KalPa kaudella 2016-2017

Kuva
Avatar
Viestit: 3619
Liittynyt: 11.04.2009 13:19
Suosikkijoukkue: KalPa, Anaheim Ducks

KalPa kaudella 2016-2017

ViestiKirjoittaja KilleriPilleri » 06.12.2015 21:41

Vaikka tuleva kausi onkin kesken ja se on lähtenyt rullaamaan erinomaisesti (pitäisi käydä useemminkin täällä avautumassa ;)) niin ajattelinpa silti tehdä ketjua ensi kautta ajatellen. Sopimukset on jo näillä herroilla:

Maalivahdit:
Eero Kilpeläinen 2017

Puolustajat:
Santeri Lukka 2017 (2018)
Niko Mikkola 2017
Antti Halonen 2017
Otto Leskinen 2018
Jussi Timonen 2017
Juuso Riikola 2017
Joonas Lyytinen 2017

Hyökkääjät:
Joni Nikko 2017
Topi Piipponen 2017
Jaakko Rissanen 2018
Mikko Nuutinen 2017
Balazs Sebok 2017
Miikka Pitkänen 2017
Jesse Mankinen 2017
Janne Keränen 2017
Jonne Tammela 2017

Maalivahtiosastoon niin Perhoselle toki jatkoa soisin, mutta peliaika on ollut sen verran vähäistä niin suostuuko hän enää selvään kakkosvahdin rooliin voisi olla hyvä jos menee johonkin toiseen seuraan hakemaan suurempaa peliaikaa, mutta se jää nähtäväksi.

Puolustuksesta ainoastaan kapteeni Jokelan soppari loppuu ja voi olla hyvinkin, että urakin loppuu tähän kauteen paljon siitä ainakin puhetta ollut, Joonas Lyytinen ollut tällä kaudella niin huono, että melkeinpä toivoisin hänen sopimuksensa purkamista mikäli parannusta otteissa ei tapahdu.

Hyökkäyksessä taas muutoksia on tapahtumassa taas useita, Ruohomaa vaihtaa maisemaa se on aikas selvä asia jo ja hän onkin hyökkäyksestä se merkittävän lähtijä tämän lisäksi sopimukset katkolla Lauritzenilla, Daviksella, Kinnusella, Mutasella ja Harjamalla. Davis on parantanut otteitaan viime aikoina ja jos tasaisuus pysyy loppukauden niin minun puolesta jatkosopimuksen hänelle voisi väsätä, Lauritzen on vielä suht kysymysmerkki ei ole sinällään vielä kummoisia otteita esittänyt, Mutanen taas on tärkeä peluri alempiin ketjuihin ja jos haluaa jatkaa niin tuskin kukaan pahakseen pistää, Kinnunen ja Harjama taas eivät ole hirveästi peliaikaa saaneet vaan hakeneet vauhtia junnuista ja Kinnunen taisi olla Jukureissakin lainalla, joten heille voisi maisemanvaihdos tehdäkin hyvää.

Joukkue voisi näyttää kutakuinkin tältä ensi kaudelle:

Janne Keränen - Jaakko Rissanen - Patrick Davis/"Teemu Hartikainen"
Tommi Jokinen - Balazs Sebok/"Tapio Laakso" - Jesse Mankinen
Jonne Tammela - Balazs Sebok/"Tapio Laakso" - Mikko Nuutinen/Joni Nikko
Sami Mutanen - Miikka Pitkänen - Mikko Nuutinen/Joni Nikko

Jussi Timonen - X/ JoonasLyytinen/ Mikko Jokela
Juuso Riikola - Santeri Lukka
Antti Halonen - Niko Mikkola/Joonas Lyytinen

Eero Kilpeläinen
Samu Perhonen/X
Viimeksi muokannut KilleriPilleri päivämäärä 16.05.2016 22:33, muokattu yhteensä 1 kerran

Avatar
Viestit: 4060
Liittynyt: 28.12.2010 11:56
Paikkakunta: Pohjois-Savo
Suosikkijoukkue: KalPa, IPK, Flyers, ManU, #8

Re: KalPa kaudella 2016-2017, nuoruuden innolla mitaleille?

ViestiKirjoittaja yakuza » 17.12.2015 15:01

Jos vaikka sanailisi jotain tännekin

Kilpi nyt jatkaa maalilla myös ensikaudella eli se osasta on heti kunnossa. Ja kuten Killeri totesi niin Perhoselle soisi jatkon, mutta haluaako sitten jäädä tänne, koska peliaika on Kilpeläisen takana ollut aika pieni ja on pelannut hyvin niissä otteluissa missä on päässyt pelaamaan. Jos Perhonen tekee vielä jatkon tänne niin isompaa roolia hänelle varmasti luvataan.

Puolustus osasto on myös aika kunnossa. Jokelan sopimus siis loppuu ja jännä nähdä, että lopettaako, koska mies on pelannut alku syksyn koomailun jälkeen taas ihan mallikkaasti ja ollut isänstä alakerrassa. Huhuissa on myös pyörinyt HPK joten jännä nähdä, että mitä hän tekee. Killeri mainitsikin Lyytisestä, että on ollut todella huono tällä kaudella. Itseluottamus on aika huono tällä hetkellä, mutta sopimusta en lähtisi purkamaan, koska jossain se potentiaali vielä on jota viimekaudellakin nähtiin. Kyllä se Lyytinen yrittää vielä pelata rohkeasti kiekon kanssa, mutta tuntuu aina tyrivän. Miten oisitte pojat mieltä, jos Masuhr tulisi takaisin kotiin? Masuhr-Riikola kaksikko ylivoimassa, niin siinä alkaa kärkikarvaajalla jalat tärisemään.

Hyökkäys osastolla on nyt vähän kysymysmerkkejä. Ruohomaalle tarjottiin jatkoa, mutta lähtee rahan perässä Ouluun. Voisin näin peruskoulu pohjalta sanoa, että oli väärä ratkaisu. Daviksesta ei osaa vielä varmaan kukaan sanoa mitään. Riippuu paljon miten loppukausi menee. Ensikauden sentteri tilanne on sinällään mielenkiintoinen, koska Ruohomaa siitä lähtee ja Kapanen on sanonut jossain haastattelussa, että he odottaavat, että Sebok ja Pitkänen nousevat uudelle tasolle. Eli onko ensikauden sentterit Rissanen-Sebok-Pitkänen-Kinnunen? Mulle kävisi, koska Toivalan Datsyuk on näyttänyt jo tällä kaudella niitä pehmeitä käsiään, mutta fyysisyys ei vielä riitä. Kesällä kovasti töitä, niin Liigassa läpimurto on mahdollinen. Niklas Näppiä voisi kokeilla harjoitus peleissä, että onko hänestä Liiga tasolle vielä. Toisi maalinteko voimaa. Tommi Jokisen tulo ei lämmitä oikein, mutta katsotaan, että onko mies oppinut mitään Lappeenrannan reissuullaan. Mutaselle toivoisi jatkoa, jos mies vain pysyy nyt kasassa kun palaa takaisin kaukaloon.

Ja näillä sanoilla joukkue on tälläinen:

Janne Keränen - Jaakko Rissanen - Patrick Davis/?
Tommi Jokinen - Balazs Sebok - Jesse Mankinen
Jonne Tammela - Miikka Pitkänen - Mikko Nuutinen
Sami Mutanen - Saku Kinnunen - Joni Nikko
Jyri Junnila - Aleksi Hämäläinen - Topi Piipponen/Niklas Näppi

Jussi Timonen - Adam Masuhr
Juuso Riikola - Santeri Lukka
Antti Halonen - Joonas Lyytinen
Niko Mikkola - Otto Leskinen

Eero Kilpeläinen
Samu Perhonen/?


Sana on vapaa....
"Jos kiekko ei tule suoraan lapaan, se ei ole tarkoitettu sinulle"

#27

Avatar
Viestit: 3619
Liittynyt: 11.04.2009 13:19
Suosikkijoukkue: KalPa, Anaheim Ducks

Re: KalPa kaudella 2016-2017, nuoruuden innolla mitaleille?

ViestiKirjoittaja KilleriPilleri » 17.12.2015 23:42

Kyllähän Masuhrin paluu KalPan paitaan kelpaisi millon vaan, mutta iki-ihana Kimmohan Masuhrin itse sössi Ouluun, Masuhr muutenkin viihtyy käsittääkseni sen verran hyvin Oulussa, tosin miksipä ei viihtyisi jos on mahdollisuus mestaruuteen etten jaksa millään uskoa enää hänen Kuopion paluuseen.

Avatar
Viestit: 4060
Liittynyt: 28.12.2010 11:56
Paikkakunta: Pohjois-Savo
Suosikkijoukkue: KalPa, IPK, Flyers, ManU, #8

Re: KalPa kaudella 2016-2017, nuoruuden innolla mitaleille?

ViestiKirjoittaja yakuza » 03.02.2016 15:52

Suunnitellaan ensi kautta vähäsen vaikka huhuja ei olekkaan nyt ollut. Kun miettii ensikautta niin vaihtuvuus on aika vähäistä. Kaksi ekaa ketjua on aika hyvällä mallilla. Davis nyt lähtee varmasti menemään, koska näillä näytöillä ei tule jatkoa saamaan. Kyllä kaveria voisi katsoa kolmosketjussa, mutta palkkapussi taitaa olla liian iso siihen. Mietitääs sitten vähäsen pelaajia.

Olavi Vauhkonen
- Vauhkosta muistaakseni huhuttiin Kuopioon silloin, mutta menikin Lukkoon. Riippuen loppukaudesta uskon, että moni joukkue on kiinnostunut Vauhkosesta.

Jasse Ikonen
- Saa IFK:ssa hyvin vastuuta. Onko tietoa kellään, että jatkaako IFK:ssa? Kuopiossa olisi kakkosketjun sentterin paikka vapaana

Tommi Jokinen
- Taitaa olla aika varma paluu muuttaja. Kasvanut SaiPassa korkoa. En ole seurannut että miten Jokinen on nyt pelannut niin joku SaiPa fani voisi kertoa?

Sakari Salminen
- Savonsanomissa oli kuulema ollut juttua, että Kisu ja Sakke olisivat sopineet että pelaavat KalPassa vielä yhdessä. Sakke ensikaudeksi takaisin ja sitten Kisu seuraavalla kaudella?
Kuola alkaa valumaan jo pelkästä ajatuksesta, että Sakke pelaisi vielä KalPassa.

Teemu Suhonen
- Kuopiosta lähtöisin hyvä kiekollinen pakki. Jatkaako Jukureissa? Optio löytyy, mutta voisin ottaa 7. pakin rooliin KalPaan myös.

Eemil Larmi
- Kakkosvahdin paikka avoinna. Varmasti tulee tälläinen nuori haku siihen rooliin.

Samuel Jukuri
- Samat sanat kuin Larmin kohalla

Näillä sanoilla joukkue on tälläinen

Janne Keränen - Jaakko Rissanen - Olavi Vauhkonen/Sakari Salminen
Tommi Jokinen - Jasse Ikonen - Jesse Mankinen
Jonne Tammela - Balazs Sebok - Joni Nikko
Sami Mutanen - Miikka Pitkänen - Mikko Nuutinen

Jussi Timonen - Niko Mikkola
Juuso Riikola - Santeri Lukka
Antti Halonen - Joonas Lyytinen
Teemu Suhonen - Otto Leskinen

Eero Kilpeläinen
Eemil Larmi


Saa kommentoida vapaasti. :tuoppi:
"Jos kiekko ei tule suoraan lapaan, se ei ole tarkoitettu sinulle"

#27

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Re: KalPa kaudella 2016-2017, nuoruuden innolla mitaleille?

ViestiKirjoittaja Dev » 03.02.2016 16:14

Ikosen Jassea ei kannata sentteriksi lyödä. Niin umpilaituri nykypäivänä kun vaan olla ja voi. Siinä myös suurin syy sille miksi ei puhjennut Kuopiosssa kukkaan. Ei ole tämän kolmen vuoden aikana pelannut IFK:ssa yhtä kahta peliä enempää sentterinä.

Veikkaan että IFK kiinnittää kyllä miehen hinnalla millä hyvänsä. Ainakin toivotaan niin.

Sakari Salminen menossa erittäin vahvojen huhujen mukaan Jokereihin.
- Olen aina IFK

Avatar
Viestit: 2565
Liittynyt: 07.09.2011 14:28
Suosikkijoukkue: Kärpät , KooKoo

Re: KalPa kaudella 2016-2017, nuoruuden innolla mitaleille?

ViestiKirjoittaja käppä » 03.02.2016 16:51

KilleriPilleri kirjoitti:Kyllähän Masuhrin paluu KalPan paitaan kelpaisi millon vaan, mutta iki-ihana Kimmohan Masuhrin itse sössi Ouluun, Masuhr muutenkin viihtyy käsittääkseni sen verran hyvin Oulussa, tosin miksipä ei viihtyisi jos on mahdollisuus mestaruuteen etten jaksa millään uskoa enää hänen Kuopion paluuseen.


Jatkoajan puolella pidetään lähes varmana, että Masuhr ei Kärpissä jatka ja sikäli olisi mahdollista mies nähdä vielä Kuopiossa. Toki noista huhuista ei ikinä voi sanoa mitään varmaksi, mutta tällä hetkellä näyttää enemmän siltä että Adam ei Oulussa jatka kuin että jatkaisi. En sitten tiedä Masuhrin palkkapyynnöistä ja onko innostusta vielä palata Kuopioon.
#13 Julius Junttila - #23 Joonas Kemppainen - #72 Joonas Donskoi


Liigagurun mestaruus 2014-2015
Liigagurun hopeaa 2015-2016

Avatar
Viestit: 4767
Liittynyt: 04.01.2011 19:21
Paikkakunta: Varkaus
Suosikkijoukkue: SHL - KalPa - Penguins - Newcastle United - KooKoo

Re: KalPa kaudella 2016-2017, nuoruuden innolla mitaleille?

ViestiKirjoittaja Hartikainen35 » 03.02.2016 19:59

Varmasti Kuopiossa nähdään ensikaudella hyvin samankaltainen joukkue kuin tälläkin sesongilla. Muutosta toivoisin sentteriosastolle sekä kärkiketjujen laitalinkki olisi tervetullut. Jos laitalinkki kantaisi selässään nimeä Vauhkonen niin menisin nurkaan mököttämään. Eli ei koskaan Vauhkosta ykkösnyrkkiin kiitos. Mitään minulla ei ole kyseistä pelaajaa kohtaan ja ottaisin mielelläni KalPaan, mutten missään nimessä aijemmin mainitulle tontille. Ennen loukkaantumistaan oli Lukon yksi parhaimmista pelaajista näin ulkopuolisen silmin ja taisi olla sama näkemys myös siellä sinikeltaisessa leirissä.

Salmisen taikka Kisu Kiiskisen en usko sirklaavan Montun jäällä vielä pariin vuoteen. Silti on mahdotonta sulkea mielestä pois ajatusta kuinka sankarit Salminen, Kiiskinen ja HARTIKAINEN lunastavat "lupauksensa" ja palaavat Savon sydämeen. Sitä päivää on hyvä odottaa veljet...

Sentteriosaston muutos ei kuulu samaan lauseeseen Jasse Ikosen kanssa. Vaikka vitutus oli suuri silloin kun Jasse menetettiin niin saa pysyä puolestani Stadin kirkkaissavaloissa kurvailemassa. Ja kun Devin näkemykseen on luottaminen niin Ikonen jatkaa maalien mättämistä laidasta. Sen sijaan oppia tulisi ottaa SaiPan ulkkari scouttauksesta. Ei jumankavita omaan jengiin joku Chad Rau taikka David McIntyre... :crazy:

Sieltä tulee kuitenkin Arttu Ilomäki takaisin. Sanokaa mun sanoneen (HAH Hah haa...) Jaakko Rissasta markkinoidaan yleisölle kirkkaana ykköstähtenä vaikkei sitä ole. Harmi, että loistavasti sujunut kausi tyssäsi leikkausta vaativaan loukkaantumiseen. Vetihän Rissanen toki piste per peli tahdilla, mutta mutta.

Mitä tulee Masuhriin ja jos saisin päättä niin polvistutaan nöyrästi ja kositaan Adam takaisin Kallavedenrannoille... Palkka on varmasti korkea ja jossain vaiheessa haluaa varmasti takaisin ruotsiin. Onko sen aika jo ensikaudella? Elän kuitenkin siinä toivossa, että mustakeltainen #38 nähdään vielä.

yakuzan linkkaamat pelaajat ihan mielenkiintoisia nostoja. Tuo Suhonen kuitenkin melkoinen kukkakeppi, mutta monet puolustajat ovat osoittaneet aikojen saatossa ettei koko ole kaikki kaikessa. Try-outin kautta ottaisin sisään kokeilemaan. Iskee hyvin pisteitä ja parhaassa mahdollisessa iässä.

Perhonen siis tuskin on jatkamassa KalPassa? Niin no kukapa haluaisi olla ikuisuuden Kilpeläisen varjossa. Uutta verta siis sisään hyvään oppiin. Larmi ja Jukuri ovat hyviä nostoja. Katsellaan.

Jokisesta taasen on hyväaika korjata voitot. Välkommen!

Viestit: 20
Liittynyt: 18.03.2016 14:43
Suosikkijoukkue: (BLUES), PELICANS, HPK

Re: KalPa kaudella 2016-2017, nuoruuden innolla mitaleille?

ViestiKirjoittaja Läde » 18.03.2016 14:55

Eero Kilpeläinen
Eemil Larmi

Bluesin A junnut järjesti Pelicansin eilen kesälomille. Miksi Larmi ei ollut maalissa? Huhujen mukaan tehnyt sopparin Hämeenlinnaan eikä päästetty enää pelaamaan Kahdessa? Eli olis voinut olla hyväkin haku Kilpeläisen rinnalle, oppiin, sparrattavaksi... tms.?

Avatar
Viestit: 13179
Liittynyt: 29.08.2008 22:02
Paikkakunta: Norsuluutorni
Suosikkijoukkue: YLLÄPITO

Re: KalPa kaudella 2016-2017, nuoruuden innolla mitaleille?

ViestiKirjoittaja Multi » 20.03.2016 11:40

Myös edellä pohdittu Jukurien Teemu Suhonen on ensikaudella HPKn mies. Pientä kuisketta kuulunut, että Topi Nättinen pelaisi ensi kaudella KalPassa. Aiemminhan miestä vietiin tampereelle ja pääasiassa Tapparaan. Miehellä on sopimus JYPiin, mutta se sallii pelaamisen ensi kaudella jossain muussa liigaseurassa. Nättinen kyllä sopisi tuohon KalPan ja Pekka Virran pelitapaan kuin nenä päähän. (myös Jukureista kuiskittu, mutta en jaksa uskoa että RDn kouluun menisi) Katsellaan.
Turha koittaa ylläpito voittaa

Avatar
Viestit: 4767
Liittynyt: 04.01.2011 19:21
Paikkakunta: Varkaus
Suosikkijoukkue: SHL - KalPa - Penguins - Newcastle United - KooKoo

Re: KalPa kaudella 2016-2017, nuoruuden innolla mitaleille?

ViestiKirjoittaja Hartikainen35 » 20.03.2016 14:34

Nättis Topi kelpaisi kyllä! KalPasta on ilmeisesti lähdössä juuri näitä alempienkenttien pelaajia joten miksikäs ei. Lisäksi Nättisen kaltaisille pelaajille voi aueta paikka myös kärkikentissä. Kaiketi kaveri osaa paikan tullen tehdä maaleja? Viime kaudella Akoissa 19 maalia ja tällä kaudella pelejä myös ylhäällä.

Avatar
Viestit: 13179
Liittynyt: 29.08.2008 22:02
Paikkakunta: Norsuluutorni
Suosikkijoukkue: YLLÄPITO

Re: KalPa kaudella 2016-2017, nuoruuden innolla mitaleille?

ViestiKirjoittaja Multi » 21.03.2016 15:20

Niin no kyllähän Topi olisi KalPassa kärkiketjuissa, jos sitä on olleet Sebok, Kalapudas etc. Nättinen on fyysisesti vielä "raakile" mutta kiekollisesti kyllä pätevää liigatasoa. Mikäli JYP ei pelaisi niin fyysistä kiekkoa, niin olisi varmasti kokoonpanoss jatkuvasti täälläkin. KalPan pelitapa nyt vaan on sellaista, jossa pääsee ns helpommalla ja taitoaspekti korostuu. Mikäli Nättinen Kuopioon saapuu niin tulee olemaan kärkiketjuissa ja ylivoimissa, saa ottaa talteen.
Turha koittaa ylläpito voittaa

Avatar
Viestit: 4060
Liittynyt: 28.12.2010 11:56
Paikkakunta: Pohjois-Savo
Suosikkijoukkue: KalPa, IPK, Flyers, ManU, #8

Re: KalPa kaudella 2016-2017, nuoruuden innolla mitaleille?

ViestiKirjoittaja yakuza » 21.03.2016 21:25

Multi kirjoitti:Myös edellä pohdittu Jukurien Teemu Suhonen on ensikaudella HPKn mies. Pientä kuisketta kuulunut, että Topi Nättinen pelaisi ensi kaudella KalPassa. Aiemminhan miestä vietiin tampereelle ja pääasiassa Tapparaan. Miehellä on sopimus JYPiin, mutta se sallii pelaamisen ensi kaudella jossain muussa liigaseurassa. Nättinen kyllä sopisi tuohon KalPan ja Pekka Virran pelitapaan kuin nenä päähän. (myös Jukureista kuiskittu, mutta en jaksa uskoa että RDn kouluun menisi) Katsellaan.


Onko Nättinen pelannut enemmän laidassa vai keskellä?
"Jos kiekko ei tule suoraan lapaan, se ei ole tarkoitettu sinulle"

#27

Avatar
Viestit: 13179
Liittynyt: 29.08.2008 22:02
Paikkakunta: Norsuluutorni
Suosikkijoukkue: YLLÄPITO

Re: KalPa kaudella 2016-2017, nuoruuden innolla mitaleille?

ViestiKirjoittaja Multi » 22.03.2016 01:32

yakuza kirjoitti:Onko Nättinen pelannut enemmän laidassa vai keskellä?

Mututuntumalla sanoisin, että liigassa enemmän laidalla. Koko uralla kuitenkin keskellä, molemmat onnistuu, mutta laiturina puolustusvastuu ei niin suuri. Voin huomenna tarkistella tilastoista.
Turha koittaa ylläpito voittaa

Avatar
Viestit: 3619
Liittynyt: 11.04.2009 13:19
Suosikkijoukkue: KalPa, Anaheim Ducks

Re: KalPa kaudella 2016-2017, nuoruuden innolla mitaleille?

ViestiKirjoittaja KilleriPilleri » 01.04.2016 14:02

Savon Sanomat uutisoi eilen odotetusti, että Jokela ja Ruohomaa eivät joukkueessa jatka myös Joona Harjama vaihtaa maisemaa. Hakusessa KalPalla on Kimmo Kapasen sanojen mukaan 7-8 pelaajaa, kakkosvahti, 1-2 pakkia, 3-4 laituria ja keskushyökkääjä. Tiedä sitten ketä saadaan kun Tommi Jokinen ainoa huhuttu ja Virran valmennus ei varmaan hirveästi "isoja" nimiä houkuttele.

Avatar
Viestit: 4767
Liittynyt: 04.01.2011 19:21
Paikkakunta: Varkaus
Suosikkijoukkue: SHL - KalPa - Penguins - Newcastle United - KooKoo

Re: KalPa kaudella 2016-2017, nuoruuden innolla mitaleille?

ViestiKirjoittaja Hartikainen35 » 09.04.2016 07:12

Jonne Tammela siirtyy Tampa Bay Lightningin tekemän 3-vuoden tulokassopimuksen myötä pohjois-amerikkaan ja pelaa todennäköisesti juniorisarjassa taikka AHL:ssä. Onhan tämä menetys kun Tammelasta povattiin tärkeää palasta tulevassa joukkueessa. Toimistolla kuitenkin oltiin tähän "varauduttu" joten katsotaan. Jonnelle äärettömästi tsemppiä tulevaan ja kiitos :Thumb up:

http://www.kalpa.fi/2015-2016_uutinen/j ... amerikkaan

Seuraava

Paluu KalPa

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa