Mikko Kalteva JYPin puolustukseen

Kuva
Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Mikko Kalteva JYPin puolustukseen

ViestiKirjoittaja Dev » 30.04.2012 14:03Puolustaja Mikko Kalteva, 27, siirtyy JYPiin Ruotsin Södertäljesta. Kaltevan mitat ovat 192 cm/91 kg. Hän on pelannut kaksi viime kautta Södertäljessä, ensin Elitserienissä sitten Allsvenskanissa. Suomessa Kalteva on pelannut SM-liiga viisi kautta Jokereissa.

- Kalteva on kookas, hyvin liikkuva, ulottuva ja kokenut pelaaja, joka tuo JYPiin puolustustaitoa ja vahvistaa siten alivoimapelaamistamme, sanoo Holtari.

Kaltevan sopimus on myös 2-vuotinen. Mukana on seuraoptio ensimmäisen kauden jälkeen.


Ehdottomasti paras sopimus JYPin tämän päiväisistä tiedotuksista. Kalteva jäänyt itselleni mieleen erittäin jämäkkänä ja kovaa pelaavana peruspakkina. Olisi varmaan kelvannut ihan mihin seuraan vaan Suomessa. Kiekollisesti taidot eivät päätä huimaa, mutta osaa antaa hyvän avaavan syötön ja se on se pääasia tällaisen stay at home pakin kanssa. Kalteva kuuluu kastiin "aliarvostetut liigapelaajat". Vähän samaa kastia kuin meidän KurvisMikko. Ei erotu kentältä millään tavalla.
- Olen aina IFK

Avatar
Viestit: 13179
Liittynyt: 29.08.2008 22:02
Paikkakunta: Norsuluutorni
Suosikkijoukkue: YLLÄPITO

Re: Mikko Kalteva JYPin puolustukseen

ViestiKirjoittaja Multi » 30.04.2012 14:34

Itsellä on jäänyt juuri päinvaistainen kuva Kaltevasta, omien muistikuvien mukaan oli kiekollisesti erittäin heikohko Jokereissa ja puoluspelaaminen joka miehen vahvuus pitäisi olla, ei myöskään olisi ollut niin vakuuttavaa kuin pitäisi. Itse en tosin ole Kaltevalta pelejä paljoa nähnyt, joten hän voi olla parempi mitä muistan tai olen kuullut. Itse olisin kuitenkin mielummin jättänyt Kaltevan hankkimatta ja tehnyt Viitasella jatkon, noh antaa Kaltevan näyttää ja lunastaa luottamus..

Joku Jokerit kannattaja osanee Kaltevasta enemmänkin kertoa, kiinnostaisi kyllä miehen otteet siellä aikoinaan ja mitä mielikuvia on jättänyt. Estradi on teidän :tuoppi:
Turha koittaa ylläpito voittaa

Avatar
Viestit: 6378
Liittynyt: 01.04.2008 23:05
Suosikkijoukkue: Sotkamon Jymy & Anaheim Ducks

Re: Mikko Kalteva JYPin puolustukseen

ViestiKirjoittaja Crick » 01.05.2012 23:14

Tässä kun näin tämän uutisen ensimmäisenä teksti-tv:ltä, niin tuli ensimmäisenä vähän ikävä fiilis. Enpä olisi halunnut Kaltevaa nähdä missään toisessa liigajengissä ulkomaan visiitin jälkeen, mutta ehkä meillä ei nyt ollut tarvetta hänelle tai pakisto jo täynnä.

Kyllä minun muistaakseni Kaltsu oli hyvä pelaaja ja kehittyi aika hyvin kausi kaudelta. Viimeisellä parilla kaudella taisi olla todella hyvä puolustussuuntaan ja muistaakseni miestä toivottiin kyllä joku päivä vielä takaisin ulkomaan kierroksen jälkeen.
Helsingin Jokerit - Aina saa kärsiä ja hävetä

Avatar
Viestit: 2454
Liittynyt: 24.07.2010 23:33
Suosikkijoukkue: Perinteet

Re: Mikko Kalteva JYPin puolustukseen

ViestiKirjoittaja Nordenskiöld » 01.05.2012 23:24

Eikös se ollut juuri Kalteva joka sanoi allsvenskania parempi tasoisemmaksi liigaksi kuin SM-Liiga. :D

Voi tosin olla että sekoitin johonkin toiseen suomalaiseen. (?)

Avatar
Viestit: 13179
Liittynyt: 29.08.2008 22:02
Paikkakunta: Norsuluutorni
Suosikkijoukkue: YLLÄPITO

Re: Mikko Kalteva JYPin puolustukseen

ViestiKirjoittaja Multi » 01.10.2015 13:56

JYP ja Mikko Kalteva jatkosopimukseen

JYP on tehnyt kolmen vuoden jatkosopimuksen puolustaja Mikko Kaltevan kanssa. Näin 31-vuotiaan Kaltevan sopimus jatkuu JYPissä kevääseen 2019 asti.

Kalteva pelaa JYPissä nyt neljättä kauttaan.

Olen kehittynyt jääkiekkoilijana eniten Jyväskylässä, joten päätös jäädä JYP-perheeseen syntyi varsin vaivattomasti. Yhtenäinen JYP pystyy vuosittain antamaan avaimen menestykseen enkä näe yhtäkään syytä, miksi tämä ei olisi mahdollista jatkossakin. Lisäksi perheemme viihtyy mainiosti Jyväskylässä, Suomen keskiössä, sanoo Mikko Kalteva.
Kalteva on voittanut JYPin kanssa kaksi pronssimitalia Liigassa ja European Trophyn 2013.

Mikko Kalteva on tasaisen varma, luotettava suorittaja, joka tuo arvokasta kokemusta kentälle ja koppiin. Hänellä on kokoa, luisteluvoimaa ja puolustusosaamista, kiteyttää JYPin urheilutoimenjohtaja Jukka Holtari.


Mielestäni ainut JYPin kokeneista pakeista jolle saikin jatkon tehdä ja tämä jatkopahvi on loistava uutinen. Kalteva on ollut tasaisen varma joka kaudella ja JYPin yksi tärkeimpiä puolustajia, hienoa että mies jyväskylässä viihtyy. Kalteva on muuttanut käsitykseni hänestä kyllä JYP-visiitillään täysin, luulin että sieltä tulee joku ylijäämä puolustaja, mutta rautainen ammattilainenhan sieltä tuli. Muodostaa Valtteri Kemiläisen kanssa todella hyvä pakkiparin ja toivottavasti tämä pari pysyy myös jatkossa yhdessä. Peukkua sopimuksesta toimistolle sekä Mikolle itselleen.
Turha koittaa ylläpito voittaa

Paluu JYP

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa