Hyökkääjä Carl Corrazzini Pelicansiin

Kuva
Viestit: 535
Liittynyt: 17.11.2008 19:16
Suosikkijoukkue: Rops

Hyökkääjä Carl Corrazzini Pelicansiin

ViestiKirjoittaja Rixardz » 02.12.2009 14:18

Pelicans on hankkinut uuden hyökkääjän!!! Nimeä ei annettu julki vielä, mutta hän on pohjoisamerikkalainen ja on pelannut pitkään AHL:ssä. Ilkka Kaarna ei kommentoi asiaa tarkemmin, mutta hänen mukaansa seura tiedottaa asiasta piakkoin. Olisiko tässä nyt se ykkös sentteri? Toivotaan, että sieltä tulee kovan luokan mies. eusa_clap


Tehdään näille isoimmille pelaajahankinnoille aina omat ketjut, ettei noi kausiketjut täyty niin hirveästi.

T. Moderaattorit

Avatar
Viestit: 403
Liittynyt: 19.08.2009 15:56
Paikkakunta: Lahti
Suosikkijoukkue: Pelicans & Vancouver Canucks

Re: Pelicans kaudella 2009-2010

ViestiKirjoittaja SPeri » 02.12.2009 14:42

Kyllä, Carl Corazzini saapuu Lahteen loppukauden työsopimuksella joka sisältää "Guillet-vakuutuksen." Linkki Pelicansin sivuille, Corazzinin tilastot, sekä Jatkoajan pelaajakortti Carl Corazzinista.

Onnistuessaan mahtava hankinta, niinkuin yleensä kaikki pelaajat! Aijemmin ilmoitinkin että tällä viikolla tapahtuu jotakin ja tänään se tuli. Kaarna tehnyt taas hyvää työtä, mutta nyt olisi vielä Summanen vapaana! :D
Joidenkin tietolähteiden mukaan Corazzini osaisi ja onkin pelannut sentterin paikalla. Toivotaan että Pelicansin peli kääntyisi voitolliseksi, mutta uskon että Kaarnakin vakuuttuu Toivolan taidottomuudesta mikäli Pelicans höyhennetään taas tällä ja ensiviikolla. Ei se auta että sama purkanjauhaja seisoo illasta toiseen peukalot keskellä kämmeniä vaihtoaitossa ja löytää aina jokaisen tappion jälkeen mahtavia asioita pelistä.

Uutisen mukaan Pöyhönen, Piispanen ja Tyrväinen pelaa tänään HeKin paidassa. Toivola kertoo onneksi että Pöyhönen pelaa perjantaina HPKta vastaan. Muuten olisi toimistolla piipahtaminen ollut paikallaan :angryw: . Tavi ei kuitenkaan ole HeKin kokoonpanossa, eli varmaankin Pelicansin päiväharjoituksissa mukana.
Viimeksi muokannut SPeri päivämäärä 02.12.2009 16:47, muokattu yhteensä 3 kertaa

Avatar
Viestit: 2400
Liittynyt: 01.09.2008 20:20
Paikkakunta: Lahti
Suosikkijoukkue: Pelicans, Caps, Chelsea FC

Re: Pelicans kaudella 2009-2010

ViestiKirjoittaja Kauppila » 02.12.2009 14:44

Eipä kauaa kestänyt, kun Pelicans julkaisi nimen. Carl Corazzini siirtyy siis Pelicansiin loppukauden sopimuksella, joka sisältää try-out jakson. Kyseessähän on siis laituri eikä sentteri.
Täytyy sanoa, että aika arpapeliä on tämä jätkä. Mätkinyt kyllä AHL:ssä ihan kivoja tehoja, mutta viime kauden tilastot ei säväytä kyllä. Tiedä sitten onko kärsinyt vammoista tai jostain muusta, mutta jotain noin yhtääkkisen tasonlaskun takana täytyy olla. Vai onko kenteis pudotettu pienempään rooliin?
Noh, eiköhän tästä saada ihan kelpo vahvistus, jos motivaatio on kohdallaan ja on edes jonkinlaisessa kunnossa. Mitään suurempia riskejäkään ei ole try-out jakson takia.

Päästään tsekkaamaan jätkän otteita jo launtaina Isku Areenalla KalPaa vastaan. Toivottavasti vakuuttaa.
Myöhemmin lisää vielä tästä jätkästä, nyt ei enempää irtoa ajatuksia. Ihan hyvä veto kuitenkin Pelicansilta koittaa tätä jätkää. Potentiaalia jonkinlaiseksi sateentekijäksi kuitenkin voi olla.
''Form is temporary, Class is permanent''

''Im not putting pressure on you about that we have to win. I don’t want to put that kind of pressure on you. But we can’t lose, we cannot lose.'' – Jose Mourinho

Viestit: 535
Liittynyt: 17.11.2008 19:16
Suosikkijoukkue: Rops

Re: Pelicans kaudella 2009-2010

ViestiKirjoittaja Rixardz » 02.12.2009 15:29

Aikalailla mitään sanomaton hankinta. En osaa sanoa vielä mitään sillä ainekaan pisteiden mukaan viimekausina ei ole onnistunut. Onneksi on tryout ettei olla kusessa tämän kanssa, vaikka saattaa olla, että oli hyvä hankinta.

Viestit: 821
Liittynyt: 04.06.2009 18:24
Suosikkijoukkue: Mestis Pelicans

Re: Hyökkääjä Carl Corrazzi Pelicansiin

ViestiKirjoittaja Taitopelaaja » 02.12.2009 16:45

Korjataanpa hieman tuota otsikkoa: Se on Corazzini, tarkkuutta... ;)

Tällainen kaveri sitten tällä kertaa. Voi olla ihan kovakin pelimies.

Tietojeni mukaan Pelicans oli tutkinut miestä jo kesällä ja nyt mies sitten ilmestyykin Lahteen.

Hyvä, että toimistolla ollaan hereillä.

Avatar
Viestit: 966
Liittynyt: 17.02.2008 14:13
Paikkakunta: Lahti
Suosikkijoukkue: Pelicans, SAIK, Capitals, U-20, Erik Karlsson

Re: Hyökkääjä Carl Corrazzini Pelicansiin

ViestiKirjoittaja ode16 » 02.12.2009 18:40

Ihmeen puskista näitä tuntuu nyt tulevan, noh josko tästä saataisiin Juhikselle tarjoaja, lisää kytättävää lauantaita varten, ei mikään voimasentteri/laituri vaikuta ainakaan koosta päätellen olevan mutta katsellaan.
kaverilta voi ottaa suihin jos se on vitsi vaa. - Pasiradio 25.12 kello 20.46

Avatar
Viestit: 3686
Liittynyt: 02.02.2009 11:29
Paikkakunta: Helsinki
Suosikkijoukkue: KooKoo, TPS, Hershey Bears & Washington Capitals

Re: Pelicans kaudella 2009-2010

ViestiKirjoittaja Metsäkulma » 03.12.2009 00:21

Rixardz kirjoitti:Aikalailla mitään sanomaton hankinta. En osaa sanoa vielä mitään sillä ainekaan pisteiden mukaan viimekausina ei ole onnistunut. Onneksi on tryout ettei olla kusessa tämän kanssa, vaikka saattaa olla, että oli hyvä hankinta.


2005-06 Norfolk Admirals AHL 75, 26+29=55
2006-07 Norfolk Admirals AHL 68, 28+29=57
2006-07 Chicago Blackhawks NHL 7, 0+1=1
2007-08 Grand Rapids Griffins AHL 80, 24+36=60

Kyllä tällaisten pisteiden pitäisi vähän säväyttää. Aina toki vaara että Suomessa epäonnistuu mutta kyllä näin kovan pistemiehen onnistuminen on todennäköisempi kuin epäonnistuminen. Aina ei pidä pelätä pahinta 24/7. Kova tekijä statsien valossa, lauantaina nähdään.
"Väittää naispuolinen henkilö joka väitti Jesse Virtasen pelanneen kookoossa ja nähneensä hänen pelejään omin silmin"
"Jääkiekko on tilastourheilua"
- Laviols

Viestit: 821
Liittynyt: 04.06.2009 18:24
Suosikkijoukkue: Mestis Pelicans

Re: Hyökkääjä Carl Corrazzini Pelicansiin

ViestiKirjoittaja Taitopelaaja » 07.12.2009 14:21

Nyt kun on itsekin nähnyt Callen livenä, niin on aika laittaa jonkunlaista kommenttia.

Ensimmäinen havainto minkä miehestä tein niin on aivan helvetin nopea. Tosin nyt kun mies on toistaiseksi sentterinä pelannut, niin ei ole oikein päässyt käyttämään nopeuttaan.

Kalpa pelissä seurasin pari vaihtoa pelkästään miestä, ja pakko sanoa, että on ainakin tunnollinen puolustussuuntaan. Pari kertaa kun Pelsut olivat karvaamassa Kalpan puolustusalueella, niin mies oli melkein alimpana varmistamassa mahdollista Kalpan hyökkäystä. Muutenkin tuntui peruuttavan aika nopeasti puolustukseen, kun kiekko menetettiin.

Ylivoimallakin miestä kokeiltiin ja ensihavainnon perusteella miestä sinne tarvitaankin. Kaverilla on hyvä pelisilmä ja osaa hakea hyvät syöttölinjat ja löytää vapaan olevat kaverit.

Jotenkin toivoisin, että miestä kokeiltaisiin enemmä laiturina, niin pääsisi käyttämään nopeuttaan ja käsiään enemmän hyödyksi, eikä tarvitsisi olla koko ajan puolustamassa. Voitaisiin kokeilla siirtää mies nykyisen ketjun laitaan ja sentteriksi siihen vaikka sitten Arsi :angryw:.
Toinen vaihtoehto olisi laittaa mies samaan ketjuun Juhin ja Kaken kanssa ja siirtää Tavi tästä ketjusta Santavuoren tilalle Jarnan ketjuun.
Eli siis:
Jantunen - Arsi - Tavi/Corazzini
Aaltonen - Kauppila - Tavi/Corazzini

Toisaalta sitä taas toivoisi, että mies jatkaisi sentterinä, niin ei tarvitsisi antaa peliaikaa Piispaselle ja muille turhuuksille.

Itse uskon, että kunhan mies saadaan joukkueeseen kunnolla sisälle ja samalle aaltopituudelle muiden jantterien kanssa, niin hyvä tulee.

Jatkoon!!! :peukkuylös:

Viestit: 821
Liittynyt: 04.06.2009 18:24
Suosikkijoukkue: Mestis Pelicans

Re: Hyökkääjä Carl Corrazzini Pelicansiin

ViestiKirjoittaja Taitopelaaja » 11.12.2009 20:30

Toivola: Corazzini pelannut mukiinmenevästi

Eli siis Oravan mielestä Calle on pelannut ihan pirteästi ja miehen jatkosta tehdään päätös ensi viikon aikana, kuten myös Lamothen ja Uotilan kanssa, jotka todennäköisesti/toivottavasti jatkavat.

Corazzinin näyttöjen antamista on varmasti vaikeuttanut se, että mies on joutunut pelaamaan Jantusen ja Santavuoren kaltaisten surffailijoiden kanssa.

Huomenna Corazzini saa sitten (Paakkiksen pelatessa) ensimmäisen ja toistaiseksi viimeisen mahdollisuuden näyttää taitojaan laiturina. Yllättävän kauan siinä sitten meni, että mies laitaan istutetaan.

Todella vaikeaa sanoa, onko Corazzini ansainnut jatkoa joukkueessa. On kuitenkin hoitanut oman roolinsa ihan hyvin, mutta hyökkäyspäähän tehoja ei ole tullut odotetusti. Kuten mainitsin niin tässä asiassa suuri vaikutus on myös ketjukavereilla. Huippupelaajan pitäisi kyllä ihan omalla panoksellaan pystyä nostamaan ketjukavereidensa tasoa, mutta mutta...

Katsellaan mitä ensi viikko ja joulutauko tuo tullessaan pelaajarintamalla. Ketkä ulos ja ketä mahdollisesti sisään?? :dunno:

Avatar
Viestit: 2400
Liittynyt: 01.09.2008 20:20
Paikkakunta: Lahti
Suosikkijoukkue: Pelicans, Caps, Chelsea FC

Re: Hyökkääjä Carl Corrazzini Pelicansiin

ViestiKirjoittaja Kauppila » 12.12.2009 15:09

Tänään on sitten Corazzinilla viimeinen näytönpaikka ja tulosta pitää tulla oikein kunnolla. Pääsee nyt pelaamaan kuumien pelaajien kanssa samassa ketjussa, joten nyt on tapahduttava sitten jotain.
Itse en antaisi Corazzinille näillä näytöillä missään nimessä jatkoa. Jos joukkuueeseen haetaan oikeasti VAHVISTUSTA, niin ei Carlille jatkoa voida antaa näillä otteilla. Corazzini on vedellyt vaan pelkkää peruspeliä ja pelannut hyvin samaan tyyliin, kuin Jesse Saarinen, joka ei osu eikä säväytä paljoa, mutta omaa potentiaalia maalintekoon. Tiedä sitten olisiko kannattanut koittaa Corazzinia laidassa, koska vaikuttaa juuri sellaiselta nopealta laiturilta. Nyt joutuu keskittymään liikaa puolustuspelaamiseenkin ja tehoja ei tule, sekä mitään tapahdu. Itse kuitenkin toivoin joukkueeseen sellaista maalejasylkevää kanukkia. Itseluottamustakaan ei näytä hirveästi olevan, sillä ei pidä kiekkoa miltein yhtään ja lauo myöskään.
Nopeutta on todella paljon ja sitä pitäisi nyt sitten vähitellen myös käyttää. Turha jätkä ollut kyllä tähän mennessä.

Ei jatkoon näillä esityksillä. Uusi jätkä tilalle, ellei pelaa loistavaa matsia tänään. :roll:
''Form is temporary, Class is permanent''

''Im not putting pressure on you about that we have to win. I don’t want to put that kind of pressure on you. But we can’t lose, we cannot lose.'' – Jose Mourinho

Viestit: 821
Liittynyt: 04.06.2009 18:24
Suosikkijoukkue: Mestis Pelicans

Re: Hyökkääjä Carl Corrazzini Pelicansiin

ViestiKirjoittaja Taitopelaaja » 13.12.2009 14:59

Tieto joukkueen sisältä kertoo, että Corazzini ei tule jatkamaan Pelicansissa joulutauon jälkeen. Virallinen vahvistus tulee joskus hamassa tulevaisuudessa.

Pakko sanoa, että ei tule Callea ikävä. Pitkästä aikaa epäonnistunut ulkomaalaishankinta Lahteen.

:moi: :moi: :moi: :moi:

Paluu Pelicans

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa