Michal Birner Kuopion KalPassa

Kuva
Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Michal Birner Kuopion KalPassa

ViestiKirjoittaja Dev » 15.07.2014 17:14

Avataan nyt tällekkin miehelle oma ketju. Onhan tää ukko kuitenkin aika lähellä ykköskorin statusta. Mistäs sitä alottaisi, uran paras kausi neljä vuotta sitten TPS:ssä jolloinka 45 pinnaa tauluun. Sen jälkeen noin 10-20 pojon kausia TPS:ssä ja KHL:ssä. Mikään sateentekijä Birner tuskin tulee olemaan KalPalle, mutta itse pidän tätä lähtökohtaisesti hyvänä hakuna, koska tuntee liigan ja vaikka ei maaliverkkoja heiluttaisikaan ihan hullunlailla, niin mies on helppo pistää pelaamaan sitten vähän muutakin roolia. Birner on siinä mielessä epänormaali Tshekki, että mies polkee itsensä useasti vauhtiin ja ajaa suoraan maalille, eikä taiteile niin kuin Tshekki pelureilla on yleensä tapana.

Varmaan Voutilaisen kanssa pääsee samaan ketjuun? Kasperi Kapanen toiseen laitaan.
- Olen aina IFK

Avatar
Viestit: 4060
Liittynyt: 28.12.2010 11:56
Paikkakunta: Pohjois-Savo
Suosikkijoukkue: KalPa, IPK, Flyers, ManU, #8

Re: Michal Birner Kuopion KalPassa

ViestiKirjoittaja yakuza » 15.07.2014 18:40

Tyytyväinen olen tähän hankintaa. 100% toiveeni ei toteutunut, koska odotin sellaista tarkkalaukojaa, joka tekee ne tärkeät maalit. Mutta Birner on vahva kaksitaisteluissa, osaa taklata, pelaa molempiin suuntiin hyvin ja on ihan kohtuu hyvä kiekon kanssa. Tuo juuri sitä kamppailu voimaa mitä KalPasta on puuttunut viime kausina. Täksi kaudeksi sitä voimaa on hankinttu. Ilmeisesti aika nopea luistelemaan. Menee sinne minne pitääkin eli maalin eteen. Tulee tekemään hyvät pisteet. Tai ainakin siihen on mahdollisuus.

Dev kirjoitti:Varmaan Voutilaisen kanssa pääsee samaan ketjuun? Kasperi Kapanen toiseen laitaan.


Todennäköisesti Birner pelaa Voden kanssa ja toiseen laitaan juurikin ehkä Kapanen, mutta Ilomäki ja Kapanen pelasi viimekaudella hyvin yhteen, niin sitä parivaljakkoa ei kannattaisi ehkä rikkoa. Ehkä Keränen toiseen laitaan tai sitten vähän yllätyskortti ja Ruohomaa ykkösen laitaan?
"Jos kiekko ei tule suoraan lapaan, se ei ole tarkoitettu sinulle"

#27

Viestit: 48
Liittynyt: 22.08.2013 17:50
Suosikkijoukkue: iuyugygugyu

Re: Michal Birner Kuopion KalPassa

ViestiKirjoittaja georgeflies » 16.07.2014 16:20

yakuza kirjoitti:Tyytyväinen olen tähän hankintaa. 100% toiveeni ei toteutunut, koska odotin sellaista tarkkalaukojaa, joka tekee ne tärkeät maalit.

Tämä.

Maalintekijää odottelin, mutta kyllä Birnerkin kelpaa. Melkoisen duunaripainotteista joukkuetta ollaan kasaamassa, toivottavasti Pekka Virta osaa peluuttaa jengiä edes vähän suoraviivaisemmin. Ei nimittäin nappaa mikään kylmähyrrä sitten yhtään.

Uskon kyllä KalPan olevan ensi kaudella nimenomaan yhtenäinen Joukkue, mitä se Laukkasen aikaan ei ollut. Puolustuspelaaminen tulee olemaan tiivistä kun koko viisikko puolustaa ja Kilpeläinen on viimeisenä lukkona maalilla. Hyökkäyspeliin jotain ajatusta ja suoraviivaisuutta, niin kyllä KalPa on heittämällä kympin sakissa. Jotenkin huvittavaa että voimasuhteet määritellään nimilistoja vertailemalla vaikka kentällä ne pelit on aina ratkaistu ja jatkossakin tullaan ratkaisemaan. Tuskin KalPa loppuottelussa pelaa, mutta pleijareissa pelataan jumalauta vaikka väkisin. Niin on jokaisen itseään kunnioittavan KalPafanin uskottava.

Avatar
Viestit: 3637
Liittynyt: 13.02.2009 18:43
Suosikkijoukkue: Muutama NHL-joukkue + Josi, Karlsson, Gaudreau

Re: Michal Birner Kuopion KalPassa

ViestiKirjoittaja Jyri » 17.07.2014 10:23

Birneriltä on realistista odottaa ensi kaudella +25 pisteen kautta. KalPassa pääsee pelaamaan hyökkäävämmässä roolissa kuin KHL:ssä, joten niitä tehoja odotetaankin enemmän. Kyllä Birner aika varmasti täyttää odotukset, vaikka ykkösluokan maalintekijä hän ei olekaan. Ei ehkä sovi kiekonhallintapeliin kaikista parhaiten, koska pelaa usein suoraviivaisesti kohti maalia. Tekee kuitenkin erittäin hyvää työtä ilman kiekkoa.

Avatar
Viestit: 4767
Liittynyt: 04.01.2011 19:21
Paikkakunta: Varkaus
Suosikkijoukkue: SHL - KalPa - Penguins - Newcastle United - KooKoo

Re: Michal Birner Kuopion KalPassa

ViestiKirjoittaja Hartikainen35 » 09.08.2014 19:44

Joo tervetuloa KalPaan Michal Birner. Tätä nimeä en aivan iha heti osannut odottaa kun esille nostettiin tietoa, että hyökkääjää kärkikenttiin on vielä tulossa. No ei siinä sillä Birner oli TPS aikoinaan yksi suosikeistani ja osoitti olevansa liigaan kelpo pelimies. Upeahan tuo mestaruus kauden pistesaldo on ja näin pois päin, mutta kuten on mainittu niin tästä saatiin mitä todennäköisimmin sellainen varma +25 tehopisteen mies. Eikö kuulostakin tuo +25 todella vähäiselle kun puhutaan Liiga seuran kärkikenttä miehestä?

No katsotaan miten peli alkaa sujumaan KHL kokeilun jälkeen. Välillä on hyvä kokeilla näitä tsekkejäkin :Thumb up:

Paluu KalPa

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa