Ulkolaisvahvistukset

Kuva
Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Ulkolaisvahvistukset

ViestiKirjoittaja Dev » 17.02.2008 14:15

Jokereilla on monta hyvää ulkomaalaista tällä hetkellä (täällä puhutaan heistä)

Tim Stapleton on pelannut sen verran hyvin että hänelle on todenäköisesti irtoamassa sopimus Pohjois-Amerikasta. Matt Hussey ei ole puolestaan vakuuttanut ollenkaan ja uskon että mies ei tämän kauden jälkeen jatka liigassa ellei pelit parane. Clarke Wilm on jokeri fanien yksi suosikki, todenäköisesti hänkin kuitenkin lähtee, koska Shedden häippäsee. Robert Kantor ei voi missään tapauksessa saada jatkosopimusta, mies on ollut niin paska kun vain voi olla.
- Olen aina IFK

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Re: Ulkolaisvahvistukset

ViestiKirjoittaja Dev » 18.02.2008 17:22

Matt Hussey: Paikat hyödynnettävä
18.02.2008 17:05
Matt Hussey, kuva: Getty Images

Runkosarjan toisesta sijasta taisteleva Jokerit koki toisen perättäisen tappion sunnuntaina Ilvestä vastaan. Jokerit hallitsi kenttätapahtumia ja tekopaikkoja oli runsaasti, mutta Ilves vei lopulta voiton jatkoajalla.

Jokeriryhmään hiljattain liittynyt Matt Hussey tietää, että paikoista on tehtävä maalit, jos haluaa menestyä.

- Meidän täytyy käyttää maalipaikat paljon paremmin hyväksi. Varsinkin otteluiden lopussa pitää pysty pelaamaan tarkemmin, eikä päästää vastustajaa peliin mukaan, Hussey kertoo.

Playoffit lähestyvät ja helsinkiläisjoukkueen peli ei ole aivan oikealla tasolla, jos menestystä tavoitellaan. Hussey keskittyykin muun joukkueen tavoin pelin parantamiseen ja seuraavan ottelun voittamiseen.

- Meidän päätavoite on voittaa seuraava peli. Varsinkin kotikentällä meidän täytyy pystyä paljon parempaan. Nyt vain keskitytään jäljellä oleviin otteluihin ja pyritään saada homma toimimaan ennen playoffeja, Hussey sanoo.


Tämä herra Hussey on ainakin mulle ollut pienoinen pettymys, nopea luistelija, mutta ei ole saanut oikein mitään vielä aikaan jäällä. Eihän mies ole kyllä pelannutkaan vasta kun muutaman ottelun. Saa nyt nähdä lähteekö mies vielä lentoon.
- Olen aina IFK

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Re: Ulkolaisvahvistukset

ViestiKirjoittaja Dev » 02.04.2008 20:41

Pakko kommata Narrien ulkolaisvahvistuksia sen verran että tällä kaudella on tullut jo kaksi hutia mikä on aika harvinaista Jokereilta. Matt Hussey on nopea ja taitava, mutta ei ole saanut mitään aikaiseksi, ja taas Robert Kantor on hidas ja paska joka ei osaa mitään. Kantorilta ihan hirveitä virheitä tullut koko tämän Jokeriuran aikana ja voin melkeinpä sanoa että Jokerit hävisi tänään Kantorin takia, sillä mies oli aivan väärien äijien kimpussa kun maalit syntyi. Jos Jokerit haluaa huomenna voittaa niin sanokaa nyt helvetti sille Sheddenille että pistää Kantorin penkille, Helenius korvaa hyvin Robertin.
- Olen aina IFK

Avatar
Viestit: 6378
Liittynyt: 01.04.2008 23:05
Suosikkijoukkue: Sotkamon Jymy & Anaheim Ducks

Re: Ulkolaisvahvistukset

ViestiKirjoittaja Crick » 02.04.2008 21:22

Device kirjoitti:Pakko kommata Narrien ulkolaisvahvistuksia sen verran että tällä kaudella on tullut jo kaksi hutia mikä on aika harvinaista Jokereilta. Matt Hussey on nopea ja taitava, mutta ei ole saanut mitään aikaiseksi, ja taas Robert Kantor on hidas ja paska joka ei osaa mitään. Kantorilta ihan hirveitä virheitä tullut koko tämän Jokeriuran aikana ja voin melkeinpä sanoa että Jokerit hävisi tänään Kantorin takia, sillä mies oli aivan väärien äijien kimpussa kun maalit syntyi. Jos Jokerit haluaa huomenna voittaa niin sanokaa nyt helvetti sille Sheddenille että pistää Kantorin penkille, Helenius korvaa hyvin Robertin.

Kyllä Jokereissa osataan huteja tehdä ulkomaalaisten kohdalla ihan siinä kun muuallakin. Autokauppias taikoo kyllä välillä ihan ihme nimiä rosteriin ja Hussey ja Kantor ei todellakaan ole poikkeuksia. Viime kauden kuningas oli kyllä ehdottomasti Pierre Dagenais, vieläkin ikävä! :mrgreen:

Kantor pitäisi todellakin heittää helvettiin kokoonpanosta huomiseen peliin, jos edes meinataan voittaa. Hirsovitsin voisi samalla siirtää fleguilemasta siitä ykkösen keskeltä häiritsemästä Leinoa ja Timiä. Tänään oli enemmänkin tiellä kuin hyödyksi. Itse siirtäisin Leinon huomenna keskelle ja laidoille vaikkapa Stapleton ja Rita, siis jos Santala ei edelleenkään pelaa.
Helsingin Jokerit - Aina saa kärsiä ja hävetä

Avatar
Viestit: 3294
Liittynyt: 17.02.2008 21:25
Paikkakunta: Tampere
Suosikkijoukkue: Tampereen Pyrintö

Re: Ulkolaisvahvistukset

ViestiKirjoittaja Zubru » 02.04.2008 22:56

Device kirjoitti:Kantorilta ihan hirveitä virheitä tullut koko tämän Jokeriuran aikana ja voin melkeinpä sanoa että Jokerit hävisi tänään Kantorin takia, sillä mies oli aivan väärien äijien kimpussa kun maalit syntyi.

Ensimmäistä maalia en nähnyt, muttei tuota voittomaalia voi pelkästään Kantorin piikkiin laittaa. Kalteva olisi voinut pelata tilanteen hieman paremminkin kuin vain heittäytymällä jäähän. Muttei Kantor ole ollut lähelläkään edellisen visiittinsä tasoa. Helenius olisi varmasti huomiseen peliin varmempi oman pään pelaaja.

Crick kirjoitti:Kyllä Jokereissa osataan huteja tehdä ulkomaalaisten kohdalla ihan siinä kun muuallakin. Autokauppias taikoo kyllä välillä ihan ihme nimiä rosteriin ja Hussey ja Kantor ei todellakaan ole poikkeuksia. Viime kauden kuningas oli kyllä ehdottomasti Pierre Dagenais, vieläkin ikävä! :mrgreen:

Entäs Tom Askey tai Karl Goehring? :mrgreen:
On parempi olla vakavasti PA ku Timo T.A.

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Re: Ulkolaisvahvistukset

ViestiKirjoittaja Dev » 03.04.2008 08:42

En sanoisi että Askey oli huti. Hyvinhän mies pelasi ja piti loppupeleissä periaatteessa Jokereita yksin pystyssä. Karl Goehring oli kyllä floppien floppi.
- Olen aina IFK

Paluu Helsingin Jokerit

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa