Ryan Zapolski Jokereiden maalille!

Kuva
Avatar
Viestit: 8280
Liittynyt: 01.09.2010 18:15
Suosikkijoukkue: Rauman Lukko ja Liverpool FC, Danish Dynamite

Ryan Zapolski Jokereiden maalille!

ViestiKirjoittaja Lukko1936 » 13.04.2016 09:55

Zapolski ja Jokerit kaksivuotiseen sopimukseen

Lähes koko kauden huhuiltu siirto on tänään saanut vahvistuksen. Jokerit tiedotti tehneensä kahden vuoden sopimuksen viimeiset kolme kautta Lukossa torjuneen Zapolskin kanssa. Onhan tämä siirto ollut tiedossa jo pitkään ja se on ollut enää pelkkä julkinen salaisuus, mutta kyllä se kieltämättä vähän kirpaisi katsella Zapoa antamassa haastattelua narripaita päällä. Seuraava steppi kuitenkin otettava uralla, toivon mukaan jatkaa vahvaa tekemistä Jokereissa. Liigan mies jätti sarjan parhaana maalivahtina.
Here comes the yellow and blue.

Telle

Re: Ryan Zapolski Jokereiden maalille!

ViestiKirjoittaja Telle » 13.04.2016 20:04

Ryan Zapolski tuntuu haastattelun perusteella kunnianhimoiselta maalivahdilta, mistä hänelle plussaa:

Zapolski: Seuraava askel urallani. http://www.jokerit.com/jokerit-tv?video=ci7fkgr7

En ole nähnyt yhtäkään Zapolskin peliä Lukossa tai muualla. Lähtökohtaisesti pidän häntä Henrik Karlssonia heikompana. Vaikka Karlsson ei mielestäni kuulunut maalivahtina ihan KHL:n terävimpään kärkeen, niin hän oli kuitenkin Ruotsin EHT-joukkuetasoa eli loistava kansainvälisen tason maalivahti.

Mielenkiintoista seurata, mihin Zapolskin kyvyt riittävät. Toivottavasti hän pystyy ottamaan ykköstorjujan aseman, koska Riku Heleniuksesta ei ole ykkösmaalivahdiksi KHL-liigassa.

Telle

Re: Ryan Zapolski Jokereiden maalille!

ViestiKirjoittaja Telle » 24.11.2016 23:34

Ryan Zapolski on ollut minulle tämän kauden positiivisin yllätys Jokereissa. Loistava maalivahti ja sen lisäksi viihdyttäväkin refleksitorjuntoineen.

Kuinkahan pitkä sopimus Zapolskilla on Jokereiden kanssa? Arvioin häntä myös sen takia, että Dynamo Moskovaan pitäisi löytää ykkösmaalivahti ensi tai viimeistään sitä seuraavaksi kaudeksi. Aleksander Jerjomenko on tällä hetkellä vielä huippuiskussa, mutta hän täyttää ensi keväänä 37 vuotta ja käsittääkseni hänen sopimuksensa päättyy silloin. Jerjooma pystyisi torjumaan varmaan vielä muutaman vuoden huipputasolla, mutta loukkaantumiset ovat alkaneet vaivata häntä ja sen takia pitäisi löytää ensi kaudelle hänen rinnalleen maalivahti, joka pystyisi ottamaan asteittain ykkösmaalivahdin paikan. Dynamon tämänhetkisestä kakkosmaalivahdista Aleksander Lazushinista ei siihen ole, valitettavasti. Zapolskista voisi olla, koska häneltä näyttää löytyvän nopeuden, notkeuden ja hyvän torjuntatekniikan lisäksi voittavan maalivahdin luonne.

Paluu Helsingin Jokerit

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa