Antti Tyrväinen

Kuva
Avatar
Viestit: 183
Liittynyt: 20.06.2010 21:35
Paikkakunta: Lahti
Suosikkijoukkue: Pelicans & Peliitat & Väkeväinen & Änäri-Tyrväinen

Antti Tyrväinen

ViestiKirjoittaja Ålemao » 03.10.2010 01:35

Pakkohan se on Tyrskylle avata oma ketju, kun ei ollut valmiina jo. 6 peliä pelattu ja mies iskenyt 5! maalia. Kovasti on vertailtu Leo Komaroviin, Mutta paljon on jo nyt edellä Leksaa. Itse olen seurannut jo A-junioreista asti Tyrskyn menoa ja hyvältä on näyttänyt jo vuosia. Hämmentää ja kohisuttaa vastustajien silmissä, Ja siinä ohella iskee limppua rysään. Ja tarpeen tullen hanskatkin putoaa! Ja muistettava on että kaveri on vielä nuori sälli, Joten kehittymiseen on aikaa. Vielä kun ne taklauksetkin saisi osumaa kohteeseen niin hyvä tulee... Turhan paljon kolahtelee niihin plekseihin... Paljon on jo tähän mennessä ehtinyt Tyrvis keräämään vihamiehiä otteillaan eusa_clap Ja onhan mies ilmoittanut tavoitteekseensa Nhl:län :peukkuylös: Toivotaan että saadaan nauttia Antin rämäpäisyydestä vielä pari kautta, ja sitten mies on valmis päästettäväksi isoimmille vesille irti :moi: Jatkakaa höystöä Veljet :tuoppi:
"Ei Voi Vittu Kahen Metrin Syötöt Mennä Kolme Metriä Ohi"

Antti Tyrväinen

Kenraali Suikkanen

Avatar
Viestit: 918
Liittynyt: 23.02.2010 22:56
Paikkakunta: Lahti
Suosikkijoukkue: Pelicans

Re: Antti Tyrväinen

ViestiKirjoittaja Tonttu » 03.10.2010 02:07

Hyvä aloitus Ålemaolta, ja pitihän Lahen kingin oma kannu saada :peukkuylös:

Erittäin paljolti samaa mieltä olen, eikä tuohon avaukseen juuri lisättävää ole...

Helvetin hyvin on Tyrsky kauden aloittanut, sillä moni 4.ketjun rotta ei iske kuuteen (6) peliin viittä (5) maalia, ja pitele SM-Liigan maalipörssin ykkössijaa hallussaan.

Jahka nämä tietyt tahot hiljenevät siinä vaiheessa, kun Jukka Jalonen nimeää Tyrskyn maajoukkueeseen, tai kun kauden päättyessä maalisarakkeessa komeilee 20 pörsää.

Tai no otetaan hiukan takaisin, eiväthän he hiljene ennenkuin Tyrväinen pelaa "heidän omassa joukkueessaan". Tässä kohtaan toimistolla voitaisiin iskeä JMA-kortti pöytään ja ladata Trancelle sellaisen 5-7 vuotisen, ja rahakkaan pahvin käteen kera mehukkaan purkuhinnan, jolla taattaisiin vähintään hyvä taloudellinen menestys, sikälimikäli että Tyrväiselle KHL:stä lähivuosina tuohta tarjotaan.

Läpimurto on nyt tulossa, ja kilpailu tulee olemaan äärettömän kovaa kun soppari tämän sesongin jälkeen päättyy, mikäli ei siihen mennessä ole kontrahtia jatkettu

:moi:
Lahen Pelicans

Rest in peace - Lokomotiv Yaroslavl

Viestit: 4787
Liittynyt: 08.04.2008 15:51
Suosikkijoukkue: Sabres, Ilves

Re: Antti Tyrväinen

ViestiKirjoittaja Afinogenov » 03.10.2010 13:14

Hienoa että saatiin Tyrskylle oma ketjunsa. Niin paljon on tullut asiallista ja vähemmän asiallista keskustelua kaverin otteista. :tuoppi:

En tiedä mitä nimensäveroinen Tonttu taas tarkoitti noilla "alemmilla tahoilla" ja niiden hiljenemisellä, mutta oma kommentti ennen kauden alkua Tyrväisestä kuului näin:
Afinogenov kirjoitti:Tyrväinen on parhaita jarruketjuroolin pelaajia sm-liigassa, mutta potentiaalia hyökkääviin ketjuihin löytyy. En kuitenkaan usko että Tyrväinen olisi automaattisesti roolissaan esim Erkki Rajamäen veroinen, mutta voi toki sellaiseksi kehittyä. Mielestäni tuossa kommentissa ei ole mitään negatiivista palautetta Tyrskyn ykkösketjuun sijoittamisesta, mutta fakta onkin se että muissa joukkueissa on samaan rooliin kovempia pelaajia.
En ole nähnyt Tyrväiseltä tälläkaudella kuin vähän pongorumpujen paukuttelua case-TeemuKesän likainen taklauksen yhteydessä, mutta kai noista tilastoista jo huomaa että Tyrsky on ryminällä lyömässä itseään läpi tälläkaudella. Tie tähteyteen tai maajoukkueeseen nyt on vielä enemmän kuin 5 hyvin pelatun ottelun päässä, mutta juuri nyt näyttäisi siltä että Tyrväinen on kehittymässä sellaiseksi hyökkäävien ketjujen hyväksi profiilipelaajaksi.

En tiedä miksi pitäisi tontun sanoin "hiljentyä" jos Tyrsky joskus vaikka maajoukkueeseen pääsisikin? Tosin veikkaan että jos Tyrväinen joskus majuun valitaan niin hänen paikkansa on edelleen siellä luontaisessa nelosketjun roolissa ja aivan muut kaverit hoitaaa maalientekemiset ja ylivoimat, mutta ihankuin tuossa aikaisemmin esittämässäni kommentissani olisi jotain väärää tai vastenmielistä? Itse tein analyysit kuitenkin pelejä nähneenä kun taas te Pelsufanit rankkasitte Mike Yorkin top-3 hankinnaksi näkemättä ainuttakaan peliä kaverilta koskaan. Siinä sitä hiljentymistä teillekkin, Mike York ei juuri nyt näytä top-3 hankinnalta. Ei kannata aina luottaa taitopelaajan faijaan tai tontun kavereihin, ehkä kannattaisi kuunnella muiden mielipiteet ja tehdä myös omat sellaiset ettei jälkeenpäin tarvitsisi aina vetää sanoja takaisin.

Ei ehkä paljon kannata paukuttaa henkseleitä Tyrväisen pelattua tilastojen valossa hyvin, jos muu joukkeu alisuorittaa rumasti, no ainakin sarjataulukossa saatujen pisteiden perusteella.
Dion Darling on tappelija, jonka sukunimestä ei kannata laskea hänen kanssaan leikkiä. Muutoin on luvassa kylmää kyytiä...

Avatar
Viestit: 918
Liittynyt: 23.02.2010 22:56
Paikkakunta: Lahti
Suosikkijoukkue: Pelicans

Re: Antti Tyrväinen

ViestiKirjoittaja Tonttu » 03.10.2010 21:23

Afinogenov kirjoitti:Tonttu taas tarkoitti noilla "alemmilla tahoilla" ja niiden hiljenemisellä


Alemmista tahoista en ole puhunut, ja en tällä nyt yksin sinua tarkoitakkaan. Tarkoitin yleisesti niitä jotka ovat meille, jotka Tyrväistä on ylistänyt, ja Tyrväiselle itselleen naureskelleet täällä.
Koska sen he ovat tehneet sen perusteella, että on nähnyt 1-2 peliä Tyrskyn pelaavan, ja nekin pelit tietysti siinä roolissa, kun on pelannut Sihvosen ja Heinon kanssa, tehtävänä vastustajan parhaiden pelaajien pimentäminen.

Siinä olet kylläkin oikeassa että läpimurto on nyt tulossa, ja mitä tuohon maalien tekemiseen tulee, niin jos tähän alkukauden tahtiin jatkaa niin jälki tulee olemaan aika murhaavaa. Enkä tarkoita tällä sitä, että jokaiseen kuuteen (6) peliin tulee iskemään viisi (5) byyriä.
Vaan sitä millä tehokkuudella Antti painaa kiekot paikoista sisään, se on ollut huippuluokkaa..

Afinogenov kirjoitti:Itse tein analyysit kuitenkin pelejä nähneenä kun taas te Pelsufanit rankkasitte Mike Yorkin top-3 hankinnaksi näkemättä ainuttakaan peliä kaverilta koskaan. Siinä sitä hiljentymistä teillekkin, Mike York ei juuri nyt näytä top-3 hankinnalta.


Uuu, oot nähny Yorkin aikaisemmine pelaavan, hyvä kuulla :cool: .
Yorkin otteista kahden pelin jälkeen on turha puhua vielä mitään, jos nyt olet edes miestä vielä Pelicans paidassa nähnyt pelaavan.

Se ettei York näytä tällä hetkellä vielä TOP3 hankinnalta sinun mielestäsi on täysin sama mulle, sillä itse katsoisin tätä vähän isomman kuvan kautta.

Kaveri saapui Torstai-päivällä Suomeen, ja ehti olla täällä muutaman tunnin maassa jonka jälkeen painoi heti reeneihin. Seuraavana päivänä aamujää ja peli illalla. Jonka jälkeen vielä tavallista lyhyemmät yöunet jonka jälkeen aamureenit ja peli illalla.
Tämän tajutessaan fiksumpikin ihmislapsi voi miettiä, että melkoinen jetlag painaa päälle, eikä ole hetkeäkään aikaa palautua kun reiluun 48 tuntiin käy heti viiteen (5) otteeseen jäällä.
Tämän setin lisäksi kun miettii että York on pelannut jääkiekko-ottelun viimeksi tuolla maalis-huhtikuun tienoilla niin pelituntumaa ei ole..
Ilmeisesti vielä polvikin leikattiin kesällä

Jos tullaan huutelemaan, niin mieluummin sitten parin-kolmen viikon päästä kun mies on kunnossa, nyt se on vielä helvetin tyhmää ja perusteetonta.. eusa_clap

Afinogenov kirjoitti:Ei ehkä paljon kannata paukuttaa henkseleitä Tyrväisen pelattua tilastojen valossa hyvin, jos muu joukkeu alisuorittaa rumasti, no ainakin sarjataulukossa saatujen pisteiden perusteella.

Tiedä sitten alisuorittajista, mutta Pelicansin vähimmäistavoite vieraskiertueelta (5 p.) saavutettiin. Joo, tiedän että se on naurettavan pieni tavoite, mutta seikka joka nyt piti esille ottaa.

Afinogenov kirjoitti:Ei kannata aina luottaa taitopelaajan faijaan tai tontun kavereihin, ehkä kannattaisi kuunnella muiden mielipiteet ja tehdä myös omat sellaiset ettei jälkeenpäin tarvitsisi aina vetää sanoja takaisin.


Ja mihin tämä liittyi ?
Lahen Pelicans

Rest in peace - Lokomotiv Yaroslavl

Avatar
Viestit: 30
Liittynyt: 24.04.2010 10:55
Suosikkijoukkue: Pelicans, San Jose Sharks, New York Rangers ja Philadelphia Flyers

Re: Antti Tyrväinen

ViestiKirjoittaja majusa3 » 03.10.2010 22:04

Vaikka tämä ei tähän ketjuun kuulukaan, niin aivan samaa mieltä Tonttu77 kanssa Mike Yorkista.
Miestä painoi selvästi Pe Saipa pelissä matkaväsymys, mutta La Tappara pelissä näytti jo paremmalta. :peukkuylös:

Annettaan Mikelle vielä muutama peli totutella ”majavan pelikirjaa = mitä ei ole?”, ja sitten arvostellaan miestä lisää!
La pelissä muuten York pääsi kerran laukomaan suoraan aloituksesta, lähes paikoiltaan ( olin näkemässä tuon aivan aitiopaikalta) oli muuten hurja kuti, ja suuntautui maalin yli vain hieman … :D

PS. Kusessa ollaan kaikki, jos hyökkäyspeli ei suju, eikä hankinnat onnistu! eusa_clap
"Oltiin ostettu liput omaan peliin ja oltiin tultu ihailemaan suuria jokeripelaajia." - Kai Suikkanen, Pelicans 17.9.2011

Viestit: 4787
Liittynyt: 08.04.2008 15:51
Suosikkijoukkue: Sabres, Ilves

Re: Antti Tyrväinen

ViestiKirjoittaja Afinogenov » 03.10.2010 22:24

Perusjargonia jälleen koskien Tyrskyä, joten en siihen jaksa enää paljoa kommentoida. Tyrväisellä kuitenkin vielä helvetin pitkä matka jonnekkin KHL tai maajoukkue kaukaloihin. Potentiaalia kyllä löytyy ja tahti tulee tietysti alkuhurmoksen jälkeen vähän tasaantumaan mutta jos maaleja tulee jatkossakin miltei alkukauden tahtiin niin voidaan puhua jo sm-liigan tasolla kovanluokan maalintekijästä. :tuoppi: Sitä vaan en ymmärrä miksi tässä olisi keskustelufoorumilla kenenkään "hiljennyttävä" jonkun pelaajan positiivisista otteista? :shock:
Tonttu77 kirjoitti:Uuu, oot nähny Yorkin aikaisemmine pelaavan, hyvä kuulla :cool:
Tarkoitus ei ollut mitään kehuskella. Kunhan ihmettelin miten en saa sanoa omaa mielipidettä Tyrväisestä jonka olen nähnyt muutaman kerran kaudessa jos te itse rankkailette top-3 hankitoja pelejä lainkaan näkemättä?

Mike Yorkin otteistahan en itse mitään sanonut ja en kyllä ole yllättynyt vaikka väärin jälleen ymmärsitkin. York tulee varmasti vielä parantamaan, taitaa olla sellainen diesel joka syttyy vähän hitaammin? Dale MacTavish vei kyllä näiden herrojen kaksinkamppailun aika suvereenisti perjantaina, mutta hyväksyttäköön vielä Yorkin kannattajien tahoilta tulleet selittelyt. Itse ainakin odotan paljon Mikelta ja Pelsufanit odottaa varmaan vielä enemmän, se kuuluu asiaan. :tuoppi:
Dion Darling on tappelija, jonka sukunimestä ei kannata laskea hänen kanssaan leikkiä. Muutoin on luvassa kylmää kyytiä...

Avatar
Viestit: 966
Liittynyt: 17.02.2008 14:13
Paikkakunta: Lahti
Suosikkijoukkue: Pelicans, SAIK, Capitals, U-20, Erik Karlsson

Re: Antti Tyrväinen

ViestiKirjoittaja ode16 » 03.10.2010 23:24

Ei nyt jumalauta jatketa ainakaan tässä topikissa aiheesta Mike York ja Taitopelaajan tietolähteet, ne eivät tähän kuulu. Tuohon lauseeseen ei tarvita edes lainauskommenttia.

Asiaan! Tyrväinen on esittänyt kyllä melkoisia otteita alkukauden matseissa, maaleja syntyy ja nyrkkejäkin käytetään tarpeen tullen. Tämä kaveri teki muuten ensiesiintymisensä liigassa 08-09 kaudella kun Kärpät kävi voittamassa täällä muistaakseni 1-8. Tyrväinen sai sillon muutaman hajavaihdon ja meinasi tehdä häkin heti ensimmäisenä, mutta silloin ei vielä osunut. Tällä kaudella on osunut jo 5 kertaa 6 matsin aikana. Rymistelijä parhaasta päästä, ja todella suoraviivainen pelaaja, mene maalille - tee maali-tyyppinen pelaaja. Tyrväinen on oikeastaan jokaisella osa-alueella hyvä, kaikessa on toki vielä parantamisen varaa, mutta ikäisekseen hän pelaa hyvällä tasolla. Aineksia äijässä on vaikka mihin, koostaan huolimatta voimahyökkääjä, joka tekee enemmän maaleja kuin syöttöjä.
kaverilta voi ottaa suihin jos se on vitsi vaa. - Pasiradio 25.12 kello 20.46

Avatar
Viestit: 183
Liittynyt: 20.06.2010 21:35
Paikkakunta: Lahti
Suosikkijoukkue: Pelicans & Peliitat & Väkeväinen & Änäri-Tyrväinen

Re: Antti Tyrväinen

ViestiKirjoittaja Ålemao » 04.10.2010 00:32

Noniin, Hyvään vauhtiin lähtenyt kiivaat taistelut Tyrskyn esityksistä ja tempauksista :peukkuylös:

Eiköhän nämä Tyrviksen vihaaja kerhon jäsenet loikkaa toiselle puolelle siinä vaiheessa kun Tyrväinen Leijonissa hämmentää... Aivan kuten kävi Komarovin Leksan kohdalla, Monet haukkuivat Leksaakin alkuun samanlailla kuin nytten Tyrskyä, Mutta eipä paljoa tullutkaan enää loskaa niskaan kun Leksa maajoukkueessa viiletti, Ja venäjällä Markkoja tienaa :tuoppi:

Eiköhän me saada tähän Topicciin vielä ennen joulua 5-6 sivua tekstiä kun Tyrvis laittaa limppua uuniin ja miehiä seinille! :moi:
"Ei Voi Vittu Kahen Metrin Syötöt Mennä Kolme Metriä Ohi"

Antti Tyrväinen

Kenraali Suikkanen

Avatar
Viestit: 4465
Liittynyt: 03.07.2008 20:47
Suosikkijoukkue: Porin Ässät Liigan pudotuspeleissä keväällä 2016

Re: Antti Tyrväinen

ViestiKirjoittaja kuningas26 » 04.10.2010 07:01

Juuri kun luulin, että junttimaisuudelle ollaan piirretty hyvänmaun rajat tällä foorumilla, niin joku perustaa ketjun jonka tarkoitus ei suinkaan ole puhua Antti Tyrväisestä, vaikka otsikko niin valheellisesti johdatteleekin, vaan provota kaikille vihaaja kerholaisille (meh, yhdyssana?!), jotka eivät ole muistaneet tulla ylistämään miehen "taitoja" jokaisen tehdyn maalin jälkeen. En tiedä missä maailmassa lahtelaiset elävät, mutta viimeksi kun tarkistin niin tämä on keskustelupalsta, jossa eriävän mielipiteen esiin tuominen on sallittua ellei jopa suotavaa?

Toivottavasti tämä tyrskyilmiö ei saa jatkoa, tai kohta tarvitaan oma <insert random name NHL:ään!!!> - ketju jokaiselle liigan 3-4 ketjulaiselle joka onnistuu tekemään maalin.

Ps. Matias Sointu 3 peliä 3 maalia. Eiköhän NHL:n portit aukea viimeistään ensi kaudeksi.
Four passes break any defence

Avatar
Viestit: 183
Liittynyt: 20.06.2010 21:35
Paikkakunta: Lahti
Suosikkijoukkue: Pelicans & Peliitat & Väkeväinen & Änäri-Tyrväinen

Re: Antti Tyrväinen

ViestiKirjoittaja Ålemao » 04.10.2010 11:40

Hahah, Kunkkuhan kuulostaa katkeralta :laugh:

Tarkoitus ei ole provota vaan pientä puukkoa antaa niille jotka Tyrväistä on haukkunut "Puukäsikoohottajaksi".

Muuan Idäntietäjä tälläkin palstalla oli valmis nimeämään 250 pelaajaa liigasta jotka Tyrskyä parempia on :)

Kannata varmaan kaikkia juttuja täällä tosissaan ottaa ;)
Pahoittelen mielipahaasi arvon Kuningas :moi:
"Ei Voi Vittu Kahen Metrin Syötöt Mennä Kolme Metriä Ohi"

Antti Tyrväinen

Kenraali Suikkanen

Avatar
Viestit: 4465
Liittynyt: 03.07.2008 20:47
Suosikkijoukkue: Porin Ässät Liigan pudotuspeleissä keväällä 2016

Re: Antti Tyrväinen

ViestiKirjoittaja kuningas26 » 04.10.2010 12:17

Ja mistäköhän kenenkään pitäisi olla katkera? Ja kenelle, sinulle? Eiköhän sitä katkeraa kalkkia olla nielty pelkästään Lahden suunnalla, kun piti tuohonkin viestiin vastata turhanpäiväisellä paskanjauhannalla. Niin se tuppaa vaan menemään, että kun fanitetaan jotain oikein kovaa niin kaikki negatiivinen tuota fanituksen kohdetta kohtaan käännetään jotenkin hyökkäyksenä itseäkin kohtaa.

Tarkoituksesi ei siis ollut provota, mutta silti kääntää puukkoa "haavassa". Wtf - mitä vittua? Ja mitä näihin puukäsikookottajiin tulee, niin eräs peluri teki viime kaudella 27 maalia ja silti häntä pidetään edelleen koohottajana, joten vähän ihmettelen miksi Tyrväistä ei voisi tuollaiseksi sanoa ilman että jokaisen kakaran tarvitsee tulla huomauttelemaan hänen maalimääristään - ne löytää kyllä liigan sivuiltakin jos tarvitsee.
Four passes break any defence

Avatar
Viestit: 183
Liittynyt: 20.06.2010 21:35
Paikkakunta: Lahti
Suosikkijoukkue: Pelicans & Peliitat & Väkeväinen & Änäri-Tyrväinen

Re: Antti Tyrväinen

ViestiKirjoittaja Ålemao » 04.10.2010 12:27

Ugh, Kuningas on puhunut :laugh:

Mitä tästä opimme, omiaan ei saa kannustaa, Tyrväinen on perseestä :peukkuylös:

Ja mä en itse ota näitä juttuja täällä henk.kohtasesti jos niin luulet.

Jos nyt annetaan olla vaan ja jatketaan etiäppäin?

Hirveän vihamielistä sakkia täällä :laugh:
"Ei Voi Vittu Kahen Metrin Syötöt Mennä Kolme Metriä Ohi"

Antti Tyrväinen

Kenraali Suikkanen

Avatar
Viestit: 3686
Liittynyt: 02.02.2009 11:29
Paikkakunta: Helsinki
Suosikkijoukkue: KooKoo, TPS, Hershey Bears & Washington Capitals

Re: Antti Tyrväinen

ViestiKirjoittaja Metsäkulma » 04.10.2010 23:20

Oli kyllä Tyrväiseltä ihan hienoja maaleja Tappara-pelissä, siitä :peukkuylös: Jos samanlaisia suonenvetoja tulee jatkossakin, niin Tontun ennen kauden alkua heitetty arpa Tyrväisen läpimurrostahan käy toteen! Sille vielä suurempi :peukkuylös:
"Väittää naispuolinen henkilö joka väitti Jesse Virtasen pelanneen kookoossa ja nähneensä hänen pelejään omin silmin"
"Jääkiekko on tilastourheilua"
- Laviols

Avatar
Viestit: 183
Liittynyt: 20.06.2010 21:35
Paikkakunta: Lahti
Suosikkijoukkue: Pelicans & Peliitat & Väkeväinen & Änäri-Tyrväinen

Re: Antti Tyrväinen

ViestiKirjoittaja Ålemao » 07.10.2010 23:20

Tyrväiselle Eilisestä Ifk pelistä HELVETIN ISOA :peukkuylös: Jokuvitunrandom Liivik koittaa hakea Tyrvistä tappelemaan, Niin Tyrsky ei eväänsä liikautakkaan moiselle.

Senhän jo kyllä tietää että täällä Muuan palstaveljet tulevat itkemään ja ruikuttamaan että "Ei se uskaltanu tai ois saanu päähäsä jos ois lähteny" Mutta, Niin vaan Tyrsky syötti yhden maalin vielä kyseisen tapauksen jälkeen.

Vaikkei mikään iso asia olekkaan niin Minuun teki kyllä vaikutuksen että Tyrväinen ei lähde noihin talkoisiin turhaan mukaan :)

Paljon enemmän iloa miehestä kentällä on kuin Jäähyboxissa eusa_clap

My Hero! :tuoppi:
"Ei Voi Vittu Kahen Metrin Syötöt Mennä Kolme Metriä Ohi"

Antti Tyrväinen

Kenraali Suikkanen

Viestit: 4787
Liittynyt: 08.04.2008 15:51
Suosikkijoukkue: Sabres, Ilves

Re: Antti Tyrväinen

ViestiKirjoittaja Afinogenov » 07.10.2010 23:46

Ålemao kirjoitti:Tyrväiselle Eilisestä Ifk pelistä HELVETIN ISOA :peukkuylös: Jokuvitunrandom Liivik koittaa hakea Tyrvistä tappelemaan, Niin Tyrsky ei eväänsä liikautakkaan moiselle.
Vitun isoa peukkua myös täältä. :peukkuylös: Kuitenkin kaveri joka lähtee huitomaan valmiiksi maassa makaavaa pelaajaa mutta rehdit ja koodiston mukaiset kiekkotappelut eivät tule kysymykseenkään. Rotta.
Dion Darling on tappelija, jonka sukunimestä ei kannata laskea hänen kanssaan leikkiä. Muutoin on luvassa kylmää kyytiä...

Seuraava

Paluu Pelicans

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa