Arto Laatikainen JYP-paitaan

Kuva
Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Arto Laatikainen JYP-paitaan

ViestiKirjoittaja Dev » 18.05.2011 14:12

Puolustaja Arto Laatikainen JYP-paitaan

Kokenut Laatikainen, 30, on pelannut kuluvan kauden Heleniuksen tavoin Södertäljessä. SM-liigassa Laatikainen on edustanut pitkään Espoon Bluesia. Laatikaisen sopimus on yksivuotinen.

– Saamme Laatikaisessa erittäin kokeneen, huippuluokan puolustajan, jolla on vahva pelikäsitys ja kiekollinen taito, Seppänen toteaa.


Tuli kyllä jonkun verran puskista tämä siirto. Viime kaudella Veikkaaja uutisoi Laatikaisen siirtyvän Jokereihin ja myöhemmin HIFK:hon, mutta kumpikaan ei toteutunut. Nyt sitten tapahtuu paluu SM-Liigaan ja omasta mielestäni ehkä jopa vähän yllättävään kaupunkiin. Jotenkin AL on viime vuosina profiloitunut niin Bluesin puolustajaksi. Siellä ei kuitenkaan tainut olla tilaa ja kun kahdella muullakin pääkaupunkiseudun jengillä on kaiketi jengit jo täysin valmiina, niin paras vaihtoehtohan on silloin Jyväskylä.

Laatikainen on mielestäni hyvä hankinta, mutta onko kuitenkaan paras korvaaja Sami Vataselle, jos tämä lähtee? Mielestäni ei. Vatanen on kiekollisesti helvetin taitava ja älykäs pelaaja. Laatikainen enemmän tällainen monen paikan seppä. Toki sekin on myös totta, että Vatasta ei ihan noin vaan korvattakkaan.

Laatikainen - Koskinen
Välivaara - Malmivaara
Jaatinen - Näkyvä

Ihan ok tuo on. Jos Vatanen jollain ihmeellä jatkaisikin JYP:ssä vielä kauden, niin sitten näyttäisi pakisto taas kerran todella hyvältä. Laatikainen, Vatanen, Välivaara olisi timanttinen kolmikko johtamaan tuota pakistoa.
- Olen aina IFK

Avatar
Viestit: 1636
Liittynyt: 17.04.2010 14:59
Suosikkijoukkue: JYP, Chicago Blackhawks

Re: Arto Laatikainen JYP-paitaan

ViestiKirjoittaja Rocket » 18.05.2011 14:47

Laatikaisen hankinta saattaa kyllä nyt valitettavasti tarkoittaa sitä, että Vatanen lähtee kartoittamaan tietään Pohjois-Amerikaan. En älyäisi, miksi muuten JYP hankkisi aika pitkälle ykkösparin puolustajaksi profiloituneen Blues-konkari AL:n joukkueeseen. Jos Vatanen ei lähde, paikka on kolmosparissa, sillä Malmivaaran ja Välivaaran tandemia on kyllä paha mennä ohittamaan. Harmittavaa, jos Vatanen lähtee (siltä vähän näyttää), mutta onneksi korvaaja ei kuitenkaan ole mikään puukäsi. Laatikaisella on erinomainen pelikäsitys ja Blues-vuosien muistikuva on hyvä.

Noilla Devin laittamilla pareilla varmasti Vatasen lähtiessä mennään.
Patrick "The Doctor" Kane: Superman, Spin-O-Rama, Shootout

"Mää täs laskeskelin, että niil oli tää Kreps ja Rosa ja mikä St. Pierre. Sinne voi muutaman miljoonan heittää, et enemmän tein maaleja kun ne yhteensä."
- Jonne 'Teurastaja' Virtanen

"Vähän se on lihava, mutta muuten ihan mukava."
- Jonne 'Teurastaja' Virtanen Antti Pihlströmistä

Avatar
Viestit: 13179
Liittynyt: 29.08.2008 22:02
Paikkakunta: Norsuluutorni
Suosikkijoukkue: YLLÄPITO

Re: Arto Laatikainen JYP-paitaan

ViestiKirjoittaja Multi » 18.05.2011 21:12

Puskista tuli tännekkin eikä Ladasta ollut kuulunut halaistua sanaakaan, mutta hyvä näin. Lada on ammattimies ja todella monipuolinen pelaajan samantyylinen pelaaja oikeastaan kuin Jyrki Välivaara. Mitä nyt olen juttuja kuitenkin kuullut Lada ei olisi Vatasen korvike vaan ennemminkin Viitanen/Kaijomaa kaksikon toinen korvaava osapuoli, toinen on sitten menneen kauden seitsämäspakki eli Jaatisen Antti.

Olen myös kuullut että mikäli Vatanen lähtee NHL:ään niin JYP hankkii vielä yhden korkean profiilin puolustajan, kuulemma nyt ovat jo Mäenpäähän ottaneet yhteyttä... Mikko tosin jatkenee kuitenkin vielä ulkomailla, vaikka talo ja RD tänne miestä vetääkin. En itseasiassa tarkoita korkean profiilin pakilla mitään erityisen tunnettua, mutta taitonsa jo kyllä hän osoittanut...
Turha koittaa ylläpito voittaa

Paluu JYP

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa