Peliesitykset kaudella 2010-2011 - Mitalijahtiin

Kuva
Avatar
Viestit: 918
Liittynyt: 23.02.2010 22:56
Paikkakunta: Lahti
Suosikkijoukkue: Pelicans

Peliesitykset kaudella 2010-2011 - Mitalijahtiin

ViestiKirjoittaja Tonttu » 18.09.2010 17:27

Pistetääs nyt tällainen kannu pystyyn, ettei muita ketjuja peleillä tukita.

Se olisi sitten sarja-avaus takana ja hivenen kaksijakoiset fiilikset jäi. Kaksi ensimmäistä erää Pelicans pelasi helkkarin hyvää ja työteliästä peliä, ja tuolla ilmellä olisi voitto ansaittu.
Sitten iski jo tutuksi tullut 3.erä joka pelattiin vaihteeksi aivan vihkoon.

Tyrväisen 1-3 maalin jälkeen näytti hyvältä, ilmeisesti vähän liian hyvältä. Tähän nimittäin loppui Pelicansin liike täysin, helpoissa paikoissa kiekkoa ruvettiin roiskimaan, ja heittämään tyhmiä pitkiä kiekkoja, ja juostiin vastustajan perässä. Tämähän on käytännössä jo viime kauden perintöä.
Tämän seurauksena Jokerit iski ensin törkeällä munkilla kavennuksen, ja muutama minuutti myöhemmin Ben-Amor tasoitti pelin puolustajien huolimattoman merkkaamisen takia.

Rankkareissa Hentusen ja Eavesin henkilökohtainen taito nousi esille, ja extrapiste jäi Helsinkiin.
Ehkä se kumminkin ansaittu oli, sen verran saamatonta turkoosinuttujen peli oli 3.erässä.

*******
Hovinen oli luottamuksen arvoinen. Loistavaa ja varmaa työskentelyä, ja kermana kakun päälle muutama haamukoppi, joista tämä keskustelua herättänyt jalkatorjunta tulee olemaan TOP5 kamaa kauden loputtua (Maalihan se ei ollut kun videotuomari niin sanoi).

Henrik Blomqvist oli uskomattoman hyvä. Mikään nopeuden lahja mies ei ole, tosin paikkaa hyvällä sijoittumisella, mutta se fyysisyys ! Taklaa kovaa, ja aina kun on paikka. Tulee olemaan kova ase ylivoimalla.

Sami Blomqvistilta ennakkoluuloton esitys. Kovaa työntekoa, ja vahvaa haastamista 1 vs 1 tilanteissa, ja palkittiin vielä maalilla.

Muista uusista hankinnoista edukseen esittäytyi Taikuri-Helminen ja Jakub Sindel.
Dickyltä hyvää yritystä, mutta viimeinen silaus uupui.
Loppi oli erittäin vaisu ja pehmeä. Johtuneeko sitten jostain kasvoissa olevasta vammasta, kun kokomaskilla pelasi. Sen verran varovaista oli.

******

No, tästä se Play-Off paikasta tappeleminen alkaa, 1 piste on Ilmalasta on kumminkin hyvä pohja tuolle, ja isoa kuvaa katsoen tyytyväinen pitää tuohon olla. Seuraavaksi Ilveksen kimppuun, ja kolmen pinnan metsästykseen....

:moi:
Lahen Pelicans

Rest in peace - Lokomotiv Yaroslavl

Viestit: 821
Liittynyt: 04.06.2009 18:24
Suosikkijoukkue: Mestis Pelicans

Re: Peliesitykset kaudella 2010-2011 - Mitalijahtiin

ViestiKirjoittaja Taitopelaaja » 18.09.2010 17:35

Hyvä idea Tontulta avata erillinen ketju peliesitysten puimiseen. Tänne siis peliesitysten puinti ja tuonne toiseen enemmän pelaajistoa yms. koskevaa asiaa?!?

Pitkälle samaa mieltä noista Narri pelin tapahtumista yms.

Tiistaina Tampereelle Ilveksen kaatoon. Kolme pistettä täytyy olla ainoa tavoite. Ilves on kyntänyt/kyntää sen verran syvällä, että kunhan jatketaan samalla linjalla kun 1 ja 2 erät Helsingissä, niin saatetaan nähdä Lahtelaisilta jopa jonkin sortin maalijuhlat.

Toivottavasti paikalle tulis muitakin Lahtelaisia kuin allekirjoittaneen ja Tontun kolmen hengen matkaseurue. :tuoppi:

Avatar
Viestit: 2400
Liittynyt: 01.09.2008 20:20
Paikkakunta: Lahti
Suosikkijoukkue: Pelicans, Caps, Chelsea FC

Re: Peliesitykset kaudella 2010-2011 - Mitalijahtiin

ViestiKirjoittaja Kauppila » 18.09.2010 18:31

Aikalailla kyllä samaa mieltä olen noista Tontun ja Taitopelaajan havainnoista ja mielipiteistä. Itselläni tuossa pelissä pisti etenkin silmään Helmisen loistavat kiekolliset otteet & puolustuspelaaminen, Hovisen uskomattomat torjunnat ja etenkin pelissä oli asennetta ja uhrautuvaisuutta, kun jätkät blokkailivat vetoja! Tyrväisellekkin täytyy antaa :tuoppi: :peukkuylös: . Itsekkin olin siis Stadissa seuraamassa tätä matsia ja ihan hyvää viihdettä oli.

Paketti oli kuitenkin vielä hiukan sekaisin, joka onkin aivan ymmärrettävää, kun kausi vasta alotettiin. Hyökkäyksiinlähtöihin tarvitaan terävyyttä ja näitä oman pään virheitä pitää saada seulottua pois. YV:lle vielä tehokkuutta, niin alkaa näyttää vahvalta. Tasakentällisin peli oli suhthyvässä jamassa.

Ainoa asia, joka jäi harmittamaan vähän oli se, että Teemu Rinkinen ei saanut vielä kauden avauksessa vastuuta paljoa. Peliaikaa kertyi vain 7 minuuttia. Rinkinen pelasi kyllä siinä heikoimmassa ketjussa, mutta väläytteli moneen otteeseen silti vaarallisuuttaan. Pitää nyt vain toivoa, että valmennus antaisi paikan Rinkiselle tuolla kärkiketjuissa isommallakin peliajalla, koska viime kaudellakin nähtiin jo Rinkisen tehokkuutta ja potentiaalia löytyy vaikka 15-18 maaliin.
''Form is temporary, Class is permanent''

''Im not putting pressure on you about that we have to win. I don’t want to put that kind of pressure on you. But we can’t lose, we cannot lose.'' – Jose Mourinho

Avatar
Viestit: 22
Liittynyt: 19.06.2010 21:52
Suosikkijoukkue: Blackhawks, Pelicans, Saipa, Kookoo

Re: Peliesitykset kaudella 2010-2011 - Mitalijahtiin

ViestiKirjoittaja hawkwind » 18.09.2010 22:32

Jos nyt jotain negatiivista on hakemalla haettava maalivahtipelistä niin ei Hovista ole vielä päästy kunnolla testaamaan. Ilmalassa kiekot tulivat lähes poikkeuksetta suoraan logoon tai räpylään. Hyvinhän mies ruhollaan peittää, mutta heti kun tarvitsee tehdä sivuttaisliike tai irtautua muuten maalilta alkaa paniikin aineksia olla ilmassa. Maali on pitkään täysin tyhjänä ja Hovinen ei kovin nopeasti sinne liu''u takaisin. Vai hämääkö se iso ruho nyt oikeasti niin paljon?

Pelicansin koko joukkueen puolustaminen on minusta niin hyvää, että pystyn luottamaan tämän hetken maalivahtikaksikkoon. Suurin kysymysmerkki on hyökkäys, jonka tasosta saadaan todennäköisesti ensimmäinen kunnon käsitys vasta kotikaukalossa (ja kun York saapunut).

Ensimmäisen erän jälkeen en voinut olla leikittelemättä ajatuksella, olisiko Nurmisen laittamisella katsomoon ollut positiivinen vaikutus joukkueen pelaamiseen. Nyt siellä pitäisi Räpsällä ja Mikalla olla työrauha. Vaikutti kuitenkin niin kurinalaiselta ja uurastavalta joukkueelta lukuisista jäähyistä huolimatta.

Dwight Helminen, Tyrväinen ja S.Blomqvist tulevat olemaan iso pala tämän kauden joukkuetta! Olivat lähes aina mukana tilanteissa joissa maali oli lähellä.

Avatar
Viestit: 918
Liittynyt: 23.02.2010 22:56
Paikkakunta: Lahti
Suosikkijoukkue: Pelicans

Re: Peliesitykset kaudella 2010-2011 - Mitalijahtiin

ViestiKirjoittaja Tonttu » 21.09.2010 23:38

Ilves-Pelicans 3-2

Just juu... Eipä tästä jää jälkipolville mitään kerrottavaa, kahden paskan kohtaamisessa paskempi hävisi.

Kahden ensimmäisen erän aikana pelin tempo oli kuin sunnuntain yleisöluisteluista, ei mitään tolkkua.

Vaikka turkoosein silmin peliä katselinkin, niin tuosta ei voi mitään muuta hyvää nähdä kuin viimeinen 5-minuuttinen jonka aikana saatiin kiri päälle. Ja sekin osittain sen takia että ylivoimaa päästiin pelaamaan, parhaillaan viidellä(5), kolmea(3) vastaan, mutta eipä riittänyt tasoitukseen, ja Ilves otti täysin ansaitut pisteet.

Pelicansin, Jokeripelin 3. erän taaperrus oli tuohon verrattuna jo hyvää peliä. Silloin sentään yritettiin taistella, ja liikuttiin edes vähän.
Tänään puolestaan ilmeisesti uskottiin olevan helpot pisteet kotiin meininki, sillä jalka ei liikkunut yhtään, avauspeli totaalista paskaa ja se ykkössyöttö yleensä karkasi ties minne.

Lisäksi Hovinen oli epävarma tänään, ja katsomoon ainakin Rajalan maali näytti melkoiselta imaisulta.

Lisäksi, yllätysyllätys, omasta huolimattomuudesta ja velttoilusta Ilves teki muutkin maalinsa.

********

Ainoat plussat menevät, The Kingeille, Tyrskylle ja Henrikille.

-Tyrväinen kävi tekemässä sylttyä Teemu Kesästä, ja oikeen huolelle sen tekikin :peukkuylös: :peukkuylös: . Kesä siis ajeli suhtrumalla ryntäyksellä Helmistä päähän, jonka jälkeen Tyrsky otti ohjat saman tien.... Kesäkin siis pihalle.

- Henkke Blomqvist oli ainoa joka kävi antamassa huomionsa seisomakatsomon Lahtelaisfaneille tappion jälkee. Propsit hienolle miehelle. Pelasi ihan ok suorituksen muutenkin...

********

Ei mulla muuta...ehkä hiven on tekstistä aistittavissa että vit**taa, mutta tälläistä Toivolakiekko ilmeisesti on pahimmillaan, noh tästä on vain yksi suunta..

:moi:
Lahen Pelicans

Rest in peace - Lokomotiv Yaroslavl

Avatar
Viestit: 183
Liittynyt: 20.06.2010 21:35
Paikkakunta: Lahti
Suosikkijoukkue: Pelicans & Peliitat & Väkeväinen & Änäri-Tyrväinen

Re: Peliesitykset kaudella 2010-2011 - Mitalijahtiin

ViestiKirjoittaja Ålemao » 21.09.2010 23:57

Joo o, kaksi peliä takana ja vähän on sumeat fiilikset.. Yhtään peliä nähneenä en voi antaa tarkempia analyyseja mutta paljon pitää parantua jotta Lahdessa pelattaisi Leijjari kiekkoa keväällä. Missä on M.Loppi? D.Helminen? Pisteitten valossa... Vissiinkin Pappi Hoviseen voi sittenkin luottaa, Eli siihen ei pitäisi kaatua. Miten meni muuten tuo Tyrväinen- Kesä tilanne? Oliko kukaan paikanpäällä että voisi kertoa ilman mitään värilaseja? Turha lukea Jatkoajasta Ilves näkökantoja tilanteesta, koska aina sielllä Tyrsky on se "Ämmä" :D Voi olla muuten Lahden Avery korkealla jäähypörssissä kauden päätyttyä :tuoppi:
"Ei Voi Vittu Kahen Metrin Syötöt Mennä Kolme Metriä Ohi"

Antti Tyrväinen

Kenraali Suikkanen

Avatar
Viestit: 918
Liittynyt: 23.02.2010 22:56
Paikkakunta: Lahti
Suosikkijoukkue: Pelicans

Re: Peliesitykset kaudella 2010-2011 - Mitalijahtiin

ViestiKirjoittaja Tonttu » 22.09.2010 00:25

Ålemao kirjoitti:Miten meni muuten tuo Tyrväinen- Kesä tilanne? Oliko kukaan paikanpäällä että voisi kertoa ilman mitään värilaseja?


Nelosen kooste ottelusta

Tuostahan sen näkee. Taklaustilanne tulee melko nopeasti videon loppupuolella.

Paikalla olin joo...Jos ilman turkoosilaseja yrittää kirjoittaa niin näin:

Tuomiot menivät täysin oikein. Kesältä idioottimainen taklaus, kun näkee Helmisen olevan huonossa asennossa, ja silti taklaa kovassa vauhdissa päähän :thumb_down: .

Tyrväinen sitten tulee ja kouluttaa oikein isän kädestä. Ei ehkä kaikkien kirjoittamattomien sääntöjen mukaan, mutta kumminkin viesti meni perille.

********

Mitkään itkuahan tässä ei olisi Ilvesfanien puolesta tullut, ja täysin puhdas tämä "kuittaus" olisi ollut, mikäli taklattu pelaaja olisikin ollut Ilveksen pelaaja esim. Marjamäki, ja taklaajana Tyrväinen. Jonka sitten joku Teemukesä olisi tullut kuittaamaan.
Tampereella todennäköisesti hypittäisiin riemusta, ja suunniteltaisiin myös patsasta Kesälle, jos näin olisi käynyt.
Lahen Pelicans

Rest in peace - Lokomotiv Yaroslavl

Avatar
Viestit: 183
Liittynyt: 20.06.2010 21:35
Paikkakunta: Lahti
Suosikkijoukkue: Pelicans & Peliitat & Väkeväinen & Änäri-Tyrväinen

Re: Peliesitykset kaudella 2010-2011 - Mitalijahtiin

ViestiKirjoittaja Ålemao » 22.09.2010 11:51

Juu nyt on videolta nähty tuo ylempi tilanne, Niin pakkohan se sanoa on että ei Kesä oikeen yritäkkään itseään puolustaa vaan tyytyy olemaan sikiökilppari asennossa :laugh: On siinä Tyrskyssä munaa! :peukkuylös:
"Ei Voi Vittu Kahen Metrin Syötöt Mennä Kolme Metriä Ohi"

Antti Tyrväinen

Kenraali Suikkanen

Avatar
Viestit: 4465
Liittynyt: 03.07.2008 20:47
Suosikkijoukkue: Porin Ässät Liigan pudotuspeleissä keväällä 2016

Re: Peliesitykset kaudella 2010-2011 - Mitalijahtiin

ViestiKirjoittaja kuningas26 » 22.09.2010 13:32

Joo hei, on Tyrväisellä munaa tulla selästä päin kimppuun ja hakata jäässä makaavaa Kesää selkään ja tauluun, hustle, loyalty, respect! Taklauksessahan ei ollut mitään väärää, Dwaipella pää normaaliasennossa eli kolmantena jalkana, eikai tuossa mikään muukaan voi olla lopputuloksena. Keep your head up sanoisi Tami ja Don Cherry.

Musta vähän tuntuu, että Kesä olisi pyyhkinyt Tyrväisellä lattiaa ihan reilussa 1 vs 1 myllyssä. Ei ole Kesä mikään kesäpoika hanskaushommissa, vaan fight cardista löytyy vähän kovemman luokan tekijöitä kuin joku vitun mestisjyrä.

Kuittia saa ja pitääkin antaa, mutta sen voi tehdä myös jääkiekon koodien mukaan.
Four passes break any defence

Avatar
Viestit: 3686
Liittynyt: 02.02.2009 11:29
Paikkakunta: Helsinki
Suosikkijoukkue: KooKoo, TPS, Hershey Bears & Washington Capitals

Re: Peliesitykset kaudella 2010-2011 - Mitalijahtiin

ViestiKirjoittaja Metsäkulma » 22.09.2010 13:55

Ålemao kirjoitti:Juu nyt on videolta nähty tuo ylempi tilanne, Niin pakkohan se sanoa on että ei Kesä oikeen yritäkkään itseään puolustaa vaan tyytyy olemaan sikiökilppari asennossa. On siinä Tyrskyssä munaa!


Toivottavasti oli vain huonoa sarkasmia, etkä oikeasti pidä Tyrskyn suoritusta jonain hienona taidonnäytteenä :shotlaugh: Imo aika heikkoa, ettei uskalla ottaa rehdisti myllyä vaan tyytyy hyppäämään jo maassa olevan Kesän kimppuun. Tyrväisellä tulossa tiukat paikan seuraavassa Ipa-pelissä, kun Teemu "Pirneksen alistaja" Kesä pääsee iskemään tosissaan.

Ja mitä tulee itse Dwaipe-taklaukseen, niin siinäkin täytyy kompata Kunkkua. Pää ylös! Mies voi syyttää huonosta asennosta vain ja ainoastaan itseään - jos jollain on pää alhaalla, niin häntä ei saa taklata missään nimessä, onko näin Tonttu? Sittenhän kaikki vaan luistelemaan pää alhaalla maalintekoon, koskea ei saa :laugh:
"Väittää naispuolinen henkilö joka väitti Jesse Virtasen pelanneen kookoossa ja nähneensä hänen pelejään omin silmin"
"Jääkiekko on tilastourheilua"
- Laviols

Avatar
Viestit: 183
Liittynyt: 20.06.2010 21:35
Paikkakunta: Lahti
Suosikkijoukkue: Pelicans & Peliitat & Väkeväinen & Änäri-Tyrväinen

Re: Peliesitykset kaudella 2010-2011 - Mitalijahtiin

ViestiKirjoittaja Ålemao » 22.09.2010 14:10

Hahah, Täällä ylistetään jotai Teemu Kesää kovaksikin myllyttäjäksi :laugh: Ja voin melkein vannoa että jos Tyrväinen ja Kesä ottaisi rehdimmän 1 Vs 1 Myllyn ni Kesällä pyyhittäisi aika pitkälti jään pintaa. Ja jos joku sanoo että se taklaus Helmiseen oli puhdas ni väärää lajia seuraa eusa_clap
"Ei Voi Vittu Kahen Metrin Syötöt Mennä Kolme Metriä Ohi"

Antti Tyrväinen

Kenraali Suikkanen

Avatar
Viestit: 4465
Liittynyt: 03.07.2008 20:47
Suosikkijoukkue: Porin Ässät Liigan pudotuspeleissä keväällä 2016

Re: Peliesitykset kaudella 2010-2011 - Mitalijahtiin

ViestiKirjoittaja kuningas26 » 22.09.2010 14:12

Tiedätkö sä edes kuka on Teemu Kesä? Kysy vaikka Esa Pirnekseltä tai Josh Grattonilta :tuoppi: Tosin tässä välissä täytyy huomioida se, että Tyrväinen on Lahdessa joku puolijumala, joka saisi suuret aplodit vaikka vetäisi goatsea kesken pelin keskiympyrässä.. Ja taklaus ei todellakaan ole mikään sikaniitti, jos se näyttää jonkun mielestä niin suosittelen hankkimaan silmälasit ja katsomaan missä se Helmisen pää on?
Four passes break any defence

Avatar
Viestit: 3098
Liittynyt: 22.03.2009 21:32
Suosikkijoukkue: .

Re: Peliesitykset kaudella 2010-2011 - Mitalijahtiin

ViestiKirjoittaja FPP » 22.09.2010 14:15

Onhan se Tyrväinen ihan saatanan kova jätkä kun tulee polvet edellä polvillaan olevan Kesän kaulaan :laugh: Säälittävä jätkä tämä Tyrväinen, taitaa olla sama tusina joka juhli innoissaan keväällä Turkuhallissa kun luuli tehneensä maalin vaikka joukkuekaveritkin hänelle yritti sanoa että ylärimaan se meni. -> Tuomarit tarkastamaan maalia ja videotaululla sitä kelailtiin ja tyrväinen sai koko yleisön naurut. :shotlaugh: Noh taitaa tälle jampalle se maalinteko olla niin harvinaista että tolppalaukauksiakin pitää juhlia.

Avatar
Viestit: 183
Liittynyt: 20.06.2010 21:35
Paikkakunta: Lahti
Suosikkijoukkue: Pelicans & Peliitat & Väkeväinen & Änäri-Tyrväinen

Re: Peliesitykset kaudella 2010-2011 - Mitalijahtiin

ViestiKirjoittaja Ålemao » 22.09.2010 14:19

Voi hyvää päivää jos Sun mielestä on kova äijä jos jonku Esa Pirneksen pieksee :laugh: Ja kyllä Helmisellä pää alhaalla oli, mutta aina voisi vähäsen kattoa että miten taklaa... Muttamutta, Pystyn nimeämään liigasta 10 äijää helpostikkin ketkä Kesällä pyyhkis maata ;)
"Ei Voi Vittu Kahen Metrin Syötöt Mennä Kolme Metriä Ohi"

Antti Tyrväinen

Kenraali Suikkanen

Avatar
Viestit: 3098
Liittynyt: 22.03.2009 21:32
Suosikkijoukkue: .

Re: Peliesitykset kaudella 2010-2011 - Mitalijahtiin

ViestiKirjoittaja FPP » 22.09.2010 14:21

Ålemao kirjoitti:Voi hyvää päivää jos Sun mielestä on kova äijä jos jonku Esa Pirneksen pieksee :laugh: Ja kyllä Helmisellä pää alhaalla oli, mutta aina voisi vähäsen kattoa että miten taklaa... Muttamutta, Pystyn nimeämään liigasta 10 äijää helpostikkin ketkä Kesällä pyyhkis maata ;)


Mä pystyn nimeämään liigasta ja Mestiksestä noin 250 tyrväistä parempaa jääkiekkoilijaa.

Seuraava

Paluu Pelicans

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa