Juhamatti Aaltonen Pelicansiin!

Kuva
Viestit: 821
Liittynyt: 04.06.2009 18:24
Suosikkijoukkue: Mestis Pelicans

Juhamatti Aaltonen Pelicansiin!

ViestiKirjoittaja Taitopelaaja » 28.08.2009 14:32

Niinhän siinä sitten kävi, että Aaltonen pelailee seuraavat kaksi vuotta Lahdessa.
http://www.pelicans.fi/uutinen/?uutisid=1120&n=/Juhamatti%20Aaltonen%20Pelicansiin/

Kova vahvistus nyky Pelicansiin. Toivotaan vaan, että onnistuu, tosin ei sille taida mitään esteitä olla. :roll:

Nyt voisi kentät asetella näin:
Jantunen - Paakkis - Aaltonen
Saarinen - Koivunen - Santavuori
Kauppila - Piispanen - Sopanen
Pöyhönen - Heino - Sihvonen
Rupeaa näyttämään näin Lahtelaissilmin aika kovalta toi hyökkäysosasto, varsinkin, kun tietää mihin kaikki kaverit parhaimillaan pystyy...

Kiitos Kaarna & co. :peukkuylös:

edit: Tämä taitaa olla se EastonGuyn mainostama vahvistus, onneksi ei tarvinnut aivan kahta viikkoa odotella näin kovaa pelaajaa. :peukkuylös: ;)

Avatar
Viestit: 965
Liittynyt: 17.02.2008 14:13
Paikkakunta: Lahti
Suosikkijoukkue: Pelicans, SAIK, Capitals, U-20, Erik Karlsson

Re: Juhamatti Aaltonen Pelicansiin!

ViestiKirjoittaja ode16 » 28.08.2009 14:48

Vitun jes! Tähän olen tyytyväinen, paperillakin tiimi vahvistui nyt jonkin verran :)
kaverilta voi ottaa suihin jos se on vitsi vaa. - Pasiradio 25.12 kello 20.46

Avatar
Viestit: 2400
Liittynyt: 01.09.2008 20:20
Paikkakunta: Lahti
Suosikkijoukkue: Pelicans, Caps, Chelsea FC

Re: Juhamatti Aaltonen Pelicansiin!

ViestiKirjoittaja Kauppila » 28.08.2009 14:50

Loistavuutta Kaarna & co. !!! Suuret kumarrukset tuonne toimistolle ja pitäisi melkeen tästä lähteä kävelemään hallille ja kiittämään Kaarnaa ja kumppaneita tästä. Todella loistava hankinta Pelicansilta ja en malta odottaa sitä hetkeä, kun JMA pukee päälleen Pelicans-paidan ja pelaa ensimmäisen ottelunsa Lahdesa. Mikä hienompaa vielä tässä... 2v sopimus. Hieno hankinta kertakaikkiaan. eek

Nyt istutetaan Aaltonen ykkösketjuun ja ylivoimaan, niin johan alkaa lyyti kirjoitta. Nyt voi sanoa, että Pelicansilla on kolme hyvää hyökkäävää kenttää ja todella hyvä puolustava kenttä. Toki myös tuo Piispasen ja Kaken kenttä pystyy puolustamiseen myös hyvin. Juhamatti pystyy varmasti paukuttamaan parhaimillaan Lahdessa heti vaikka 20 maalia ellei jopa enemmänkin, kun ruokkijana on tuttu sentteri Tommi Paakkolanvaara ja toisella laidalla Marko Jantunen.
Päivä parani nopeasti, kun tähänkin tuli nyt varmistus. Aaahhh kuinka hienoa tämä onkaan. Huhhuh mikä fiilis. :cool:
''Form is temporary, Class is permanent''

''Im not putting pressure on you about that we have to win. I don’t want to put that kind of pressure on you. But we can’t lose, we cannot lose.'' – Jose Mourinho

Avatar
Viestit: 1174
Liittynyt: 30.11.2008 16:14
Paikkakunta: Helsinki
Suosikkijoukkue: Jokerit

Re: Juhamatti Aaltonen Pelicansiin!

ViestiKirjoittaja Salama » 28.08.2009 14:54

Kova nimi, mutta kun osto kävisi monelle kalliiksi niin mukava nähdä näitä tähtipelaajia muualla kuin ns. kestomenestyjissä.

Onnea pussinokat :peukkuylös:
"Saksalainen perusahteri"
________________________-Antero Mertaranta

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Re: Juhamatti Aaltonen Pelicansiin!

ViestiKirjoittaja Dev » 28.08.2009 14:57

Paha sanoa näin ulkopuolisena onko hyvä hankinta, vai huono. Kärpissä väläytteli ajoittain hyvillä otteilla, mutta muuten kaverista on jäänyt melko fleguilija kuva. Noin ulko olemukseltaankin näyttää juuri sellaiselta kaverilta, jota ei kiinnosta kuin oma napa. Toivottavasti lahdessa saavat pistettyä Juhiksen aisoihin ja hän syttyy elämänsä kuntoon Paakkolanvaaran vierellä. Pelicans kannattajille tämä on tietenkin suuri siirto, mutta itse katselen vähän epäillen. Jos Juhiksesta on maksettu kunnon summat, niin tässä kohtiin tulee vain mieleen, että miksi sitä rahaa ei olla käytetty esimerkiksi johonkin Kariyaan, tai yhtä kovaan tekijään? Aaltosen signaus oli loppujen lopuksi melkoinen riski Pelicansilta, saa nähdä onnistuuko. Toivotaan, että Aaltonen onnistuu ja vie Pelicansin jopa säälejäkin pidemmälle. :peukkuylös:
- Olen aina IFK

Viestit: 821
Liittynyt: 04.06.2009 18:24
Suosikkijoukkue: Mestis Pelicans

Re: Juhamatti Aaltonen Pelicansiin!

ViestiKirjoittaja Taitopelaaja » 28.08.2009 15:23

Dev kirjoitti:Paha sanoa näin ulkopuolisena onko hyvä hankinta, vai huono. Kärpissä väläytteli ajoittain hyvillä otteilla, mutta muuten kaverista on jäänyt melko fleguilija kuva. Noin ulko olemukseltaankin näyttää juuri sellaiselta kaverilta, jota ei kiinnosta kuin oma napa. Toivottavasti lahdessa saavat pistettyä Juhiksen aisoihin ja hän syttyy elämänsä kuntoon Paakkolanvaaran vierellä.

Tähän pakko tarttua sen verran, että tuskin kaveri on tänne fleguilemaan tullut, jos itsekin sanoo hakevansa uralleen nostetta. Lisäksi saa olla aika "kova" kaveri mikäli uskaltaa alkaa Toivolan ja Nurmisen alaisuudessa fleguilemaan. ;)

Dev kirjoitti:Toivotaan, että Aaltonen onnistuu ja vie Pelicansin jopa säälejäkin pidemmälle.

Itsellä on ainakin kova luotto siihen, että tällä kaudella mennään todellakin säälejäkin pidemmälle(ellei jopa jätetä kokonaan väliin) ja taistellaan tosissaan siitä ensimmäisestä mitalista.

PS: Eiköhän siellä Helsingissäkin joskus hankinnoisssa onnistuta... :roll: ;)

Avatar
Viestit: 2555
Liittynyt: 18.02.2008 18:19
Paikkakunta: Pori
Suosikkijoukkue: Ässät

Re: Juhamatti Aaltonen Pelicansiin!

ViestiKirjoittaja Jartsa » 28.08.2009 16:01

Hieman kaksipiippuinen hankinta minunkin mielestä, olen Devin kanssa samoilla linjoilla.
Miehen urahan on juuri siksi polkenut paikallaan, että hän luulee olevansa jotain suurta ja on itsekäs ja flegmaattinen. Ehkä siksi olisi ollut parempi mennä johonkin korkeatasoiseen seuraan, esim. Ruotsiin, missä hän olisi voinut oppia edes hieman nöyryyttä ja palannut maan pinnalle. Siirtyessään Pelsuihin, missä fanit odottavat hänen olevansa jonkinnäköinen messias, saattaa hän lyödä viimeisen arkun naulaansa. Kusi nousee heti päähän ja ongelmat alkavat. Nurminen ei kauaa tällaista miestä katsele.
Tämä siirto ja Aaltosen uran noste onnistuu vain, jos hän lähtee oikeasti nöyrällä asenteella uusiin haasteisiin, eikä sillä, että tulempa nyt tänne dominoimaan. Toivon toki, että hänestä tulisi avainpelaaja Pelsuihin, vaikka tuossa ylempänä tekstissä voi saada vallan muun käsityksen. Yritän lähinnä sanoa, että älkää odottaki aivan mahdottomia. Saa nähdä myös mikä on miehen kunto, kun ei ole osallistunut joukkueen treeneihin koko kesänä. Vaikka kuinka omatoimista olisi tehnytkin, on väkisinkin lähtötaso huonompi verrattuna joukkuetreenit käyneelle.
Käsittääkseni hänelle on Kärpissä kuitenkin annettu lukuisia mahiksia pelata ykkösketjussakin, mutta mies on pilannut ne mahikset sooloilullaan.
Kuitenkin olisi tämä mies meikäläiselle kelvannut Tapparaankin ja olen aika varma, että muutamaan muuhunkin seuraan. Miehessä on kuitenkin riskejä.
Ei allekirjoituksia

Avatar
Viestit: 11211
Liittynyt: 18.11.2008 00:25
Suosikkijoukkue: Oulun Kärpät

Re: Juhamatti Aaltonen Pelicansiin!

ViestiKirjoittaja Nestori » 28.08.2009 19:04

Jos Juhis ei onnistu ensi kaudella Nurmisen potkiessa perseeseen, niin saattaa olla, että seuraava osoite onkin joku Kiekko-Laser, jonka kanssa mies on kesällä harjoitellut. Mahdollisuudet on annettu, mutta jos ei Corson ja Anderssonin vierellä onnistu 31 pistettä enempää keräämään, niin joku mättää? Kyseessä on Pelsujen kannalta isosta riskistä, mutta jos riskinotto onnistuukin, niin Juhiksesta on paljon iloa Pelicans-faneille! Jos mies alkaa pelaamaan joukkueelleen, eikä itselleen, niin varmat 45-55 pistettä JMA naputtaa.

Omista ennakkoluuloistani huolimatta onnittelut Pelicansille hankinnasta! Kauden aikana nähdään, että oliko hankinta loistava vai jotain muuta...?
Oulun Kärpät

Avatar
Viestit: 14900
Liittynyt: 27.07.2009 14:52
Suosikkijoukkue: KHL, NHL, Leijonat

Re: Juhamatti Aaltonen Pelicansiin!

ViestiKirjoittaja InFlames » 28.08.2009 19:19

Tämä huhu siis toteutui lopulta. Onnea Aaltoselle Pelicansiin ja toivottavasti kaveri saisi vähän suoraviivaisuutta lisää peliinsä Pelicanseissa. Kärpissä Aaltonen kyllä veivasi ja yritti, mutta monesti kaveri piti kiekkoa liikaa. Tärkeintä kuitenkin olisi pelaaminen joukkueen eteen. Tämä on kyllä erittäin mielenkiintoinen siirto ja uskon, että supertaitava Aaltonen onnistuu Pelicanseissa ainakin sen 40 pisteen rajan rikkomaan. Kärppäfanina kaipaan nyt meidän jengiin uutta laituria.

Avatar
Viestit: 6378
Liittynyt: 01.04.2008 23:05
Suosikkijoukkue: Sotkamon Jymy & Anaheim Ducks

Re: Juhamatti Aaltonen Pelicansiin!

ViestiKirjoittaja Crick » 29.08.2009 09:36

Kyllähän tämä on nyt Juhiksen todellinen mahdollisuus. Ainekset 40+ pisteeseen ovat ehdottomasti, mutta tekeminen täytyy sitten olla vahvaa alusta alkaen. Saa kyllä rinnalleen ihan kohtuulliset pelurit, joten siitä ainakaan homma ei jää kiinni. Onhan tuo tietysti pienoinen riski Pelicansilta, mutta voi myös toimia.

Ihan mukavalta näyttää nyt muutenkin tuo hyökkäys Aaltosen tulon myötä. Kuitenkaan ei kannata ihmeitä odotella, sillä kuuden sakkiin on kuitenkin kovempia joukkueita tarjolla. Parhaimmillaan Pelicans voi kuitenkin esittää ihan kivaa hyökkäyspeliä, tosin se tietysti riippuu paljon Toivolasta.
Helsingin Jokerit - Aina saa kärsiä ja hävetä

Avatar
Viestit: 13179
Liittynyt: 29.08.2008 22:02
Paikkakunta: Norsuluutorni
Suosikkijoukkue: YLLÄPITO

Re: Juhamatti Aaltonen Pelicansiin!

ViestiKirjoittaja Multi » 29.08.2009 09:44

Crick kirjoitti:Kyllähän tämä on nyt Juhiksen todellinen mahdollisuus. Ainekset 40+ pisteeseen ovat ehdottomasti, mutta tekeminen täytyy sitten olla vahvaa alusta alkaen. Saa kyllä rinnalleen ihan kohtuulliset pelurit, joten siitä ainakaan homma ei jää kiinni. Onhan tuo tietysti pienoinen riski Pelicansilta, mutta voi myös toimia.

Tässä on se Aaltosen tilaisuus, pienempi joukkue vähemmän menestymispaineita jos vaan saa hyvät ketjukaverit eiköhän tässä nähdä Loppi ilmiö. En näe Aaltosen floppaamista kovinkaan todennäköisenä.


Crick kirjoitti:Kuitenkaan ei kannata ihmeitä odotella, sillä kuuden sakkiin on kuitenkin kovempia joukkueita tarjolla. Parhaimmillaan Pelicans voi kuitenkin esittää ihan kivaa hyökkäyspeliä, tosin se tietysti riippuu paljon Toivolasta.

Näin se on kuuden joukkoon tekee todella tiukkaa, toki nappikaudella onnistuu, mutta empä usko. Valmennus on vielä jotain aivan ala-arvoista mielestäni, jotenka sekin laskee todella paljon Pelicansin mahdollisuuksia omissa papereissa.

PS: Summasummarun Aaltoselle siirto on kivajuttu, mutta ei se Pelicansia paljoa auta.
Turha koittaa ylläpito voittaa

Avatar
Viestit: 965
Liittynyt: 17.02.2008 14:13
Paikkakunta: Lahti
Suosikkijoukkue: Pelicans, SAIK, Capitals, U-20, Erik Karlsson

Re: Juhamatti Aaltonen Pelicansiin!

ViestiKirjoittaja ode16 » 29.08.2009 10:40

DrMultihunter kirjoitti:Näin se on kuuden joukkoon tekee todella tiukkaa, toki nappikaudella onnistuu, mutta empä usko. Valmennus on vielä jotain aivan ala-arvoista mielestäni, jotenka sekin laskee todella paljon Pelicansin mahdollisuuksia omissa papereissa.


Näinhän sitä moni luulee että valmennus on perseestä kun Toivola astui rinkiin, mutta mutta... Räsäsen Pasin pelikirjalla mentiin enempi esim. toissakaudella jolloin tulos oli mitä loistavin, loppua lukuunottamatta, viime kaudelal puolestaan Aran pelikirjalla oli enempi vaikutusta mutta tulos ei loppukautta lukuunottamatta oikein vakuuttanut, toki on otettava huomioon sekin että loukkaantumiset vaikuttivat ihan helvetisti ukkojen peluutukseen kun mitään vakioketjuja ei oikein missään vaiheessa saatu kasaan. Toivolan sanoin "hyvää systeemiä on turha muuttaa muuttamisen takia" ;)
kaverilta voi ottaa suihin jos se on vitsi vaa. - Pasiradio 25.12 kello 20.46

Avatar
Viestit: 13179
Liittynyt: 29.08.2008 22:02
Paikkakunta: Norsuluutorni
Suosikkijoukkue: YLLÄPITO

Re: Juhamatti Aaltonen Pelicansiin!

ViestiKirjoittaja Multi » 29.08.2009 10:50

ode16 kirjoitti:Näinhän sitä moni luulee että valmennus on perseestä kun Toivola astui rinkiin, mutta mutta... Räsäsen Pasin pelikirjalla mentiin enempi esim. toissakaudella jolloin tulos oli mitä loistavin

Väitätkö nyt tosiaan että Toivolan tulolla ei ole vaikutusta valmennukseen? miksi hänet sitten hommattii eikä Räsäsestä tehty ykköskoutsia, Toivolakaan tuskin aivan ilmainen on joten kyllä hänet on hankittu lahteen muutakin kuin olemaan mannekiininä.
Turha koittaa ylläpito voittaa

Avatar
Viestit: 2400
Liittynyt: 01.09.2008 20:20
Paikkakunta: Lahti
Suosikkijoukkue: Pelicans, Caps, Chelsea FC

Re: Juhamatti Aaltonen Pelicansiin!

ViestiKirjoittaja Kauppila » 29.08.2009 11:06

DrMultihunter kirjoitti:
ode16 kirjoitti:Näinhän sitä moni luulee että valmennus on perseestä kun Toivola astui rinkiin, mutta mutta... Räsäsen Pasin pelikirjalla mentiin enempi esim. toissakaudella jolloin tulos oli mitä loistavin

Väitätkö nyt tosiaan että Toivolan tulolla ei ole vaikutusta valmennukseen? miksi hänet sitten hommattii eikä Räsäsestä tehty ykköskoutsia, Toivolakaan tuskin aivan ilmainen on joten kyllä hänet on hankittu lahteen muutakin kuin olemaan mannekiininä.


Anteeksi nyt jos sotkeudun tähän asiaan, mutta omasta mielestäni Toivola tuli Lahteen tuomaan esiin hyviä asioita, joita Pelicansin miehistöstä saa irti. Toivola tuo varmasti enemmän sitä lahtelaista jätkämäisyyttä peliin, elikkä selkosuomeksi siis kovempaa tempoa, taklaus- ja karvauspelin parantamista. Pelissä pysyy kuitenkin samanlainen maku, kun Räsänen ja Nupe ovat hioneet tätä tyyliä. Uskon, että tulevalla kaudella tullaankin näkemään pirteä Pelicans, joka pelaa viihdyttävää jääkiekkoa. Eri asia on se mihin saakka tällä päästään.
Toivolan hommaksi näen itse sen, että on valmennusporukan johtaja ja hän tuo hyviä lisäyksiä Pelicansin pelityyliin. Niitä näkyi jo harjoitusotteluissa ja näytti toimivan melko kivasti ainakin kotoisessa Easton turnauksessa.
En todellakaan usko, että Toivola tänne olisi tullut tekemään uutta Pelicansia kokonaan vaan parantamaan ja auttamaan sitä eteenpäin eri osa-alueilla.

Ja palataanhan itse aiheeseen, eli Juhamatti Aaltoseen. Fiilikset tästä hankinnasta ovat edelleen todella hyvät. Juhis saa nyt todella suuren näyttöpaikan ja paineetkaan ei ole niin suuret, mutta eri asia on mitä Aaltonen itse tulee Lahteen tekemään. Pelaako joukkueelle vai liikaa itselleen? Itse uskon, että Aaltonen on varmasti kasvanut ihmisenäkin ja kasvaa kokoajan täällä Lahdessa. Hän varmasti tulee intoa puhkuen hakemaan uusia haasteita ja kehitysmahdollisuuksia uralleen. Pelicans onkin melko hyvä paikka hänen uralleen ja toivotaan, että Juhis viihtyisi Lahdessa ja voisimme nauttia hänen peleistää enemmänkin kuin kaksivuotta, jos kaikki osuu kohdalleen.
Varmasti saa myös Aaltonen tuntea sen, että Toivolan ja kumppanien alaisuudessa ei fleguilla ja puolustusta tuetaan paljon. Nyt on Juhamatilla näytönpaikka Lahdessa. Uskon, että hän käyttää sen viisaasti. ;)
''Form is temporary, Class is permanent''

''Im not putting pressure on you about that we have to win. I don’t want to put that kind of pressure on you. But we can’t lose, we cannot lose.'' – Jose Mourinho

Viestit: 535
Liittynyt: 17.11.2008 19:16
Suosikkijoukkue: Rops

Re: Juhamatti Aaltonen Pelicansiin!

ViestiKirjoittaja Rixardz » 29.08.2009 18:43

JEEEES!!! Mahtavaa itse olin jo luopunut toivosta, että JMA tulisi pussinokkiin, mutta niin kävi. Nyt kun Aaltosella on kunnon rooli joukkueessa uskon hänen naputtavan tällä kaudella ainakin sen 45 pistettä. eusa_clap

Seuraava

Paluu Pelicans

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa