Nolan Yonkman - Lihamörssäri

Kuva
Avatar
Viestit: 13179
Liittynyt: 29.08.2008 22:02
Paikkakunta: Norsuluutorni
Suosikkijoukkue: YLLÄPITO

Nolan Yonkman - Lihamörssäri

ViestiKirjoittaja Multi » 18.05.2015 13:48

PAKKIJÄRKÄLE JYPIN TAKALINJOILLE

JYP on tehnyt vuoden sopimuksen 34-vuotiaan kanadalaisen puolustajan Nolan Yonkmanin kanssa.

Yonkman on 198 cm pitkä ja painaa 114 kg. Oikealta laukova Yonkman on pelannut 76 NHL-ottelua ja playoffs-pelit mukaan luettuna lähes 800 AHL-peliä. Viime kauden hän pelasi Adidonrack Flamesissä. Tuoreimmat NHL-pelinsä Yonkman pelasi kaudella 2013-2014 Anaheimin Ducksissa.

Nolan Yonkman on toiminut kolmen eri AHL-joukkueen kapteenina viimeisen kahdeksan vuoden aikana.

- Nolan Yonkman tuo meille kokoa, kovuutta, kokemusta ja lisää johtajuutta. Kaikki merkit viittaavat siihen, että Yonkmanilla on mahdollisuus lunastaa karismaattinen paikka JYP-kannattajien sydämissä, sanoo JYPin toimitusjohtaja Kari Tyni.

Nolan Yonkman on innoissaan JYP-sopimuksesta ja tulostaan eurooppalaisiin kaukaloihin.

- Haluan tuoda joukkueeseen johtajuutta, kokemusta ja kovuutta. Haluan olla palanen siinä palapelissä, josta rakentuu voittava ilmapiiri. Kannattajien tuki on minulle myös aina iso voimanlähde. Se piiskaa antamaan koko ajan enemmän ja enemmän joukkueelle, kertoo Yonkman.


Aijjaijai, tätä en odottanut. JYP hankkii juuri sellaisen pakin takalinjoille mitä kaipasinkin, Kankaaperä olisi kelvannut jo, mutta Yonkman ylittää kaikki odotukset. Kovaotteinen fyysinenluuta takalinjoille, ennakkoon selvä uppgrade Viitaseen. Ilmeisesti yli satatappelua urallaan, eli osanee noikin hommat tarvittaessa. Liike tietysti aina tälläisissä kysymysmerkki, mutta luotetaan ja toivotaan että se riittää. On kyllä hieno ensi kausi tulossa, monet on että mitä vittua, mutta itse kyllä odotan uusien nuorien esiin marssia + Yonkmania sekä Joonas Nättisen otteita ja paljon!
Turha koittaa ylläpito voittaa

Viestit: 441
Liittynyt: 25.02.2013 21:56
Suosikkijoukkue: Porin Ässät, Colorado Avalanche, West Ham

Re: Nolan Yonkman - Lihamörssäri

ViestiKirjoittaja Siveltäjä27 » 18.05.2015 18:12

Hieno hankinta! Heittämällä Liigan mielenkiintoisimpia hankintoja. Hoitanee ainakin sen että JYPin maalilla ei liiemmälti aikaa vietetä!
Porin Ässät

KIITOS ÄSSÄT 2012-2013 !

Paluu JYP

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa