Mika Toivola Pelicansin päävalmentajaksi

Kuva
Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 14833
Liittynyt: 12.05.2008 16:38
Paikkakunta: Kuopio
Suosikkijoukkue: TPS, NHL, Junnut

Mika Toivola Pelicansin päävalmentajaksi

ViestiKirjoittaja Legenda » 02.02.2009 10:16

SM-liigajoukkue Pelicans palkkasi uuden päävalmentajan

Lahden Pelicans julkistaa tänään iltapäivällä sopimuksen uuden päävalmentajansa kanssa. Tehtävään on kiinnitetty Mika Toivola.

Pasi Nurminen ja Pasi Räsänen jatkavat joukkueen apuvalmentajina entisissä tehtävissään.

Toivola on aiemmin valmentanut Porin Ässiä ja Rauman Lukkoa. Hänen paras saavutuksensa SM-liigassa on finaalipaikka kaudelta 2005. Kuluvan kauden ajan Toivola on pitänyt taukoa valmentamisesta.

Jo pitkään on ollut selvää, että Pelicansin nykyinen päävalmentaja Hannu Aravirta ei jatka tehtävässään ensi kaudella.
"Ei Ilveksellä huonosti mene. Lehdistötilaisuudessakin on tarjolla puoliksi syöty viineri."
- Marko Leppänen @ Twitter

Reijo Mäki kertoi, että aikanaan Turun Palloseurassa pelannut Mal Davis harrasti seksiä naisen kanssa kun muut juhlijat oliva löivät ympärillä tahtia. Aktin jälkeen Davis oli siirtynyt suoraan katsomaan videolta omia maalejaan.

Avatar
Viestit: 3686
Liittynyt: 02.02.2009 11:29
Paikkakunta: Helsinki
Suosikkijoukkue: KooKoo, TPS, Hershey Bears & Washington Capitals

Re: Pelicans kaudella 2009-2010

ViestiKirjoittaja Metsäkulma » 02.02.2009 12:37

Tänään luvassa tiedotustilaisuus jossa julkaistaan Toivola ensi kauden päävalmentajaksi. Ainakin jos on uskominen Ilta-Sanomia. Hieman outo ajankohta kyllä julkaista uuden koutsin nimi :shock:
"Väittää naispuolinen henkilö joka väitti Jesse Virtasen pelanneen kookoossa ja nähneensä hänen pelejään omin silmin"
"Jääkiekko on tilastourheilua"
- Laviols

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 8254
Liittynyt: 17.02.2008 21:51
Suosikkijoukkue: Rosenlewin Urheilijat-38, St. Louis Blues, HK TsSKA Moskova, HC Luvia

Re: Pelicans kaudella 2009-2010

ViestiKirjoittaja HijoDelViento » 02.02.2009 13:00

Metsäkulma kirjoitti:Tänään luvassa tiedotustilaisuus jossa julkaistaan Toivola ensi kauden päävalmentajaksi. Ainakin jos on uskominen Ilta-Sanomia. Hieman outo ajankohta kyllä julkaista uuden koutsin nimi :shock:

Toisaalta ei mitään uutta, samalla tavalla HPK julkisti Rautakorven sopimuksen vuosi sitten kun kausi oli vielä selkeästi kesken.

Saa nähdä, että jos Toivola valitaan, niin miten hänet aiotaan roolittaa yhteen Pasi Räsäsen kanssa. Tähän asti Pelicans on antanut jotenkin ymmärtää että Räsästä sisäänajetaan ykkösvalmentajaksi. Onko tuosta ajatuksesta nyt luovuttu, vai tapahtuuko se sitten Toivolan ajan jälkeen?
Ehkä kommentoitavaa? Rekisteröidy mukaan ja anna sanataiteen miekkasi sivaltaa.............................

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Re: Mika Toivola Pelicansin päävalmentajaksi

ViestiKirjoittaja Dev » 02.02.2009 13:20

- Olen aina IFK

Avatar
Viestit: 2400
Liittynyt: 01.09.2008 20:20
Paikkakunta: Lahti
Suosikkijoukkue: Pelicans, Caps, Chelsea FC

Re: Mika Toivola Pelicansin päävalmentajaksi

ViestiKirjoittaja Kauppila » 02.02.2009 17:38

Toivolahan se sieltä tuli siis. Kaksivuotinen pahvi käteen ja sitten katsellaan uutta. Toivola tuo varmasti enemmän fyysisyyttä Pelicanssin-pelityyliin ja toivottavasti saataisiin kuitenkin pidettyä ne viihdyttävät piirtetkin jota Pelicans näyttää yleensä.
Tervetuloa Lahteen Toivola! ;)
''Form is temporary, Class is permanent''

''Im not putting pressure on you about that we have to win. I don’t want to put that kind of pressure on you. But we can’t lose, we cannot lose.'' – Jose Mourinho

Avatar
Viestit: 13179
Liittynyt: 29.08.2008 22:02
Paikkakunta: Norsuluutorni
Suosikkijoukkue: YLLÄPITO

Re: Mika Toivola Pelicansin päävalmentajaksi

ViestiKirjoittaja Multi » 02.02.2009 17:40

Mika Toivola Pelicansin päävalmentajaksi

Mika Toivola, 37-v, on nimitetty Pelicansin uudeksi päävalmentajaksi 1.5.2009 alkaen. Toivolan sopimus kattaa seuraavat kaksi kautta. Toivola on aiemmin toiminut päävalmentajana Sm-liigassa Porin Ässissä ja Rauman Lukossa, otteluita on kertynyt yhteensä 336.
Lisäksi Pelicansin valmennuksessa jatkavat valmentajat Pasi Nurminen ja Pasi Räsänen. Nurminen kantaa lisäksi päävastuun Pelicansin maalivahtivalmennuksesta. Räsäsen toimenkuvaan kuuluu myöskin nuorten pelaajien kartoitus sekä yhteistyö Kiekkoreippaan kanssa. Molempien sopimukset ovat pituudeltaan kaksivuotiset.
Lähde Pelicans.fi

Tuossa vielä asiasta lisää juttua.
Turha koittaa ylläpito voittaa

Viestit: 535
Liittynyt: 17.11.2008 19:16
Suosikkijoukkue: Rops

Re: Mika Toivola Pelicansin päävalmentajaksi

ViestiKirjoittaja Rixardz » 21.11.2009 10:11

Nyt alkaa tuntuta siltä, että jos joukkueelle pitäisi jotain tehdä niin se on aloitettava Toivolasta. Mika ei ole saanut puristettua joukkueesta mitään irti, eikä oikeastan kukaan pelaajista ole pelannut omalla tasollaan vaan lähes jokainen on alisuorittanut. En tiedä onko kyse taktiikoista vai mistä, mutta en ole nähnyt yhtään peliä jossa Pelicans olisi pelannut koko ottelun tasaisesti ja hyvin, ainoasaan ailahtelevia peliesityksiä.

Jos pelit eivät ala sujua niin mielestäni olisi Toivolan ulosheittäminen ainoa oikea vaihtoehto.

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Re: Mika Toivola Pelicansin päävalmentajaksi

ViestiKirjoittaja Dev » 21.11.2009 10:37

Sanoin jo pitkään ennen sopimuksen julkaisua, että jos Toivola tulee Pelicansin päävalmentajaksi, niin he tulevat todennäköisesti majailemaan sääli-playoff viivan alapuolella ja kuinkas nyt on käynytkään? One hit wonder Toivola ei ole saanut Pelicansia samaan liitoon, mitä sai Porissa Ässät ja sielläkin se liito oli ihan jostain muusta kiinni, kun Toivolasta. Voisin oikeastaan sanoa, että tämähän oli täysin odotettua, sillä niin perseelteen meni raumalla kausi. Siihen päälle vielä yksi välivuosi ja hiottiin "pelikirjaa" kuntoon, mutta ei näyttänyt tuottavan tulosta, what a surprise! Mä melkeen voisin lyödä vetoa siitä, että jos Toivola erotetaan päävalmentajan paikalta ja siihen nostetaan Räsänen, niin Pelicans kokee TPS-ilmiön ja peli lähtee kulkemaan oikeaan suuntaan ja nousu kohti keskikastia voi alkaa. Toivola on varmasti hieno mies ja... olisi hyvä valkku mestiksessä jollekin seuralle.
- Olen aina IFK

Avatar
Viestit: 2400
Liittynyt: 01.09.2008 20:20
Paikkakunta: Lahti
Suosikkijoukkue: Pelicans, Caps, Chelsea FC

Re: Mika Toivola Pelicansin päävalmentajaksi

ViestiKirjoittaja Kauppila » 21.11.2009 11:39

Tosiaan tilanne on aika vaikea tällä hetkellä. Toivola tuotiin Lahteen 2 vuoden sopimuksella ja hän haluaisi varmasti tulevaksi kaudeksi rakentaa joukkueen juuri sellaiseksi, että se sopii hänelle, mutta voidaanko riskiä ottaa uudelleen, jos nyt ollaan alisuoritettu näin kovasti? Mitä takeita menestyksestä tulevalla kaudella olisi? Ja vastausthan on, ei mitään! Rixardz osui juuri naulankantaan siinä, että joukkue on ailahdellut jatkuvasti ja siitä voi lyödä valmennuksenkin piikkiin hieman. Joko pelikuri on laitettu liian kovaksi ja näin pelaajat ikään kuin välttelevät tilanteita joista voi tulla jäähyjä tai jotain vastaavaa. Ei voi kuitenkaan varmaksi sanoa mikä mättää tuossa valmennuksen tekemisessä.
Itse annan Toivolalle vielä pari-muutaman pelin aikaa näyttää ja jos tulosta ei tule, niin astun siihen porukkaan joka vaatii hiljalleen kenkää Toivolalle jo. Räsänen olisi todennäköisin vaihtoehto tuohon päävalmentajan rooliin. Voisihan sitä ruveta markkinoilta katselemaan uutta koutsiakin, mutta kyllä ennemmin kannattaisi mennä jo joukkueen todella hyvin tuntevalla Räsäsellä ja Nurmisella loppukausi. Tietyt asiat taas kuntoon näiden herrojen avulla ja voimme nähdä saman ilmiö, kun nähtiin aikoinaan ennen Aravirran tuloa. Tuolloin Pasit pisti Pelicansin lentoon ja Aravirta tuli vaan siihen mukaan pitämään tätä ilmiötä yllä. Suuremmat kunnioitukset tästä siis Paseja kohtaan! :peukkuylös:
''Form is temporary, Class is permanent''

''Im not putting pressure on you about that we have to win. I don’t want to put that kind of pressure on you. But we can’t lose, we cannot lose.'' – Jose Mourinho

Avatar
Viestit: 403
Liittynyt: 19.08.2009 15:56
Paikkakunta: Lahti
Suosikkijoukkue: Pelicans & Vancouver Canucks

Re: Mika Toivola Pelicansin päävalmentajaksi

ViestiKirjoittaja SPeri » 21.11.2009 12:34

Nyt on pakko kyllä itsenikin iskeä oma lusikka soppaan.
Kauppila kirjoitti:Itse annan Toivolalle vielä pari-muutaman pelin aikaa näyttää ja jos tulosta ei tule, niin astun siihen porukkaan joka vaatii hiljalleen kenkää Toivolalle jo.

Kyllä, itse myös kuulun jo tähän kerhoon mikä alkaa vaatia Toivolan päätä vadille. Tervetuloa mukaan! Odotan kuitenkin jonkinlaista pyristelyä sarjataulukossa yläspäin näinä aikoina. Ensimmäisenä tulee mieleen ettei Toivolan pelityyli sovi enään tämänpäivän liigaan, niinkuin se sopi silloin Ässät - kausilla. Pelicansilla toiseksi eniten jäähyjä liigassa ja sitten kun niitä yritetään väkisin vältellä niin pelistä ei tule mitään.

Kun pelejä viimeaikoina on katsellut niin jokaisessa Pelicans lyö pelin alkuun jo pari maalia. Noh, mahtavaa mutta periaatteessa voisi jo lähteä hallilta himaan, koska melko varmaa on että takkiin tulee.
Tai vastustaja saa alkuun muutamia maaleja ja peli alkaa olla ensimmäisen erän jälkeen 0-4 naulat arkussa. Vasta kolmanteen erään Pelicans saa sellaisen taistelun päälle että isketään muutamia maaleja, mutta ei näin ollen ottelua voiteta viimehetken maaleilla. Missä onglema? Toivolassa? Voi olla. Pelaajissa? Tuskin. Yleisössä? Sekin alkaa vähenemään, koska kiinnostusta ei yksinkertaisesti löydy niinkuin jokainen varmasti tajuaa.

Puolustuspeli on hanurista ja välillä tuntuu että kuka vaan hoitaisi puolustustehtävät maalin edessä paremmin kuin Pelicans-puolustus. Kaveri pääsee suoraan maalin eteen luistelemaan kiekon kanssa ja yht'äkkiä onkin maalivahdin kanssa vastatusten. Ja pakit katsovat vierestä ja hakkaavat mailoilla. :shame: Ei ole hyvä tämä.
Useimmiten hyökkäys kuihtuu joko keskialueelle, kiekko roiskaistaan päätyyn ja sitten painetaan perään tai Aaltonen pujottelee keskialueen läpi. Ei ole hyvä tämäkään.

Nyt joudutaan kuitenkin vain odottelemaan ja katselemaan lähteekö pelit kääntymään. Jos ei, niin sitten odotellaan että asialle tehdään jotakin. Nyt Toivola :fuckyou:!

Viestit: 535
Liittynyt: 17.11.2008 19:16
Suosikkijoukkue: Rops

Re: Mika Toivola Pelicansin päävalmentajaksi

ViestiKirjoittaja Rixardz » 21.11.2009 13:08

Kauppila kirjoitti:Räsänen olisi todennäköisin vaihtoehto tuohon päävalmentajan rooliin. Tietyt asiat taas kuntoon näiden herrojen avulla ja voimme nähdä saman ilmiö, kun nähtiin aikoinaan ennen Aravirran tuloa. Tuolloin Pasit pisti Pelicansin lentoon ja Aravirta tuli vaan siihen mukaan pitämään tätä ilmiötä yllä. Suuremmat kunnioitukset tästä siis Paseja kohtaan!

Räsäselle voisi kyllä minunkin mielestä antaa päävalmentajan paikan syystä, että ei tästä enään alemmaksi voida vajota enkä usko sitä, että näin tulisi tapahtumaankaan vaan päin vastoin hän voisi saada Pelicansin nostettua jopa ehkä sinne 6. sijalle jos hyvin käy. Pelicansilla on tällä kaudella ehkä jopa paras joukkue joka on koskaan ollut enkä jaksa uskoa sitä, että huonot peliesitykset johtuisivat vain pelaajista ja siksi haluankin nopeasti päävalmentajan vaihtuvan.
Kauppila kirjoitti:Voisihan sitä ruveta markkinoilta katselemaan uutta koutsiakin

En usko/toivo, että näin tulisi kumminkaan käymään vaan kun ja jos Toivolalle annetaan potkut uskon ja toivon, että Räsänen jatkaa loppukauden päävalmentajana.

Avatar
Viestit: 967
Liittynyt: 17.02.2008 14:13
Paikkakunta: Lahti
Suosikkijoukkue: Pelicans, SAIK, Capitals, U-20, Erik Karlsson

Re: Mika Toivola Pelicansin päävalmentajaksi

ViestiKirjoittaja ode16 » 21.11.2009 13:24

Eipä tässä itse nyt viitsi kauheasti alkaa moralisoimaan mitään, mutta on aian totta että Toivolalla ei olla menty ihan niin hyvin kuin olisi voinut olettaa, toki välivuosi vähän vaikuttaa tähän, mutta kun peli on noinkin pahasti sekaisin niin oliko se sittenkään oikea vaihtoehto edes valita Toivolaa valkuksi. Räsäselle pitäisi mielestäni alkaa antaa vastuuta enemmän ja enemmän, äijä on kuitenkin ollut jo jonkin aikaa mukana kuvoissa ja päävalmentajan paikka varmasti alkaa pikkuhiljaa kiinnostamaan, eri asia on sitten löytyykö sitä Lahdesta vai löytyykö se jostain muualta.
kaverilta voi ottaa suihin jos se on vitsi vaa. - Pasiradio 25.12 kello 20.46

Viestit: 821
Liittynyt: 04.06.2009 18:24
Suosikkijoukkue: Mestis Pelicans

Re: Mika Toivola Pelicansin päävalmentajaksi

ViestiKirjoittaja Taitopelaaja » 21.11.2009 13:57

Itsekin alan tässä vähitellen kallistumaan Oravan potkujen puolelle. :evil:
Itse oikeasti jopa uskoin, että Toivola olisi muuttunut välivuoden aikana, mutta kun ei niin ei.

Nyt olisi Kaarnalla oikea paikka sanoa Toivolalle, että "saat 5 peliä aikaa muuttaa joukkueen suunnan" ja mikäli sen jälkeen ei ole tapahtunut mitään, on Toivolan ainoa suunta ulos Lahesta, kengän kuva perseessään.

Vaikka kuten itse tänne jonne jossain vaiheessa kirjoittelin, niin Räsänen oli ilmoittanut johtoryhmälle, että ei mielellään haluaisi ottaa päävalmentajan pestiä ja sen takia päädyimme Toivolaan. Nyt mielestäni Pasien tarvitsisi ottaa urallaan seuraavat askeleet ja ottaa vastaan liigajoukkueen ykköskoutsin paikka. Siihen voisi mahdollisesti hommata jonkun kakkoskoutsiksi "Räsäsen paikalle". Ehkä kuitenkin voisi loppukauden mennä Paseilla ja sitten ensi kaudelle uusi ykköskoutsi mikäli Pasit eivät halua paikkaa pidemmäksi ajaksi.

Tänään pitäisi ottaa voitto hesasta. IFK:lla kuitenkin puolet joukkueesta sivussa ja meillä ilmeisesti täysi miehitys.

Avatar
Viestit: 2177
Liittynyt: 25.01.2009 20:26
Suosikkijoukkue: Jokerit Hellsinki

Re: Mika Toivola Pelicansin päävalmentajaksi

ViestiKirjoittaja Jokkeri » 22.11.2009 11:46

Olisikos kohta se hetki, että Toivola sivuun ja Pasit ottavat koko vastuun. Jos suoraan sanotaan, on Pelicans kaikkein selkeiten yössä koko liigasta tällä hetkellä. Tiistaina on peli areenalla Jokereita vastaan, josta en kyllä Pelsuille paljon usko käteen jäävän. Jokerit on kuitenkin tiivistynyt selkeästi puolustuspäässä ja Riksman alkaa palata tasolleen. Tiedän ettei tuolla pahnan pohjimmaisena ole kovinkaan kiva olla ja sieltä pois pääsy on kovan työn takana. Pelicansilla on tiistain pelin lisäksi tärkeä peli torstaina Ässiä vastaan. Nämä ovat kyllä todella tärkeitä pelejä ja jos yhtään pistettä ei tulee, niin uskon Toivolan lähtevän taas välivuotta viettämään=). Taisi Toivolalle vain Ässissä sattua sopiva jengi käteen ja nyt muualla on todella vaikea saada jälkeä aikaiseksi. Keskikertainen koutsi kyseessä ja palanee Mtv3 maxilla kommentaattoriksi pikapuolin.
Kaikki Jäähalleille! Teksti-tv keskustelupalstojen raamattu.

Avatar
Viestit: 967
Liittynyt: 17.02.2008 14:13
Paikkakunta: Lahti
Suosikkijoukkue: Pelicans, SAIK, Capitals, U-20, Erik Karlsson

Re: Mika Toivola Pelicansin päävalmentajaksi

ViestiKirjoittaja ode16 » 22.11.2009 21:00

Jokkeri kirjoitti:Olisikos kohta se hetki, että Toivola sivuun ja Pasit ottavat koko vastuun. Jos suoraan sanotaan, on Pelicans kaikkein selkeiten yössä koko liigasta tällä hetkellä. Tiistaina on peli areenalla Jokereita vastaan, josta en kyllä Pelsuille paljon usko käteen jäävän. Jokerit on kuitenkin tiivistynyt selkeästi puolustuspäässä ja Riksman alkaa palata tasolleen. Tiedän ettei tuolla pahnan pohjimmaisena ole kovinkaan kiva olla ja sieltä pois pääsy on kovan työn takana. Pelicansilla on tiistain pelin lisäksi tärkeä peli torstaina Ässiä vastaan. Nämä ovat kyllä todella tärkeitä pelejä ja jos yhtään pistettä ei tulee, niin uskon Toivolan lähtevän taas välivuotta viettämään=). Taisi Toivolalle vain Ässissä sattua sopiva jengi käteen ja nyt muualla on todella vaikea saada jälkeä aikaiseksi. Keskikertainen koutsi kyseessä ja palanee Mtv3 maxilla kommentaattoriksi pikapuolin.


Eipä ole näihin tuntemuksiin ja lauseisiin paljoa lisäämistä. Tämän ehkä vielä ymmärtäisi jos pelissä olisi jonkinlaisia piristymisen merkkejä, mutta niitä ei ole moneen viikkoon ollut näkyvissä vaan samaa schaiberia tämä on ollut jo aivan liian kauan. Melkein jopa toivoisi että pataan tulisi tiistaina niin että kopisee.
kaverilta voi ottaa suihin jos se on vitsi vaa. - Pasiradio 25.12 kello 20.46

Seuraava

Paluu Pelicans

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa