KalPa kaudella 2010-2011

Kuva
Avatar
Viestit: 3628
Liittynyt: 11.04.2009 13:19
Suosikkijoukkue: KalPa, Anaheim Ducks

KalPa kaudella 2010-2011

ViestiKirjoittaja KilleriPilleri » 01.12.2009 00:17

Päätinpä minäkin nyt sitten aloittaa aiheen jo ensi kautta ajatellen savon ylpeydestämme. Ja nyt voikin jotain perusteluita laittaa kelle jatkoa ja kelle ei. Listassa ovat sitten vain satunnaiset pelaajat kun kaikkia ei jaksa laittaa.

Maalivahdit:
Mika Järvinen - Vaikka Ahonen on nyt vienytkin Järän peliaikaa kun käsittääkseni Järvinen on pelannut nyt jotain 4-5 ottelua? niin kyllä Järvinenkin on meille tärkeä mokke, nuori lahjakkuus josta uskon tulevan vielä SM-liigassa parhaimmistoa maalivahtien suhteen, vaikka sitä hän jo tavallaan onkin tehtyään viime kaudella sen legendaarisen maalin :mrgreen:. Eli jatkoa kyllä itse antaisin Järälle.

Ari Ahonen - Käsittääkseni on jo sopimus ensi kaudesta joten jatkaa varmuudella Kuopiossa ensi kaudellakin.


Puolustajat:


Timo Seppänen - Tästä kaudesta piti tulla Seppäsen läpimurtokausi ja sellaista odotettiikin, mutta paskat. Ei ole Seppänen onnistunut tällä kaudella oikein missään, ollut suurimmissa osissa peleistä ihan nukahduksissa ja oman pään virheitäkin on tullut aivan liikaa, Eli en itse ainakaan toivoisi jatkoa kyllä me Seppäsen tilalle löydetään vielä varmasti paljon parempi puolustaja.

Janne Jalasvaara - Alkukaudesta oli Jalasvaaralla jonkinnäköisiä ongelmia pelitavan suhteen eikä oikein saanut pelistä mitään irti, mutta nyt on vahvistanut otteitaan tässä viime aikoina ihan selvästi siitä esimerkkinä TPS pelissä tullut maali ja lauantain Ilvespelissä 2 maalia ja kolmaskin oli lähellä. Potentiaalia mieheltä löytyy ja vuosi vuodelta tulee varmasti kehittymään vielä ja mikäs muukaan joukkue kuin KalPa olisi paras mahdollinen saamaan Jalasvaaran vielä joskus puolustajien huipulle. Eli jatkoa vaan ja vaikkapa pitkääkin sellaista.

Ville Varakas - Nääh ei oikein mitään sanottavaa. Hyviä taklauksia toki jakelee, mutta ehkä hieman riskialtis pelaaja jäähyille ja tappeluille vaikka toki jokaisessa joukkueessa on jonkinnäköinen nahistelija oltava, En kuitenkaan jatkoa antaisi ainakaan tällä hetkellä kun ei ole ollut viime aikoina joukkueelle mitään annettavaa.

Mika Strömberg - Ei tästä miehestä sen kummempaa sanottavaa sillä eiköhän jokainen kumminkin tiedä tämän miehen niinkuin Kapasenkin merkityksen joukkueelle. Ikää on jo miltei 40, mutta silti jaksaa painaa ja luistin kulkee vaikkakin iän myötä ehkä vähän hitaammin kuin ennen, mutta se ei haittaa ollut silti puolustuksessa loistava. Luulen että tämä kausi jää Ströbän viimeiseksi, mutta jos ei niin eiköhän tule kumminkin KalPan parissa jatkamaan uransa viimeiset hetket. Eli jos jatkaa pelaamista niin jatkoa.

Jussi Timonen - Ollut viime kaudesta alkaen inhokkipeluri joukkueessa, heh. Toki Timonen on tällä kaudella otteitaan parantanut huomattavasti ja peli sujuu paljon paremmin kun pakkiparina on saanut viettää montamonta peliä Anderssonin kanssa, mutta ei silti miehessä on vaan jokin joka mättää ja josta en pidä, Ei jatkoa.


Hyökkääjät:


Aatu Hämäläinen - Näin hetialkuun jo pari sanaa: Ei jatkoa. Ollut tällä kaudella ehdottomasti yksi joukkueemme surkeimpia pelaajia ja ehkäpä se pahin floppi. Kiekko ei pysy miehellä tuskin sekuntiakaan ja luistinkaan ei tahdo kulkea ja vastuuta on tullut muutamissa peleissä ykkös ja kakkosketjussakin, mutta kun tulosta ei ole syntynyt niin en yhtään ihmettele miksi Virta on laittanut Hämäläisen pelaamaan yleensä neloseen.

Tuomas Kiiskinen - Pahoin pelkään, että Kiiskinen lähtee tämän kauden jälkeen NHL:ään, KHL:ään tai johonkin muuhun huippuliigaan mikäli näillä peliesityksillä jatkaa, tai jos ei lähde niin varauksen tulee ainakin saamaan. Nostanut tasoaan pelilisesti tässä 2-3 vuoden aikana huimasti ja varsinkin tällä kaudella ollut aivan uskomattomassa vireessä. Harmillinen sivuseikka oli tuo loukkaantuminen, mutta se ei tainnut paljoa hetkauttaa kun heti paluunsa jälkeen saalisti itselleen jo 2 syöttöpistettä. Osaamista löytyy lähes joka osa-alueella ja heikkouksia ei tahdo mieheltä enää kovinkaan paljoa löytyä. Jatkoa siis.

Sami Kapanen - Noh eiköhän jokainen Kapasenkin tärkeyden KalPalle tiedä ja todennäköisesti pelaa KalPassa uransa loppuun ja jos se ura nyt ei tähän kauteen lopu niin ensi kausikin on tältä osaa turvattu.

Kalle Sahlstedt - Oli jo viime kaudella KalPan parhaimmistoa ja Kapasen kanssa saikin alkukaudesta viime kaudella työstää lähes kaiken yksin, mutta nyt on löytänyt itselleen vielä paljon kovemman pelivireen Kiiskisen rinnalla ja varsinkin syöttöjä mies on saalistanut maaleihin tiheään tahtiin. Jakaa Kiiskisen kanssa tällä hetkellä KalPasta parhaan pelaajan tittelin ja jos samainen syöttö/maaliputki jatkuu voi olla uran kausipiste ennätyskin lähellä. Jatkoa vaan tällekin miehelle mikäli uraansa päättää vielä jatkaa.

Timo Salo - Hyvä alivoimapelaaja tai oikeastaan erittäin hyvä sellainen. Jatkoa ehkä antaisin, mutta katsotaan nyt kausi loppuun kun vielä toistaiseksi ei ole Salolta mitään ihmeellistä nähty hyvän alivoimapelin lisäksi.

Avatar
Viestit: 1476
Liittynyt: 17.02.2008 19:58
Paikkakunta: Vantaa, Finland
Suosikkijoukkue: KalPa, Tampa Bay Lightning, Jokerit

Re: KalPa kaudella 2010-2011

ViestiKirjoittaja Kossi » 01.12.2009 15:44

Ite en jaksa väsätä mitään listoja, mutta muutama poiminta:

Strömbergille ehdoton ei jatkon kannalta. Hän kangistuu päivä päivältä ja ei riitä enää vauhti mitenkään liigaan.

Kiiskinen NHL:lään, KHL:llään? Ei ole pääsemässä. Fyysisyyttä tarvitsee ja rutkasti jos meinaa pärjätä edes AHL:lässä. Miehestä varmasti tulee kova nimi kotimaassa ja Euroopassa, mutta isompiin liigoihin en näe että hänellä on silti asiaa.

Sahlstedtin myös vaihtaisin nuorempaan vereen. Vaikka pinnoja hänellä on tältäkin kaudella, lähes kaikki on tehty ylivoimalla ja ne on niitä kakkossyöttöjä.
Lätkä on tehty koettavaksi livenä!

INTEGROITU UIMALAKKI

Avatar
Viestit: 3226
Liittynyt: 06.12.2009 21:03
Suosikkijoukkue: Lappeenrannan italialaismafia

Re: KalPa kaudella 2010-2011

ViestiKirjoittaja AriGold » 01.01.2010 20:04

KalPa teki vuoden jatkosopimuksen Jussi Timosen ja Tapio Laakson kanssa. Kahden vuoden jatkot saivat Janne Jalasvaara ja Mikko Kukkonen. Sen lisäksi KalPa käyttää Mika Järvisen option, joka koskee ensi kautta. Mielestäni Laakson ja Jalasvaaraan sopimukset olivat todella hyviä KalPalle.
"Toivottavasti tuo patsas on vähän kestävämpää tekoa ku esikuvansa on ollu."
- Kuningas Litmanen patsaansa esittelytilaisuudessa.

Viestit: 305
Liittynyt: 18.02.2008 18:35
Suosikkijoukkue: KalPa

Re: KalPa kaudella 2010-2011

ViestiKirjoittaja kfk » 24.04.2010 20:17

tulijat:

Sakari Salminen
Janne laakkonen
Kai syväsalmi
+ 1-2 hyökkääjää
+1-2 pakkia
mv jos järvinen lähtee

Lähtijät

Ville Varakas Blues
Timo Seppänen
Kalle Shalstedt lop.
Mika Störmberg lop
Härski edm?/nhl/ahl
Kapanen? lop
Mika Järvinen? jokerit/hpk
Älä jää paitsioon!! Vaan tule Vaihtoaitioon.

Viestit: 305
Liittynyt: 18.02.2008 18:35
Suosikkijoukkue: KalPa

Re: KalPa kaudella 2010-2011

ViestiKirjoittaja kfk » 26.04.2010 13:33

Lähipäivinä seura tiedottaa uusista pelaajista.
Älä jää paitsioon!! Vaan tule Vaihtoaitioon.

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Re: KalPa kaudella 2010-2011

ViestiKirjoittaja Dev » 26.04.2010 13:54

Veikkaisin, että tiedottavat samantien, kun HPK:n pelit TPS:ää vastaan ovat ohi. Tuskin kaikkia soppareita julkistetaan kerralla, mutta uskoisin, että sieltä tulee nyt ainakin Salminen, Syväsalmi ja Laakkonen. Eniten tuossa tiedotustilaisuudessa kiinnostaa se, että tuleeko sieltä tietoa koskien Sami Kapasta. Hokkarit naulaan, vai vielä yksi kausi? Aika vahvoja huhuja liikenteessä, että nyt päättynyt kausi olisi ollut uran viimeinen.
- Olen aina IFK

Avatar
Viestit: 4465
Liittynyt: 03.07.2008 20:47
Suosikkijoukkue: Porin Ässät Liigan pudotuspeleissä keväällä 2016

Re: KalPa kaudella 2010-2011

ViestiKirjoittaja kuningas26 » 26.04.2010 15:27

Tiedottivat näköjään ensimmäiset sopimukset jo tänään.

Sakari Salminen, Henri Laurila ja Oskar Essen KalPaan
Four passes break any defence

Avatar
Viestit: 2400
Liittynyt: 01.09.2008 20:20
Paikkakunta: Lahti
Suosikkijoukkue: Pelicans, Caps, Chelsea FC

Re: KalPa kaudella 2010-2011

ViestiKirjoittaja Kauppila » 26.04.2010 16:09

kuningas26 kirjoitti:Henri Laurila


Jahas, vai että Laurilan nappasivat. Tämä tuli kyllä meikäläiselle aika yllättävänä hankintana. Odotin, että Laurila olisi jatkanut MODO:ssa tai suunnannut ulkomaille. KalPa saa Laurilasta tuollaisen semi-fyysisen peruspakin, joka osuu maalipuidenkin väliin muutaman kerran kauden aikana. Parhaimillaan Laurila on todella kovan tason puolustaja, mutta viimeisimmät pelit eivät ole olleet enää sitä parasta Henri Laurilaa. Ihan kelpo pakki kakkos- tai kolmospariin.

Onnea Hemulle uudessa seurassa. :tuoppi:
''Form is temporary, Class is permanent''

''Im not putting pressure on you about that we have to win. I don’t want to put that kind of pressure on you. But we can’t lose, we cannot lose.'' – Jose Mourinho

Avatar
Viestit: 13179
Liittynyt: 29.08.2008 22:02
Paikkakunta: Norsuluutorni
Suosikkijoukkue: YLLÄPITO

Re: KalPa kaudella 2010-2011

ViestiKirjoittaja Multi » 26.04.2010 18:37

Jahas ollaanko Virtaa ulostamassa vai mikäs suonenveto sille on tullut? Peksihän on tunnettu mikkihiiri hankinnoistaan, ja nyt sitä idylliä tai käsitystä kyllä Laurila pahasti rikkoo. Kaikki sopparit ihan hyviä KalPan kannalta, Laurilta ja Salmiselta varmaan odotetaan vahvaa roolia, mutta Essen on toivotaan toivotaan osastoa kuten tryout kertookin...

Laakkonen ja Syväsalmiko vielä tulossa, entä muita?...
Turha koittaa ylläpito voittaa

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Re: KalPa kaudella 2010-2011

ViestiKirjoittaja Dev » 27.04.2010 10:05

DrMultihunter kirjoitti:Jahas ollaanko Virtaa ulostamassa vai mikäs suonenveto sille on tullut? Peksihän on tunnettu mikkihiiri hankinnoistaan, ja nyt sitä idylliä tai käsitystä kyllä Laurila pahasti rikkoo. Kaikki sopparit ihan hyviä KalPan kannalta, Laurilta ja Salmiselta varmaan odotetaan vahvaa roolia, mutta Essen on toivotaan toivotaan osastoa kuten tryout kertookin...

Laakkonen ja Syväsalmiko vielä tulossa, entä muita?...


KalPan ongelma on kaksi viimeistä vuotta ollut se, että siellä ei ole sitä kunnon isoa omanpään luutijaa. Fanitkin ovat sitä huutaneet vaikka kuinka moneen kertaan. Nyt sellainen sitten hommattiin Laurilan muodossa ja itse pidän kyllä tätä erittäin järkevänä hankintana. Laurila on kuitenkin parhaimpina päivinä erittäinkin hyvä puolustaja tähän liigaan ja se veto on raudanluja kun se lähtee. Siinä ei paljoa tiellä silloin halua olla. KalPan pakisto alkaa olemaan aikalailla valmis, vielä sinne tulee 99% todennäköisyydellä Syväsalmi ja sitten on paletti ready. Täytyy sanoa, että ihan hyvältä näyttää, mutta ei edelleenkään miltään mestaruuden voittavalta pakistolta, toisaalta näyttääkö TPS:n tämän vuotinen? Ei.

Sakari Salmisesta ei ole kukaan jaksanut edes kirjoittaa mitään. Tämä siirto on tiedetty jo varmaan 3-4 kuukautta ja ei tullut mitenkään yllätyksenä. Salminen on todella, todella potentiaalinen kaveri, joka tulee aivan varmasti nousemaan uudelle tasolle KalPassa ja sekin ihan vain pelityylin ansiosta. KalPan tyylinen kiekkokontrolli pelaaminen sopii tälle kaverille aivan varmasti.

Oskar Essen? Nimen olen kuullut, mutta mitään muuta en tiedä kaverista.
- Olen aina IFK

Avatar
Viestit: 3628
Liittynyt: 11.04.2009 13:19
Suosikkijoukkue: KalPa, Anaheim Ducks

Re: KalPa kaudella 2010-2011

ViestiKirjoittaja KilleriPilleri » 27.04.2010 21:35

No nyt viimeinkin saadaan puolustukseen sitä kokoa sillä sitä onkin kaivattu sitä isokokoista pakkia noiden mikkihiirien sijaan. Aika yllärinä tuli tämä Laurilan siirto, mutta olen ihan tyytyväinen sillä niinkuin tuossa sanoinkin isokokoinen, kova laukaus ja varsinkin ylivoimaan tärkeä palanen juuri tuon laukausvoiman ansiosta. Sakari Salmisen siirto nyt onkin sitten tiedetty jo ties kuinka kauan joten ei siitä sen enempää. Oskar Essen puolestaan viime kaudella oli Sapkon parhaimpia hyökkääjiä, 24 ottelussa 31 pistettä että ei huonosti, katsotaan nyt pääseekö try outia läpi ja mikäli pääsee niin on minun puolestani ihan tervetullut pelaaja hänkin.

Viestit: 305
Liittynyt: 18.02.2008 18:35
Suosikkijoukkue: KalPa

Re: KalPa kaudella 2010-2011

ViestiKirjoittaja kfk » 28.04.2010 04:20

Lisää kokoa tulee: http://www.savonsanomat.fi/teemat/jaaki ... iin/556038

http://www.eliteprospects.com/player.php?player=911

Meille ei tuukkaan ihan pygmijengi. Laakkoset ja Salmiset saa pörrätä rauhassa. Tätä se kaipas play offeissa, etä edes jotkut pystyis vastaamaan kovaan peliin. Pakko olla jo sopimus, kun Kapanen on noin varma, ei halunnut vaan sanoa. Toivottavasti.
Älä jää paitsioon!! Vaan tule Vaihtoaitioon.

Avatar
Viestit: 13179
Liittynyt: 29.08.2008 22:02
Paikkakunta: Norsuluutorni
Suosikkijoukkue: YLLÄPITO

Re: KalPa kaudella 2010-2011

ViestiKirjoittaja Multi » 28.04.2010 07:02

Noh teidän kannalta hyvä että kokoa tulee lisää, sillä sellaisia kukkakeppejä teidän pelaajat on olleet. Nuo nimet ei vaan hirveästi vakuuta, vaikkakin onhan tämä uusi ruotsinihme edustanut kotimaataan ihan MM-kisatasollakin. Kahdella isommallakaan pelaajalla ei pitkälle pötkitä, jos ei sitten käy hirveä tuuri playoffkaaviossa. Nimi oli seurajohdolle tuttu, niin varmasti tulee olemaan hyvä vahvistus..
Viimeksi muokannut Multi päivämäärä 28.04.2010 16:19, muokattu yhteensä 2 kertaa
Turha koittaa ylläpito voittaa

Viestit: 305
Liittynyt: 18.02.2008 18:35
Suosikkijoukkue: KalPa

Re: KalPa kaudella 2010-2011

ViestiKirjoittaja kfk » 28.04.2010 09:26

Voisko joku suomentaa: http://hockey.expressen.se/elitserien/1 ... nska-ligan itellä ei kielipää riitä.
Älä jää paitsioon!! Vaan tule Vaihtoaitioon.

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Re: KalPa kaudella 2010-2011

ViestiKirjoittaja Dev » 28.04.2010 09:29

kfk kirjoitti:Voisko joku suomentaa: http://hockey.expressen.se/elitserien/1 ... nska-ligan itellä ei kielipää riitä.


Månsson jättää Ruotsin Elitserienin ja siirtyy SM-Liigaan KalPan riveihin. Sitten siinä höpötellään vähän miehen urasta, ei mitään muuta ihmeempää. Todella mielenkiintoinen haku KalPalta jos toteutuu.
- Olen aina IFK

Seuraava

Paluu KalPa

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa