Kari Tyni - JYPin toimitusjohtaja

Kuva
Avatar
Viestit: 13179
Liittynyt: 29.08.2008 22:02
Paikkakunta: Norsuluutorni
Suosikkijoukkue: YLLÄPITO

Kari Tyni - JYPin toimitusjohtaja

ViestiKirjoittaja Multi » 09.06.2012 10:01

Kuva


Jukka Seppänen keskittyy jatkossa JYP Jyväskylä Oy:n hallituksen puheenjohtajuuteen.

Aikaisemmin toimitusjohtajan pestiä yhdessä hallituksen puheenjohtajuuden kanssa hoitanut Jukka Seppänen ei jatka toimitusjohtajana.

JYP-organisaation uusi toimitusjohtaja on Kari Tyni, joka on aikaisemmin toiminut JYPin markkinointijohtajana. Yhteiskuntatieteiden maisteri Tyni on työskennellyt myös televisiossa muun muassa Hockey Nightissa ja Tulosruudussa. Lisäksi hän on juontanut yhdet Miss Suomi-kilpailut
. Koko juttu --> Click


Eli eilisen tiedotustilaisuuden anti oli se, että Kartsan Tynihän sieltä kummittelee ja tulee JYPin uudeksi toimitusjohtajaksi, Jukka Seppäsen tilalle. Seppänen jatkaa organisaatiossa hallituksen puheenjohtajan paikalla, ja eiköhän narut ole yhä aika pitkälti Seppäsen käsissä.

Niin no tuskimpa ainakaan lyhellä tähtäimellä mikään tuossa johtamisessa muuttuu, sillä jo viime kaudella Tyni teki enemmän tai vähemmän TJ:n hommia. Seppänen on kuitenkin taustalla ja Tynillä on hyvä suhden Seppäseen niin eiköhän aika vanhalla tavalla tässäkin jatketa. Seppänen haluaa tällä päätöksellä kuitenkin enemmän aikaa itselleen ja perhelleen ja se hänelle suotakoon, monta hyvää asiaa JYP - organisaation puolesta on tehnyt.

Tyni ei täysin onnistunut markkinointijohtajana, (mielestäni) mutta omaa tosiaan kokemusta myös TJ:nä olemisesta. On ollut omaa yritystä ja tosiaan jo viime vuosina tätäkin puolta myös JYPissä hoitanut. Mies ei ehkä näytä tahi vaikuta perinteiseltä toimitusjohtajalta, mutta mitä sitten jos kerran homman osaa?

Harvoin olen Kari Tynin tekemisistä pitänyt jne, (julkisuus) mutta kyllä itse uskon, että ei Tyni mitenkään murskaa JYP - organisaatiota, vaan JYP voi menestyä myös Tynin kanssa tai jopa Tynin ansiosta.
Turha koittaa ylläpito voittaa

Paluu JYP

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa