Janne Laakkonen, Kai Syväsalmi, Aleksis Ahlqvist KalPaan

Kuva
Viestit: 305
Liittynyt: 18.02.2008 18:35
Suosikkijoukkue: KalPa

Janne Laakkonen, Kai Syväsalmi, Aleksis Ahlqvist KalPaan

ViestiKirjoittaja kfk » 06.05.2010 15:08

Tiedotus vähän pitkitty, kun oli tarkoitus saaada pelaajat paikan päälle, mutta jouduttiin tyytymään pelkkään netti/lehdistötiedotteeseen. Kaikki sopii minun KalPaan hyvin, Aleksis on varmaan pätevä kakkonen, Laakkonen voitti pudotuspelien pistepörssin ja syväsalmi oli finaaleissa parempi kun KalPaa vastaan. Mikäs Ahlqvistillä kun noin vähän pelannut viime kaudella, ei edes mestistä?
Älä jää paitsioon!! Vaan tule Vaihtoaitioon.

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Re: Janne Laakkonen, Kai Syväsalmi, Aleksis Ahlqvist

ViestiKirjoittaja Dev » 06.05.2010 16:21

Naureskelin joskus pari kuukautta sitten näille Laakkos huhuille ja ajattelin mielessäni, että onko tässä tosiaan KalPan uusi sniper. En naureskele enää. Runkosarja oli Laakkoselta tasaista puurtamista, ei erityisen hyvä, eikä huonokaan. Playoffeissa äijä nousi sitten aivan uudelle tasolle ensimmäistä kertaa ja itse olin kyllä hyvin yllättynyt. Laakkoselle kävi vähän kuin Hirsolle, ekat hyvät playoffit. Uskon, että tulee tekemään ensi kaudella kovaa jälkeä KalPan paidassa, sillä Kuopiolaisten pelityyli sopii varmasti Lakulle.

Kai Syväsalmi on myös ihan mielenkiintoinen haku. Hyvä kiekollisessa pelaamisessa, mutta omassa päässä on turha usein suurissa vaikeuksissa. Playoffeissa tämä tuli varsinkin hyvin esille IFK ja KalPa sarjassa, jossa mies oli molemmissa... noh surkea sanoisin. Finaali sarjassa TPS:ää vastaan sentään paransi jonkun verran ja ei ollut enää se HPK:n heikoin lenkki.

Aleksis Ahlqvist, mitäs sitä sanoisi tästä kaverista. Tuli 06-07 Stadiin, tarkoituksena oli saada Lundellille hyvä nuori kirittäjä, siihen hommaan Ahlqvistista ei ollut. Joutui jopa lainalle Hämeenlinnaan hetkeksi. 07-08 kaudella jatkoi Lundellin kakkosena, loppukaudesta otti ykköstorjujan paikan Jannen loukkaannuttua. Lopulta kuitenkin Ahlqvist sairastui sydänlihas tulehdukseen ja maalille luisteli Jani Nieminen. Seuraavan kauden alkaessa Ahlqvist oli jälleen kakkosmaalivahti Pitkämäen toimiessa ykkösenä. Housu sai kuitenkin kenkää IFK:sta ja Ahlqvistille tarjottiin hopea lautasella ykkösveskarin paikkaa. Torjui siinä muutamat ottelut, ei vakuuttanut. IFK vetäisi pakasta mustan kortin ja heitti Niemisen maalille, onnistui loistavasti ja Ahlqvistin kohtalona taas kakkosmaalivahdin hommat. Tällä kaudella Ahlqvist pelasi yhden pelin IFK:ssa ja parit pelit Suomi-sarjassa. Koki viime kesänä vakavan loukkaantumisen ja kun pääsi vihdoin ja viimein kuntoon, niin tuli heti samantien putkeen uusi todella paha loukkaantuminen. Se piti Allun käytännössä sivussa koko kauden. Eli pelituntumaa ei ole paljoa.
Potentiaalinen veskari Ahlqvist on aina ollut, mutta niin kuin sanoin jo kertaalleen täällä KalPan osiossa, niin vaikuttaa sellaiselta hepulta jolla ei ole mitään intressejä mennä urallaan eteenpäin. Ei jumalauta kukaan kunnianhimoinen veskari tyydy kakkosmaalivahdin tai kolmosvahdin paikkaan, niin kuin Ahlqvist teki IFK:ssa.

Hyvää jatkoa vaan kuitenkin Allulle.
- Olen aina IFK

Viestit: 305
Liittynyt: 18.02.2008 18:35
Suosikkijoukkue: KalPa

Re: Janne Laakkonen, Kai Syväsalmi, Aleksis Ahlqvist KalPaan

ViestiKirjoittaja kfk » 06.05.2010 20:43

Joo eiköhän tässä ollut tarkoituksena hakea parempi kakkonen kun Similä ja kyllä Ahlqvist on parempi kakkos moken hommaan kuin Similä jolla ei ole vielä miesten pelejä alla ollenkaan. Mikä tärkeintä varmasti huomattavasti halvempi kuin Järvinen, Järvisen palkasta/myynnistä jäi näin jotain sukan varteenkin.
Älä jää paitsioon!! Vaan tule Vaihtoaitioon.

Avatar
Viestit: 3619
Liittynyt: 11.04.2009 13:19
Suosikkijoukkue: KalPa, Anaheim Ducks

Re: Janne Laakkonen, Kai Syväsalmi, Aleksis Ahlqvist KalPaan

ViestiKirjoittaja KilleriPilleri » 06.05.2010 21:13

Odotetut sopimuksethan sieltä tuli ja nämä olivat tiedossa jo ties kuinka pitkään. Taas kerran saadaan yksi paluumuuttaja Laakkosen muodossa lisää ja mikäs siinä ilomielin Janne Kuopioon varmasti otetaankin takaisin, kehittynyt vuosien saatossa paljon, tulee varmasti taas iskemään sen reilun 30 pisteen kauden ja kyllä sopii pelitapaankin vallan mainiosti. Syväsalmi puolestaan on ihan hyvä peruspakki, tosin joskus tuntuu jäätyvän ihan täysin uskon kuitenkin että onnistuu KalPanutussa ehkä jopa paremmin kuin HPK:n riveissä. Ahlqvist nyt on aika mitäänsanomaton toivon että onnistuisi meillä, mutta se jää nähtäväksi. Tuskin kuitenkaan kovin montaa peliä pelaa sillä eiköhän Ahonen vedä maalinsuulla lähes koko kauden. Plussaa toki Ahlqvistille siitä että kokoa ainakin löytyy.

Paluu KalPa

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa