Pauli Levokari - Aliarvostettu ammattilainen?

Kuva
Avatar
Viestit: 13179
Liittynyt: 29.08.2008 22:02
Paikkakunta: Norsuluutorni
Suosikkijoukkue: YLLÄPITO

Pauli Levokari - Aliarvostettu ammattilainen?

ViestiKirjoittaja Multi » 09.05.2012 18:37KalPa on tehnyt kahden vuoden sopimuksen SaiPasta siirtyvän puolustaja Pauli Levokarin (34) kanssa. Levokari tuo oman maalin eteen reilusti kokoa (199cm/106kg) ja kovuutta. Miehen piste-ennätys on 17 pistettä kaudessa ja parhaimmillaan jäähypenkki on kulunut kaudessa 181 minuutin edestä.

- Isolla innolla tulen todella hyvään joukkueeseen. Joukkueen kokoonpanoa kun katsoo, ei voi olla muuta vaihtoehtoa kuin olla paras joukkue, etenkin kun alla on jo runkosarjan voitto. Henkilökohtaisesti haluan astua askeleen eteenpäin, näkee Pauli Levokari.

Jaahas aika puskista itselle tuli tämä siirto, toki kuulin jo pari päivää sitten tälläistä huhua Kuopion tutuiltani, mutta luulin että jauhavat vaan paskaa. Jotenkin ajatus Levokarista ja itseään kunnioittavasta joukkueesta on koominen, ei siinä on Levokari varmasti ihan hyvä pelaaja jos rooli on oikea. Levokari on kuitenkin syystä tai toisesta leimaantunut SM-liigassa hyväksi vitsiksi joten arvostus ei varmasti ole monella huipussaan. Mitäköhän roolia KalPa on Lepokarille antamassa, itse en häntä päästäisi kuin kolmospakkipariin ja ehkä jotain hajavaihtoja yli/alivoimissa.

KalPan puolustuksessa tosiaan Levokari on mielenkiintoinen. Jotenkin KalPan pelitapa + Levokari ei vaikuta kaikken parhaimmalta yhdistelmältä. KalPalta on tosin puuttunut kovuutta oman maalin edustalta, mutta ei Levokari sitä tuo vai? Muistaakseni Pauli on hävinnyt järjestään lähes kaikki kähinät jne.

Jokunen vuosi sittenhän Levokaria huhuttiin JYPiinkin ja olisin kyllä ottanut lepokarin innolla vastaan, en niinkään peliesitysten perusteella, mutta olisihan se hienoa nähdä ja nauraa kun Levokari kurvailee omassa suosikkijoukkueessa. IFK:n esityksistä ei ole oikein muuta muistikuvaa, kuin se aivopieru Suutariseen.

Paljon on niistä ajoista tapahtunut ja Levokarikin ottanut enemmän roolia myös hyökkäyspelaamisessa, vaikka ei Levokaria oikein millään saa ajateltua kiekolliseksi pakiksi. Se oli kyllä pari kautta sitten koko vuoden suurin läppä, kun Pauke oli kultakypäränä ainakin viidessä SaiPan ottelussa ja paukutti pisteitä pisteiden perään, taisi tehdä lähes kaikki kauden pisteet muutamaan otteluun.

Yleinen käsityshän Paulista on iso, ruma ja paska, nyt on tosiaan Paukella mahdollisuus todistaa olevansa jotain muutakin.
Turha koittaa ylläpito voittaa

Avatar
Viestit: 1038
Liittynyt: 26.05.2011 08:29
Suosikkijoukkue: SaiPa

Re: Pauli Levokari - Aliarvostettu ammattilainen?

ViestiKirjoittaja 3156155 » 09.05.2012 19:47

Levokari on Liigan aliarvostetuimpia puolustajia. kaudella 2009-2010 Levokari pelasi loistavan kauden ja 2010-2011 kausi oli heikko, mutta Pauli pelasi aivan loistavan kauden menneellä kaudella ja ei yhtään yllätä, että Kalpa miehen halusi! hänet halusi itseasiassa erittäin moni muukin seura. Levokari on yksi Liigan aliarvostetuimmista pelaajista ja korvaa itseasiassa Lannonin aivan täysin! huvittaa kyllä kun itse on seurannut Paulia SaiPa aikoina erittäin paljon ja pidän kyseisestä pelaajasta todella paljon ja samalla törmää aina näihin Pauli Pauli on se niin paska sillä nämä käsitykset osoittavat vain ja ainoastaan sen, että muistaa vain tapaus Suutarisen tai sitten muuten vain monta vuotta jäljessä ihmisillä tieto ja näkemys Paulista tai sitten eivät vain yksinkertaisesti halua nähdä/päivittää käsitystään Paulista. Kalpa saa Paulista hyvän puolustajan joukkueeseensa ja toivotan kaikkea hyvää Paulille Kalpaan ja kiitän näistä vuosista. Hiukan haikea mieli tietysti tästä tuli, mutta SaiPalle Levokari olisi ollut hiukan liian kallis ja vaikka kova miehen palkka oli niin täysin ansaittu menneellä kaudella. Myös Levokarille tekee hyvää lähteä hakemaan loppu-uralle jotakin uutta kun homma kentällä kerran toimii erittäin mallikkaasti joten kiitos ja kumarrus vielä kerran Pauli näistä kuudesta vuodesta.
TULKAA TÄNNE! TÄÄL ON PIMEEMPÄÄ.

Avatar
Viestit: 5903
Liittynyt: 04.07.2010 18:04
Paikkakunta: Keskisuomalainen koillishämeessä eli Sysi-Suomi
Suosikkijoukkue: TPS - On vain 1 Pool, Klopp och Kungen

Re: Pauli Levokari - Aliarvostettu ammattilainen?

ViestiKirjoittaja ArchieBunker » 10.05.2012 09:28

Pariin Kallaveden rantatonteilta tulleisiin provokoukkuihin tarvitsee tyhmänä körmyselkäisenä ahvenena näin tärpätä ja todeta, että haluaisin olla hauki, mutta itse homman nimihän on miltein aina ollut se, että mistä parhaan tilin tekee, niin siihen varmasti myös tartutaan ja miksi ei myös pelaajan kehityksen kannalta, vaikka tässä tapauksessa se lienee vielä kysymysmerkki? Tepsin tarjouksesta en ole nähnyt mitään "mustaavalkoisella", joten mahdollisen tarjouskilpailun hävinneen joukkueen kannattajana en ala vetää surupukua niskaan, kun en näe siihen mitään syytä ja vielä vähemmän lähden urpona nokittaan provoilla, joskin toki niihin olisi saumat :Thumb up:

Ettei tämä jargoni menisi aivan OT:si, niin sanotan nyt sitten pari sanaa itse kohdehenkilöstä, josta tosin juuri en muista kuin kohinan Narreihin >>> HIFK:iin siirtymisestä, jotain nokkapokkia kautta blackoutteja ja pari senttiä sivuun siirtyneen nenäruston a`la Kai Nurminen, ei luuvitonen vaan kiekko! Osion avanneella Multilla lienee joku "fetissi" näihin "rautakankiin" (vitsi, vitsi :D ... kapish?), näin erästä tavallista Virtasta ajatellen, joten olisiko siellä Kallaveden rannoilla mahdollisesti uumoiltu Paulista "Jonne vol.2:sta", kun pääsee ottamaan uuden askeleen urallansa, niin valmennuksen kuin joukkueenkin näkökannalta .. mene ja tiedä? ... aika näyttää .. mahdollisesti ...
Hetken kestää elämää ja sekin synkkää, ja ikävää ..

... Kuuluu perkeleellinen pulina, ketä ne mahtaa olla? .. Ketäs luulisit olevan ...

"Meillä suvussa on ollut tapana, ettei omia asioita valitella. Mieluummin otan moottorisahan ja lähen vetämään tukkia niin pitkään, että helpottaa." - Seppo Räty

Avatar
Viestit: 4060
Liittynyt: 28.12.2010 11:56
Paikkakunta: Pohjois-Savo
Suosikkijoukkue: KalPa, IPK, Flyers, ManU, #8

Re: Pauli Levokari - Aliarvostettu ammattilainen?

ViestiKirjoittaja yakuza » 04.08.2012 19:37

3156155 kirjoitti:Levokari on yksi Liigan aliarvostetuimmista pelaajista ja korvaa itseasiassa Lannonin aivan täysin!


Kyllähän Levokari korvaa Lannonin fyysisyydessä, mutta ei ehkä muussa. Lannon ei koskaa hävinnyt kaksinkamppailua. Hoiti puolustupään tehtävät moitteetomasti ja ilman jäähyjä. Kyllä Levokarikini hoitaa tehtävänsä hyvin, mutta nimen takia myös taitaa tulla niitä jäähyjä. Vähän sama homma Ruudulla. Olisin halunut pitää ennemmin Lannonin Kuopiossa, mutta kyllä kait se Levokarikin menee, kun ottaa huomioon, että mies on halvempi. Hinta/laatu suhde varmasti kohtaa Levokarissa. Lannon pyyti lisää palkkaa, mutta Kapanen fiksuna kaverina ei suostunut, kun tietää, että Lannon voi loukkaantua uudestaan. Polvivammat ovat pahimpia jääkiekkoilialla. Mutta ihan hyvillä fiiliksillä Levokarista.
"Jos kiekko ei tule suoraan lapaan, se ei ole tarkoitettu sinulle"

#27

Paluu KalPa

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa