JYP ja J-P Hytönen jatkosopimukseen

Kuva
Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 14833
Liittynyt: 12.05.2008 16:38
Paikkakunta: Kuopio
Suosikkijoukkue: TPS, NHL, Junnut

JYP ja J-P Hytönen jatkosopimukseen

ViestiKirjoittaja Legenda » 20.01.2010 13:50

Jyväskylän JYP ja kapteeni Juha-Pekka Hytönen ovat solmineet peräti nelivuotisen jatkosopimuksen joka on muotoa 1+1+2. Tämä tarkoittaa sitä, että Hytönen pelaa varmuudella ensi kaudella JYP:ssä, mutta voi sen jälkeen lähteä vuodeksi ulkomaille pelaamaan jonka jälkeen hän palaa JYP:n paitaan.

Maajoukkueeseenkin asti noussut Hytönen on ollut tällä kaudella JYP:n toiseksi paras pistemies pistesaldolla 14+18=32. Hän on jo nyt kiinni omassa piste-ennätyksessään. Maaliennätys vaatii vielä neljä maalia ja syöttöennätys kaksi syöttöä.

http://www.ksml.fi/kiekko/uutiset/j-p-h ... sti/524514
"Ei Ilveksellä huonosti mene. Lehdistötilaisuudessakin on tarjolla puoliksi syöty viineri."
- Marko Leppänen @ Twitter

Reijo Mäki kertoi, että aikanaan Turun Palloseurassa pelannut Mal Davis harrasti seksiä naisen kanssa kun muut juhlijat oliva löivät ympärillä tahtia. Aktin jälkeen Davis oli siirtynyt suoraan katsomaan videolta omia maalejaan.

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Re: JYP ja J-P Hytönen jatkosopimukseen

ViestiKirjoittaja Dev » 20.01.2010 17:07

Ensinäkin täytyy sanoa, hienoa että suomesta löytyy vielä näitä seura uskollisia pelaajia! Kovin montaa ei ole, mutta JP Hytönen näyttää kuuluvan tähän porukkaan. Äijällä on satavarmasti ollut kysyntää pitkin eurooppaa, mutta JYP:ssä on varmasti joka vuosi mahdollisuudet menestyä ja kotisuomi on aina kotisuomi, sitä ei muuta mikään. Mielummin sitä pelaa suomessa siinä omassa jengissä hyvällä palkalla, kun jossain ruotsissa missä ei ole mitään kunnollista sidettä siihen seuraan.

Sellanen pieni huomio vielä tähän loppuun, Hytösen arvostus on noussut parina viime kautena aika huimasti pitkin suomea. Pari vuotta sitten tätä kaveria ei tuntenut kuin JYP kannattajat, nyt on jo melkeinpä vakiokamaa EHT turnauksissa ja miestä tunnutaan todellakin arvostavan ympäri suomea ja niin kuin jo tuossa sanoin, euroopassa huomioitu myös.
- Olen aina IFK

Avatar
Viestit: 13179
Liittynyt: 29.08.2008 22:02
Paikkakunta: Norsuluutorni
Suosikkijoukkue: YLLÄPITO

Re: JYP ja J-P Hytönen jatkosopimukseen

ViestiKirjoittaja Multi » 20.01.2010 17:11

Honkanen kirjoitti:Jyväskylän JYP ja kapteeni Juha-Pekka Hytönen ovat solmineet peräti nelivuotisen jatkosopimuksen joka on muotoa 1+1+2. Tämä tarkoittaa sitä, että Hytönen pelaa varmuudella ensi kaudella JYP:ssä, mutta voi sen jälkeen lähteä vuodeksi ulkomaille pelaamaan jonka jälkeen hän palaa JYP:n paitaan.


Mahtavaa, monena viime vuotena Hytönen on ollut tärkeimpiä pelaajia ja joukkueen parhain alivoimapelaaja, mutta viimeisinä parinakolmenakautena myös hyökkäyspäätyyn on tullut lisää tehoja, ja JP on JYPin hyökkäyken ehkäpä tärkein palanen, kun käytännössä Hytönen voi pelata missä roolissa ja missä kentässä tahansa niin hän on monipuolisuudellaan jokaisen valmentajan unelmapelaaja. Kiitos JP ja Seppänen tästä sopimuksesta, uran jälkeen nimi hallinkattoon :peukkuylös:
Turha koittaa ylläpito voittaa

Avatar
Viestit: 945
Liittynyt: 21.10.2011 17:27
Paikkakunta: Jkl Rock City
Suosikkijoukkue: Diskos

Re: JYP ja J-P Hytönen jatkosopimukseen

ViestiKirjoittaja huntteri » 01.06.2012 21:06

JYP-ikoni. Uuden aallon keulakuva. JYPin ilmentymä. KIITOS JP, ja onnea Venäjän valloitukseen!

(takaisin saa tulla milloin vain)
"My father warned me about men and booze... but he never said anything about women and cocaine." -Tallulah Bankhead

Viestit: 165
Liittynyt: 12.08.2011 17:01
Suosikkijoukkue: JYP

Re: JYP ja J-P Hytönen jatkosopimukseen

ViestiKirjoittaja JarnoH » 02.06.2012 09:44

Täältä myös kiitokset kapteenille.Kapteeni jolla on todellinen hurrikaani sydän.

J-P:n mietteitä lähdöstä keskisuomalaisessa.

http://www.ksml.fi/urheilu/kiekko/kun-o ... ti/1201029
http://www.ksml.fi/yhteiso/blogit/press ... la/1201039

"Yksi asia kuitenkin on varmaa. Jos J-P Hytönen vielä joskus SM-liigassa pelaa, vaihtoehtoja on vain yksi: JYP.

– Se on aivan varmaa. Suomessa en tule missään muualla pelaamaan, Hytönen paalutti."

ONNEA VENÄJÄLLE.

Avatar
Viestit: 13179
Liittynyt: 29.08.2008 22:02
Paikkakunta: Norsuluutorni
Suosikkijoukkue: YLLÄPITO

Re: JYP ja J-P Hytönen jatkosopimukseen

ViestiKirjoittaja Multi » 03.06.2012 10:01

Ehkä kuitenkin hyvä näin, kuten kirjoituksistani tänä kautena JYP osiosssa voi päätellä niin Hytösen pelaamisentaso ei ollut mielestäni aivan sillä 100% tasolla, tai näin runkosarjassa ja oikeastaan kauden puoleenväliin saakka. Sitten Hytönenkin löysi pelaamisensa jälleen kerran ja pelasi joukkueelle antaen kaikkensa, hieno mies. Kuitenkin ulkomaankeikka tullee hyvään saumaan, hieman alkanut leipääntyminen haihtuu saa uusia kokemuksia ja vähän rahaa vanhuudelle KHL:ssä. Palannee sitten muutaman kauden kuluttua tai jopa yhden kauden jälkeen JYPiin entistä virkeämpänä ja taistelutahtoa uhkuvana.

Kiitos tosiaan JP:lle näistä vuosista ja onnea ulkomaan kiertueelle, JYPiin sitten jossain välissä taas nostelemaan kannua :tuoppi:
Turha koittaa ylläpito voittaa

Avatar
Viestit: 14900
Liittynyt: 27.07.2009 14:52
Suosikkijoukkue: KHL, NHL, Leijonat

Re: JYP ja J-P Hytönen jatkosopimukseen

ViestiKirjoittaja InFlames » 06.06.2012 17:29

DrMultihunter kirjoitti:Kuitenkin ulkomaankeikka tullee hyvään saumaan, hieman alkanut leipääntyminen haihtuu saa uusia kokemuksia ja vähän rahaa vanhuudelle KHL:ssä. Palannee sitten muutaman kauden kuluttua tai jopa yhden kauden jälkeen JYPiin entistä virkeämpänä ja taistelutahtoa uhkuvana.

Juurikin näin. Hytöselle tuo mahdollisuus päästä KHL:ään on hyvä sekä taloudellisesti, että myöskin henkisesti. Oliko se Keski-Suomalaisen haastattelussa, jossa Hytönen totesi, että odottaisi välillä jonkun asian edes olevan tässä kiekkotouhussa vinksallaan. Jotain tuollaista jostain luin. Habarovsk on ainakin hyvä paikka, jos haluaa paljon matkustamista, miellyttävän asuinympäristön, pelata hallissa joka on usein loppuunmyyty, päästä suomalaisvalmennukseen (Jortsun alaisuuteen) ja saada suuren roolin vielä joukkueesta. Amurin olosuhteita ovat kehuneet viime kaudella seurassa pelannut Mäenpää (suositteli Hytöselle Amuria) ja myös seuran tulevankin kauden päävalmentaja Hannu Jortikka. Ehkä se suurin ongelma Amurissa pelatessa on jumalattoman pitkät pelimatkat. Olikohan lyhin matka yhteen suuntaan 3000km, joten matkustamista riittää. Fanit ovat peleissä hienosti mukana ja asuinpaikkana kaupunki on ainakin Jortsun mukaan mitä miellyttävin. Habarovskin kaupunki sijaitsee Kiinan rajan tuntumassa, joten sieltä on paljon noita kulttuurivaikutteita. Muutenkin Habarovskiin rakennetaan paljon tällä hetkellä. Hytönen ei myöskään joudu olemaan ainut suomalaispelaaja, kun Mika Pyörälä siirtyi myös sinne. Eikös molemmat ole luonteeltaan tuollaisia rauhallisia, joten varmasti tulevat hyvin juttuun

Paluu JYP

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa