Antti Halonen, Miika Koivisto ja Janne Kolehmainen KalPaan!

Kuva
Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Antti Halonen, Miika Koivisto ja Janne Kolehmainen KalPaan!

ViestiKirjoittaja Dev » 19.04.2012 13:09

Halonen, Koivisto ja Kolehmainen KalPaan

Ei mitään järisyttäviä sopimuksia. Ainoastaan Halosen hankintaa puolustukseen voidaan pitää kovana hakuna. Oli viimeisellä SM-Liiga visiitillä perkuleen hyvä ja ärsyttävä vastustaja. Koivisto pelannut loistokauden Mestiksessä ja sieltä puolelta tätä miestä on hypetetty ihan perkeleesti, voi olla, että jopa aivan liikaakin. Kolehmaisen Janne taas on täydellinen haku alempiin ketjuihin. Loistava roolipelaaja, joka on jäänyt vuosien saatossa mieleen ilkeistä pommeistaan kentällä.

Hyviä hankintoja KalPalta, mutta ei tosiaan vielä mitään veret seisauttavia. Mihin se Kerälän Antti muuten jäi?

E: Niin Halosen ja Kolehmaisen sopimukset ovat 3-vuotisia, kun taas Koiviston 2-vuoden sopimus.
- Olen aina IFK

Avatar
Viestit: 4772
Liittynyt: 04.01.2011 19:21
Paikkakunta: Varkaus
Suosikkijoukkue: SHL - KalPa - Penguins - Newcastle United - KooKoo

Re: Antti Halonen, Miika Koivisto ja Janne Kolehmainen KalPa

ViestiKirjoittaja Hartikainen35 » 19.04.2012 14:58

Lienee se Kerälän sopimus jätetty vielä julkaisematta, kuitenkin mies eilen vasta saavuttanut prossimitalin. Niin heti seuraavana päivänä sopimus julki? :D

Ja minne jäivät myös jatkojen tiedotukset?

Avatar
Viestit: 1356
Liittynyt: 11.07.2008 18:31
Paikkakunta: Kuopio
Suosikkijoukkue: Edmonton Oilers

Re: Antti Halonen, Miika Koivisto ja Janne Kolehmainen KalPa

ViestiKirjoittaja kesäesa » 23.04.2012 04:32

Kirjataan muutama sananen Neekerin tekemistä diileistä...

Janne Kolehmainen - Näppituntumalta erinomainen haku Neekeriltä. Varsinkin sopimuksen pituus tyydyttää suuresti. Kolmen vuoden pahvi ja kyseessä on kuitenkin ikäisekseen erittäin kokenut pelaaja. Jäänyt HPK-ajoilta mieleen vittumaisena räkämaalien tekijänä. Panssarivaunun kokoinen laitahyökkääjä taklaa paikan tullen tuhannen auringon voimalla ja se ei allekirjoittanutta haittaa yhtään. Eikä haittaa sekään, että nuo taklaukset tulevat seuraavien vuosien aikana aiheuttamaan lukuisia pelikieltoja. Tällaista miestä koko Kuopio on kaivannut viime kausien ajan. Pakarinenkin taklaa pirun kovasti, mutta ei siltikään tee sitä kovin usein, vaan jarruttaa usein juuri ennen kontaktia. Kolehmainen ei näissä tilanteissa paljoa jarruttele. Hankittiin Iiro Pakarisen korvaajaksi ja sanoisin, että aika 50/50 ”treidi” tämä oli. Rudi oli kuitenkin oma (rightin) poika, jonka kehittymistä on päässyt seuraamaan usean vuoden ajan. Kolehmainen on kuitenkin astetta fyysisempi, ilkeämpi ja monipuolisempi kaveri. Potentiaalia yleisön suosikiksi, eikä pelkästään fyysisyyden vuoksi, sillä Kolehmainen on varsin ”teatraalinen” pelaaja mitä tulee mm. tuuletuksiin ja rangaistuslaukauksiin. Lähtökohtaisesti kolmos- tai nelosketjun laita, joka pelaa ylivoimalla maskimiehen paikalla ja saa suuren alivoimaroolin.

Antti Halonen – Tämäkin on loistava haku Neekeriltä. Alussa olin vittuuntunut tästä huhusta, sillä onhan hän pelaajatyypiltään köyhän miehen Lannon, mutta sitten, kun kuulin, että Halonen korvaa Laurilan olin onnesta shokissa. Halonen skriivasi nimensä alle Kolehmaisen tapaan kolmen vuoden sopimukseen, eikä siinä ole mielestäni vuottakaan liikaa. Halonen on pelaajatyypiltä vanhan koulukunnan pörriäinen. Periksiantamaton ja erittäin fyysinen kaveri, joka ei anna tippaakaan periksi kentällä ollessaan. Tiputtaa kintaat jäähän mikäli kokee vastustajan kohdelleen joukkuekaveria kaltoin. Olisi ollut kova sana Blues-sarjassa... Mitä todennäköisimmin kakkosparin puolustava puolustaja Adam Masuhrin rinnalla.

Miika Koivisto – Kuulopuheiden mukaan mielenkiintoinen haku. Spåra-fanit ovat hehkuttaneet Koivistoa maasta taivaaseen, mutta itse en ole Miikalta nähnyt yhtään ottelua. Oli kuulemma Ilves-sarjassakin Sportin parhaimmistoa. Kehittynyt hurjin harppauksin Vaasassa ja toivoa vain sopii, että kehitys jatkuu samanlaisena myös Kuopiossa. Koivistolla on kaksivuotinen sopimus, mikä on sinällään pieni pettymys, jos oletetaan, että Koiviston ensimmäinen kausi menee liigarytmiin totutellessa ja läpimurto tulee toisella kaudella. Tällöin Koiviston pitäminen Savossa on erittäin hankalaa. Raporttien mukaan suhteellisen isokokoinen vaasalainen on kiekollisesti erittäin lahjakas. Ei tee juuri lainkaan virheitä, vaan on kiekkovarma puolustaja. Miinuksen puolelle menee ehdottomasti fyysisyyden puute. Tosin erään haastattelun mukaan Koivisto kiinnittää siihen ja laukaukseen eniten huomiota kesäharjoittelun lomassa. Korvaa syvyyspuolustajana hasardi-Koistisen.

Seuraavan tiedotustilaisuuden jälkeen uuttaa mietelmää.

Näiden pakkihankintojen jälkeen puolustus alkaa olla kasassa:

Jussi Timonen - Marko Kauppinen
Adam Masuhr - Antti Halonen
Ryan Lannon (*) - Mikko Kukkonen (**)
Miika Koivisto - S-P Riikola

Fyysisyyttä tuossa ainakin on. Noista kavereista fyysisyyteen pystyy Timonen, Halonen, Lannon sekä Kukkonen. Tämän lisäksi Masuhr on yksi liigan parhaimmista avojääntaklaajista ja nuori Riikola kunnostautui viime kaudella huvittavissa naamanhieromis-skaboissa.

* - Lannonin jatko on päivä päivältä todennäköisempi. Tällä hetkellä mies on Sandwichissa kuntouttamassa jalkaansa ja saapuu Kuopioon seuraavan kerran toukokuun alkupuolella. Artistisopimus on mahdollinen.
** - Kukkosella on tehty jatko Kuopioon, tosin julkistettu sitä ei vielä ole.
"- Mulla on sen verran kielitaitoa ja kontaktipintaa, että voisin koutsata jossain päin maailmaa jo huomenna. Ja ihmiset tulisivat sivistyneesti sanomaan, että herra Tamminen, great to fucking see you."

Paluu KalPa

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa