaa. Ei ainuttakaan onnistujaa.
- Olen aina IFK

Paluu Helsingin Jokerit

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa