JYPin harjoitusottelut kaudella 2010-11

Kuva
Avatar
Viestit: 13179
Liittynyt: 29.08.2008 22:02
Paikkakunta: Norsuluutorni
Suosikkijoukkue: YLLÄPITO

JYPin harjoitusottelut kaudella 2010-11

ViestiKirjoittaja Multi » 17.06.2010 16:32

Tehdäämpäs tälle oma aihe ihan ettei huku tuonne muun sössötyksen sekaan, tähän ketjuun sitten raportteja ja tuloksia harjoitusottelujen tapahtumista...

Otteluitahan on tällä hetkellä näin paljon/vähän:

Hurrikaani Cup (Jyväskylä, Synergia Areena)
06.08. klo 19.30 JYP – HIFK 2-1
07.08. klo 18.30 JYP – KalPa 1-0
------------------------------------------------
12.08. klo 18.30 JYP - Lukko (Jyväskylä, Synergia-areena) 1-0
------------------------------------------------
Savon Sanomat-turnaus (Kuopio, Niiralanmonttu)
20.08. klo 19.00 KalPa - JYP 4-1
21.08. klo 15.00 JYP - Ässät/Blues 3-1
-------------------------------------------------
02.09. klo 18.30 JYP–AK Bars Kazan (Jyväskylä, Synergia-areena) 2-1
------------------------------------------------
05.09. klo 17.00 JYP–AIK ( Jyväskylä, Synergia-areena) 4-2
------------------------------------------------
07.09. klo 18.30 Lukko–JYP 1-3
------------------------------------------------


Eli sitten viimepäivityksen mukaan on tullut kolme harjoitusottelua lisää, ja ne on ulkomaan joukkueiden kohtaamiset Jyväskylässä eli Ak Bars Kazania ja AIK:ta vastaan, myös kotoisesta liigasta Lukko kohdataan toistamiseen...
Viimeksi muokannut Multi päivämäärä 08.09.2010 19:17, muokattu yhteensä 2 kertaa
Turha koittaa ylläpito voittaa

Avatar
Viestit: 13179
Liittynyt: 29.08.2008 22:02
Paikkakunta: Norsuluutorni
Suosikkijoukkue: YLLÄPITO

Re: JYPin harjoitusottelut kaudella 2010-11

ViestiKirjoittaja Multi » 04.09.2010 10:18

Eli olin katsomassa huikeaa Jonne Virtanen Showta, eli toisin sanoen JYP - AK Bars Kazan matsia. Kirjoitetaas jotain matsistakin...

Joidenkin mielestä ottelu oli paras harjoituspeli ikinä voi olla, mutta keskitytään aiheeseen. Otteluhan päättyi JYPin riemukkaaseen 2-1 voittohon voittomaalikilpailun jälkeen, JYPiltä onnistui kaksi pelaajaa ja Kazanilta yksi näin voitto jäi kotijoukkueelle. Mainitaan muuten tässäkin että JYPiltä riemukasta oli myös Ossi Louhivaaran palaaminen pelikuntoon.

Ottelu oli muuten aika tasaista vääntöä, huom painotus sanalla vääntöä. Tokihan ottelussa taitoa riitti se on selvä, mutta vaikka taklauksia ei hirvesti ollut, niin pystypainia sitäkin enemmän. Taklausten puuttuminen selittynee kuitenkin panoksettomalla ottelulla ja sarjakauden läheisyydella, kumpikaan tuskin loukkaantumisia halunnee.

Ottelun alussa oli Kazan parempi, oikeastaan aika selvästikkin. Alussa varmaan JYPin pelaajat kunnioittivat vieraitaan liikaa tai sitten kysymyksessä oli Kazanin aliarvioiminen harjoitusottelun temmossa. Tuohon aliarvioimiseen en vain jaksa uskoa sillä jokainen tietää kuinka kova joukkue kyseessä on, ehkäpä euroopan paras... Kuitenkin jo ensimmäisessä erässäkin JYP lopulta sai juonesta kiinni ja peli tasasaantui, tämän jälkeen ottelussa ei hirvesti tilanteita ollut koska molempien joukkueiden puolustustoimita toimi. Kazan sai kuitenkin ensimmäiseen erään maalin aikaseksi, se ei kuitenkaan tullut minkään painostuksen jälkeen vaan Zaripov riisti JYPin pelaajalta kiekon, syötti Immoselle joka syötti takaisin ja Zaripov laukoi, mutta Myllykoski torjui Immonen kuitenkin heitti riparin sisään ja tuloksena oli 1-0.

Toinen ja kolmas eräkin oli tasaista vääntöä ja paikkoja ei paljoa ollut kummallekkin kuitenkin tuli muutamia. Lopulta JYP tasoitti kuitenkin ottelun, Koskinen ampui viivalta maskia oli Vehanen antoi riparin jonka Pihlström siirtää sisään eli ei mitään kauniita maaleja kummallakaan, mutta ei hän niiden maalejan nättejä tarvise ollakkaan.

Kazanin pelitapa oli kyllä kaunista, se sekoitus KalPa ja JYPin pelitapaa. Karvauspeli ja varasuunnitelma oli JYPin pelitavasta ja KalPan pelitavasta kaunissyöttöpeli. Kazanin syötöt olivat kovia että tarkkoja aivan mahtavan näköistä, Kazan myös haki paljon läpiajoja pakin syöttämällä Nummeliin maisesti pystysyöttöä pelaajien välistä, yritykset eivät kuitenkaan kertaakaan onnistuneet.

Jatkoaika oli sitten naurettavaa pelailua, eipä siinä taidettu muuta tehdä kuin pitää puolin ja toisin kiekkoa hallussa ja odottaa voittomaalikisaa. Noh tulihan siihen kuitenkin loppuun JYPille hyvä tilaisuus voittoon kun Kazanin pelaaja komennettiin boxiin. Louhivaaralla oli loistava paikka mutta sivuraudat taisivat kilahtaa.. Voittomaaleissahan JYP sitten ratkaisi voiton itselleen. JYPin onnistujat voittomaalikisassa oli Jonne Virtanen joka teki forsbergit, kuten teki viime kauden läpiajossakin ja Tuppurainen kauniilla ranteella, Kazanilta onnistui vain Immonen normaalilla ranne vedollaan.

Sitten onnistujat ja epäonnistujat:
Kazanilta sanotaan onnistujaksi oiketetusti Immonen teki Kazanin ainoan peli ja rankkarimaalin... Epäonnistujaa en tähän hätään keksi joten sanotaan Morosov ei näet pelannut selkäkipujen vuoksi...

JYPiltä onnistujat olivat oikeastaan koko joukkue, no olihan siellä kaksi herraa jotka epäonnistujaksi voitaisiin laittaa eli Makkonen ja Sopanen. Molemmilta pehmeää pelaamista ja viltti kutsui ottelun kolmannessa erässä, toki viltitys johtui enemmänkin siitä että JYPin vitosketjulle eli nuorisoketju Jormakka - Ikonen - Poukkula haluttiin antaa peliaikaa myös.

Otetaas vielä loppuun käsittelyyn ottelun hahmo Jonne Virtanen. Jonnelta loistopeli liikettä on selvästi tullut lisää kesän aikana ja taitojahan Jonnelta on aina löytynyt. Käytti kulmaväännöissä kokoaan röyhkäesti hyväkseen ja puski läpi vaikka kolmekin Kazanin äijää yritti Jonnea pidellä. Jonnelta monta oivaltavaa syöttöä tuli ottelussa oli yhdesssä tilanteessa maalintakana Kazanin pelaaja painosti niin mitä tekee Jonne, nopea päänkääntö jolla näkee missä pelaajat on ja sen jälkeen syötti jalkojensa välistä takaperin maagisen lättysyötön suoraan Jääskeläisen lapaan. Ottelussa nähtiin tuollaisia ratkaisuja Jonnelta siis useista. Jonne sai myös yleisön haltioikseen pelitilanteessa jossa Kazanin puolustaja olikohan Nikunlin vai kuka, mutta kuitenkni tuli painostamaan Jonnea ja Jonnehan siirtä puikosta kiekon eteenpäin ja itse ottaa sen ja vetää, viimeistely kuitenkin epäonnistui ja näin Jonne ei maalia tehnyt. Voittomaalikisassa sitten Jonne alisti kaikkia, otti yleisönsä haltuun kun tuli vetämään eli "tervehti" yleisöä ennen suoritustaan ja maalinsa jälkeen tuuletti JYPin kannustusjoukon edessä että näytti Vehaselle vielä :shotlaugh:

Tuo voittomaalinkisan suoritushan on nähtävissä netissä sekä keskisuomalaisen sivuilla johonka tulee Niko Kapasen että Jonne Virtasen haastettelu sekä tietysti ottelun maalit, että youtuben tästä videosta, videoon sisältyy ottelun maalit ja Jonnen haastattelu. Nuo videot on valitettavasti liikaa leikattuja eikä nähdä jonnen tervehdyksiä tai tuuletuksia miltei ollenkaan. :angryw:

E: Oikeastaan tässä viedossa näkyy rankkarit parhaiten...

E2: Lisätääs JYPin ketjutkin vielä, kun ne jäivät laittamatta:
Louhivaara - J.Virtanen - Jääskeläinen
Vatanen - Koskinen


Pihlström - Asplund - Sopanen
Malmivaara - Välivaara

Tuppurainen - Makkonen - A.Virtanen
Viitanen - Jaatinen


Pesonen - Riska - Sipiläinen
Koistinen


Poukkola - Ikonen - P.Jormakka
Viimeksi muokannut Multi päivämäärä 04.09.2010 11:19, muokattu yhteensä 1 kerran
Turha koittaa ylläpito voittaa

Viestit: 5948
Liittynyt: 28.07.2009 17:49
Paikkakunta: Helsinki
Suosikkijoukkue: Lukko, Minnesota Wild, fudis QPR

Re: JYPin harjoitusottelut kaudella 2010-11

ViestiKirjoittaja jurachess » 04.09.2010 11:06

Jyp on sitten pelannut kuusi treenimatsia ja voittanut kaikki. Eipä ole ollut mitään maali-iloittelua, mutta puolustus ei ainakaan vuoda. Kuudessa matsissa 4 päästettyä maalia kertoo siitä. Jospa Lukko tekis pari sitten 07.09:ttä. :peukkuylös: Hienosti on Jyp pelannut.
Katoin väärin se Kalpa - Jyp olikin 4-1 Kalpalle, että se siitä. Muuten hyvin. :oops:
Liigagurun mestari kaudella 2009 - 2010.

Avatar
Viestit: 13179
Liittynyt: 29.08.2008 22:02
Paikkakunta: Norsuluutorni
Suosikkijoukkue: YLLÄPITO

Re: JYPin harjoitusottelut kaudella 2010-11

ViestiKirjoittaja Multi » 04.09.2010 11:12

jurachess kirjoitti:Jyp on sitten pelannut kuusi treenimatsia ja voittanut kaikki. Eipä ole ollut mitään maali-iloittelua, mutta puolustus ei ainakaan vuoda. Kuudessa matsissa 4 päästettyä maalia kertoo siitä. Jospa Lukko tekis pari sitten 07.09:ttä. :peukkuylös: Hienosti on Jyp pelannut.
Katoin väärin se Kalpa - Jyp olikin 4-1 Kalpalle, että se siitä. Muuten hyvin. :oops:

Jep paremmin on mennyt kun viime vuoden harkkamatsit, mutta eihän nää oikein mitään varmaa kerro. Toivotaan kuitenkin että joukkue on iskussa myös sarjassa. Myllykoski on muuten pelannut todella hyvin ja kaverilla olisi harkkamatseissa sairaankova torjuntaprosentti ilman noita KalPa pelin neljää takaiskumaalia. Noh sama pätee MK:kin toivottavasti jatkaa loistavalla tasolla liigassakin...
Turha koittaa ylläpito voittaa

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Re: JYPin harjoitusottelut kaudella 2010-11

ViestiKirjoittaja Dev » 04.09.2010 11:23

Mites se menikään, mitä parempi harjoituskausi, sitä paskempi kausi tiedossa? ;) Valitettavan useasti muuten käy noin. Itse en kyllä jaksa uskoa JYP:n kohdalla tähän, koska runko on joukkueessa pysynyt samana ja oikeastaan mitään hirveitä muutoksia ei ole tullut. Maalivahtiosastolle on tullut vahvistusta Myllykosken muodossa ja täytyy sanoa, että ainakaan meikäläiselle ei tule mitenkään yllätyksenä miehen hyvät otteet. Aika monessa paikassa ihmeteltiin jo vuosi takaperin, että minkä takia kaveri ei kelpaa millekkään joukkueelle. Potentiaalia on paljon. Uskon että tulee paikkaamaan Wallinheimon jättämän aukon paremmin kuin hyvin.

Maalinteon kanssa voi tietenkin alkukaudesta ilmetä jonkinlaisia ongelmia JYP:llä, kun senttereitä on paljon poissa. Saas nähdä ottaako Asplundit ja muut nuoret sitten isompaa roolia itselleen, vai tuleeko sieltä kenties joku uusi äijä sisään? Se on muuten toi Eric Perrin vapaana tällä hetkellä.
- Olen aina IFK

Avatar
Viestit: 13179
Liittynyt: 29.08.2008 22:02
Paikkakunta: Norsuluutorni
Suosikkijoukkue: YLLÄPITO

Re: JYPin harjoitusottelut kaudella 2010-11

ViestiKirjoittaja Multi » 04.09.2010 11:52

Dev kirjoitti:Mites se menikään, mitä parempi harjoituskausi, sitä paskempi kausi tiedossa? ;) Valitettavan useasti muuten käy noin. Itse en kyllä jaksa uskoa JYP:n kohdalla tähän, koska runko on joukkueessa pysynyt samana ja oikeastaan mitään hirveitä muutoksia ei ole tullut.

Noinhan se kai tuppaa menemään, mutta en usko että nyt käy noin. JYPin mestaruusvuotena taidettiin kaikki harjoitusottelut voittaa, ehkä yksi tappio saattoi tulla, joten ei se ennekään ole pätenyt. :cool:

Maalivahtiosastolle on tullut vahvistusta Myllykosken muodossa ja täytyy sanoa, että ainakaan meikäläiselle ei tule mitenkään yllätyksenä miehen hyvät otteet. Aika monessa paikassa ihmeteltiin jo vuosi takaperin, että minkä takia kaveri ei kelpaa millekkään joukkueelle. Potentiaalia on paljon. Uskon että tulee paikkaamaan Wallinheimon jättämän aukon paremmin kuin hyvin.

No vahvistumisesta en tiedä kun Myllykoski <-> Wallinheimo, mutta ainakin miltei samalla tasolla odotan Myllykosken pelaavan. Eikä hänen hyvät otteensa ole itsellekkään yllätys sillä kun herra aiemmin paikkasi senaattoria olikos kaudella 06-07 niin hyviä otteita silloin nuorukainen esitti. Vuosia ja kokomusta on siitä tullut lisää joten ei yllätä, nyt pääsee JYPin hyvä maalivahti valmennuksen mukaan niin voi olla että Myllykoskelle käy kuten Tuokkolalle. Keskihyvästä maalivahdista Sm-liigan eliittimaalivahdiksi.

Maalinteon kanssa voi tietenkin alkukaudesta ilmetä jonkinlaisia ongelmia JYP:llä, kun senttereitä on paljon poissa. Saas nähdä ottaako Asplundit ja muut nuoret sitten isompaa roolia itselleen, vai tuleeko sieltä kenties joku uusi äijä sisään? Se on muuten toi Eric Perrin vapaana tällä hetkellä.
No en nyt tiedä on meidän joukkueessa kuitenkin maalintekiä manttelilla varustettuja pelaajia jokseenkin paljon, Sopanen, Tuppurainen, Makkonen, Pesonen sekä huhujen mukaan Pihlmankin tekisi sopparin ja onhan se Pihlströmkin aika kone sm-liigassa. Asplundilta odotetaan isompaa roolia kuten muiltakin junnuilta. Lisäksi Jonne on esiintynyt pirteästi harjoitusotteluissa sentterinä, sanoihan hän haastattelussa että pelaa sentterinä mielummin kuin laidassa. Perrin olisi kyllä siltikin ihan makoisa vahvistus, vaikka ikää löytyy niin on kulttimaineessa täällä, sekä toisi kaivattua vaihtuvuutta ja medianäkyyvyyttä joukkueeseen. Siltikin en jaksa uskoa että tulee, tai en ole edes huolissani joukkueesta ilman uutta sentteriäkään...
Turha koittaa ylläpito voittaa

Avatar
Viestit: 1636
Liittynyt: 17.04.2010 14:59
Suosikkijoukkue: JYP, Chicago Blackhawks

Re: JYPin harjoitusottelut kaudella 2010-11

ViestiKirjoittaja Rocket » 04.09.2010 18:06

AK Bars Kazanin pelaaminen oli Synergia-Areenalla aika puolivaloilla pelaamista, mutta ei siinä mitään, JYPille hieno voitto ;) ! Joukkueen maalivahtitilanne näyttää tällä hetkellä itseasiassa todella valoisalta, koska Joni Myllykoski oli vahva aina alkulämmittelystä loppuvihellukseen. Muutaman aika tärkeänkin kopin ehti ottamaan, katsotaan, miten liiga-startissa käy. Jarno Laitinen tulee näin ollen pelaamaan varmasti ison osan kaudesta farmissa, kun saa olla luukkuvahtina kauden avauspeleissä, nyt kun JYPin maalivahtitilanne on näinkin mukava. Tuokkola ja Myllykoski saattavat tulla tosissaan taistelemaan ykkösvahdin paikasta, kunhan Pekka saadaan lasaretistä. Puolustajatilanne näyttää tällä hetkellä myös hyvältä. Vatanen-Koskinen pari on hyvin tasapainoitettu ja Suomen pakkilupaus pääsee nousemaan hyökkäyksiin mukaan, kun vanhempi virkaveli tilkkii oman pään. Malmivaara oli Kazan-pelissä ihan kohtuullinen, mutta voisi ehkä vähän parantaa. Jaatinen on yksi pakkisuosikkejani ja toivon tälle mahdollisimman paljon peliaikaa.
Patrick "The Doctor" Kane: Superman, Spin-O-Rama, Shootout

"Mää täs laskeskelin, että niil oli tää Kreps ja Rosa ja mikä St. Pierre. Sinne voi muutaman miljoonan heittää, et enemmän tein maaleja kun ne yhteensä."
- Jonne 'Teurastaja' Virtanen

"Vähän se on lihava, mutta muuten ihan mukava."
- Jonne 'Teurastaja' Virtanen Antti Pihlströmistä

Avatar
Viestit: 13179
Liittynyt: 29.08.2008 22:02
Paikkakunta: Norsuluutorni
Suosikkijoukkue: YLLÄPITO

Re: JYPin harjoitusottelut kaudella 2010-11

ViestiKirjoittaja Multi » 04.09.2010 20:13

Rocket kirjoitti:AK Bars Kazanin pelaaminen oli Synergia-Areenalla aika puolivaloilla pelaamista, mutta ei siinä mitään, JYPille hieno voitto ;) !

Toki, mutta ei se JYP:kään parasta esittänyt joten se nostaa voiton arvoa. Viimeinen rutistus molemmilta tiimeiltä puuttui ja se selittyy sillä ettei pelissä ollut panosta. Se on kumma että jos joku sm-liiga joukkue jotain kovemma sarjan joukkueita voittaa aina sanotaan ettei toinen pelannut tosissaan. Milloin me ruvetaan arvostaa näitäkin voittoja tosiasia on se ettei kumpikaan joukkue pelannut täysillä. Joten +-0, voittoa voi arvostaa....

Joukkueen maalivahtitilanne näyttää tällä hetkellä itseasiassa todella valoisalta, koska Joni Myllykoski oli vahva aina alkulämmittelystä loppuvihellukseen. Muutaman aika tärkeänkin kopin ehti ottamaan, katsotaan, miten liiga-startissa käy. Jarno Laitinen tulee näin ollen pelaamaan varmasti ison osan kaudesta farmissa, kun saa olla luukkuvahtina kauden avauspeleissä, nyt kun JYPin maalivahtitilanne on näinkin mukava. Tuokkola ja Myllykoski saattavat tulla tosissaan taistelemaan ykkösvahdin paikasta, kunhan Pekka saadaan lasaretistä.

Tuskin me oltaisiin Myllykoskea hankittu mikäli Laitinen olisi pelikunnossa, Laitinenhan on loukkaantuneena kuten Tuokkolakin joten alkukauden JYPin maalivahtikaksikko on Myllykoski - Kaulio ja tämä tarkoittanee sitä että D teamin ykkösmaalivahtina aloittanee 1992 syntynyt oululaislähtöinen Riku Härmä, joku junnu stunttaa sitten kakkosmaalivahtina, niin kauan kunnes Tuokkola - Laitinen on kunnossa. Myllykoski on varmaan ykkösmaalivahti Tuokkolan paluunkin jälkeen mutta sitten kun Tuokkola saa hyvä tuntuman taas niin kyllä hän on aika selväkin ykkösmaalivahti yhtään Myllykoskelta pois ottamatta.

Puolustajatilanne näyttää tällä hetkellä myös hyvältä. Vatanen-Koskinen pari on hyvin tasapainoitettu ja Suomen pakkilupaus pääsee nousemaan hyökkäyksiin mukaan, kun vanhempi virkaveli tilkkii oman pään. Malmivaara oli Kazan-pelissä ihan kohtuullinen, mutta voisi ehkä vähän parantaa. Jaatinen on yksi pakkisuosikkejani ja toivon tälle mahdollisimman paljon peliaikaa.

Kyllä mä väitän että meidän puolustus on liigan paras, piste. Malmivaaran hapuilun nyt vielä ymmärtää kun vasta on päässyt kaukaloon loukkaantumisen jälkeen mutta kokoajan parempaan suuntaan mennään.
Turha koittaa ylläpito voittaa

Avatar
Viestit: 13179
Liittynyt: 29.08.2008 22:02
Paikkakunta: Norsuluutorni
Suosikkijoukkue: YLLÄPITO

Re: JYPin harjoitusottelut kaudella 2010-11

ViestiKirjoittaja Multi » 05.09.2010 19:59

Jahas tänään sitten pelattiin JYP - AIK matsi ja olin luonnollisesti sitä seuraamassa, pelintaso oli heikko ja vastasi aivan normaalia sm-liiga harjoitushöntsämatsia. Ottelu päättyi JYPin voittoon lukemin 4-2 (1-1, 0-0, 3-1).

Ottelun alku oli kotijoukkueelta hurjan sekavaa, ja AIK painosti alussa kovastikkin päälle. JYP sai lopulta kuitenkin paletin kasaan ja alkoi hallita koko kenttätapahtumia. Ottelun ja erän ensimmäisen maalin kuitenkin värkkäsi AIK, maalin syntyi kun JYP oli ottanut jäähyn, AIK pyöritti ylivoimamyllyään ja viivalta tuli laukaus joka upposi helposti Myllykosken ohi. Maalintekijäksi merkattiin Tobias Ericsson.

AIK ei pystynyt maalinsa jälkeenkään ottamaan kenttätapahtumia haltuun, vaan hurrikaanit painoivat päälle kuin se kuuluisa yleinen syyttäjä. Lopulta tasoituskin näki päivän valon ensimmäisen erän loppupuoliskolla, kun AIK oli jäähyillyt tarpeeksi niin kyllä se lopulta kolahtaa. Maali ei sinänsä ollut mikään perinteinen ylivoimaosuma. Maali oli erikoinen sillä näytti että maalivahti ei ollut valmiina tai tiennyt että aloitus tulee jo, ja hän seisoi maalillaan erikoisesti. Jonne Virtasen johdattama ylivoimakentällinen huomasi tämän ja Jonne otti tyylipuhtaan aloitusvoiton ja laukoi sen aloituksesta suoraan sisään. Eli 1-1 tasoitus oli Jonne Virtasen käsialaa alusta loppuun. AIK:n pelaajat ja maalivahti yrittivät tuomareille sössöttää ettei maalivahti ollut valmiina aloitukseen muttei tepsinyt vaan maali hyväksyttiin. Kyllähän maalivahdin pitää peliä seurata, eikä voi tuolla perustella ettei ole valmis... :shotlaugh:

Erän loppu oli taas sekavaa pelailua. Toinen erä oli kanssa pelkkää pelailua, kumpikaan ei pystynyt mitään järkevää rakentemaan ja kiekkoviihteestä ei voinut puhua. Erässä taklauksiakin oli vähän jopa harjoitusotteluksi, taisi olla neljä taklausta koko erän aikana.

Kolmas erä oli sitten pirteämpää puolin ja toisin, molemmat joukkueet saivat osin ylivoimien ansiosta muutaman kivan pyörityksen vastustajan päätyyn, mutta mitään ihmeempää ei tapahtunut. JYP ratkaisi pelin kuitenkin kolmannen erän viimeisellä kymmenminuuttisella, Tuppurainen tarjoili Jasse Ikoselle vetopaikan ja Ikosen vihainen rannelaukaus uppoaa maalin. Seuraava maali tuli sitten kuusiminuuttia edellisestä kun Pesonen tuikkaa maalin edestä läheltä ylös, ja AIK maalivahti Fasth oli voimaton. Kuusiminuuttia ennen ottelun loppua AIK tuli maalin päähän, hieman sekavan oloisesta tilanteesta. Vili Sopanen viimeisteli vielä kaksiminuuttia ennen päätöstä lukemat 4-2, iskemällä limpun tyhjiin Viitasen passista. Mitään suurempaa vaaraa JYPillä ei kuitenkaan ottelussa missään vaiheessa ollut, ja ottelu oli heikko tasoinen kuten sanoin

Onnistujat ja Epäonnistujat:
JYPiltä onnistujia oli selkästi kolmikko Jasse Ikonen, Jonne Virtanen ja Pekka Jormakka. Epäonnistuja oli ehkäpä maalistaan huolimatta heikonpelin pelannut HuliVili Sopanen.

AIK onnistujista ei ole tietoa, kun en seurannut oikein heidän otteitaan tarkemmin. Epäonnistujaksi voisin kuitenkin sanoa Dick Tarnströmiä, tämä kokenut ja tunnettu puolustaja oli otteissaan hapuileva ja monesti boxissa. Ei mikään paras peli siis Dickille.
Turha koittaa ylläpito voittaa

Paluu JYP

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa