Jukka Holtari JYPin urheilutoimenjohtajan tehtävissä

Kuva
Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Jukka Holtari JYPin urheilutoimenjohtajan tehtävissä

ViestiKirjoittaja Dev » 03.03.2010 13:55

Jukka Holtarista JYP:n pelaajakordinaattori

Tämä oli kyllä jäätävän hyvä kaappaus JYP:ltä. Raudanluja ammattilainen jonka varmasti moni olisi pitänyt Bluesissakin, mutta herra halusi uusia haasteita. Kyllä nyt viimeistään voidaan sanoa, että JYP tähtää ihan vakituiseksi kasvoksi kärkeen. Joka osa alueelle satsataan tosissaan. Hyvin on kyllä asiat Espoossakin, kun eivät rahalla saaneet pidettyä Holtaria.

Itse voin sanoa, että olin lähes varma, että tässä on Matti Virmasen seuraaja Jokereihin, mutta väärässä olin.

Onnea vaan Jyväskylään tästä hankinnasta!
- Olen aina IFK

Viestit: 8
Liittynyt: 05.03.2010 12:58
Paikkakunta: Jyväskylä
Suosikkijoukkue: JYP-D team

Re: Jukka Holtarista JYP:n pelaajakordinaattori!

ViestiKirjoittaja banaani » 05.03.2010 14:51

Huigeeta, JYP dynastia on valmis alkamaan!
JYP [color=#000000]Jyväskylä[/color]

Avatar
Viestit: 13179
Liittynyt: 29.08.2008 22:02
Paikkakunta: Norsuluutorni
Suosikkijoukkue: YLLÄPITO

Re: Jukka Holtarista JYP:n pelaajakordinaattori!

ViestiKirjoittaja Multi » 25.04.2010 21:11

Unohtunut asian kommentoiminen tyystin, Holtari tuli JYPiin hieman eri roolin pelaajakordinaattoriksi kuin moni olisi luullut tai omaan joukkueehensa halunnut. Holtari tulee siis sellaisella roolilla JYPin toimintaan mukaan, että etsii potentiaalisia pelaajia JYPin juniorijoukkueihin ja ehkä D teamiin. Toki Holtarilla on myös iso iso lista potentiaalisista liigapelaajista ja listan kuulemma antoi JYPin käyttöön... :peukkuylös: Toivottavasti Jukka saa hyviä junnuja scoutattua JYPin junioreihin ja heidät aikanaan nähtäisiin hurrikaaninuttu päällä myös miesten Sm-liigassa.
Turha koittaa ylläpito voittaa

Avatar
Viestit: 1636
Liittynyt: 17.04.2010 14:59
Suosikkijoukkue: JYP, Chicago Blackhawks

Re: Jukka Holtarista JYP:n pelaajakordinaattori!

ViestiKirjoittaja Rocket » 09.06.2010 09:13

Tosi kova juttu todellakin. Kyllä nyt kelpaa leveillä, on Jukka Holtari vaan sen tason äijä näihin kiekkopiireihin, että...! Meille kyllä Holtari kelpaa, luultavasti kyllä monelle muullekin seuralle tämä mies olisi pelaajakoordinaattoriksi käynyt.
Patrick "The Doctor" Kane: Superman, Spin-O-Rama, Shootout

"Mää täs laskeskelin, että niil oli tää Kreps ja Rosa ja mikä St. Pierre. Sinne voi muutaman miljoonan heittää, et enemmän tein maaleja kun ne yhteensä."
- Jonne 'Teurastaja' Virtanen

"Vähän se on lihava, mutta muuten ihan mukava."
- Jonne 'Teurastaja' Virtanen Antti Pihlströmistä

Avatar
Viestit: 13179
Liittynyt: 29.08.2008 22:02
Paikkakunta: Norsuluutorni
Suosikkijoukkue: YLLÄPITO

Re: Jukka Holtarista JYP:n pelaajakordinaattori!

ViestiKirjoittaja Multi » 09.03.2012 18:08

JarnoH kirjoitti:JYP on tehnyt viiden vuoden jatkosopimuksen pelaajakoordinaattori Jukka Holtarin kanssa.Todella tärkeä jatko,tyytyväinen täytyy olla kun vielä sopimus on noinkin pitkä.

http://www.sportti.com/uutinen.asp?CAT=2-1&ID=213777

Vastataan nyt tänne ja nostetaan ketju, kun kerta sellainenkin löytyy.

Elikkäs erittäin tärkeä tai hieno jatkosopimus, vaikka ei kenttäpelaajia kosketakaan. Jukka Holtari omaa erittäin hyvät suhteet ja lienee suomen mittapuulla yksi parhaista, ellei parhain pelaajakordinaattori. RD:n aikana Holtari on lähinnä ehdotellut jotain pelaajia sivusta ja näin, mutta RD ei syystä tai toisesta ole Holtari kunnolla avuksene päästänyt. Holtari onkin sitten skoutannut porukkaa lähinnä JYPin mestis- sekä junnujoukkueisiin, mutta saisikohan JYP nyt Ahon aikana Holtarilta enemmän apuja myös ihan liigajoukkueen pelaajakartoituksessa? Toivottavasti, sillä niin hyviä löytöjä mies on eri joukkueisiinkin poiminut, toki jotkut on sitten vähemmän hyviä..
Turha koittaa ylläpito voittaa

Avatar
Viestit: 118
Liittynyt: 26.05.2011 13:06
Suosikkijoukkue: Pelicans, HIFK, Oakland Raiders'

Re: Jukka Holtarista JYP:n pelaajakordinaattori!

ViestiKirjoittaja Manager » 03.04.2012 19:45

Jos jostain olen kateellinen jollekkin joukkueelle niin tästä. Kuluu Suomi jääkiekon Top 5 draftauksiin. Onneksi olkoon. eusa_clap

Avatar
Viestit: 945
Liittynyt: 21.10.2011 17:27
Paikkakunta: Jkl Rock City
Suosikkijoukkue: Diskos

Re: Jukka Holtarista JYP:n pelaajakordinaattori!

ViestiKirjoittaja huntteri » 01.05.2012 21:12

Holtarilla on munaa.

Hallitsevan mestarin pelaajakordinaattori voisi vetää hillittyä linjaa ja kasailla seuraavan vuoden joukkuetta perusvarmoilla suomalaisnimillä, tai liigassa jo näkyneillä ulkkareilla. Hinta/laatu -suhde ei tulisi koskaan nousemaan loistavaksi, mutta harva lähtisi kritisoimaankaan.

Sen sijaan JH viskaa ensimmäiseen tiedotustilaisuuteen nimet Quirk, Ruohomaa, Lepine & Kalteva. Eli hyökkääjistöön jenkkivahvistus Saksan kaljasarjasta ja prospekti, joka tahkosi Suomi-Sarjaa 2006-2011. Pakkipuolella tuli hampaaton kanukki suoraan Tsekin kivihiilikaivoksilta ja peruspakki, joka tekaisi viime vuonna Ruotsin divarissa yhden maalin.

Holtarilla on munaa. Tätä äijää on pakko arvostaa.
"My father warned me about men and booze... but he never said anything about women and cocaine." -Tallulah Bankhead

Avatar
Viestit: 13179
Liittynyt: 29.08.2008 22:02
Paikkakunta: Norsuluutorni
Suosikkijoukkue: YLLÄPITO

Re: Jukka Holtarista JYP:n urheilutoimenjohtaja

ViestiKirjoittaja Multi » 12.08.2015 13:31

Otsikko vaihtoon, Holtarin NHL-töiden loputtua mies keskittyy täysillä JYPiin ja siirtyy pelaajakordinaattorista --> urheilutoimenjohtajaksi, tämä ainakin paperilla ja teorissa kuulostaa jyväskyläläisten kannalta erittäin hyvältä. Mies on suomen parhaita roolissaan, ellei kiistatta paras. Hienoa, että tehtävät JYPin kanssa kiinnostavat Holtaria jatkossakin ja mies oli valmis ottamaan suurempaa roolia joukkueesta.

JYPliiga.fi kirjoitti:Jukka Holtari, 53, on JYPin uusi urheilutoimenjohtaja. Holtarin tehtäviin kuuluvat JYPin liigajoukkueen, JYP-Akatemian ja JYPin nuorten liigajoukkueen pelaaja- ja valmentajavalinnat sekä urheilupuolen yhteistyö JYP Juniorit ry:n kanssa.

Sopimus on kaksivuotinen. Aiemmin Holtari on toiminut JYPin pelaajakoordinaattorina NHL-töidensä rinnalla.

Jukka Holtarilla on takanaan pitkä pelaaja-, valmentaja- ja kykyjenetsijä ura. Hän toimi mm. viimeiset viisi vuotta Boston Bruinsin Euroopan kykyjenetsinnän päällikkönä. Holtari on toiminut myös Espoo Bluesin urheilutoimen johtajana.

- JYP saa nyt kovan ammattilaisen panostamaan päätoimisesti urheilupuolemme kehittämiseen. Urheiluosaamisen merkitys kasvaa seurojen toiminnassa koko ajan, ja erityisen iso rooli sillä on JYPissä, koska haluamme pysyä menestyvänä liigajoukkueena ja kehittää edelleen vahvasti JYPin ainutlaatuista pelaajapolkua, sanoo JYPin toimitusjohtaja Kari Tyni.

- Olen ylpeä, että kuulun eurooppalaiseen huippuorganisaatioon. JYP on menestynyt hyvin kaukalossa vuodesta toiseen, JYP on vahva nuorten pelaajien kehittäjä, urheiluviihteen tuottaja ja taloudellisestikin toiminta on kantavaa. Tässä yhtälössä jonglööreillä pitää olla koko ajan neljä palloa ilmassa. Siihen JYPissä kaikki ovat sitoutuneet, toteaa Holtari. Click
Turha koittaa ylläpito voittaa

Paluu JYP

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa