Mathias Månsson KalPaan

Kuva
Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Mathias Månsson KalPaan

ViestiKirjoittaja Dev » 28.04.2010 16:14

Ruotsalainen Mathias Månsson siirtyy KalPaan 1-vuotisella sopimuksella, Järvinen siirtyy muualle

– Månsson on fyysinen laitahyökkääjä, pelaajatyyppi jollainen meiltä on puuttunut. Mathias tuo värikkyyttä kaukaloon ja johtajuutta pukukoppiin. Mies on tehnyt Elitserienissä pisteitä hyvin ja tasaisesti monen kauden ajan, sanoo Kapanen.

– KalPa on loistava organisaatio, mistä yhtenä osoituksena seura oli valmis antamaan tällaisen mahdollisuuden. Haluan kiittää toimistoa, joukkuetta, kannattajia ja isoa määrää ihmisiä jotka ovat tehneet Kuopiossa minun eteen niin paljon. Olo on yhtä aikaa innostunut ja hyvin haikea, toteaa Järvinen.

– Siirto toteutettiin pitkälle taloudellisten seikkojen takia ja oli pitkän harkinnan tulos. Tämä oli kaikille osapuolille paras ratkaisu. Järvisen lähtö vapauttaa samalla pelimerkkejä kenttäpelaajien suhteen. Haluan kiittää Mikaa vuosista KalPassa, toivotan onnea ja toivottavasti saadaan tehdä vielä joskus töitä yhdessä KalPassa, kertoo puolestaa urheilutoimenjohtaja Kapanen.


Tällaista tällä kertaa. Kommentoin kohta hiukan lisää.
- Olen aina IFK

Viestit: 305
Liittynyt: 18.02.2008 18:35
Suosikkijoukkue: KalPa

Re: Mathias Månsson KalPaan

ViestiKirjoittaja kfk » 28.04.2010 19:08

Ennakkoon ajatellen helvetin kovahankimnta, kausari lähti tilaukseen. Järälle onnea jokereihin, ei vaan ollut järkeä pitää kahta ykkösmaalivahdin palkkaa nostavaa molaria, olen kuullut että haetaan nuorta maalivahtia jolla on jo miesten pelejä alla. Kun Laakkonen ja syvis ensi viikolla julkaistaan niin hyvältä näyttää, Kerman siirretään tietojeni mukaan sentteriksi, onnistu hyvin jokereissa sentterinä.

http://www.youtube.com/watch?v=PNVSIzjzya4 noin 34 sek kohdalla Mathias Månsson työn touhussa.
Älä jää paitsioon!! Vaan tule Vaihtoaitioon.

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Re: Mathias Månsson KalPaan

ViestiKirjoittaja Dev » 30.04.2010 10:27

Täähän oli ihan selvä täsmähankinta KalPalta. Virran jengistä on puuttunut monta vuotta se rotta ja äijä joka puolustaa omiaan. Varakas on ehkä tällainen ollut, mutta kuitenkin liian tärkeä mies menetettäväksi. Muistuttaa tuntomerkeiltään jollain tapaa Erkki Rajamäkeä. Tekee tasaisesti pisteitä kaudesta toiseen, ärsyttää vastustajaa ja väntää senkan nenästäkin jos on tarvetta. Muutaman päivän sisään Kuopioon tuli kaksi hyvin epätyypillistä hankintaa, kun Laurila ja Månsson astelivat jengiin, mutta kait se on Virtakin huomannut asian, että näitä isoja ja vittumaisia kavereita on oltava joukkueessa, jos mielii kullasta taistella tulevina vuosina.

Mielenkiinnolla odottelen mitä saa aikaiseksi ensi kaudella.
- Olen aina IFK

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 14833
Liittynyt: 12.05.2008 16:38
Paikkakunta: Kuopio
Suosikkijoukkue: TPS, NHL, Junnut

Re: Mathias Månsson KalPaan

ViestiKirjoittaja Legenda » 04.11.2010 15:44

Eipä kirjauttanut Månsson nimeänsä savolaisten sydämiin, ainakaan millään hyvällä, ja näinpä KalPa ja Månsson ovat purkaneet pelaajasopimuksensa. Månsson ehti pelata KalPassa 18 ottelua joissa syntyi neljä (1+3) tehopistettä. Rangaistusminuutteja herra sentään keräsi 32 minuutin verran. Osansa sopimuksen purussa on toki myös Robert Petrovickylla jonka kanssa KalPa yrittää kuumeisesti saada sopimusta aikaiseksi. Jotta tämä olisi mahdollista on KalPan harvennettava pelaajistoa.

Lähde: http://www.kalpa-hockey.fi/sitenews/vie ... 1/nid/1135
"Ei Ilveksellä huonosti mene. Lehdistötilaisuudessakin on tarjolla puoliksi syöty viineri."
- Marko Leppänen @ Twitter

Reijo Mäki kertoi, että aikanaan Turun Palloseurassa pelannut Mal Davis harrasti seksiä naisen kanssa kun muut juhlijat oliva löivät ympärillä tahtia. Aktin jälkeen Davis oli siirtynyt suoraan katsomaan videolta omia maalejaan.

Paluu KalPa

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa