Jormakan veljekset

Kuva
Hank

Jormakan veljekset

ViestiKirjoittaja Hank » 22.01.2009 17:28

Kaarlo,Tuomo ja Pekka pelaavat tänään Jypin matsissa yhdessä nelosessa. Kokenein, eli Tuomo pelaa keskellä, Kaarlo vasemmalla ja yllätysyllätys Pekka sitten oikealla. Onko tämä 'tempaus' oiva markkintoinikikka? Vai ihmeellistä pelleilyä tärkeimpien pelien aikaan? Monet jyypifanit ovat mitä ilmeisemmin jo ainakin palstakirjoittelujen perusteella vetäneet ranteet auki. Juuri tämmöinen veto kuitenkin saattaa piristää Jypin peliä, joka ei minun ymmärtääkseni ole toiminut viime peleissä. Ketjussak uitenkin kolme täysin puhdasta laituria, joten mielenkiintoista nähdä, miten onnistuu. Vaikka Jypin maalinteko taitaakin keskittyä aikalailla pelkästään kahdelle ensimmäiselle ketjulle. Jos maalin Jormakat tekevät, siinä sitä on kuuluttajalla vääntämistä..

Viestit: 4787
Liittynyt: 08.04.2008 15:51
Suosikkijoukkue: Sabres, Ilves

Re: Jormakan veljekset

ViestiKirjoittaja Afinogenov » 22.01.2009 17:32

Tuskin tämä pelleily on ainakaan Risto Dufvan idea. Kolme laituria samassa kentässä. Onko Tuomo Jormakka lähelläkään sm-liiga tasoa? Markkinointi paskaahan tämä on!
Dion Darling on tappelija, jonka sukunimestä ei kannata laskea hänen kanssaan leikkiä. Muutoin on luvassa kylmää kyytiä...

Avatar
Viestit: 13179
Liittynyt: 29.08.2008 22:02
Paikkakunta: Norsuluutorni
Suosikkijoukkue: YLLÄPITO

Re: Jormakan veljekset

ViestiKirjoittaja Multi » 22.01.2009 21:34

Hank kirjoitti:Kaarlo,Tuomo ja Pekka pelaavat tänään Jypin matsissa yhdessä nelosessa. Kokenein, eli Tuomo pelaa keskellä, Kaarlo vasemmalla ja yllätysyllätys Pekka sitten oikealla. Onko tämä 'tempaus' oiva markkintoinikikka? Vai ihmeellistä pelleilyä tärkeimpien pelien aikaan? Monet jyypifanit ovat mitä ilmeisemmin jo ainakin palstakirjoittelujen perusteella vetäneet ranteet auki. Juuri tämmöinen veto kuitenkin saattaa piristää Jypin peliä, joka ei minun ymmärtääkseni ole toiminut viime peleissä. Ketjussak uitenkin kolme täysin puhdasta laituria, joten mielenkiintoista nähdä, miten onnistuu. Vaikka Jypin maalinteko taitaakin keskittyä aikalailla pelkästään kahdelle ensimmäiselle ketjulle. Jos maalin Jormakat tekevät, siinä sitä on kuuluttajalla vääntämistä..

Afinogenov kirjoitti:Tuskin tämä pelleily on ainakaan Risto Dufvan idea. Kolme laituria samassa kentässä. Onko Tuomo Jormakka lähelläkään sm-liiga tasoa? Markkinointi paskaahan tämä on!

Tämä ideahan oli juuri Dufvan idea, mutta asiaan Jormakka-Jormakka-Jormakka ketju oli pirteinpiä JYPin hyökkäysketjuja ottelussa, olivat tosin omassa päässä vaikeuksissa mutta hyökkäys- alueella pelasivat näyttävää peliä. Idea kolmesta Jormakasta oli kyllä vanhimman Jormakan ehdotus joskus kauan sitten Dufva älysi mahdollisuuden jalosti sitä ja teki hienon markkinointitempun, joka toimi myös pelillisesti. Itse asiassa Tuomo oli jopa pirtein kolmesta Jormakasta.
Turha koittaa ylläpito voittaa

Avatar
Viestit: 13179
Liittynyt: 29.08.2008 22:02
Paikkakunta: Norsuluutorni
Suosikkijoukkue: YLLÄPITO

Re: Jormakan veljekset

ViestiKirjoittaja Multi » 28.01.2009 19:21

Turha koittaa ylläpito voittaa

Avatar
Viestit: 13179
Liittynyt: 29.08.2008 22:02
Paikkakunta: Norsuluutorni
Suosikkijoukkue: YLLÄPITO

Re: Jormakan veljekset

ViestiKirjoittaja Multi » 01.02.2009 00:27

D Teamista JYP siirtää muutaman pelaajan A-nuoriin. Näitä pelaajia ovat muun muassa Pekka ja Kaarlo Jormakka sekä Markus Poukkula.

- Sääntöjen mukaan voimme vielä miettiä kuviota keskiviikkoon asti, jolloin D:llä on seuraava ottelu. Siinä kamppailussa mukana olevat pelurit eivät voi enää tällä kaudella kiekkoilla JYP:n puolella, Seppänen selvitti.
Turha koittaa ylläpito voittaa

Paluu JYP

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa