Pekka Tuokkola KalPaan!

Kuva
Avatar
Viestit: 4060
Liittynyt: 28.12.2010 11:56
Paikkakunta: Pohjois-Savo
Suosikkijoukkue: KalPa, IPK, Flyers, ManU, #8

Pekka Tuokkola KalPaan!

ViestiKirjoittaja yakuza » 22.01.2013 21:29

Pekka Tuokkola KalPaan!

KalPa on hankkinut maalivahti Pekka Tuokkolan Tapparasta. Sopimus kattaa loppukauden lisäksi myös ensi kauden.

Tuokkolalla on Tapparan ja JYPin riveistä 371 SM-liigan runkosarjan ottelua sekä 51 pudotuspeliottelua. Keväällä 2009 Tuokkola voitti Suomen mestaruuden ja valittiin pudotuspelien arvokkaimmaksi pelaajaksi. Viime kaudella maalivahti torjui KHL:n Nizhny Novgorodissa.

Maalivahdin hankinta tuli KalPalle ajankohtaiseksi kun Juha Toivosen pelaaminen keväällä on lonkkavamman johdosta epävarmaa.

- Saamme Tuokkolasta motivoituneen ja näytönhaluisen maalivahdin. Meillä on vahva historia viime kausilta maalivahtien kehittämisessä ja olemme todella tyytyväisiä, että "Peki" halusi tulla meille, kertoo toimitusjohtaja Kimmo Kapanen.

- Lähdimme hakemaan Koskiselle tukea kevään ajaksi kokeneesta maalivahdista. Kun Tuokkolan siirto sitten tuli mahdolliseksi, halusimme hänet ja saimme samalla ykkösmaalivahdin ensi kaudelle.


Sieltähän se varmistus tuli ja tässä on meidän ensikauden ykkösmokke. Katsoo nyt, että minkälainen soppa tästä tulee. Onhan Tuokkolalla ollut niitä unelma kausia, mutta nyt taitaa vieläkin vaivata se olkapää leikkaus/vamma? Torstaina ensimmäistä kertaa kokoonpanossa, kun Jokerit tulee Niiralaan vieraaksi.

Tulee ihan Case Ahonen mieleen tästä hankinnasta. Eihän Arinkaan pitänyt olla sateen tekijä, kun meille tuli, mutta taitaa tällä hetkellä olla KHL parhaimpia mokkeja.
"Jos kiekko ei tule suoraan lapaan, se ei ole tarkoitettu sinulle"

#27

Avatar
Viestit: 4772
Liittynyt: 04.01.2011 19:21
Paikkakunta: Varkaus
Suosikkijoukkue: SHL - KalPa - Penguins - Newcastle United - KooKoo

Re: Pekka Tuokkola KalPaan!

ViestiKirjoittaja Hartikainen35 » 22.01.2013 22:37

Okei, olin positiivisesti yllättynyt ja hyvällä mielellä kun huhu nousi ilmoille loppukauden stuntista Toivoselle. Ensin uutis ankkana Hovinen mutta lopulta korvaaja löytyi koti suomesta. Pekka Tuokkola, JES tämä oli hyvä vaihto ehto kevättä miettien, mutta miksi myös heti suora pahvi ensikaudesta? Miksi? Mielestäni tässä hätiköitiin ja aivan perkeleesti. Sopimuksen olisi pitänyt olla ehdottomasti: Loppukausi + 1v seuran optiolla. Eikai ne maalivahti markkinat olisi olleet niin tyhjät vaikka Koskinen ja Raanta menivät nyt, eikö sitä olisi voitu katsoa vielä muualta kevään aikana ja samalla tätä Tuokkolan työskentelyä.

No ei tällä hetkellä hurraa huutoa, mutta ei täyttä pettymystä. Mutta nyt kun ensikaudella Pekka on meidän ykkönen, tulee hankkia kova kakkos veskari ja yrittää ehkä jonkun näköistä tandem peluutusta, sitten perhana niitä fyysisiä pelimiehiä puolustukseen!!!

Avatar
Viestit: 2555
Liittynyt: 18.02.2008 18:19
Paikkakunta: Pori
Suosikkijoukkue: Ässät

Re: Pekka Tuokkola KalPaan!

ViestiKirjoittaja Jartsa » 22.01.2013 23:08

Haiskahtaa hieman paniikkiratkaisulta KalPan osalta, siis tuo ensi kausi. Markkinoilla ei tosiaankaan varmaan kovia nimiä enää ensi kaudeksi ole ja Tuokkolan kun saivat, niin samantien ensi kaudeksikin. Toisaalta sinänsä hyvä, että sitä myöten ei tarvitse sitä asiaa enää miettiä, kuka siellä kiekkoja torjuu.

Tuokkola ei, kuten jo huhuketjussa mainitsin, ollut maalivahtina sitä, mitä Tappara haki eli selkeää ykkösvahti. Mies sylki jatkuvasti kiekkoja eteensä ja antoi riparimaaleja. Ja puikoista meni todella paljon myös läpi. Eikä se hanskakäsikään ihan kunnossa ollut ja loppujen lopuksi siitä syystä mies laitettiin lepäämään. Metsola pelasi koko ajan paremmin ja kävikin niin, että siinä se meidän selkeä ykkösvahti onkin. Tuokkola ei siis ole lokakuun jälkeen pelannut liigapelejä, mutta LeKissä mies on muutamaan otteeseen esiintynyt.
Näyttöhaluja miehellä kuitenkin luulisi olevan. Haastatteluissa miehen naamasta ja eleistä on selkeästi käynyt ilmi, että pelaamattomuss kyrpii. Mutta siitä huolimatta hän on tukenut Metsolaa pyyteettä.

Saa nähdä, tuleeko Tuokkolasta viellä selkeä ykkösvahti liigaan. Hanskakäden ongelmat, epäonnistunut KHL-visiitti ja tämä kausi ovat vieneet Pekkaa alaspäin urallaan.

Noh, ei mitään muuta kuin kiitos ja onnea.
Ei allekirjoituksia

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Re: Pekka Tuokkola KalPaan!

ViestiKirjoittaja Dev » 23.01.2013 13:05

Aika riskin KalPa otti tässä hankinnassa. Ei niinkään tälle kaudelle, mutta ensi kautta silmällä pitäen. Tuokkola on yksi näistä veskareista jotka ovat liigamittarilla vähän yliarvostettuja. Parhaat vuodet pelattu JYPissä Wallinheimon parina ja mestaruudet pokattu takataskuun. Sitä ennen pelkkiä epäonnistumisia ja sen jälkeen pelkkiä epäonnistumisia. Sama homma viime kaudella JYPissä pelanneella Riku Heleniuksella. Ei varmaan hirveästi mene pieleen jos sanotaan, että JYPin pelitapa + puolustus viime vuosina, on ollut helvetinmoinen apu heidän maalivahdeille. KalPassa ei ole ihan sama meininki ollut viime vuosina. Toivotaan että onnistuu, mutta kyllä mä veikkaan enemmän sitä floppaamista kuin onnistumista.
- Olen aina IFK

Avatar
Viestit: 4060
Liittynyt: 28.12.2010 11:56
Paikkakunta: Pohjois-Savo
Suosikkijoukkue: KalPa, IPK, Flyers, ManU, #8

Re: Pekka Tuokkola KalPaan!

ViestiKirjoittaja yakuza » 23.01.2013 19:47

Tuokkola on valmis KalPan ykköstorjujaksi

Ainakin Tuokkola hyvillä mielin Kuopioon tulee. Henkinen puoli on myös omien sanojen mukaan kunnossa. Tumppi on suositellut KalPaa veljelleen, niin ei ainakaan Tuomakselle jäänyt mitään hampaan koloon KalPasta. Toivottavasti Peksi onnistuu loppukaudesta, että voidaan hyvillä mielin lähteä ensikauteen.

KalPa voi hyvinkiin nostaa ensi kaudelle Tuokkolan kakkosvahdiksi nykyisin lähinnä A-junioreissa pelaavan Henri Kiviahon. Juha Toivosen jatkoakaan ei ole toimitusjohtaja Kimmo Kapasen mukaan täysin poissuljettu.


Toivottavasti Toivonen ei ainakaan jatka. Enkä usko, että Kiviaho on vielä valmis liigaan. Mestikseen ensimmäisenä ja sitten vasta liigaan.
"Jos kiekko ei tule suoraan lapaan, se ei ole tarkoitettu sinulle"

#27

Avatar
Viestit: 6728
Liittynyt: 11.04.2009 13:12
Paikkakunta: Rauma
Suosikkijoukkue: Lukko, Red Wings, Chelsea, AIK, Trail Blazers

Re: Pekka Tuokkola KalPaan!

ViestiKirjoittaja Lehväs » 30.01.2014 11:11

Pekka Tuokkola siirtyy Färjestadiin

KalPan maalivahti Pekka Tuokkola (30) siirtyy Ruotsin SHL:n Färjestad BK:hon.

Tuokkola pelasi KalPa-paidassa 40 Liiga-ottelua, joiden tilastot ovat yhdeksän voittoa, neljä nollapeliä, päästettyjen maalien keskiarvo 2,41 ja torjuntaprosentti 88,86.

- Olemme rakentaneet ensi kauden joukkuettamme ilman Pekan siihen lukeutumista ja kun Färjestad tarvitsisi nyt kokeneen maalivahdin, tässä kohtasivat molempien seurojen intressit. Lisäksi Pekka pääsee antamaan näyttöjä ensi kautta varten uusiin ympyröihin, taustoittaa siirtoa urheilutoimenjohtaja Kimmo Kapanen.

- Haluamme kiittää Pekkaa ammattimaisesta asenteesta harjoitteluun ja pelaamiseen. Lisäksi Pekka on ollut joukkueessa hyvin positiviinen ja pidetty persoona, jolle toivotamme menestystä uusiin haasteisiin.

KalPan maalivahteina jatkavat Antti Ore ja Henri Kiviaho.


Sinne män ensimmäinen kaveri ja lisää varmaankin on lähdössä. Eipä Tuokkolan otteet nyt kateellisuutta aiheuttaneet, joten saattaa tehdä hyvääkin lähteä uusiin kuvioihin.
...

Avatar
Viestit: 4772
Liittynyt: 04.01.2011 19:21
Paikkakunta: Varkaus
Suosikkijoukkue: SHL - KalPa - Penguins - Newcastle United - KooKoo

Re: Pekka Tuokkola KalPaan!

ViestiKirjoittaja Hartikainen35 » 30.01.2014 19:42

Moikka moi Pekka Tuokkola :Thumb up:

Paluu KalPa

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa